Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akkor ugy fogalmazok hogy az 1156 az szar. abba nem erdemes 1 fillert se bele tenni. Dontsd el. 1155 vagy AM3 intel core i3 2100 vagy AMD Phenom II X4 965 BE. 1556-ot felejtsd el.
akkor ha azt nézzük mi a jobb? a 1155 vagy az AM3?
i7 2?00k vagy a phenom 6x???
én az intelre szavazok
phenom ii x4 akkor érdemesebb mondjuk egy 965 black edition vagy i3 560 ?mer még nem vagyok meggyőzve ja és a monitor miatt ne aggódj mert a tv-men fogom tolni csak akkor nem amikor nézem a meccset stb.. akkor jo az a felbontás is maxon nem?
a tv is attol füg.... van a 720 és a 1080
Az nem értem, hogy mi az, hogy bírni fogja a proci? 😀 Egy 1 magos P4 is "bírja", csak semmi értelme nem lenne.
Arra gondoltam, h vennék használtan 1 Readeon HD5770-et és akkor azon gondolkodtam el, hogy kell-e tápot vennem...😕
Aki tud rá válaszolni annak megköszönném!
vagyis akkor most jo vagy nem minden gémmel ami épp eszembe jut maxon akarok játszani pl gta4 crysis 2 ,crysis,crysis warhead ,metro 2033 ,dirt2 egyebek ezt elbírja az i3 melette 4gb rammal ?
szerintem igen.
egy i3-as elbir egy gtx560ti-t?
te miröl beszélsz? amúgy lehet hogy van benne valami mert az i3 a HT-s vagyis logikai 4 magon műxik, az i5 fizikai 4
Nagyobb felbontásnál azért elég gyengébb processzor mert ott már inkább a vga számít.
te miröl beszélsz? amúgy lehet hogy van benne valami mert az i3 a HT-s vagyis logikai 4 magon műxik, az i5 fizikai 4
attol füg... sandy vagy sima
bocs, 55 ezer... csak este volt már de nagyon olcsón adja őket.... anyiért pedig nem veszel olyan jót mint 2 ilyen.
http://***/apro/two_ati_4870_x2_gainward_rampage_700_56_000/hsz_1-50.html
Meg 50k-ért egy tápot hozzá. 😆 És a játékok nagy része nem szereti a 4GPU-t.
én gtx 470est javasolnék zöld oldalról,használtan kapsz 2+ év garisat 40 körül,5850est piros oldalról,ár/érték aranyában legjobb vétel😀
40 ezerért pedig GTX295öt elég használtan vagy egy HD4870X2 SLI-t.
ATI-nál nincs SLI csak Crossfire és 40k-ból nem nagyon jön ki 2db 4870X2 😀
de egyik gyerek anyiért árulja hardverapron, vagyis tegnap anyiért látam... lehet hogymár eladta, darabja 25 volt, a 2 pedig 40 ezer.
szerintem elnéztél valamit
egyébként már nem érdemes befektetni dx10es karira,sokat esznek és már öregek is
nekem pedig egy 7900GS is elég (lenne) vagy egy GT240... nem érdekelnek a DX11es cuccok mert mennek azok DX10en vagy 9es in
de a srác egy fullos konfigot akar összerakni 😆
én gtx 470est javasolnék zöld oldalról,használtan kapsz 2+ év garisat 40 körül,5850est piros oldalról,ár/érték aranyában legjobb vétel😀
de egyik gyerek anyiért árulja hardverapron, vagyis tegnap anyiért látam... lehet hogymár eladta, darabja 25 volt, a 2 pedig 40 ezer.
egyébként már nem érdemes befektetni dx10es karira,sokat esznek és már öregek is
nekem pedig egy 7900GS is elég (lenne) vagy egy GT240... nem érdekelnek a DX11es cuccok mert mennek azok DX10en vagy 9es in
http://***/apro/two_ati_4870_x2_gainward_rampage_700_56_000/hsz_1-50.html
egyébként már nem érdemes befektetni dx10es karira,sokat esznek és már nem nagyon találsz garist
ez jobb mint amiket felsoroltatok?
Nah látom volt szerk az oldalhoz
Vagy keress HD6950 2GB-ot az nagyon jó kártya
erre gondoltatok?
vagy erre?
http://www.***/catalog.php?product_id=334673
vagy erre?
http://www.***/catalog.php?product_id=277133
😆
szerk.: ****= hardverker(pont)hu
Processzor: Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
Memória: Corsair DDR3 1600MHz 4GB Dominator Kit
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus P8H67-M R3.0
Merevlemez: WD Caviar Green 1TB WD10EARS
Ház: LC Power Case-Pro-906B ON Midi W/O PSU
Tápegység: 500W Chieftech
Monitor: LG E2260S-PN Monitor (LED)
ehez a géphez jó lenne ez a videókártya?
Sapphire ATi Radeon HD5850 1Gb
http://www.har dv erker.hu/catalog.php?product_id=277862
szerk.: ezek a játékok érdekelnének: NFS SHIFT1-2 ---- OPERATION FLASHPOINT RED RIVER --- ARMA 2 --- TDU2 --- BFBC2
1920*1080-as felbontásba játszanák, hogyan mennének? O.o
Quadgame94 . azt elfelejtitek 😃 más a 2 kártya áramfelvétele 😃
szóval 2x 6 os csati van a 6950 en 😃 6970 en meg 6-8 as 😃 azért nem 100% san lessz ugyan az a kártya 😃
Valóban nem teljesen ugyanaz a +2pin miatt ,de a teljesítményre nincs befolyással ez alapján:
[LINK]
De azzal a 252W-tal már nagyon durván a határokat feszegeti. Csoda, hogy ott még stabilan ment a kártya. Egy kis OC után már tuti bedobná a törölközőt. Bár az MSI TwinFrozr III Power Edition-jét már láttam feloldott shaderekkel +20%-os powerlimiterrel 1GHz-en döcögni alapfeszen(!) úgy, hogy ugyan azt a teljesítményt hozza stabilan, mint egy ref 6970 1GHz-en emelt fesszel és szintén +20%-os powerlimiterrel. 😃 Mondjuk annak az MSI-nek elég komoly tápellátása van. A fogyasztásra kíváncsi lettem volna, de szerintem nem lehetett a 6950 260-270W felett Furmark közben, a 6970 meg tuti túllépte a 300W-ot. Ezért is döntöttem végül az a kártya mellett. 😃