Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Na kezd tisztulni.😀 ilyen adobe cs5.5 ez mi az i.ponon van a gépösszerakó-> szoftver
0
0
0
0
GAMER2 avatar
number6 írta:
Helo azt szeretném kérdezni hogy a szofter mire jó,meglehet nélküle lenni,és ha nem akkor lelehet tölteni? Köszi üdv

Második bekezdés: [LINK]
0
0
0
0
DCMAN avatar
adobe reader,adobe flesh,adobe photoshop ezekre gondolsz?
0
0
0
0
niteforce avatar
number6 írta:
Helo azt szeretném kérdezni hogy a szofter mire jó,meglehet nélküle lenni,és ha nem akkor lelehet tölteni? Köszi üdv

A Szoftver az egy nagyon tág fogalom. Szellemi munka eredménye, és elengedhetetlen a számítógép működéséhez. Szoftver például a Windows-tól a firefox-on keresztül a játékokig minden.
A hardver amit fizikailag is meg tudsz fogni a gépben, pl VGA, proci.
0
0
0
0
no avatar
Nem értek ezekhez az adobe valamik azok nem szoftverek?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Pontosan milyen szoftverre gondolsz? Win7, XP vagy mi?😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
cseszka avatar
Értem,akk nemhiszem h cserélek.A kolegám egyszer projektoronn ps2-vel játszott,azt mondta jó volt,meg a kép is szép volt,akor mire van?Mondjuk ujan elég drágák,annyit meg nemadnák érte h csak fotókat nézegessek rajta.😕
Itt nemtünik olyan rosznak.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
interaktív táblán flipperezni 😆
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Szerintem projektoron játszani a legsz*rabb.😶 Monitoron a legjobb aztán jön az interaktív tábla azután meg a projektor😎
0
0
0
0
niteforce avatar
cseszka írta:
Hali,az lenne a kérdésem,h monitor hejett tudnám ezt használni?[LINK]
Cserélni tudnám telefonért,annyi a bibije,h nincs távirányitója.
Jobb lenne ezenn gamelni mint pl monitoronn?

szerintem nem jó projektoron játszani.
kicsi a kontraszt, a fekete nem olyan szép ugye, meg nem is folyamatos mozgókép megjelenítésre tervezték + hangos is.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali,az lenne a kérdésem,h monitor hejett tudnám ezt használni?[LINK]
Cserélni tudnám telefonért,annyi a bibije,h nincs távirányitója.
Jobb lenne ezenn gamelni mint pl monitoronn?
0
0
0
0
levi27 avatar
eclipse92 írta:
Elég érdekesnek találtam hogy több mint 100% os OC-t ennyire jól visel. azért kérdeztem hogy meddig lehetne biztonságosan húzni. mert most 720 on sem hibázik...

Ez eléggé szép eredmény 😃
Nekem valahogy laptopban kellene húzni az alap Ati X1200-ason mert hát... eléggé puhány 😃 Milyen progi lenne ehhez jó?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Nemrossz...😆😲 De nekem elég a 20 megás is😊
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
https://kepfeltoltes.hu/120313/speedtest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

enyém a leggyorsabb net a világon...
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
A 32 bites rendszerek kb. 3,2 gigát tudnak felhasználni. 4-et sehogysem, nem függ az alaplaptól. Javítson ki valaki, ha tévedek

függ az alaplaptól hogy mennyit tud kezelni.
régebbi alaplapokba hiába tudsz tenni 4 gigát ha csak 2-t tud kezelni.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
apetit1989 írta:
A 32 bites rendszerek kb. 3,2 gigát tudnak felhasználni. 4-et sehogysem, nem függ az alaplaptól. Javítson ki valaki, ha tévedek

Jogos. (javítva)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Helo a az op rendszer csak 32 bites és 8 giga ramomvan akkor bármit csinálok csak 3 gigát fog használni?

32bitben XP/Vista/Win 7 : 4Gb (3,22-t használ)
64bites Vista/Win 7 : 4Gb fölött (8Gb-ig). (a Home Premium 16Gb-ig kezel)
0
0
0
0
no avatar
patrikk911 írta:
Helo a az op rendszer csak 32 bites és 8 giga ramomvan akkor bármit csinálok csak 3 gigát fog használni?

Szerintem igen.Én is ezért akarok váltani.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
klaas20 írta:
Sziasztok! Azt honnan tudom meg, hogy belemegy e 2-nél több magos proci a gépembe ? Írjátok le légyszíves hogy milyen adatokat adjak meg hozzá hogy megtudjátok mondani hogy milyen proci megy bele ! Köszönöm a segítséget már most előre is ! 😀

Mivel 775-ös lap, ezért rakhatsz bele:
Intel Pentium 4
Intel Celeron D
Intel Pentium 4 Extreme Edition
Pentium Extreme Edition
Pentium Dual-Core
Intel Core 2 Duo
Intel Core 2 Extreme
Intel Core 2 Quad
Intel Xeon
Intel Celeron

Procikat. Ezek 1/2/4 Magosak.
0
0
0
0
eclipse92 avatar
Igen, csak általában a háttérkép eltünik 😃 meg néha nyavajog hogy nem eredeti a windows.. de egyébként ugyan úgy megy. használtam már én is "lejárt" windows 7 et
0
0
0
0
BRUgamer avatar
eclipse92 10. install után már meguntam inkáb lecserélem de holnapig ráér ? vagy már most egyböl kel ? és amugy ugyan ugy használhatom a PC-met mint edig tehát játszhatok ?
0
0
0
0
eclipse92 avatar
BRUgamer: Próbálgasd többször, ha nem sikerül akkor valószínűleg újra kell rakni és utána rányomni :S régebben engem is megszivatott a win7 :|
0
0
0
0
BRUgamer avatar
eclipse: pont azt probáltam by daz egyszer már nekemis segitet de most nem akar ösze jöni
0
0
0
0
eclipse92 avatar
BRUgamer: ezt a fajta loadert próbáld ki (ha win7 ről beszélsz)

Windows.Loader.v2.1.by.Daz

nekem tökéletes.. pedig előtte ki írta hogy hamisítás áldozata lettem 😆

klaas20: Alaplapod típúsa. rákeresel GOOGLE ben, a gyártó honlapján ott van a CPU Support! 😀
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Azt honnan tudom meg, hogy belemegy e 2-nél több magos proci a gépembe ? Írjátok le légyszíves hogy milyen adatokat adjak meg hozzá hogy megtudjátok mondani hogy milyen proci megy bele ! Köszönöm a segítséget már most előre is ! 😀
0
0
0
0
BRUgamer avatar
baker már megint ott a vizjel és eltünt a hátérkép is már vagy 3x feltetem a loader-t de semi akkor most megint ujra kel tegyem ??? még most volt nemrég
0
0
0
0
eclipse92 avatar
Elég érdekesnek találtam hogy több mint 100% os OC-t ennyire jól visel. azért kérdeztem hogy meddig lehetne biztonságosan húzni. mert most 720 on sem hibázik...
0
0
0
0
eclipse92 avatar
apetit1989: Igen, 350 ről 720 ra tuningoltam. az alaplapom biosában maximum 1000MHZ ig lehet húzni a GPU Clock ot. szerintem ez alapból alul volt órajelezve (gondolom a fogyasztás miatt) és az a proci hűtő ami nekem van mindent hűt szintre. akkora nagy dög 😆 . én úgy hallottam hogy csak ha nagyon melegszik akkor rövidül meg az élete. de ez egyáltalán nem... 2 óra CoD MW3 után is langyos max 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Eclipse:
Jól gondolom, hogy te egy passzív hűtéses, integrált vga-ra tettél több, mint 100%-os OC-t? Az hogy sikerült?
Mindenesetre, az az igp nem lesz hosszú életű, ha úgy hagyod. Az alaplapod a tét.
A procihűtőtő meg csak a procit hűti.
0
0
0
0
wdavid avatar
Kornel77 írta:

GTX 560 Ti-t vedd..Jobb mind a HD 6870 😀 A +4 Gb Ram meg ráér még 😀

igen tudom h jobb de ha 6870 lenne akkor a télen vennék mellé még egyet 😃 másrészt, meg haver most szólt h olcsón tud szerezni játékot szóval ha BF3at eladja olcsón akkor lehet, hogy inkább a 6870et veszem és marad pénzem a játékra is 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
Ducky írta:
Most tervezem az új gépemet a "Terv 😃" alatt lehet megnézni, hogy mit változtassak rajta, és meddig lesz időt álló. Köszönöm előre is a véleményeket, és építő kritikákat. 😀

Én nem látok benne kivetni valót, akinek van rá keret használja egészséggel 😃
0
0
0
0
Ducky avatar
Most tervezem az új gépemet a "Terv 😃" alatt lehet megnézni, hogy mit változtassak rajta, és meddig lesz időt álló. Köszönöm előre is a véleményeket, és építő kritikákat. 😀
0
0
0
0
levi27 avatar
roberto888 írta:
Összelehet egy bizonyos szintű vga-ig (azt hiszem HD6670-ig) kapcsolni úgynevezett Dual-Graphics módba az integrált és a diszkrét vga-t, így összedolgoznak és valamivel - esetenként jóval gyorsabbak lesznek.

Ez az összekapcsolás működne egy 4850-el is? 😀
Ja és az AM3-as hűtők kompatibilisek az FM1-es hűtőkkel?
0
0
0
0
roberto888 avatar
Összelehet egy bizonyos szintű vga-ig (azt hiszem HD6670-ig) kapcsolni úgynevezett Dual-Graphics módba az integrált és a diszkrét vga-t, így összedolgoznak és valamivel - esetenként jóval gyorsabbak lesznek.
0
0
0
0
Devis avatar
fm1-es lapokon nem úgy van az integrált vga mint pl a régi 775-ös lapokon. itt már a prociba van beleintegrálva a vga. nem érdemes kikapcsolni mert elég nagy ereje van
0
0
0
0
Adzarb avatar
azt nem értem h érted h ha teszek hozzá egy vgat akk jobb... az igp ugyebár integrált vga azt nem ki kell kapcsolni biosban ,hogy használhasd? vagy azt csak alaplapnál kell? nem értek ehhez 😆
0
0
0
0
Devis avatar
fm1-es nem jó am3-ba.
fm1-es és az am3-as procik a különbség az, hogy az fm1-esbe van igp, amin nem gyenge hátha még beraksz mellé egy vga-t.
cserébe nincs bennük l3.
0
0
0
0
Adzarb avatar
az FM1es alaplapok/procik jobbak vagy rosszabbak az AM3nál? csak mert az FM1esből olcsóbbakat látok és nemtom h amiatt h rosszabb vagy esetleg...nem : D
ja és tom h hülye kérdés ,de azér megkérdem h az FM1es procik jók AM3as lapba??
0
0
0
0
Kornel77 avatar
wdavid írta:
Kornel77: az egy van gianninál ha jól tudom 😃 azért szeretném ezt mert nem akarok még egy hónapot várni a VGA vásárlással 😃
a másik alternatíva egy Sapphire HD6870 lenne azt meg 41Kért adja gianni, de akkor az mellé vennék még +4 giga ramot 😃

kalashnikoff: ez lett volna a másik ami érdekelt volna, a túlmelegedés de ezek szerint nincs vele baj 😃 mondjuk az én gépházamban 4 12 centis ház venti van csak hűvösen tartotják volna körülötte a levegőt 😃

GTX 560 Ti-t vedd..Jobb mind a HD 6870 😀 A +4 Gb Ram meg ráér még 😀
0
0
0
0
wdavid avatar
Kornel77: az egy van gianninál ha jól tudom 😃 azért szeretném ezt mert nem akarok még egy hónapot várni a VGA vásárlással 😃
a másik alternatíva egy Sapphire HD6870 lenne azt meg 41Kért adja gianni, de akkor az mellé vennék még +4 giga ramot 😃

kalashnikoff: ez lett volna a másik ami érdekelt volna, a túlmelegedés de ezek szerint nincs vele baj 😃 mondjuk az én gépházamban 4 12 centis ház venti van csak hűvösen tartotják volna körülötte a levegőt 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
wdavid írta:
a GainWard márka mennyire megbízható? 😃

A GainWard-ot csak ajánlani tudom. Egy kiváló márka (tapasztalat, mivel nekem is az van) A tuningot remekül bírják(ahogy niteforce is írta), és túlmelegedés nem jellemző rájuk.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
wdavid írta:
oh köszi 😃 mert gianni bazárjában va negy Gainward GTX560 Ti 55K-ért 😃 ha ezt venném már jövő hónapban meglenne a VGAm 😃 csak nem tudtam semmit erről a márkáról azért kérdeztem 😃

Szerintem is vedd meg ha teheted 😀 Meg elég jól is néznek ki 😃
https://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2011/01/26/605717/Gainward_GeForce_GTX_560_Ti_1024MB_GDDR5_Pic_01.jpghttps://www.ixbt.com/video3/images/gf114-2/gainward-gtx560ti-front.jpg
0
0
0
0
wdavid avatar
oh köszi 😃 mert gianni bazárjában va negy Gainward GTX560 Ti 55K-ért 😃 ha ezt venném már jövő hónapban meglenne a VGAm 😃 csak nem tudtam semmit erről a márkáról azért kérdeztem 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció