Internet szolgáltatók
A témacímnek megfelelő hozzászólásokat várunk ide. Kinek milyen nete van, stb.
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gyűlölök falun lakni...ráadásul most valamiért még ennyire se gyors,12 órahossza alatt kemény 1.5 GB-t szedtem le...
Le is írom ide a bajom,hátha tud valaki segíteni.
Falun lakok,tré-home-os netem van.Évek óta azt mondják,hogy itt nincs jobb net,mint ami most van és nem is lesz kiépítve.Megadtam a lakcímem a honlapjukon,Templom utca 9 alatt lakok,ott azt írja,hogy tényleg nincs jobb.Kíváncsi voltam,hogy máshol van-e itt,Templom 6-ra már viszont kiadta,hogy 10 megás is van.Aztán szept. 17-én felhívtak a központjukból(gondolom Pestről),hogy ez már olyan elavult szar és lehet itt jobb is.Beleegyeztünk,stb. és azt mondták 5 munkanap.Semmi se történt,anyám bement a legközelebbi irodájukba,ott meg azt mondták,amit szoktak,hogy nem lesz jobb net,meg Pesten azt se tudják hol van az a falu ahol lakok és mégse lesz valószínűleg...
Ráadásul 100% hogy van jobb,mert egyszer rossz volt a gépem vagy fél évig,addig jártam a könyvtárba és ott érdekes 300 kb/s felett töltött...szerintetek lehet valami megoldás ? F*szom kivan velük,rohadnának meg... 😶
De az asztal rájuk dőlhetne ,hogy felénk nem építik ki az internetet.....
Nyamvadt Invitel egy forintot nem ér...
És köszi a választ.
Lehet, nincs kiépítve a DIGI, nem mindenhol építik ki, amit nem értek.
Ha ki van építve, természetesen a helyszínen is elő tudtok rá fizetni.
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Mi Invitelesek vagyunk, de szeretnénk váltani mert eléggé drága, a net meg szar,lassú
Neten néztem hátha csak váltani kéne csomagot de nem igazan lenne jó ötlet mert ilyenek vannak.
Net 5 4400Ft 5mb le és 0.50 mb feltöltés
Net 10 6400 10/0.50mb
Net 15 7400 15/0.90
És úgy adja ki hogy be van írva a címem és ez szerintem gagyi net/ár arány.
Néztem Diginél ott jó árak vannak jó nettel,de mikor rákattintok hogy megrendelés akkor kiírja hogy elérhető városok listája és ott nincs az én városom.
De az értékesítési pontnál meg ki van írva úgy hogy DIGI partneri ügyfélszolgálatok: Megy Bt. .....
Most akkor nem tudunk előfizetni rá vagy csak rendelni nem lehet de ha bemegyünk személyesen akkor előtudunk rá fizetni? Írtunk nekik emailt is de nem jött válasz.
Pápán lakom!
Most viszont már egy hete a szokásos 20/10 helyett 60/60-as.😀
A speedtest szolgáltatónak sem azt írja ki,amit kellene: DIGI helyett TVNETWORK.
Van itt az oldalon valaki,akinél hasonló vagy ugyanez a helyzet?
Szerk.:
Utána néztem a dolognak: A TVNETWORK-öt 1 éve megvette a DIGI.
A sebesség növekedés még mindig érdekes,ugyanis nincs 60/60-as csomag.
Szidom is a Digit félig, hogy erre nincs netük. Láttam párat üzemelni, elég sokan mondták, meg múltkor szerelővel beszélgettem, mondta, hogy elég bitangos a netük....mondom ez a baj ,hogy az enyém nem, de nincs is erre digi-net
egyébként csak írónia volt 😆 15ms alatt bőven jó a ping
Nem mindegy, hogy 2, 4, vagy 16 ms a pinged?
Gyakorlatban szinte úgysem veszel észre különbséget...
Tudod mi a gyatra ping? 400, 500, 600 ms-es vagy az a feletti pingek, na az már tényleg trágya!
a feltöltés elég gyegusz a letöltéshez képest..
Nekem jó ez a mezei net! 😃
hát nálam csak ilyen gyenguska van most 😀
a ping lehetne jobb 😂
Kétszer több a feltöltés???? Közben ment a torrent letöltés vagy mi?😃 Oké, hogy Diginél jó a feltöltés de általában fele annyi mint letöltés nem kétszer annyi😃 érdekes😃 Am ez milyen net papíron?
nem ment semmi sem, ismételtem a tesztet kb 3-szor de ugyan így 20/40 😆 😆 papíron 20/10-es a net 😆
2mb
le 256kb/s
fel 25kb/s
(de van h felugrik 400kb/s letöltési sebességre) 😆
Maximálisan elégedett vagyok vele.
Le 6mb/s fel 9-10ms/s
Most a letöltési sebességem
60 Mb/s (20 100kb/s)
Feltöltési sebességem:
6 Mb/s(3000 kb/s)
Letöltési sebesség: 1,4-1,5Mb/s
Feltöltési Sebesség: 400kb/s
tűrhető. A 15 mbit/s az 1,5 mb-ot jelent letöltésnél. A 7,5 mbit/s pedig 750 kB/s-os feltöltést.
Helyesbítek, 1,87MB/s lefelé és 0,94MB/s felfelé....
8 a váltószám, nem 10!
Nekem UPC van, elég jó csak gyenge a feltöltésem. 12/2 mbit/s
Rosszul lett kiépítve a rendszer, és ez a mx! 😞 Csak ép a havidíj ugyan annyi, mint akinek normálisan tölt felfelé. 😲
Feltöltés: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s
Ha sokat akarok torrentezni akkor elég ez a net?