Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
shubi1597 avatar
Ha nem kell, van pár ember aki elfogadná... 😜 Amúgy még nem olyan stabil szerintem ez a Win8, néztem nekem win7-tel a 8 giga ramból kb 5700 mb volt szabad üres járaton, Win8-an meg 5550 Mb, a játékokra még annyira nem lettek optimalizálva, hiába mondják, hogy gyengébb gépekre lett kitalálva, meg plusz FPS, de max 1-2 fps-t dob rajta.
0
0
0
0
Bronson avatar
Pöccintés meg koppintás 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Micsoda leírás... Atyavilág. 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
'A Windows Update megnyitásához pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről (ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, és húzza felfelé a mutatót), majd koppintson vagy kattintson a Beállítások, majd a Gépház, végül a Frissítés és helyreállítás elemre.' google első 5 találat...
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Nem lehet valahol kikapcsolni a frissítéseket benne? Esküszöm nem találom. Minden alkalommal amikor bekapcsolom azt a gépet, fél órát minimum várni kell amíg frissít...
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Csak nekem nem akar működni a hands free mode?
0
0
0
0
hdavid avatar
attól függ, de így hirtelen ránézve a gépedre igen!
0
0
0
0
KERKO avatar
win 8-on jobban mennek a játékok?
0
0
0
0
Demmer avatar
Melyik verzió jó játékra?

Pro
Embedded
Enterpise
Professional

?
0
0
0
0
sakamateee avatar
Nekem is 64 bites Enterprise N van fent kb 2 hónapja,tökéletesen működik, eddig a legjobban bevált win8😀Játékok alatt is kiválló...szal nemtudom,h mi a bajotok vele😀
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Nekem is ent N van és a media player hiánya miatt sok program könyörög bizonyos dll fájlokért, erre van valami megoldás?
0
0
0
0
no avatar
Köszönom ! Megpróbálok mindent és majd beszámolok a fejleményekről. Amúgy igen Enterprise N van sajnos a gépen, ha nem sikerül megoldani a problémákat akkor újratelepítem és sima Enterprise-t telepítek.
0
0
0
0
sudosu avatar
Norbi777:
Windows 8.1 valamelyik N változatát használod? Ha igen akkor jelentkezhetnek ilyen hibák, ebből a verzióból hiányzik a multimédiás szolgáltatások, DX se nagyon akart vele menni nálam. Szóval ebben az esetben szerezz be egy MSDN-es tiszta 64 bites telepítőt egy nem N jelzésű változatból.

Ellenkező esetben próbáld meg újratelepíteni a C++ 2005-2012-ig mind 32 bites és 64 bites verzióban, egy DX frissítést is megpróbálhatsz (Hátha esetleg ott akadt valami probléma) .NET Framework-ből a 3.5 verziót kell felrakni (bár a legtöbb játékhoz nem szükséges .NET keretrendszer, az újabb verziókat tartalmazza a Windows 8.1) A 3.5-öt elég csak Vezérlőpultban a szolgáltatásoknál engedélyezni.
0
0
0
0
no avatar
Hello. Win8.1 64 bit van a gépemen és lassanként egyre több játék adja elő azt az idegesítő 0x00007b hibaüzenetet a 64 bites játékoknál/programoknál. Valami megoldást tudtok erre? Sok dll fájlt cseréltem 64 bitre, néztem Dependency Walkerrel, és mutatja hogy valamelyik dll fájl 32 bites rendszernek van 64 helyett, meg hiányoznak olyanok, amiket meg sem lehet találni. De nem tudtam semmit sem megoldani, a .net Framework a legújabb, a DirectX friss, C++ 2005-től 2012-ig mind fent van, egyszóval nem lehetnének gondok ezek elvileg. Vagy már más nincs csak az újratelepítéssel próbálhatom meg hogy mególdódik a probléma? Válaszokat köszönöm előre.
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
sziasztok, az asztalt és a tálcát hogy lehet átalakítani?
0
0
0
0
roba1996 avatar
Valaki nem tudja hogy mitől van az hogy csinálok valamit a gépen és egyszer csak gondol egyett a gép és be dob egy kék hátteret meg egy ilyen 😞 smileyt és ki irja hogy a windows problémát észlelet utána meg ujra indul!! Windows 8.1 x64
0
0
0
0
no avatar
Segítsetek kérlek. Kaptam egy MyPc gépet a lányomtól. Felrakták rá a Win 8-at. Az a probléma, hogy a Firefox és Chrom is összeomlik kb. 10 perc után. Úgy óránként kék halál is megjelenik. Mit lehet tenni?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Nektek mik a tapasztalataitok? Bevált a Win 8.1?
Nekem mintha stabilabbak lettek volna a játékok win7 alatt. Elég sok a fagyás, összeomlás.

Esetleg valaki tudna linkelni vagy privátban küldeni egy érintetlen MSDN win 8.1 letölthetőséget?
0
0
0
0
cseszka avatar
Kösz,irtam is vissza.😀
0
0
0
0
kvio1 avatar
Bejaminhun: Én nem használom,ìgy nem tudom. Nem hinném h a teljesítményre hatással lenne.
Bemásoltam ahova írtad, újraindítottam a gépet,de így se ismeri fel.
0
0
0
0
cseszka avatar
kvio1:c:\Windows\Inf\ ide próbáld bemásolni.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
kvio: köszi! a gép teljesítményéből nem vesz vissza?
0
0
0
0
kvio1 avatar
Néztem hozzá a gyártó oldalán,de hiába akarnám frissíteni nem tudom,mivel nem ismeri fel a windows. Meg ahogy néztem win8-at nem támogat,legalábbis a gyártó oldalán az van,de máshol meg írnak 8-at is [LINK]. Ezen az oldalon van amit le lehet tölteni lentebb, de az nem egy telepítő, hanem azt be kell másolni valahova,csak azt nem tudom h hova kéne.

Szevasztok. Hallottam van start menü már a win8 hoz. hogy lehet rá megcsinálni vagy le tölti a frissítésekkel együtt?

Van egy program amivel lehet start menüt csinálni, mint a windows 7-nél van. Ezzel a programmal tudod ezt beállítani: Stardock Start8 v1.41
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok. Hallottam van start menü már a win8 hoz. hogy lehet rá megcsinálni vagy le tölti a frissítésekkel együtt?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Igen. Keress rá google-ön, a gyártó oldalán, vagy más oldalon lehet találsz hozzá drivert. Utána lehet működni fog. Ha nem akkor nekem sincs más ötletem.
0
0
0
0
kvio1 avatar
Az optikai meghajtóhoz? Még nem próbáltam,eddig nem volt rá szükség.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Esetleg azt megpróbáltad, hogy a gyártó honlapjáról drivert letölteni? Lehet ez segít. Nem tudom pontosan mert nekem is Win8.1-em van, de nekem simán fölismerte az Optikai meghajtót.
0
0
0
0
kvio1 avatar
Hát az kár,de azért kösz a segítséget. Úgy látszik h vissza kell raknom akkor a win7-et.😞
0
0
0
0
cseszka avatar
Huhh,tényleg nincs ott,valamiért nem látja.Sajna akkor nemtudok segiteni.😞
0
0
0
0
cseszka avatar
csinálj léci egy képet a lemez kezelöröl.Olyat ahol az össz meghajtó látszik.
0
0
0
0
kvio1 avatar
Engedélyezve van biosban. Vagyis konkrétan nincsen olyan h tiltani vagy engedélyezni lehetne.
https://kepfeltoltes.hu/140509/WP_000082_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
cseszka avatar
Pedig ott kell lennie.Biosban engedélyezve van?
0
0
0
0
kvio1 avatar
nem találom ott a odd-t, csak a virtuálist amit a daemon tools hozott létre.
0
0
0
0
cseszka avatar
keresd meg a saját gépet,nekem Win 8.1 "Ez a gép" igy irja.Jobb klikk rá,majd kezelés,és a listában ott lesz h lemez kezelés.Megkeresed az odd-t,majd jobb klikk és meghajtó betüjl és elérési ut módositása rákatt,hozzáadással adsz neki egy betüjelet,és már menni is fog.
0
0
0
0
kvio1 avatar
Sziasztok!
Felraktam a Windows 8.1-et, és amikor ma használni akartam a cd írót egyszerűen semmit se töltött be. Még az eszközkezelőben sincsen a cd író, vagyis úgy látszik h nem akarja felismerni a gép win 8.1 alatt,de megnéztem, és win7-nél meg semmi gond nincs vele beolvas egyből mindent. Valaki tud segíteni mit lehetne csinálni h felismerje a cd írót?
Meg van egy másik érdekes dolog ami azóta van mióta fent van a windows 8.1. Az a led ami a hdd-t jelzi ha éppen dolgozik, az most nem villog hanem egyfolytában világít. A 7-nél ez se volt. Úgy látszik h a gépemnek nme nagyon tetszik a win8.😞
0
0
0
0
zsolty87 avatar
sudosu:
Gépen csak egy játékkal játszok (Diablo3 + a kiegészítő), úgyhogy csak az a fontos hogy az elinduljon rajta. Amúgy nagyrészt netezésre, meg filmnézésre használom a gépet. Nem én telepítem rá a szoftvert, hanem szaküzletben (ott ahonnan vettem a gépet) szóval biztos jobban értenek hozzá mint én, és feltelepítenek mindent amit kell.
0
0
0
0
sudosu avatar
zsolty87:
Játékoknál pár jobban fut mint 7-en. De van olyan aminek külön Windows 8 Patch kell hogy egyáltalán elinduljon (főleg 2007 előtti játékoknál). Viszont a játékok nagyobb része majdnem ugyanúgy fut mint 7-en.

Én már használom a 8.1-et amióta megjelent, igazából csak a Silkroad Online-ra volt panasz hogy nagyon rosszul futott (még az ősrégi vas gépemen is jobban futott 😀😉.

Ja egyébként 8.1 Update-et nem rakta nekem fel automatikusan kb 800MB (64 bitnél) szóval készüljetek fel rá 😀!

ui.:
Battlefield 3-nál volt még probléma hogy multinál rendszeresen kifagyott, de az végül kiderült hogy a Xfire In-Game végett történt.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
sudosu:
i5ös gamer pc-re tenném.
0
0
0
0
sudosu avatar
zsolty87:
Hát attól függ melyik gépedre akarod telepíteni 😀.
Teljesítménybe picit jobb, de igazából nem számít I5-ös config-al, hogy 7 v. 8.
Inkább gyengébb gépeknél vehető észre jelentős gyorsulás.
Egy próbát tehetsz vele!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Megérné win7 ről win8.1re váltani?
Van benne valami újítás a win7-hez képest a megjelenésén kívül?
0
0
0
0
sudosu avatar
sakamateee:
Keress MSDN-es verziót, az teljesen tiszta a Microsoft-tól letöltött változat, ezekkel működik a KmSpico aktivátor is tökéletesen!
0
0
0
0
sakamateee avatar
vki tud működő win 8.1-et???...1 honapot bir,aztán 2 oránkén ujraindul...köszi😀
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
A barátom gépében 4 giga van, azt nem írtam. Ez lényegében az ő problémája, csak segítek neki 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha jól értem a gépedet 2GB ram van benne. Ne mtudom pontosan, hogy ez számít-e de lehet elég lenne neki a 32 bites. Nekem is 64 bites van fönt, a most elérhető legfrissebb MSDN-ről származó és nincs ilyen gondom.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Srácok nekem volna egy problémám, amiben reménykedek hogy tudtok segíteni. A barátom frissen telepített egy Windows 8.1-et, minden működik remekül, kivéve a hang. Egy Gigabyte alaplapon lévő integrált Realtek hangkarija van és nem tudjuk egyszerűen működésre bírni. Az alap driver amit feltett a windows telepítéskor úgy érzékeli, hogy működik minden jó, de mégse, mert a kimeneti eszközt digitálisként érzékeli (HDMI) és nem a hangszórókat és a hangszóró nincs letiltva meg semmi, megpróbáltunk már vagy 4 fajta realtek drivert, mindent és nem tudjuk működésre bírni. Amúgy 64 bites rendszert tett fel és szerintem vmi nem kompatibilis vele, vagy nem tudom, de már a hajam tépem. Windows 7-en tökéletesen működött neki, nekem is ugyanúgy Gigabyte alapon van Realtek kártya, 32 bites rendszeren és rendesen működik, sőt ha jól emlékszem 64 bitesen is jó volt. Mellette AMD videokártyája van, ha esetleg ez számít valamit, a HDMI kimenetes digitális hang miatt gondoltam számít. Remélem tudtok segíteni 😀
0
0
0
0
SnileZ avatar
Amúgy köszönöm sudosu-nak Yumi ajánlását, eddig nem is hallottam róla, de jobban működik mint a microsoftos verzió. Egy 4 GB-os pendrive-ra a Yumi feltudta rakni a bootolható telepítőt, a Microsoftos pedig nem.....
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció