Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Nem hinném, hogy köze lenne ehhez a cpu cserének. Itt valami szoftveres gond lesz.
Ez az origin valamiféle microsoftos cucc?

az origin az EA saját szoftverboltja, olyan mint a Steam csak EA játékokkal.
Elég szar egy rendszer...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem hinném, hogy köze lenne ehhez a cpu cserének. Itt valami szoftveres gond lesz.
Ez az origin valamiféle microsoftos cucc?
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Üdv, nekem az lenne a problémám, hogy előb cseréltem CPU-t a gépben, és próbálok origin-re bejeltkezni és nem enged offline módba dob :S
Nyomtam neki uninstalt, és felraktam újbólés inditásnál azt írja, hogy "Az origin frisitéséhez internet kapcsolat szükséges" megprobáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem segitett, létszi segitsetek, mert nincs ötletem ,hogy mit csinaljak....
0
0
0
0
akos328 avatar
levi27 írta:
akos328 írta:
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞

ha ott a CCC, minek Afterburnerrel húzod?

Mivel a CCC nem vitte tovább... még 700 ra se csak 690-re mert utána instabilnak vélte pedig még 721mhz-en is stabil furmark alatt (67fokon)

Én a Furmarkot nem használnám stabilitás tesztnek. Ugyanis amikor húztam a VGA-mat minden stabil volt Furmark alatt, felhúzom a Vramot, semmit. Mondom akk go játszani, Source meg CoD6 alatt majdnem szétesett a monitorom úgy vibrált, mert túlhúztam a VRam órajelét.
Én azt mondom ha tesztelünk akkor teszteljünk rendes "életkörülmények között.
Gondolom meg volt annak is az oka h csak 700Mhz engedélezett, gondolom 721-el mennyi FPS-ed lehetett +-ba, lehozta csillagokat az égből mi?
0
0
0
0
no avatar
Szilard96 nagyon köszi köszi igen tudtál segíteni, erree gondoltam köszi😀
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hjajj bocsi, benéztem, nem neked akartam válaszolni 😃

Szerkesztve, remélem nincs harag 😃
0
0
0
0
sisko avatar
Szilard96 : ??? Most már csak abban segíts,hogy amit írtál,az hogy függ össze azzal,amit idéztél ?Mert az idézetben vga-tuningról van szó,a válaszod másnak szól :number6 😉
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Number6!

Szerintem OFFICE csomagra gondolsz.
Valamelyik torrent oldalról tölts le egy Office 2007 -es csomagot (Word, Excel, Power Point)

Tűzfal van a windows-ban. Vírusírtónak én Avast -ot ajánlom...

Photoshop ha kell akkor azt is torrent oldalról szerezd be: Adobe Photoshop CS 5 néven.

Remélem vmit segítettem 😃
0
0
0
0
levi27 avatar
sisko írta:
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞

Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.

Jó ötlet 😃 megnézem én is 😃
0
0
0
0
sisko avatar
levi27 írta:

Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.
0
0
0
0
no avatar
Hétfő de tom hogy szarul fogalmaztam😞 nektek milyen dolgog vannak a gépeiden? Tudjátok ilyen power point meg ilyesmi!
0
0
0
0
no avatar
Mket kell letöltenem vagy szereznem hogy legyen rendes gépem (pl tűzfal, ms power point , world stb)
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Szilard96 írta:
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
CCC is jó, én személyesen meg vagyok vele elégedve...

Az enyémre fel se rektam az Afterburnert... jó a CCC

735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
CCC is jó, én személyesen meg vagyok vele elégedve...

735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
0
0
0
0
levi27 avatar
akos328 írta:
levi27 írta:

Mivel a CCC nem vitte tovább... még 700 ra se csak 690-re mert utána instabilnak vélte pedig még 721mhz-en is stabil furmark alatt (67fokon)
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
Az afterburner mindkettőre van, legalábbis tuti, hogy AMD-re IS, a VGA-m dobozán is rajta van... és a driver lemezen is rajta volt...

[LINK]
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Én úgy tudtam ,hogy MSI Afterburner Nvidiára van, nem ATI -ra...

De bocsi ha tévedek...
0
0
0
0
akos328 avatar
Ezt nem lehet addig tudni, amíg ki nem jön. Egyszerűbb vezérlés, adhatnak hozzá plusszokat a vezérlőhöz, előfordulhat FPS növekedés is. Több beállítás.
0
0
0
0
molfer98 avatar
ha egy videókártyán driver-t frissítek akor az miben lessz jobb? 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
levi27 írta:

0
0
0
0
Erik94 avatar
Értem,akkor likvidálták amikor én éppen nem voltam sokat.De ha nincs ez a fal akkor mért nem törölik ki a top10-ből is?...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem már egy éve nincs. Rohadtul lassította az oldalt azért nincs.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Bocs h kérdem de hova tűnt a üzenőfal? 😲 Eddig volt.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
legújabb ati driver? nekem ma azzal szarakodott és nem volt jó az after burner lecseréltem a januárira és már jó lett nekem
0
0
0
0
Erik94 avatar
Próbáld meg más progival.
0
0
0
0
levi27 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Ducky írta:
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?

a gyári hűtő előre bevan pasztázva, nemkell a procit bekenni
0
0
0
0
Ducky avatar
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?
0
0
0
0
Ducky avatar
niteforce írta:
Ducky írta:
niteforce írta:
a H61 deszkát cseréld egy H67-esre.

Mi a különbség a kettő között?

a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)

Köszi! Valaki még tipp? Ne ide a fórumba, hanem a gépemhez...😀
0
0
0
0
tibor560sec avatar
niteforce írta:
az MSI-t vedd.

Az utobbi idoben sok MSI alaplapom volt es maradektalanul meg voltam veluk elegedve minden platformon ... 😀

Koszonom a valaszod !

Udv.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ducky írta:
niteforce írta:

a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)
0
0
0
0
Ducky avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Ducky avatar
A Terv nevű gépemhez szeretnék tippeket, hogy mit változtassak rajta... 😀
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Sziasztok
FM1 platform segitseg kellene ...
A3870 APU-t megvettem van 2x4 GB 1866 MHz-s RAM
Amint latszik mar csak egy alaplap kellene ...
-Gigabyte vagy MSI A75 melyiket vegyem hozza ?
Nekem azt mondtak , hogy az MSI-t erdemes megvenni ...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Most a Win8-ban van/lesz start gomb vagy nem? Mert halottam vagyis olvastam olyat hogy nem lesz benne.
0
0
0
0
wdavid avatar
ha tervező programhoz kell akkor az inkább a procit terheli, bár a több ram sem árt. 😃

egyébként ha teszel bele még ramot működni fog minden gond nélkül 😃
0
0
0
0
no avatar
hali!

Processzor: DualCore AMD Athlon II X2 255, 3100 MHz (15.5 x 200)
Memória: Kingston 2GB DDR3 1333mhz
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 430

ehhez a géphez vennék +2, vagy +4 GB Ramot.

nem lesznek kompatibilítási hibák, vagy nem fogják egymást zavarni, ha 4 GB-t teszek 2 mellé?

igazából ezt néztem ki: AMD DDR-3 4Gb /1333 (AE34G1339U2), mert a frekvenciája és az időzítése is ugyan olyan és elvileg AMD-re van optimizálva.

igazából 3D-re kell, de nem egyszer előfordul (játékoknál, szerkesztő progiknál), hogy teljesen betelik a RAM és akkor bitang lassú lesz
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gytomi írta:
Sziasztok!
Error reading setup initalization failed?
Ezt írja ki pár program telepítésénél/újratelepítésénél!
NEm tudjátok, hogy miért? :S

nincsenek teljesen letöltve
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!
Error reading setup initalization failed?
Ezt írja ki pár program telepítésénél/újratelepítésénél!
NEm tudjátok, hogy miért? :S
0
0
0
0
akos328 avatar
Pontosan mik, ere választ nem tudok, e a x64 jelöli a 64 bites rendszereket, az x86 a 32biteseket. És vmi az architektúrákkal van kapcsolatban.
Gondolom hallottál 32 és 64 bites op rendszerekről, illetve CPU-król nos ezekről van szó.
0
0
0
0
getcarter avatar
kösz mindenkinek, az x64 sejtettem de nem értettem az x86-ot
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
azért írtam hogy 8-gb-os mert annyit enged rá írni és ugyan olyan olvasó mint az enyém beolvassa csak az enyém nem
0
0
0
0
no avatar
Helo a windows telepítő egy ikon mint pl egy játék ikonja mert ha egy ikon én nem találom:$
0
0
0
0
Bajusz avatar
Sziasztok . Vélemény szeretnék kérni tőletek a gépemre , hogy esetleg mit kellene erősitenem valamint ezzel a konfal mennének e az új játékok . A gépen alá írjatok pls . Előre is köszönöm a segytséget! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció