Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy [Gigabyte] 9800 GT-hez milyen tápot ajánlanátok? Mert nekem jelenleg egy LC Power 420W-os van. Ez elég-e neki, ha igen esetleg van-e más tényező ami akadályozhatná a videokártya beszerelését? (Pl: alaplap, vagy egyéb dolog...)
Köszönöm!
A 420 W elegendő kell hogy legyen. Ami még kérdés , hogy ezelőtt milyen videókártyád volt, tegát az alaplapod AGP vagy PCI-Express csatolóval rendelkezik. Neked ebben az esteben PCI-Express (x16) kell...
Szerintem a tápodon van tápcsatlakozó a videókártyához, úgyhogy azzal nem lehet gond....
Sziasztok. Nekem egy sapphire 4850-es kártyám van és azt szeretném kérdezni h mennyire lehetne huzni a kártyát gpu-orajelét 650ről mennyire lehet amig stabil, meg a memoria orajelét 1000ről.
SZtem próbáld ki 😃 én a CCC ben felhúztam addig ameddig lehet és stabil
750/800 ról 850/850 re igaz ez HD4770
Az lenne a kérdésem, hogy [Gigabyte] 9800 GT-hez milyen tápot ajánlanátok? Mert nekem jelenleg egy LC Power 420W-os van. Ez elég-e neki, ha igen esetleg van-e más tényező ami akadályozhatná a videokártya beszerelését? (Pl: alaplap, vagy egyéb dolog...)
Köszönöm!
Mi a véleményetek a vtx3d-s 4850 ről mert elég olcsó.
Mindenképp 4850-est vedd. DX10-ben gyors, erős, stabil fps szám
A HD4850 vagy a HD5670,
Ehhez a konfighoz lenne majd:
Gigabyte ga-ma770t-ud3
AMD Phenom II 550 3.10GHz AM3 BOX
Kingmax TinyBGA 2048Mb DDR3 1333MHz
Samsung 1Tb 32Mb Cache
nVidia nem fog jövőre új GPu-kat kiadni,2011-ben jön a Kepler kódnéven futó sorozat.
Esetleg ha kijön egy új széria, vagy az nVidia válaszol a "kérdésre" és akkor 1-5 közötti árcsökkenés biztos lesz.
a kimenetét, a hűtését, meg mi extrát tesz rá.
értem ez alatt vapor-x-et vagy bármi mást
am sztem hasonló lesz a 6000-eseknél, mint az Nvidiában a GTX460-nál, 60-ról indult, és pár hónap telt el, és már 40-ért kapsz, szerintem sokat lehet spórolni ha nem 2 nappal a megjelenés után veszel mondjuk 6750-et, hanem várni 1 hónapot, szerintem
A 2 csipet egybe kéne építeni mint a annak idején az MSI tette az alaplapoknál.
Ha azt még hűteni is akarják, akkora nyákot kell csinálniuk, hogy be se fog férni az alaplapba.😀
És az nVidia mit fog kitalálni rivális kártyának, azt tudjátok???
6770-nek olyan 70-80k lesz az ára kb.
A mostani 5000 szériának le fog menni az ára egy picit,de még messze az 5970 lesz a legdrágább,aztán jön a 6800 széria az meg az 5870 árszegmensbe lesz kb.
Az elsőként megjelenő 2 kártya a 6750 (Barts PRO) és 6770 (Barts XT) lesznek.
A 6750 kártya az 5770 és 5850 közötti teljesítményt fogja adni, a 6770 pedig az 5850 és 5870 között lesz teljesítményben.
Nagyon tévedsz,mert a 6770 az 5850-GTX470 között lesz!
Az elsőként megjelenő 2 kártya a 6750 (Barts PRO) és 6770 (Barts XT) lesznek.
A 6750 kártya az 5770 és 5850 közötti teljesítményt fogja adni, a 6770 pedig az 5850 és 5870 között lesz teljesítményben.
Nagyon tévedsz,mert a 6770 az 5850-GTX470 között lesz!
Szerintem nem lesz valami nagy durranás ez a HD6xxx széria, max a GTX4xx ellen tudja majd fel venni a versenyt, mivel azt állítják, hogy a hd6xxx szériának jobb lesz a textúrázási képessége, így lehet esélyük a GTX4xx ellen textúrázásban, amúgy sok eltérés nem láttam a specifikációban, csak az volt feltűnő, hogy nagyobb lesz a számítási kapacitásuk a 6xxx-nak
De reméljük nagy durranás lesz, csak ez szerintem olyan lesz mint halottnak a csók..., mivel nem változik a gyártás technológia stb.. 😕
De reméljük nagy durranás lesz, csak ez szerintem olyan lesz mint halottnak a csók..., mivel nem változik a gyártás technológia stb.. 😕
Akinek vannak tapasztalatai az írjon! Nekem most egy Radeon HD 4870-es videokártyám van, és le szeretném cserélni egy GTX 470-re. Az lenne a kérdés, hogy megéri-e a csere? a legtöbb játékot tudom 1920x1080-as felbontáson játszani maximális beállításokon, azzal nincs gond. Ha veszem például a Dirt 2 és ugyanúgy maximális beállításokon tolom, akkor tapasztalható lesz-e nagyobb mértékű javulás grafikailag? Vagyis mennyivel lesz szebb a játék kidolgozottsága? Mert most se csúnya. Azért nem költök 80k-t hogy azt lássam a bal felső sarokban, hogy 60 helyett 100 FPS-el fut a játék.
Én meg azt ajánlom,hogy várd meg a 6770-et,és amelyik olcsóbb lesz,azt vedd meg!
Akinek vannak tapasztalatai az írjon! Nekem most egy Radeon HD 4870-es videokártyám van, és le szeretném cserélni egy GTX 470-re. Az lenne a kérdés, hogy megéri-e a csere? a legtöbb játékot tudom 1920x1080-as felbontáson játszani maximális beállításokon, azzal nincs gond. Ha veszem például a Dirt 2 és ugyanúgy maximális beállításokon tolom, akkor tapasztalható lesz-e nagyobb mértékű javulás grafikailag? Vagyis mennyivel lesz szebb a játék kidolgozottsága? Mert most se csúnya. Azért nem költök 80k-t hogy azt lássam a bal felső sarokban, hogy 60 helyett 100 FPS-el fut a játék.
MSI R4870-T2D1G-OC erről mi a véleményetek?
MSI R4870-T2D1G-OC erről mi a véleményetek?
Elég jó kis kari szerintem 😀
Ez most hogy is van? [url]http://aruhaz.iszkft.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=20321&pf=75&bt=pdlist&pi=_57773&ck=0[/url]
Mert nem hiszem hogy így néz ki a Twinn Frozr os GTX 😃 Meg a nevében van 768 is meg 1Gb is 😃 itt valamit elírtak nem?
Hát jó de minek tesznek ki egy alap 460 ast mikor nem is az 😃. De találtam egy GTS 450 et is aminél GTX 460 vga volt a képen 35 ért 😃 bemegyek már a boltba és mondom hogy ennyiért pont olyat kérek mint ami a képen van 😃
1. a cím elejében és a képen még 768 megás a VGA
2. a Twin Frozr az 1 n
3. sose gyártottak Twin Frozr-es GTX460-ast az MSI-nél, csak a HAWK van Twin Frozr II-vel szerelve
+1 észrevétel: minden MSI N460GTX 2 Dual-Link DVI-vel és egy Mini HDMI-vel van szerelve, D-SUB és HDMI csak a csomagban levő átalakítókkal érhető el
én innen nem vennék semmit, nem volnék meglepődve ha 1 hangkártyát küldenének ki😂
Na ugye 😆 és a boltban egy csaj van(ráadásul elég jó😃😉 ami csak annyit tud mondani amit elolvas 😃 Erre is mondaná hogy 1 gigás különleges Twin Frozr hűtés rajta de gondolom a képen látod meg ilyenek 😆