Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
5-6 fps??? Legalább 30 kell h élvezhetően menjen, de olyan 35 nem ártana.
forest: Hát szerintem megveheted nyugostam a Powercolor-t is, igaz nem olyan hű de kb olyan mint a Club3D.
nekem elég lenne olyan 20fps
Ha nincs sok pénzed, akk vegyél egy hd4670-et haveromnak szépen vitte 1280x1024-be max/mediumon, de a GTA4-nek ink proci igénye van...
5-6 fps??? Legalább 30 kell h élvezhetően menjen, de olyan 35 nem ártana.
forest: Hát szerintem megveheted nyugostam a Powercolor-t is, igaz nem olyan hű de kb olyan mint a Club3D.
nekem elég lenne olyan 20fps
szerintetek ez jó lenne gta4-ezni : nvidia geforce 7100 gs???? 😃
Nem fog menni, mivel nekem is olyan volt az integrált... és... ha 10 mp-ként volt egy képkocka😃
Cooley:10920x1080? Jó monitorod van neked 😆. Amógy nem hiszem h full hd-ban akarna játszani, ezért irtam gts450-et 😀
Upsz, azt kicsit elírtam. 😆 Egyébként ez ilyen surround monitor, teljesen körbeér. 😂
Vélemények?
Akkor próbáld ki a játékot 😃
kipróbáltam meg ment is csak szar a procim, meg 1-2 textura hiányzott de ment 5-6fps-el 😃
de kipipálta a gépigény 😞
Azt akkor nagyon helytelenül, ott is van a minimum gépigénynél, hogy "256 MB NVIDIA 7900" Na most a 7900-as vagy 10x erősebb, mint a 7100...
Mert gyenge hozzá, azért, és egy kérdőjel is elég
De egy GTS450 1GB pl jó lenne, akár a full grafhoz is csak jó proci kell mellé és méztem amit fogsz venni az nem olyan rossz, bár az se egy erőbajnok, bár annál olcsóbban, jobbat nem kapsz max 12-15k körül
A GTX460-am alap órajele alatt már néha beszaggat fullon 10920x1080-ba. Persze ez némelyest a procim hibája is. Minden esetre fullhd-ban max grafhoz kevés a GTS450 is.
ha mindent leveszek minimumra akkor talán jo lenne?
Azzal a videokártyával el sem fog indulni a játék. Ha esetleg el is indulna, akkor is minimumom 640x480-ban is csak képregény lenne. Az a kártya már 1000éves, és már amikor kijött, akkor is gyenge kártya volt...
és valahogy nem lehet tuningolni????
Annyit biztos nem, hogy elmenjen rajta a GTA4.
De egy GTS450 1GB pl jó lenne, akár a full grafhoz is csak jó proci kell mellé és méztem amit fogsz venni az nem olyan rossz, bár az se egy erőbajnok, bár annál olcsóbban, jobbat nem kapsz max 12-15k körül
A GTX460-am alap órajele alatt már néha beszaggat fullon 10920x1080-ba. Persze ez némelyest a procim hibája is. Minden esetre fullhd-ban max grafhoz kevés a GTS450 is.
Azzal a videokártyával el sem fog indulni a játék. Ha esetleg el is indulna, akkor is minimumom 640x480-ban is csak képregény lenne. Az a kártya már 1000éves, és már amikor kijött, akkor is gyenge kártya volt...
és valahogy nem lehet tuningolni????
Nem
miért?????????????????????????
Mire összehoznék mai szemmel 1 jó gépet addigra az már elavul😶
Mod: arra gondoltam, hogy a táp veszélyes a gépedre, így ha ennek cseréjét halogatod, ráadásul + fogyasztókat teszel a gépbe, könnyen baj lehet.
Megkérdezem számítógépes haveromat hátha tud 1 kis engedményt😜
Jó lenne 1 olyan😜
Tápot azt majd késöbbre hagyom, mert nincs ennnyi pénzem😳
Húzni nem merem, mert nem nagyon értek hozzá, de nem black editionos h biosban tudjam húzni😕
Mert én max 15000HUF-ot tudok kiadni VGA-ra, ezért is lenne pontparkról a HD5770 (ha nem csalás😜)
HD5770 nem rossz VGA de a HD5450 nem játékra való :/
haveromnak 18 ezerért szereztem vadi újonnan Sapphire HD5670et 512es GDD5öset. Talán meg kéne próbálni neked is egy iet keríteni
Húzni nem merem, mert nem nagyon értek hozzá, de nem black editionos h biosban tudjam húzni😕
Mert én max 15000HUF-ot tudok kiadni VGA-ra, ezért is lenne pontparkról a HD5770 (ha nem csalás😜)
Nézz körül a hardveraprón. 😀
Ja, és a tápod necces egy jobb vga-hoz...😕
Értem😃
Köszönöm a segítségeteket, de procit persze nem akarok venni, mert annyi pénzem nincs😕
3GB RAM mondom belemehet, mert a win7 is elbír annyit + ha játszani akarok akk kell is 3GB😃
Am ha már elmegy pl a GTA 4 minimumon és hasonló játékok akk én már meg leszek vele elégedve😀
Én 1 Radeon HD5450-en gondolkodok😃
Gondoltam még arra is h pontpark-ról 1 HD5770-et "veszek"
Sztetek ki tudná használni a gépem az 5770-et 3GB RAM.al??😕
HD5450 felejtős VGA ha játszani akarsz persze jobb az alaplapidnál
Nem a ram lesz a szűk keresztmetszet hogy kihajtja-e vagy sem hanem a procid.
Ha jól látom első szériás Phenom ami tudomásom szerint nem egy bika processzorra sikerült.
én elég sokáig 3 giga rammal éltem és nem volt bajom belőle.
Gondoltam még arra is h pontpark-ról 1 HD5770-et "veszek"
Sztetek ki tudná használni a gépem az 5770-et 3GB RAM.al??😕
Egyébként ha a hangja nem zavar, kár piszkálni, megsülni nem fog.
Ezért lenne érdemes rendesen elmérni és utána gondolkodni a hűtőcserén.
A korai 8800GT-k, referencia 4850-ek 100fok felett mentek vígan, évekig... 😆
végül is el megy ez a hőfok is falura 😃
terheletlenül 52 fokos a VGA 😃 bezzeg a HD5850 meg 36 fokos volt 😃
A korai 8800GT-k, referencia 4850-ek 100fok felett mentek vígan, évekig... 😆
Én olvastam valami cikket, ahol a srác lebontotta az 5970-es burkolatát és a bordákra 1-1 8-as, vagy 9-es ventit kötözött. Sokat javultak a hőfokok.
hát nem tudom lehet nem hülyeség de azért szétbontani nem nagyon szeretném.
Én nem hittem volna hogy ennyire képes melegedni ez a VGA...
Metri 2033 nákl mikor kiléptem a játékból 84 fokos volt... és akkor ugye ez úgy hogy a játék menüjében is voltam és ugye ott már nem igazán van terhelés szal már kicsit hűlt le...
MSI Afterburnerrel akartam egy kis ventiszabályzást beállítani hogy jobban forogjon a venti de az a baj minden egyes gépbekapcsolásnál ha a géépel indul felpörgeti maxra a ventillátort és nem igazán lassul le... ugyan ez van ha a winfosban indítom el....
84 fok az egyáltalán nem sok! Mondjuk nem a játékból kilépve kellene nézni, hanem folyamatosan monitorozni.
na épp ez az hogy ha kiléptem a játékból és akkor is ennyi akkor már nem jó 😃
Én olvastam valami cikket, ahol a srác lebontotta az 5970-es burkolatát és a bordákra 1-1 8-as, vagy 9-es ventit kötözött. Sokat javultak a hőfokok.
Metri 2033 nákl mikor kiléptem a játékból 84 fokos volt... és akkor ugye ez úgy hogy a játék menüjében is voltam és ugye ott már nem igazán van terhelés szal már kicsit hűlt le...
MSI Afterburnerrel akartam egy kis ventiszabályzást beállítani hogy jobban forogjon a venti de az a baj minden egyes gépbekapcsolásnál ha a géépel indul felpörgeti maxra a ventillátort és nem igazán lassul le... ugyan ez van ha a winfosban indítom el....
84 fok az egyáltalán nem sok! Mondjuk nem a játékból kilépve kellene nézni, hanem folyamatosan monitorozni.
megoldás hütőcsere😀
Ha hütöt lecseréli akkor Gari ugrik 😃 vidd vissza gariba!
ugyan ez nem olyan h VGA-t akarnék venni de ha valaki ajánlana egy hűtést a HD5970mre örülnék 😃 Egy jól szellőző házban is Metro 2033 alatt 84 fokos volt.
[LINK]
ez baromi jó hűtő rá,csak az árát is megkérik!
alap órajelen van és azzal ennyi.. OC verzió mondjuk de az a plusz pár Mhz nem jelent sokat
Az a pár MHz nem jelent sokat, de mivel OC verzió nem referencia hűtő van rajta...
refrencia hűtő van a VGA-mon még ha plusz 10 Mhz-val is többet megy a VGA-m gyárilag
alap órajelen van és azzal ennyi.. OC verzió mondjuk de az a plusz pár Mhz nem jelent sokat
Az a pár MHz nem jelent sokat, de mivel OC verzió nem referencia hűtő van rajta...
ugyan ez nem olyan h VGA-t akarnék venni de ha valaki ajánlana egy hűtést a HD5970mre örülnék 😃 Egy jól szellőző házban is Metro 2033 alatt 84 fokos volt.
Ha ez a túlhúzott órajelekkel volt, akkor bőven jó érték. 😀
hogy tudtam h MSI-t fogsz ajánlani😂 bár én is azt tenném😆
Még szép! 😂
Hali!
Jelenleg egy Sapphire HD 5750 1 GB kártyám van. Szeretném lecserélni, talán még beszámítják normális pénzért.
Mivel az Nvidia kártyákat drágállom, ezért Radeon kártyára gondoltam. Ezek közül is 6850-re
Melyiket ajánlanátok?
Powercolor Radeon HD 6850 1 GB DDR5
MSI Radeon HD 6850 1 GB DDR5
Sapphire Radeon HD 6850 1 GB DDR5
VTX Radeon HD 6850 1 GB DDR5
Ha már 6850, akkor én ezt venném: [LINK] 2eFt-tal drágább csak, de sokkal jobb, mint egy referencia modell.
6850-ből nem is került kiskereskedelmi forgalomba referencia modell 😀
Igaz, mindegy azokra az alapmodellekre gondoltam, amiket felsorolt. Nincs bennük semmi extra. 😃
Hali!
Jelenleg egy Sapphire HD 5750 1 GB kártyám van. Szeretném lecserélni, talán még beszámítják normális pénzért.
Mivel az Nvidia kártyákat drágállom, ezért Radeon kártyára gondoltam. Ezek közül is 6850-re
Melyiket ajánlanátok?
Powercolor Radeon HD 6850 1 GB DDR5
MSI Radeon HD 6850 1 GB DDR5
Sapphire Radeon HD 6850 1 GB DDR5
VTX Radeon HD 6850 1 GB DDR5
Ha már 6850, akkor én ezt venném: [LINK] 2eFt-tal drágább csak, de sokkal jobb, mint egy referencia modell.