Sziasztok a haveromnak tegnap leégett a tápja (M-Tech 450w).Kérdésem az lenne hogy mit tudnátok ajánlani max kb 10e-ért árban ami jó és megbízható is.Maga a konfig egy phenom 2 x4 B55 CPU,HD6870,Asrock MA3770DE...
FSP Raider 550-et ajánlom, az enermax ACWT/CWT DSAII/CWT GPA beles, amik egyrészt nem valami jók, másrészt túlárazottak, szóval mindenképpen javaslom, hogy szorítsd bele az árba a raidert, mert megéri és ráadásul nagyon halk.
Azt nem tudom hogy az az Enermax milyen belsőleg (talán Taylor válaszol, ő jártasabb nálam 😃😉 de ha jó az a táp akkor érdemes abban gondolkodni. Enermax szerintem az egyik legjobb tápegység gyártó. Viszont ha rászánod a lóvét akkor Raider-t vegyél, az elmúlt hónapokban (évek?) egyik leg kedveltebb tápja, nem véletlenül 😉
Elbirja,nekem ugyan ez a táp van csak 600-as verzióban,és szinte megse nyekken a táp.Hallani se lehet h dolgozik.A kártya is pont ez,bár kell neki a 6+8tüs tápcsati,nemtom az 500-as verzión van e,de elfogja birni.
PB-nek nincs dooboza. Bulk. 1 tápkábel van hozzá azt annyi. Asszem. Se csavar, se doboz. De lehet tápkábel sincs. Am inkábbl egyen Raider 550. Ha még húzol ezt meg azt inkább legyen raider 550.
Mi a különbség? A 80PB az annyival különbözik a 80P-től h az plusbronz a 80P meg csak sima plusszos? 😀 Bocs a hülye kérdésekért csak tudatlan vagyok ebben a témában és szeretek körültekintően utánajárni mit veszek mert ez szerintem fontos 😀 + még annyi ha egy Asus R9 280X Top-ot vennék és húznám még plusz a procit is akkor azt is elbírná még ez a táp? 😀
Hello! A kérdésem a következő egy MSI R9 280X + i5 2500K úgy 4Ghz-en plusz egy HDD mellé elég lenne még a Coolermaster GX450-es tápom? Vagy ha felejtős akkor egy Fsp Raider 550W-os simán megteszi nem? 😀 De bármit meghallgatok. Szempontok:ne legyen hangos annyira ( a mostanim GX450-es elég csendes mondhatni csak a videókártyámat és proci hűtöt hallani ) , 20k alatt legyen, minőségi legyen, normális kábel hosszúságokkal 😀 de ha Raider 550-es elég lenne ehhez a konfighoz akkor nekem az tökéletes úgy olvasgattam h az halk és minden más szempontnak is megfelel tudtommal 😀 A válaszokat előre is köszönöm 😀
akkor összekevertem azzal Taylor. Nekem valami olyasmi rémlett hogy a GPS széria kaki. De akkor tévedtem. Kösz a javítást : )
Dani: miért lenne olcsó? Most írok egy hülyeséget 😃 500 as tápok 14-15 ezer forint. 1 kilós 35 : ) amúgy Enermax szóval nem lehet rossz. Enermax mindig is jó tápokat dobott piacra sztem 😃
Már miért lenne szar? Nekem is ilyen van. Nem keverendő a mostani GPS szériával... Delta belsős jó táp az. Régi meg nem 80+ de jó táp. Ez minden bizonnyal használt táp.
öhmmm nem vagyok biztos benne de tán a GPS széria kaki. CTG-be asszem van 400-as ugyanúgy azt vegyél ha van rá lehetőséged. Más jobb márkák: FSP,Corsair, Enermax.
Velemeny?
Előre is köszönöm a segítséget! 😀
SHARKOON Sharkoon WPM600W
Koszonom elore is a segitseget!
ENERMAX NAXN 500W 15k
CORSAIR VS Series VS550 13,5k
FSP Raider 550 16,3k
620 Watt Gigabyte SuperB
És még 1 kérdés ,Gigabyte-s tápok jók?
Am akkor
Ezt a kronfigot elbírja, ez a táp:Chieftec CTG 500-80P????
CPU:Intel core i5 3570 3,4Ghz
Alaplap: Asus p8b75M LE
VGA:Gigabyte GTX 760 OC DDR5 WINDFORCE3
RAM:2X8GB HyperX blu
HDD:500 GB WD Calvin Blue
Vagy ti milyet ajánlatok?
Ezt a gépet elbírná egy 500W-os táp és ha igen akkor szerintetek melyik legyen?
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM vagy FSP HEXA+ 500W
Alaplap: ASUS F2A85-M
CPU: AMD Athlon II x4 760k
VGA: ASUS GTX 750 TI OC 2GD5
HDD: Hitachi 1TB
Dani: miért lenne olcsó? Most írok egy hülyeséget 😃 500 as tápok 14-15 ezer forint. 1 kilós 35 : ) amúgy Enermax szóval nem lehet rossz. Enermax mindig is jó tápokat dobott piacra sztem 😃
Hát 1 hónapit ki bírna szerinetettek az N Powerem? Nem olyan régi max 6 hónapja van meg...