Ajánljatok nekem filmet!
Üdv!
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1-2. világháborús filmeket tudnátok mondani?
Az új Company of Heroes film véleményem szerint jó.Már van feliratosan.
Régi de jó:Katonák voltunk, Ellenség a Kapuknál.Többet hirtelen nem tudok
[LINK]
Michael Bay egy elég ismeretlen színészt választott ki a negyedik Transformers-mozifilm főszereplői posztjára. Az ír fiatalembert Jack Reynornak hívják, s jövőre vele lesz tele a sajtó.Az már korábban kiderült, hogy Mark Wahlberg szerepelni fog az új Transformers-filmben, most az is kiderült, hogy ki fogja alakítani a főhőst. A rendező a honlapján írta meg a hírt, miszerint Jack Reynort választotta ki a szerepre. Reynor nem számít túl tapasztalt színésznek, meglehetősen friss arc, korábban mindössze kisebb, ír filmekben szerepelt, s ezek egyikében, a What Richard Didben látta őt a rendező, akit azonnal meggyőzött a srác teljesítménye.
Bay miután bejelentette honlapján filmjének főszereplőjét, ismét felhívta a rajongók figyelmét arra a tényre, hogy a Transformers 4 nem reboot lesz, hanem teljes értékű folytatás. A történet négy évvel a Chicagóban lezajlott "háború" után fog játszódni, s a két epizód között a kapcsolat teljesen logikus és természetesnek vehető lesz - még az is kiderül, hogy miért van szükség teljesen új szereplőgárdára. Sorai azzal zárta a rendező, hogy az előző részektől meglehetősen különböző filmmel egy új trilógia alapjait fogja letenni.
Bay ismét hangsúlyozta,a Transformers 4 négy évvel a T3 cselekménye után veszi fel az események fonalát, és egy újabb trilógia kezdete, ami az előző három rész folytatása,és számos új robot is bemutatkozik a negyedik részben, hogy izgalmasabbá tegyék a cselekményt.
Az amerikai premierre 2014. június 27-én fog sor kerülni.
Jó filmet valaki!!! Kategóriát leszarom, csak jó legyen!
A Django elszabadul c. filmet nagyon ajánlom láttam énis és ku..jó😀!!kihagyhatatlan.
Álom.net 😆
Kedvencem! <3
Álom.net 😆
Animációs filmek érdekelnének.
Freddy, a békapofa
Rango.
Merida a bátor.
Csizmás a kandúr.
Gumitarzan.
Jégkorszak 4.
Madagaszkár 3.
Toy Story 1-2-3.
Egy bogár élete.
Z a hangya.
Lecsó.
Karácsonyi ének.
TMNT Tini Nindzsa Teknőcök.
Beowulf - Legendák lovagja
Final Fantasy VII: Advent Children
Tekken - Vérbosszú (egyik kedvenc)
9 (2009)
Tintin kalandjai
Kaptár: Bioterror
Titan A.E.
Appleseed - A jövő harcosai
Harc a Terra bolygóért
Green Lantern: First Flight
Shrek 1,2,3,4
Jégkorszak 1,2,3
Madagaszkár
Némó nyomában
Táncoló talpak 1,2
Túl a sövényen
Szörny Rt.
Kung Fu Panda
Ezeket tudom fejből😀
ez a film olyan mint a Paranormal Activity.
Youtubon fent van egy kis előzetes.
Hali,
Kéne nekem olyan film mint a Super Hero Moovie (tehát olyan amin szanaszét tudom magamat röhögni), és az se előny ha minőségi az a film.
Előre is köszi.
*az se hátrány
Félre gépeltem, ez van.
Andris, apetit: Köszi meglesem őket😀
HULLAJO
Hali,
Kéne nekem olyan film mint a Super Hero Moovie (tehát olyan amin szanaszét tudom magamat röhögni), és az se előny ha minőségi az a film.
Előre is köszi.
*az se hátrány
Előre is köszi.
Nekem tudna valaki Zombis filmeket ajánlani?(REC részeket láttam( 😀
Zombieland ill. Shaun of the Dead. Utóbbi asszem Haláli hullák hajnala címen fut magyarul.
Köszi😀 ezekkel elleszek egy darabig😉
Zombieland ill. Shaun of the Dead. Utóbbi asszem Haláli hullák hajnala címen fut magyarul.
Ha neked a zombi alatt az ilyen fertőzéses is jó akkor:
28 nappal később
28 héttel később
Legenda vagyok
Resident Evil
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Legenda Vagyok,Resident Evil ezeket láttam 😀 az első kettőt nem😀 Köszi😃 valami más még?😊
Ha neked a zombi alatt az ilyen fertőzéses is jó akkor:
28 nappal később
28 héttel később
Legenda vagyok
Resident Evil
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
vagy Másnaposok 1-2 azok is nagy kemények....
akció pedig Feláldozhatók, Halálos Iramban kb ennyi 😃
ajánljon valaki ilyesmiket ha tud.
Valami jó ázsiai horrort mondjatok!
A Recycle-t már láttam!
Szellemjárás, youtubeon csomó rész fent van, nem ázsiai, de nem láttam még fosatósabb horror filmet😀
Ez nem sorozat? 😊
Régen a Discoveryn ment!
de
A Recycle-t már láttam!
Szellemjárás, youtubeon csomó rész fent van, nem ázsiai, de nem láttam még fosatósabb horror filmet😀
Ez nem sorozat? 😊
Régen a Discoveryn ment!
A Recycle-t már láttam!
muszály pont Ázsiait? 😆
Ja, az besz*ratós! 😆
A Recycle-t már láttam!
(mert én csak vigjátékot és akciót nézek.)
kösz az ajánlatokat nem tudsz még valamit ? 😃
Ocean's eleven , Ocean's Twelve , Ocean's Thirteen , nemzet aranya 2.