Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vagy itt van
[LINK]
de még
[LINK]
ezek jobbak mint a amit te irtál, de ha nagy felbontásban akar játszani akkor tényleg 9800GT!
De ha mindenképp új kell akkor 9800GT-t neki!
Haverom akar venni új videokarit max 25 be és montam neki hogy ezekbe kéne kondolkodnia Sapphire 4670 1gb vagy Asus 5670 1gb vagy MSI Gt 240 1gb vagy még egy Gainward 9800GT 1gb sztetek melyik éri meg jobban?😀
Jah és ő neki pedig egy 6000+-os proci van meg 2GB ram meg a 8600GT helyére valamelyik az alábbiak közül😀
GTX 470 és ATI 5850 köté tenném, de csak tapogatózom...
[LINK]
megéri ennyiért? és mivel van kb egy súlycsoportban a mai karik közt?
megéri ennyiért? és mivel van kb egy súlycsoportban a mai karik közt?
Sziasztok.
Azt már tudom hogy melyik miben jobb de mégis melyikkel húznám tovább: HD 5750 vagy GTS 450 ?
Azt már tudom hogy melyik miben jobb de mégis melyikkel húznám tovább: HD 5750 vagy GTS 450 ?
haveromk most vett egy x2 250 és egy hyper tx3-assal +600mhz huzott rajta és furmarkal felment 69 fokra az sok?
Egy athlon II 250 X2 3.6-3.8 on járatva kihajtana egy GTS 450 est?
Sztem ugy is hogy nem huzod ugy is ki hajtaná!De viszont egy GTX 460-nál kéne huznod a procit😀 Ezt onnan tom hogy én ugyan ilyen procinál meg kérdeztem hogy ki halytana egy GTX460😃
Osynho: De ahogy montam nem csak ezt néztem ki hanem mást is pl
Corsair 600W CMPSU-600CXEU
vagy ugyan ez csak 500-as ba de ezek röl nem tok semmit de azt tom hogy a corsair a leg meg bízhatobb táp😀
És minek egy 200W-ot fogyasztó konfig alá 600W-os táp? 😊😀
Azért mert ha valami nagyobb proci meg nagyobb vga kerül bele akkor pirja el a táp😀
Lehet, hogy már írtatok erről korábban, de nincs időm elolvasni mind a 174 oldalt.
Szóval van egy Sapphire HD 5670-es 1GB-os kártyám, és a catalyst control center azt írj, hogy az aktuális GPU órajele 157 Mhz, míg a memóriájé 300 Mhz. Neten azt olvastam, hogy ennél magasabb értékeket tud, viszont az overdrive funkciót nem merem bekapcsolni, mert nem nagyon értek hozzá. Vagy egy futó játék automatikusan felhúzza ezeket az értékeket?
Köszi
Adam
de 12k-s vidkari elég gyenge!! 20-25k alatt csak akkor vegyél ha nem akarsz játszani! szerintem...
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség.
Szeretném lecserélni a videokártyámat valami jobbra, alacsonyabb árfekvésben.
[LINK]
köszi.
Alaplap: Gigabyte G31M-S2L PCI foglalat. a tápról fogalmam sincs 400W ennyit tudok. árban max 12.000.-
Sziasztok!
[LINK]
köszi.
Alaplap: Gigabyte G31M-S2L PCI foglalat. a tápról fogalmam sincs 400W ennyit tudok. árban max 12.000.-
talán egy 9600GT, de az elég szerény, nem rossz kari, de a 4830 sokal jobb kari! én ajánom a kettöközött kévö karit a hd 4770-et! nagyon jó kari nekem is az volt és most tesom használja egy kis OC és megy neki '''minden''!
Osynho: De ahogy montam nem csak ezt néztem ki hanem mást is pl
vagy ugyan ez csak 500-as ba de ezek röl nem tok semmit de azt tom hogy a corsair a leg meg bízhatobb táp😀
És minek egy 200W-ot fogyasztó konfig alá 600W-os táp? 😊😀
Sziasztok!
[LINK]
köszi.
[LINK]
köszi.
És ha a HD4670 1GB GDDR3-as másodika-vga mat tuningolnám akkor melyik nagyobb kategóriás vga-t érne utol???
HD 4830 575 MHz/900 MHz
700/1050-en majdnem beéro pár játékban itt egy teszt
[LINK]
750/1120 na ezen megelözné csak serintem ez már elég nagy OC
Egy új videó tőlem nektek!😂
Én úgy néztem hogy eléggé szaggat neki a teszt 😃
Miért pont ezt a tápot nézted ki? 😀
Mert havernak is ilyen van és nagyon be váltneki😀
De nme csak ezt néztem ki
Bocsi toopa😶
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy miért próbáljátok állandóan lebeszélni az embert egy-egy erősebb videókártya megvásárlásáról, ha gyengébb procija van, ami nem teljesen lenne képes kihajtani a kártyát??? (Mostanában a GTX460-ról GTS450-re beszélitek rá az embereket vagy procicserére is.) Én is úgy döntöttem, hogy GTX460-at veszek, és visszaolvasva szomorú, hogy nem képesek egyesek előre is gondolkodni, mikor tanácsot adnak. Most megveteted mondjuk Motyesszal is a gyengébb GTS450-et, majd ha fél év múlva megint lesz egy kis pénze és procit szeretne fejleszteni, ugyancsak ti ajánlotok neki egy phenom II x4-et x6-ot vagy i3, i5 intelt, akkor mellé odaírjátok majd, hogy jó lenne egy erősebb videókari, mert amit fél évvel ezelőtt vetettünk veled gyenge lesz az új procidhoz.
Miért nem lehet azt mondani, hogy figyelj vedd meg az erősebbet, ha
most csak arra is van pénzed (mert ugye annyira bőven erős lesz mint a jelenlegi procidhoz illő gyengébb vidikari), de ha szeretnéd kihasználni a teljesítményét, később ruházz be egy procira.
Először is bocsi hogy ennyit késtem a válaszal de csak azért mert nem voltam gép közelben!😀 Amugy meg köszi hogy beszélsz a nevembe😆
szerintem annak kéne tudnia hogy mik a további tervei a géppel, aki kérdez, és ezt esetleg megemlíteni, ennyiből GTX580-at is ajánlhatnánk, hogy ha jövőre vesz új procit, akkor jó lesz az még
Teljesen igazad van abban hogy aki kérdez az tudja mit hogyan tovább!!!😀
Egyépként akinek szükös a pénz tárcája az nem hiszem hogy GTX 580 at fog venni😉
Hadd kérdezzem meg, hogy miért próbáljátok állandóan lebeszélni az embert egy-egy erősebb videókártya megvásárlásáról, ha gyengébb procija van, ami nem teljesen lenne képes kihajtani a kártyát??? (Mostanában a GTX460-ról GTS450-re beszélitek rá az embereket vagy procicserére is.) Én is úgy döntöttem, hogy GTX460-at veszek, és visszaolvasva szomorú, hogy nem képesek egyesek előre is gondolkodni, mikor tanácsot adnak. Most megveteted mondjuk Motyesszal is a gyengébb GTS450-et, majd ha fél év múlva megint lesz egy kis pénze és procit szeretne fejleszteni, ugyancsak ti ajánlotok neki egy phenom II x4-et x6-ot vagy i3, i5 intelt, akkor mellé odaírjátok majd, hogy jó lenne egy erősebb videókari, mert amit fél évvel ezelőtt vetettünk veled gyenge lesz az új procidhoz.
Miért nem lehet azt mondani, hogy figyelj vedd meg az erősebbet, ha most csak arra is van pénzed (mert ugye annyira bőven erős lesz mint a jelenlegi procidhoz illő gyengébb vidikari), de ha szeretnéd kihasználni a teljesítményét, később ruházz be egy procira.
köszi a segitséget!😀
De erre nem kaptam választ hogy aHkc 550 es táp el birná?😆
8000 ezer ft miért?😆