Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Alaplaptól nem függ, mivel pci-e-s, így jó a fent említett vga-khoz. A procidat rángasd meg alaposan.
Milyen tápod van?
450 W-os!!
De milyen 450 wattos?
van mercury meg vargane es tarsa 450 es is.
Ha van pénzed GTX 460-ra, akkor inkább a 6850-et ajánlanám. Akár 3035 wattal is kevesebbet fogyaszt, és picikét még erősebb is.
jaja 6850 sem rossz olyan árban !
Alaplaptól nem függ, mivel pci-e-s, így jó a fent említett vga-khoz. A procidat rángasd meg alaposan.
Milyen tápod van?
450 W-os!!
GF GT430 OC 1GB 128bit DDR3 ez jó lesz-e?
128biteset ne vegyél szerintem 😃 kivéve ha nincs másra pénzed.
256bit :
GTX460 1Gb ASUS
- Nvidia GeForce GTX460 GPU
- 1024Mb Saját videó memória
- GPU órajel: 675MHz
- Shader órajel:1350MHz
- RAM órajel: 3600MHz
- GDDR-5 256 bites memória
- 336db Stream Processzor
- Ramdac: 400MHz
- PCI-Express 2.0 csatoló
- Dual Slotos aktív hűtés
- MiniHDMI, 2db DVI csatlakozó
Milyen tápod van?
JoshJuve
25ezer GTS450
30ezer HD5770
37-8ezer GTX460
45ezer HD5850
40 ezer felett már Húzni kéne a procid 3ghz-ra
Az a proci egy GTS450 mellett is nagyon gyenge. 😕
25ezer GTS450
30ezer HD5770
37-8ezer GTX460
45ezer HD5850
40 ezer felett már Húzni kéne a procid 3ghz-ra
én szeretnén lecserélni a 8400gs -em!! milyet vegyek a helyére?
Amit még kihajtana a procid, persze nem alap órajelen az gtx460/6850, én ezek közül választanék!
én szeretnén lecserélni a 8400gs -em!! milyet vegyek a helyére?
Az attól függ mennyi pénzed van rá 😃
Lehet spórolnom kellene erre az utóbbira!(VX5770)
Ez sokkal jobb mint az hd5750-es?
Pedig megnyomtam a válasz gombot! Szabyy üzenetére ment!
Ez sokkal jobb mint az hd5750-es?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek!
Videókártyát szeretnék vásárolni olyan 20-25 ezer Ft-ért.Tudnátok nekem ajánlani valami jó kártyát ennyiért???
Persze játékra kellene!
Előre is köszi!
25k a hd5750
Szerk: [LINK]
[LINK]
[LINK]
Vagy ha van egy kicsi pénzed: [LINK]
Szeretnék segítséget kérni tőletek!
Videókártyát szeretnék vásárolni olyan 20-25 ezer Ft-ért.Tudnátok nekem ajánlani valami jó kártyát ennyiért???
Persze játékra kellene!
Előre is köszi!
ATI Radeon HD5670 DDR5 512mb, vagy ATI Radeon HD5670 DDR3 1GB?😃
6950 az jó váasztás de annyit megér hogy szétnézz az nvidiánál is
a refhűtős rev 1 -es sapphire 6950eket (2gb) elvileg lehet
de van olyan verzió ahol már lézerrel el van vágva
Az már módosítva van, hogy ne lehessen belőle 6970-et csinálni! Másképp ki lenne akkora állat, hogy 90-ért megveszi, amit 20-szal kevesebbért megvehet?
Felhozza teljesen a HD6970 szintjére a karit(vagyis pontosabban HD6970-et csinál belőle)😃
Hát akkor mi értelme van az 1 gigásnak?
én nekem ha lenne egy olyan VGA-m, tök mind1 hogy 100fpsel vagy 200al játszol... a moddolás meg menyit számít egyépként?
Annyit számít h kapsz egy teljes értékű 6970-et 6950 áron😃
Üdv!
Ugye nem éri meg VTX 6970- et venni (86K) Sapphire 6950 (69K) helyett?
Meg ugye lehet flashelni a 6950-et. (mondjuk utánna nem tudom, hogy milyen driverrel kell használni)
A ref. hűtős 2 Gb-os 6950-et lehet moddolni! a driver az teljesen mind1 melyiket használod, az nem befolyásolja ezt a dolgot!
Ugye nem éri meg VTX 6970- et venni (86K) Sapphire 6950 (69K) helyett?
Meg ugye lehet flashelni a 6950-et. (mondjuk utánna nem tudom, hogy milyen driverrel kell használni)
valami ilyesmi volt
5-6 fps??? Legalább 30 kell h élvezhetően menjen, de olyan 35 nem ártana.
forest: Hát szerintem megveheted nyugostam a Powercolor-t is, igaz nem olyan hű de kb olyan mint a Club3D.
nekem elég lenne olyan 20fps
És szerinted az 5-6fps-ből hogy lesz 20? A jótündér hozza? 😂
nem veszek egy másik procit nézd meg a gépemet ott van hogy tervben.
Tehetsz alá akár 5ghz-re húzodd Sandy Bridge-et, akkor se lesz játszható a GTA4 😉
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
forest: Hát szerintem megveheted nyugostam a Powercolor-t is, igaz nem olyan hű de kb olyan mint a Club3D.
nem veszek egy másik procit nézd meg a gépemet ott van hogy tervben.