Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És a xtreme az jobb a vapor-x -nél?
a belseje ugyan az csak a hűtése más. de az extreme az újabb kiadás
És a xtreme az jobb a vapor-x -nél?
a belseje ugyan az csak a hűtése más. de az extreme az újabb kiadás
Hali! Szewrintetek melyik a jobb?
Gtx460 1gb
Hd 6850 1gb
HD 5850 vaporx 1gb
Hali az 5850 az erősebb a 3 közül, és abból most az új extreme verzió olcsó is.
[LINK]
HD5850 vapor-x sokat ver a két karira, és hűtése is király
Gtx460 1gb
Hd 6850 1gb
HD 5850 vaporx 1gb
Sziasztok!
Melyik kártyát ajánlanátok jobban:
Nvida geforce gts 450 vagy Ati Radeon HD 5750? Fél vagy 1 Gb kellene, hogy jól fussanak a játékok 1440x900 felbontáson? Elvileg a két kártya majdnem egy szinten van...
én a gts 450-et venném, mert van hozzá physix is, de igazából tényleg ugyanolyan jók
Melyik kártyát ajánlanátok jobban:
Nvida geforce gts 450 vagy Ati Radeon HD 5750? Fél vagy 1 Gb kellene, hogy jól fussanak a játékok 1440x900 felbontáson? Elvileg a két kártya majdnem egy szinten van...
De gondolom ezt tudod, és arra vagy kíváncsi, hogy valami tippet tudunk-e adni. De így nehéz, hogy semmi támpontot nem adsz, főleg egy keret kellene...
azt szeretném tudni hogy milyen videókártyát lehet venni ehhez:MBO GIGABYTE M68M-S2P
várom a válaszokat😃
Annyit irkáltam,HyperKocka,vagy mi lettem 😂
én is kaptam vagy 40 pontot, legalább megérte😃
Örülök,hogy örülsz,én is Gondoltam rá😜
6950-re visszatérve biztos moddolni akarta 6970-re de mivel a haverod...😂
vissza az ovodába😃 am nem akarta moddolni egyszerüen játék alatt adta meg magát, bármiféle tuning nélkül, tudom neked ez hihetetlen mert veled még nem esett meg
Pontosan így jártam én is a védelmedbe vett kártyával,játék alatt füst.
Nem sz@roztam,leírtam,hogy jártam vele,Nvidia-t is ajánlottam itt a rovatba,majd ha lesz humorérzéked nem akadsz fel "piros" dolgokon.
91 be kaptam az első gépem,akkor te még gondolatba se voltál,úgyhogy a tuning és egyéb dolgokba ne menjünk bele😀
csak azt nem értem h mi köze 91-nek a tuninghoz? nem hiszem h te már akkor tuningoltad a p1-es gépedet😃😃 lehet idősebb vagy de attól még nem kell lenézni a kisebbet mert lehet többet tud mint te(persze nem biztos de sosem lehet tudni) sztem jó gépet raktál össze 6950 is jó én is csak példáztam vele(nem így lenne nem mondtam volna) nah mind1
szerk: jah és amugy a radeon nem mindig piros, amikor ég akkor zöldeskék lángja van😃
Köszönöm
Örülök,hogy örülsz,én is Gondoltam rá😜
6950-re visszatérve biztos moddolni akarta 6970-re de mivel a haverod...😂
vissza az ovodába😃 am nem akarta moddolni egyszerüen játék alatt adta meg magát, bármiféle tuning nélkül, tudom neked ez hihetetlen mert veled még nem esett meg
Mért kell 3? 😀
Elfogult vagy te is,mindenki az a kártyát isteníti ami bevált neki,ez mindig így ment,Nvidia nem vált be,mindenféle "elfogultság"nélkül.
Egy szóval nem írtam,hogy sz@r a Nvidia,csak épp leolvadt,régen egy 😜
ezt nem találtad el, nem vok elfogult ATI-val sincs bajom csak nem szeretem amikor nv-t (vagy ATI-t) szidják a szerencsétlen emberek. Ha neked nem jött be azt tartsd meg magadnak nem kell nyomni a negativ infokat amik nem igazak!!!!
Nem igazán érdekel,hogy mit szeretsz😀(minek 4! ?😜)
Kicsit olvass vissza,megérted miért írtam mindezt.
Nem vitázok tovább.
By Synda
szerintem te is megkímélhetted volna gépigényt attól mit szeretsz és h az mennyire piros😃😃😃 csak annyit akartam még h ismerősnek nemrég olvadt el egy hd 6950-e ami nem jelenti azt h mind elolvad és amd szar, de te egy ilyen esetből(nv oldalról) ezt szűröd le, ez az ami nem tetszett. de mind1 kár vitázni ezen
ok de bírja a tápom?
milyen tipusu?
codegen 30 xa
hat codegany azt cserelni kene, de ha nagyon muszaly, viszi az is szerintem, de akkor csak az 5670-et vedd.
azt akarom
ok de bírja a tápom?
milyen tipusu?
codegen 30 xa
hat codegany azt cserelni kene, de ha nagyon muszaly, viszi az is szerintem, de akkor csak az 5670-et vedd.
ok de bírja a tápom?
milyen tipusu?
codegen 30 xa
Mért kell 3? 😀
Elfogult vagy te is,mindenki az a kártyát isteníti ami bevált neki,ez mindig így ment,Nvidia nem vált be,mindenféle "elfogultság"nélkül.
Egy szóval nem írtam,hogy sz@r a Nvidia,csak épp leolvadt,régen egy 😜
ezt nem találtad el, nem vok elfogult ATI-val sincs bajom csak nem szeretem amikor nv-t (vagy ATI-t) szidják a szerencsétlen emberek. Ha neked nem jött be azt tartsd meg magadnak nem kell nyomni a negativ infokat amik nem igazak!!!!
Biztonságban akarja tartani a kártyáját 😆 mert az nvidiához küldenek testőröket is vagy mi mert akkor olyat veszek 😃
meg abban mi a nagy haszon, hogy biztonságban van a vidkari attól függetlenül mást nem csinálsz vele?😃 nem arra való, hogy mellette állj napi 24+ órában 😃
atival ahogy te fogalmaztad "fps" akarok nyerni akkor az a kari már kiszolgáltatott lesz az életnek és meglincselik, ha az utcára kiakarna menni?😆
Mindenkinek más jön be és ez így van rendjén.
Csak valaki ráakarja erőltetni a magában kialakított véleményét a másikra és kb erre írtam. Nem konkrétan rád és repfectre írtam, hanem aki 1-2 oldallal ezelőtt ócsárolta pl a radeont😃
hát most én is azon a vidikarin gondolkozok, vki pls rjon róla egy véleményt ^^ (5550)
Hd 5670 alá ne add.
Hd 4670 árban +2k teljesítményben +10%
akk sztem 5670-es mert 20k belűl akarok maradni
a többi nvidia vs radeonosoknak csak annyit mondok h én világéletemben nvidia párti voltam és vagyok, aki biztonságban akarja tartani a videokártyáját az nvidia, aki game és fps az ati sluß...
Szánalmas?azt sem tudod mit jelent,minek irkálod.😉
Egyébként viccnek szántam,első 2 érven kívül.
Miért ne érteném??? csak nem igaz teljesen, látom elfogult vagy
400W-nak el kell bírni.
kiveve ha vargane es tarsa tipusu vagy mercury psu-ja van, mert nekem egy 400 wattos mercury kifustolt egy 1,5 GHz-s amd athlon xp-tol meg 512 mb memoriatol. a vga abban egy 32 megas integralt volt.
codegen 30xa asszem
Radeon,olcsóbb,jobb,szebb,nagyobb,piros,pont.😜
ezt komolyan írtad? mert akk elég szánalmas😃
400W-nak el kell bírni.
kiveve ha vargane es tarsa tipusu vagy mercury psu-ja van, mert nekem egy 400 wattos mercury kifustolt egy 1,5 GHz-s amd athlon xp-tol meg 512 mb memoriatol. a vga abban egy 32 megas integralt volt.
vegyetek gtx 560 ti-t
ez még 2 év mílva is képes lesz hd -ben tolni a gémeket, és a 3d-s graf motorokkal is tartani tudja a lépést amiben a radeon eléggé nyögvenyelős....
😂2 Év 😂
Gtx 580 is kevés lesz addigra.
Ez a "sz@r" Radeon duma meg elég homályos,nekem pont Nvidia füstölt el,9600Pro,X800Pro meg a mai napig működnek 😎
RADEON 4 EVER! 😆
ok de bírja a tápom?
milyen tipusu?
HD5670 vagy 5770
én??
igen, azt neked irtam