Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem olyan kérdésem lenne igazából, mivel bőszen keresem, de nem találom egyelőre 😃 hátha ti gyorsabban is tudtok erre választ adni ...
egy ATI 5770 -nek mekkora a Pixel Shader verziója?
Shader Model 5.0 😉
nekem olyan kérdésem lenne igazából, mivel bőszen keresem, de nem találom egyelőre 😃 hátha ti gyorsabban is tudtok erre választ adni ...
csak mert a 6850 -nél sikerült megtalálnom, annál Shader Model 5.0 -t ír, kérdés megéri cirka 10ezer ft külömbséget a két kártya?
Kinek mi a véleménye erről?
A 6850 -nél(igaz hogy a dobozon 😆😉 láttam valami féle "3D" feliratot ... ez mit is takar? Valami plusszal akár 3D képzésre is képes?
ez nem a milyen videokártyátvegyek fórum ?
De az, épp ez a baj. 😀 [url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=560&rowstart=240[/url] Itt hirdesd a videokártyát.
Ati Radeon HD 6870 1GB DDR5 ÚJ BONTATLAN 46ért ha érdekel írj
Ezt nem ide kellene írni, és elég lenne csak 1 helyre.
ja és egy ASUS GTS450 1GB az is új
Egy HD5670-nel mennyire ereznem a GDDR3 helyett GDDR5 memoria elonyet? Olyan jatekokat jatszok mint Shift2, Hot Pursuit, TDU2, Stalker, Medal of honor, Cod6, Metro2033.
Kellene nekem egy normális win 7 ' Ez lett belölel ' gépemre .
Link is kéne h le tudjam tölteni.Ha valaki tud segíteni akkor lécci inkább privátba irj nekem. Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.
Belemenne, persze.
Úgy döntöttem akkor a HD5850-t szerzem be, és még egy utolsó kérdés: Gigabyte GA-P31-DS3L alaplapomba belemenne? 😀
HD5850 - [LINK]
Köszönöm a gyors választ, és a magyarázatot Colley és herbyke!
Illetve ég egy kérdés: Melyik jobb az 1 gigás vagy a 768 megás?
1024x768 hoz nem kell gtx 460
gtx 460 SE stupid edisön 288 sharder de 256 bit i1giga
sima 192 bit 336 cuda mag 768 mb
ebből ajánlom a giga gtx 460 OC-t ez 1650x1050 is mindent simán visz , persze megfelelő procival. 965 be vagy core i 5 750
Hát, úgy tudom az 1 gigás jobb, azt nem tudom mi a különbség a sima és az SE között, de max 40-42 ezret tudok rá szánni.
A sima és az SE között annyi a különbség, hogy az SE-ben eggyel több, azaz 2 SM tömb le van tiltva, ami 48 shaderrel kevesebbet jelent, ez egy 15% körüli lassulást jelent. Aztán a referencia magórajel 25MHz-cel alacsonyabb, a mem órajel meg 100MHz-cel, de ez jelentéktelen. Az 1giga memó, illetve a 256-bit sávszélű memó interfész meg persze, hogy jobb, ami a mai játékoknál, főleg max grafon kell is. 😀 Minden esetre én nem ajánlom az SE-t, mert annyiba kerül, mint a 768megás, de átlagosan 5-10%-kal lassabb. Ha a maximum keret 42, akkor én innen a webshopról ezt választanám: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=431 😀
Szerintetek Milyen videókártyát vegyek? Az már megvan, hogy Nvidia GTX 460 lesz, csak olyan sokféle néven van fent, nem tudom melyik a legjobb. Esetleg tudnátok segíteni melyiket kéne választani? Előre is köszönöm!
GTX460-on belül melyik kell? 768megás vagy 1 gigás? Illetve az egy gigásból a sima vagy az SE? 😀 Pontosabban mennyit szánsz rá? ^^
VGA AMD Radeon 3450 PowerColor AGP 512MB/DDR2/VGA/DVI/FAN/64bit
A7V8X alaplapba bele menne? 😀
igen
Köszi szépen a választ,most megnyugodtam 😀
VGA AMD Radeon 3450 PowerColor AGP 512MB/DDR2/VGA/DVI/FAN/64bit
igen
hát haveromnak lenne, és 1280x1024-es monitorja van...
MSI ATI Radeon HD 5850, 1024MB, GDDR5, 256bit, PCI-E
vagy
Gainward GTX460-1024-Dual-DVI-HDMI GS, 1024MB GDDR5, dual-HDMI, DVI-I, PCI-E
melyiket vegyem?
egy árba vannak...melyik a jobb?
nem kérdése melyik....
vagy
Gainward GTX460-1024-Dual-DVI-HDMI GS, 1024MB GDDR5, dual-HDMI, DVI-I, PCI-E
melyiket vegyem?
egy árba vannak...melyik a jobb?
Milyen felbontásban és mikkel játszol?
mert ha 1280x1024 ben akkor nem kell gtx 460 ahhoz elég egy 5750.és még as metro is megy dx 11 ben 29fpssel.
ha lehet, akk pls a profilomnál válaszoljatok, köszi😜
Az 512-es ddr5-ös változatot rendelted meg?
Aha
Tenyleg jol jarsz vele, nekem is olyan van, szeretem😀
Ez megnyugtató 😀 akkor jól döntöttem 😃
Köszi a segítséget még1x 😃
Okés sztem már megis rendelem
Köszi a segítséget 😀
Tenyleg jol jarsz vele, nekem is olyan van, szeretem😀
Jól fogsz vele járni.
Már megis rendeltem
Remélem 😃
Azt vettem 😉
Köszi a segítséget 😀
herbyke:Csak a crysis meg a gta megy jobban.Némelyik meg valamiért rosszabbul.
Nekemis volt 1 egymagos celeronom(Meg van is a polcon)De játékokban szinte ugyanúgy megy 2 magossal mint eggyel a 9500gt-m.A hd 4670 meg kb 50%-al erősebb a 9500gt-től.
Akkor szted az 5670 jobb választás lenne mint a 4670? jobban mennének vele a játékok?
Hali én kinéztem magamnak 1 videókártyát Ati Radeon PCI-e HD4670 1Gb Sapphire csak azt nem tudom hogy belemegy-e az alaplapomba(Fujitsu Siemens D2151 A-1) és hogy ha most belerakom akkor jobban mennek-e a játékok mert a processzorom nem a legjobb de egyelőre most videókártyát vennék,az se baj ha minimumon kell játszanom csak mondjuk az Assassin's Creed Brotherhood menne e minimumon ezzel a videókártyával akadásmentesen? most ilyen 5-10 Fps-em van a jelenlegi gépemen.
Válaszokat előre is kösz
PCI-Expresses és azt néztem hogy azt rendelném meg ami itt van webshopba 4670-t 17e-ért de az a 2000 Ft + nem sok ugyhogy lehet hogy akkor az 5670-t választom csak asszem a PCI Expressnél is van olyan hogy 1.0 meg 2.0 asszem és azért kérdeztem bele megy-e mert nem tom nekem melyik van
A procit amúgy azért írtam mert csak 1 magos :S
Ilyen csodák is történnek néhe...😃
Edigital: http://www.***/Videokartya/MSI_R5850_Twin_Frozr_II_ATI_HD_5850_1024MB_DDR5_DirectX_11_PCIe_videokartya-p55512.html?bid=&partner=10003
Ipon: http://***/?product_id=141755
Nem, mert az alaplapod csak AGP 8x-ost támogatja, a 8400 GS meg PCI-Express csatolóval van szerelve
(úgy tudom nincs agp-s 8400 GS)
Akkor melyik a legnagyobb\legjobb VGA amit bele tudok tenni? 😀