Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
forestgreen avatar
Ha 5850-ben gondolkozol, akkor várj egy kicsit mert jönnek az "új" olcsó 5850-ek, búven 40 ezer alatti árral. Én most bánom, hogy 3 hete megvettem a 6850-et, inkább várnom kellett volna az 5850-re...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Az Xtreme meg nincs iponon, viszont máshol 32
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Luiboy írta:
Norbi1996 írta:
És a xtreme az jobb a vapor-x -nél?

a belseje ugyan az csak a hűtése más. de az extreme az újabb kiadás
az Xtreme kicsit át van tervezve, hogy olcsóbb legyen, de alapjába véve ugyan azok, attól függ a Vapor-X mennyibe kerül
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
értem....Akkor e kettő kzül fogok dönteni😀Lehet h maradok azxtreme-nél mert az olcsóbb😀
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Norbi1996 írta:

a belseje ugyan az csak a hűtése más. de az extreme az újabb kiadás
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Norbi1996 írta:
Hali! Szewrintetek melyik a jobb?
Gtx460 1gb
Hd 6850 1gb
HD 5850 vaporx 1gb

Hali az 5850 az erősebb a 3 közül, és abból most az új extreme verzió olcsó is.

[LINK]
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Értem...43 ezerrért megéri?(iponon néztem)
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Norbi1996
HD5850 vapor-x sokat ver a két karira, és hűtése is király
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Hali! Szewrintetek melyik a jobb?
Gtx460 1gb
Hd 6850 1gb
HD 5850 vaporx 1gb
0
0
0
0
niteforce avatar
ok, akkor legkozelebb %-ot irok😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Az 5750-en jobb 😀 főleg ha Vapor-X-es niteforce : az a 4-5FPS nem mindegy h hol van mondjuk amikor a metro 2033 futna 4fps-el ott adna +4-5fps-t vagy mondjuk COD4-be amikor 200-250FPS-el futna ott ad +4-5fps-t 😃 ezt ezért is általába %-ba adják meg 😀
0
0
0
0
twoKgames avatar
edemke94 írta:
Sziasztok!
Melyik kártyát ajánlanátok jobban:
Nvida geforce gts 450 vagy Ati Radeon HD 5750? Fél vagy 1 Gb kellene, hogy jól fussanak a játékok 1440x900 felbontáson? Elvileg a két kártya majdnem egy szinten van...

én a gts 450-et venném, mert van hozzá physix is, de igazából tényleg ugyanolyan jók
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, de az 5770 jobb. +4-5 FPS jatekokban es olcsobb is
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Melyik kártyát ajánlanátok jobban:
Nvida geforce gts 450 vagy Ati Radeon HD 5750? Fél vagy 1 Gb kellene, hogy jól fussanak a játékok 1440x900 felbontáson? Elvileg a két kártya majdnem egy szinten van...
0
0
0
0
ximo avatar
Kár hogy itt nincsenek adminok, meg moderátorok akik az ilyen hülye vitákat "kiegyelnék" a fórumból....
0
0
0
0
forestgreen avatar
Pci-Express csatolójú videókártyát... 😀

De gondolom ezt tudod, és arra vagy kíváncsi, hogy valami tippet tudunk-e adni. De így nehéz, hogy semmi támpontot nem adsz, főleg egy keret kellene...
0
0
0
0
xperia1997 avatar
hy!😆
azt szeretném tudni hogy milyen videókártyát lehet venni ehhez:MBO GIGABYTE M68M-S2P

várom a válaszokat😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
na akkor kinek mi a gondja veszekedjünk nekem még kell köbö 60 pont 😆😆😂
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
Annyit irkáltam,HyperKocka,vagy mi lettem 😂

én is kaptam vagy 40 pontot, legalább megérte😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
alap 😆😃 a narrátor 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
elfüstölt volna mint győzelmi zászló 😆
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
repfect írta:
Synda írta:
Örülök,hogy örülsz,én is Gondoltam rá😜

6950-re visszatérve biztos moddolni akarta 6970-re de mivel a haverod...😂

vissza az ovodába😃 am nem akarta moddolni egyszerüen játék alatt adta meg magát, bármiféle tuning nélkül, tudom neked ez hihetetlen mert veled még nem esett meg

Pontosan így jártam én is a védelmedbe vett kártyával,játék alatt füst.
Nem sz@roztam,leírtam,hogy jártam vele,Nvidia-t is ajánlottam itt a rovatba,majd ha lesz humorérzéked nem akadsz fel "piros" dolgokon.
91 be kaptam az első gépem,akkor te még gondolatba se voltál,úgyhogy a tuning és egyéb dolgokba ne menjünk bele😀

csak azt nem értem h mi köze 91-nek a tuninghoz? nem hiszem h te már akkor tuningoltad a p1-es gépedet😃😃 lehet idősebb vagy de attól még nem kell lenézni a kisebbet mert lehet többet tud mint te(persze nem biztos de sosem lehet tudni) sztem jó gépet raktál össze 6950 is jó én is csak példáztam vele(nem így lenne nem mondtam volna) nah mind1

szerk: jah és amugy a radeon nem mindig piros, amikor ég akkor zöldeskék lángja van😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Megadta magát mint a forint 😆
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Akinek van eladó HD 5550,5670,5770 eladó kártyája,kérem írjon 1pm-et. Postán keresztül,én vállalom a postai felelősségeket 😀

Köszönöm
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
Örülök,hogy örülsz,én is Gondoltam rá😜

6950-re visszatérve biztos moddolni akarta 6970-re de mivel a haverod...😂

vissza az ovodába😃 am nem akarta moddolni egyszerüen játék alatt adta meg magát, bármiféle tuning nélkül, tudom neked ez hihetetlen mert veled még nem esett meg
0
0
0
0
repfect avatar
már gondoltam rá h az vagy, szüleimmel pedig lehet értelmesen beszélni nem ugy mint 1esekkel, jah és megérthetnéd végre h nem vok "Nvidiahuszár"!!😃😃😃😃 de jót röhögtem
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem mar ne csinaljuk itt a valovilagot, inkabb csinaljunk (vagy ne ha mar van) egy AMD vagy Nvidia topicot ott folytassuk
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
repfect írta:
Synda írta:
Mért kell 3? 😀
Elfogult vagy te is,mindenki az a kártyát isteníti ami bevált neki,ez mindig így ment,Nvidia nem vált be,mindenféle "elfogultság"nélkül.

Egy szóval nem írtam,hogy sz@r a Nvidia,csak épp leolvadt,régen egy 😜

ezt nem találtad el, nem vok elfogult ATI-val sincs bajom csak nem szeretem amikor nv-t (vagy ATI-t) szidják a szerencsétlen emberek. Ha neked nem jött be azt tartsd meg magadnak nem kell nyomni a negativ infokat amik nem igazak!!!!

Nem igazán érdekel,hogy mit szeretsz😀(minek 4! ?😜)
Kicsit olvass vissza,megérted miért írtam mindezt.
Nem vitázok tovább.

By Synda

szerintem te is megkímélhetted volna gépigényt attól mit szeretsz és h az mennyire piros😃😃😃 csak annyit akartam még h ismerősnek nemrég olvadt el egy hd 6950-e ami nem jelenti azt h mind elolvad és amd szar, de te egy ilyen esetből(nv oldalról) ezt szűröd le, ez az ami nem tetszett. de mind1 kár vitázni ezen
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:
molfer98 írta:
ok de bírja a tápom?

milyen tipusu?

codegen 30 xa

hat codegany azt cserelni kene, de ha nagyon muszaly, viszi az is szerintem, de akkor csak az 5670-et vedd.

azt akarom
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
niteforce írta:
molfer98 írta:
ok de bírja a tápom?

milyen tipusu?

codegen 30 xa

hat codegany azt cserelni kene, de ha nagyon muszaly, viszi az is szerintem, de akkor csak az 5670-et vedd.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
mert leírod 6x még attól, nem fogja hamarabb elolvasni 😃😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
ok de bírja a tápom?

milyen tipusu?

codegen 30 xa
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
Mért kell 3? 😀
Elfogult vagy te is,mindenki az a kártyát isteníti ami bevált neki,ez mindig így ment,Nvidia nem vált be,mindenféle "elfogultság"nélkül.

Egy szóval nem írtam,hogy sz@r a Nvidia,csak épp leolvadt,régen egy 😜

ezt nem találtad el, nem vok elfogult ATI-val sincs bajom csak nem szeretem amikor nv-t (vagy ATI-t) szidják a szerencsétlen emberek. Ha neked nem jött be azt tartsd meg magadnak nem kell nyomni a negativ infokat amik nem igazak!!!!
0
0
0
0
asdasd1 avatar
niteforce: ezen besz@rtam 😆😆

Biztonságban akarja tartani a kártyáját 😆 mert az nvidiához küldenek testőröket is vagy mi mert akkor olyat veszek 😃

meg abban mi a nagy haszon, hogy biztonságban van a vidkari attól függetlenül mást nem csinálsz vele?😃 nem arra való, hogy mellette állj napi 24+ órában 😃

atival ahogy te fogalmaztad "fps" akarok nyerni akkor az a kari már kiszolgáltatott lesz az életnek és meglincselik, ha az utcára kiakarna menni?😆
0
0
0
0
niteforce avatar
mi az hogy biztonsagban akarja tartani a videokartyat az nvidia? miert, az nvidiatol pancelos szef lesz a gephazbol?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Nem az...csak most egy fórumon kell eldönteni melyik a jobb?😃
Mindenkinek más jön be és ez így van rendjén.
Csak valaki ráakarja erőltetni a magában kialakított véleményét a másikra és kb erre írtam. Nem konkrétan rád és repfectre írtam, hanem aki 1-2 oldallal ezelőtt ócsárolta pl a radeont😃
0
0
0
0
Devis avatar
Synda írta:
Devis írta:
hát most én is azon a vidikarin gondolkozok, vki pls rjon róla egy véleményt ^^ (5550)

Hd 5670 alá ne add.
Hd 4670 árban +2k teljesítményben +10%

akk sztem 5670-es mert 20k belűl akarok maradni

a többi nvidia vs radeonosoknak csak annyit mondok h én világéletemben nvidia párti voltam és vagyok, aki biztonságban akarja tartani a videokártyáját az nvidia, aki game és fps az ati sluß...
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
Szánalmas?azt sem tudod mit jelent,minek irkálod.😉

Egyébként viccnek szántam,első 2 érven kívül.

Miért ne érteném??? csak nem igaz teljesen, látom elfogult vagy
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
Synda írta:
400W-nak el kell bírni.

kiveve ha vargane es tarsa tipusu vagy mercury psu-ja van, mert nekem egy 400 wattos mercury kifustolt egy 1,5 GHz-s amd athlon xp-tol meg 512 mb memoriatol. a vga abban egy 32 megas integralt volt.

codegen 30xa asszem
0
0
0
0
asdasd1 avatar
összeveszni 2 vidkarin sztem ez a szánalom😃
0
0
0
0
repfect avatar
Synda írta:
Radeon,olcsóbb,jobb,szebb,nagyobb,piros,pont.😜

ezt komolyan írtad? mert akk elég szánalmas😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Synda írta:
400W-nak el kell bírni.

kiveve ha vargane es tarsa tipusu vagy mercury psu-ja van, mert nekem egy 400 wattos mercury kifustolt egy 1,5 GHz-s amd athlon xp-tol meg 512 mb memoriatol. a vga abban egy 32 megas integralt volt.
0
0
0
0
repfect avatar
Hagyjuk már ezt a "nekem ez égett le, nekem az"! Ez egy fa**ság. mindkét gyártónak vannak hibás chipjei nem lehet általánosítani! Nekem eddig 6 darab nvidiám volt és mai napig műkszik mind, de szomszédnak vett ati is jól hasít már 5 éve. Nem kell szidni egyiket sem
0
0
0
0
niteforce avatar
Synda írta:
GeneralCube írta:
vegyetek gtx 560 ti-t
ez még 2 év mílva is képes lesz hd -ben tolni a gémeket, és a 3d-s graf motorokkal is tartani tudja a lépést amiben a radeon eléggé nyögvenyelős....

😂2 Év 😂
Gtx 580 is kevés lesz addigra.
Ez a "sz@r" Radeon duma meg elég homályos,nekem pont Nvidia füstölt el,9600Pro,X800Pro meg a mai napig működnek 😎

RADEON 4 EVER! 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
ok de bírja a tápom?

milyen tipusu?
0
0
0