NOD 32 vs. Avast
Azért nyitottam meg ezt a fórumtémát mert kíváncsi vagyok hogy ti mit használtok és kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra.
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Win7-re meg VISTÁRA Avast a legjobb!
XP re jó a NOD is!!!! 😆
Par eve mar en is gepezem, kiprobaltam az osszes ingyenesen elerhetot en is (keves olyan emberrel taliztam, aki 1ebkent fizetne ezert, pedig mindenki fontosnak tartja...hmmm...erdekes paradoxon 😀 ). Jo ideje AVG-t hasznalok es megvok vele elgedve (XP-n,Vistan, W7-64biten is.
A regi vasamon, ami 1magos volt (3.0Ghz-re huzott P4 volt), lassitotta nekem is es inkabb a NOD32-ot hasznaltam leginkabb. A mostani konfigomon viszont 1altalan nem erezni, h visszafogna a vasamat az AVG-FREE, es hatekonyan mukodik nalam is, szal AJANLOM AZ AVG-FREE-t, annak akinek 2magos proci es elegendo memoria all rendelkezesere ! 😉
U.i.: A Spybot-Search & Destroy is nagyon joooo progi, valoban, engem is kihuzott par virusbol regebben, mikor mar azt hittem ujra kell telepiteni az egesz rendszert ! 😀
Szinten ugyanezeket használom: AVG meg Spybot 😉
Par eve mar en is gepezem, kiprobaltam az osszes ingyenesen elerhetot en is (keves olyan emberrel taliztam, aki 1ebkent fizetne ezert, pedig mindenki fontosnak tartja...hmmm...erdekes paradoxon 😀 ). Jo ideje AVG-t hasznalok es megvok vele elgedve (XP-n,Vistan, W7-64biten is.
A regi vasamon, ami 1magos volt (3.0Ghz-re huzott P4 volt), lassitotta nekem is es inkabb a NOD32-ot hasznaltam leginkabb. A mostani konfigomon viszont 1altalan nem erezni, h visszafogna a vasamat az AVG-FREE, es hatekonyan mukodik nalam is, szal AJANLOM AZ AVG-FREE-t, annak akinek 2magos proci es elegendo memoria all rendelkezesere ! 😉
U.i.: A Spybot-Search & Destroy is nagyon joooo progi, valoban, engem is kihuzott par virusbol regebben, mikor mar azt hittem ujra kell telepiteni az egesz rendszert ! 😀
Ez a 2 páros van fent nekem is😉
Nekem bevált. Először csak tesztnek raktam fel, de végül úgy látszik hogy maradra megy. 😃
Szerintem egy nagyon könnyen használható, frankó, megbízható kis víruskereső. MEGVÉDI A GÉPET
Az Avast ezzel ellentétben nagyon bevált.
zaraki: Az Avast is legális, és nem kell hozzá semmilyen feltörés.
az AVG igen erőforrás igényes
a Kaspersky igényes
az Avast felületes
a NOD a legkevesebb memóriát igényli és alapos sztem
a Norton mindent beenged
ezek saját tapasztalatok😀
én most McAfee 2006 -ost használok 😃 jóformán megmentette a gépem a kihalástól lekopogom 😃 mert volt egy virus , aztán nem kapcsolt be a gépem bekapcsolt csak miko irta volna ki h ÜDV. akkor restartolt.. aztán rendszert ujraraktam FORMAT C: , D: 😃 mostmár nem használok csak egy meghajtot C: -t!! és McAfee val aztán kiszedtem a virust ami kicsinálhatta volna a gépem , mert még akkor is benne volt a virus mikor leformátoltam MINDENT.. megtaláltam McAfee-val töröltem ,azóta nincs gondom semmivel hála istennek😃
na ez kétszer ment :S
én most McAfee 2006 -ost használok 😃 jóformán megmentette a gépem a kihalástól lekopogom 😃 mert volt egy virus , aztán nem kapcsolt be a gépem bekapcsolt csak miko irta volna ki h ÜDV. akkor restartolt.. aztán rendszert ujraraktam FORMAT C: , D: 😃 mostmár nem használok csak egy meghajtot C: -t!! és McAfee val aztán kiszedtem a virust ami kicsinálhatta volna a gépem , mert még akkor is benne volt a virus mikor leformátoltam MINDENT.. megtaláltam McAfee-val töröltem ,azóta nincs gondom semmivel hála istennek😃
hehe. nekem is volt ilyen. el?ször vírusra gyanakodtam utána jutott eszembe hogy elfelejtettem csatlakoztatni a processzorh?t? ventilátorát 😆 mert el?tte szétszedtem
- Kaspersky
- Nod 32
- ESS
- AVG
- avast!
- Avira
Meg persze...
- Spybot
- Windows Defender
Igazából egyik se jött be. Kivétel az AVG, de az halálra lassította a gépet. Ezért 1 évig vírus irtó nélkül voltam. Csak Spybot-om volt. És a rendszernek semmi baja nem volt, addig míg Win7-re nem váltottam. Itt Security Essentials használok. Akkora a gépigénye mint a Windwos Defender-nek, így nem érzek változást a teljesítményben. Le is teszteltem. Letöltöttem pár trójait, melyeket azonnal elkapott. 😀 Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
nem csak leszeded az avast-ot, szedsz hozzá cd kulcsot és felrakod!
Nem kell cd kulcsot kalózlodni. A Home edition -hoz ingyen jár csak regelni kell.