most van nálam 2 Ati radeon kártya, az egyik egy SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) as, a másik egy 6870 es, ezeket mennyiért tudnám eladni ?
A következő kérdésem nem teljesen ide tartozik, hisz egy kezdőnek nem feltétlenül kell ezt tudni, de azért bátorkodom feltenni!
Az egyik oldalon tartomány bant kaptam... ( Aki jártass ezekben, tudja, hogy mi az, aki pedig nem tud segíteni, annak meg felesleges is elmagyaráznom...)
Segíteni kellene abban, hogy új tartományba kerüljek, mert állítólag úgy meglehet kerülni a dolgot, csak az nagyon nehéz!
szolnokiferenc 23 írta:
Üdv. Nem tudtam hova írjam ezért jön ide. szóval szeretnék venni egy nyomtatót de nem vagyok otthon a témában, főképen csak fotókat kellene nyomtatni és azt szeretném tudni h menyibe kerülne egy ilyen nyomtató?? Előre is kössz!!!
Szerintem nézz fel néhány webáruházba. *** például.
Attól is függ, mennyire szeretnél jó minőségi dolgokat nyomtatni.
Ha nincs nagy étvágyad, akkor szerintem 15 körül lehet kapni.
Ne legyen azért nagyon ocsmány a minőség és árban is jónak kéne lennie. És még azt szeretném kérdezni h fénymásolóval egyben van mert az előbb néztem egy párat 11-15k között és az volt oda írva h fénymásolni is tud. ha lenne ilyen akkor ilyet szeretnék.
Üdv. Nem tudtam hova írjam ezért jön ide. szóval szeretnék venni egy nyomtatót de nem vagyok otthon a témában, főképen csak fotókat kellene nyomtatni és azt szeretném tudni h menyibe kerülne egy ilyen nyomtató?? Előre is kössz!!!
Aerocool strike x gt házba elfér 1 thermaltek frio cpu hütő?ha jol tudom 165mm magass a cpu..a ház meg 190mm széles akor jonak kell lennie elefér benne nem?
SuperLompos:
uhh.. ez jó kérdés. talán codegen? 350W-tos, emlékszem sokan lefikázták(nem vettem sértésnek, egyet értettem, hogy szar volt) a lényeg, hogy valami C betűs.
niteforce: köszi a gyors választ! 😀 ez mit magyaráz? a zárlatot, vagy a "bios-ig se tölt" gondot? a táp fél éve megvan, nyáron vettem, és ilyen rövidzár gondom sosem volt, az start gondok az LCpower táp előtt is fent álltak. 😞
üdv!
van egy kis gondom... a lényeg, hogy a minap battlefield 3-t toltam egy kis ideig, szokás szerint, aztán kaptam egy kékhalált(utólag kiderítettem, az egyik vinyó a szar) azt csinálja a gép, hogy bios-ig se tölt be, csak ha egy kicsit trükközök a ramokkal, de akkor se mindig indul... 😞 a lényeg, hogy a ramok teljesen különböznek, de single channelbe szokott beindulni. egy idő után azt játszotta, hogy a GTX560 kártyámmal a fedélzeten bekapcsolódott, és hirtelen kikapcsolódott(rövidzár elviekben) kivettem a kártyát, és abba hagyta. nagynehezen beindítottam, és NEM ÉRZÉKELTE, HOGY NINCS BENNE VIDIKARI!! csipognia kellett volna... mi lehet? halott az alaplap? netán a táp a szar? a táp 1 voltal kevesebbet ad le az 5 voltos vezetéken, de az előző tápon is voltak ilyen "nem tölt bios-ig" gondjaim... van esély arra, hogy leégeti a procit, és vidikarit az alaplap? kérlek segítsetek...
gyenesmartin írta:
Szerintetek egy xonar d1 hangkártyánál szoftveres vagy hardveres probléma, hogy a jobb oldal elhalkul, és csak az újraindítás segít?
ha az újraindítás segít akkor szerintem szoftveres.
Ha még egyszer előjön akkor visszateszem a régi drivert.
ez olyan mintha a rar kibontó progi rar-ban jönne le 😂
frissíteni akarok
mit akarsz frissíteni?
igen arra gondolok de azt honnan lehet beszerezni??? vagy települ a chipsettel?
Ha dolgozik a HDD semmit nem kell telepíteni.
oylan van h HDD driver és ha igen h kell frissíteni?
Nem kell hozzá driver 😀
Ám...remek ház és kemény cooler😜 Tobb mint 1kg 😲😜😃
én meg erre várnám a választ hogy aerocool strike X gt házba belefér-e 1 thermaltek frio cpu hütő?
Házad mérete: 465mm (H) x 190mm (W) x 490mm (D)
Cooler mérete: 139(L) x 98(W) x 165(H) mm
Tehát bele.
az 5850 hez nincs gari se doboz sajna
Erre a kérdésre várnám a választ, nem kormolom ide is be, linken olvasható😃
Az egyik oldalon tartomány bant kaptam... ( Aki jártass ezekben, tudja, hogy mi az, aki pedig nem tud segíteni, annak meg felesleges is elmagyaráznom...)
Segíteni kellene abban, hogy új tartományba kerüljek, mert állítólag úgy meglehet kerülni a dolgot, csak az nagyon nehéz!
Ki tudna segíteni? 😊
linket is mondhatnátok nagyon megköszönném 😃
Movie Maker nem csinál valami jó minőséget miután összeraktam a videókat 😜
HyperCam,vagy Cam Studio..ez egyből tömörítetben veszi fel
Köszi😀
nm!😉 movie makert nem probáltam lehet az is jó...
HyperCam,vagy Cam Studio..ez egyből tömörítetben veszi fel
Köszi😀
Milyen progival lehet felvenni gameplayt a fraps-en kívül mert sokat foglal😕Vagy esetleg át lehet konvertálni valamivel?😊
Szerintem nézz fel néhány webáruházba. *** például.
Attól is függ, mennyire szeretnél jó minőségi dolgokat nyomtatni.
Ha nincs nagy étvágyad, akkor szerintem 15 körül lehet kapni.
Ne legyen azért nagyon ocsmány a minőség és árban is jónak kéne lennie. És még azt szeretném kérdezni h fénymásolóval egyben van mert az előbb néztem egy párat 11-15k között és az volt oda írva h fénymásolni is tud. ha lenne ilyen akkor ilyet szeretnék.
Melyik a legjobb 120Gb-os SSD?
Max 55k-ig.
Erről vélemény ?
Intel X25-V 120 GB
Vagy amit néztem jobb?
OCZ Vertex 3 120 GB
1. boltban minősítésnek ezt láttam: CE, RoHS ez mit jelent?
De azért vess egy pillantást ezelre: Corsair AX széria,m Enermax, Kingwin, CoolerMaster Gold széria, XFX, EVGA 😀
annyit nagyon megér 😃
úgy 12 ezer körül ér.
kérdezem h van-e elkezdik h van egy ilyem sima meg mondtak valami noname nevet... elhozzák chieftek kérdeztem h mennyi is lesz 😆
Szerencséd volt 😃 ha jól tudom Chieftek a legjobb 😀
annyit nagyon megér 😃
úgy 12 ezer körül ér.
kérdezem h van-e elkezdik h van egy ilyem sima meg mondtak valami noname nevet... elhozzák chieftek kérdeztem h mennyi is lesz 😆
úgy 12 ezer körül ér.
mindenképpen szerezz be egy jobb tápot, erre akkor sem árt beruházni ha nem az a baj.
uhh.. ez jó kérdés. talán codegen? 350W-tos, emlékszem sokan lefikázták(nem vettem sértésnek, egyet értettem, hogy szar volt) a lényeg, hogy valami C betűs.
van egy kis gondom... a lényeg, hogy a minap battlefield 3-t toltam egy kis ideig, szokás szerint, aztán kaptam egy kékhalált(utólag kiderítettem, az egyik vinyó a szar) azt csinálja a gép, hogy bios-ig se tölt be, csak ha egy kicsit trükközök a ramokkal, de akkor se mindig indul... 😞 a lényeg, hogy a ramok teljesen különböznek, de single channelbe szokott beindulni. egy idő után azt játszotta, hogy a GTX560 kártyámmal a fedélzeten bekapcsolódott, és hirtelen kikapcsolódott(rövidzár elviekben) kivettem a kártyát, és abba hagyta. nagynehezen beindítottam, és NEM ÉRZÉKELTE, HOGY NINCS BENNE VIDIKARI!! csipognia kellett volna... mi lehet? halott az alaplap? netán a táp a szar? a táp 1 voltal kevesebbet ad le az 5 voltos vezetéken, de az előző tápon is voltak ilyen "nem tölt bios-ig" gondjaim... van esély arra, hogy leégeti a procit, és vidikarit az alaplap? kérlek segítsetek...
mennyiért lehetne eladni egy 5850 est ?
35-40k 😀
Esetleg nincs más, gyorsabb tesztelő program?
gondolom van, de ez a legjobb, amit ír az tényleg úgy van.
használt PC üzletben is ezzel tesztelik a ramokat mielőtt átveszik.
igen kiírja, de javítani természetese nem tud. addig futtatod amíg akarod, minél tovább megy annál jobb
kiírta magától hogy végzett a teszteléssel, de a megálításnál befagyott :/
persze 😃
[LINK]
mennyi ideig tart egy ilyen tesztelés? 😀 ill. hibákat kiír ha talál?
0.0% Coverage, 0 errors - ez azt jelenti hogy hibátlan? 😃
Szerintetek egy xonar d1 hangkártyánál szoftveres vagy hardveres probléma, hogy a jobb oldal elhalkul, és csak az újraindítás segít?
ha az újraindítás segít akkor szerintem szoftveres.