Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
alaplap GIGABYTE GA-970A-UD3P
vga GIGABYTE GV-N960WF2-4GD GTX960 4GB GDDR5 PCIE
ram HyperX 8GB FURY DDR3 1866MHz CL10 KIT HX318C10FK2/8
táp super flower 450
Nos? 😀
[LINK]
Köszönöm a segítséged.
szerk: Ha valaki ért a FX procikhoz,akkor hálás lennék ha írna pár alaplap fajtát,amit ajánl😀
Tápból viszont a legolcsóbb amit ajánlanék a tervezett gépedhez: [LINK]
3 videókártyát nézegetek szerintetek melyik a legjobb?
GTX 680 2GB OC
GTX 770 2GB OC
GTX 960 4GB OC
A másik pedig, hogy a processzoron is jócskán húzni kellene minimum 5-600Mhz-et szerintem.
Nem tudom mennyi a kereted, de a 380X jó vételnek tűnik: [LINK]
De ha csak új, jó akkor egyértelmű a 380x
[LINK]
[LINK]
De ha az R9 380X belefér a keretbe, én inkább azt ajánlanám.
Illetve hardveraprón ha jól emlékszem Sipi most 65 ezerért adja a 380X-et, azt hiszem az is teljesen új, garis.
[LINK]
Viszont a zsoltdeak17 által ajánlott 380x alkalmi vétel és jobb is.
Segítségeteket akarom kérni tőletek, hogy videokártyát szeretnék venni a gépembe, de nem tudom milyent.
Gép adatai:
Alaplap: ASUS Z170-A
CPU: core i5-6500
RAM: hyperx 8 GB ddr4 2400MHz
Táp: EVGA 550W
max 65000-70000 Ft-ot szeretnék rászánni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szerk.: soha nem azt vitattam hogy az nvidia kiadott-e dx12-es drivert hozzá, hanem azt hogy az MSI megtette-e.
[LINK]
És egy pontosítás: azokat a dx12 játékokat bírod játszani amelyeknek van dx11 módjuk.
Dvi-iport behalt rajta ahol van 4 tüske az nem jó csak aminél hiányzik a 4 tüske az a port jó :S