Szilard96 : ??? Most már csak abban segíts,hogy amit írtál,az hogy függ össze azzal,amit idéztél ?Mert az idézetben vga-tuningról van szó,a válaszod másnak szól :number6 😉
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞
Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞
Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.
Szilard96 írta:
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
CCC is jó, én személyesen meg vagyok vele elégedve...
Az enyémre fel se rektam az Afterburnert... jó a CCC
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
Ezt nem lehet addig tudni, amíg ki nem jön. Egyszerűbb vezérlés, adhatnak hozzá plusszokat a vezérlőhöz, előfordulhat FPS növekedés is. Több beállítás.
Ducky írta:
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?
a gyári hűtő előre bevan pasztázva, nemkell a procit bekenni
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?
Sziasztok
FM1 platform segitseg kellene ...
A3870 APU-t megvettem van 2x4 GB 1866 MHz-s RAM
Amint latszik mar csak egy alaplap kellene ...
-Gigabyte vagy MSI A75 melyiket vegyem hozza ?
Nekem azt mondtak , hogy az MSI-t erdemes megvenni ...
gytomi írta:
Sziasztok!
Error reading setup initalization failed?
Ezt írja ki pár program telepítésénél/újratelepítésénél!
NEm tudjátok, hogy miért? :S
Pontosan mik, ere választ nem tudok, e a x64 jelöli a 64 bites rendszereket, az x86 a 32biteseket. És vmi az architektúrákkal van kapcsolatban.
Gondolom hallottál 32 és 64 bites op rendszerekről, illetve CPU-król nos ezekről van szó.
Sziasztok . Vélemény szeretnék kérni tőletek a gépemre , hogy esetleg mit kellene erősitenem valamint ezzel a konfal mennének e az új játékok . A gépen alá írjatok pls . Előre is köszönöm a segytséget! 😀
tesztben azt írták h terhelés alatt a CF 487Wot eszik, a gép többi része nem hiszem h 200nál többet megenne, szóval igazad lehet 😃 biztonság kedvéért azért kicsivel nagyobb tápot nézek ha mégis a 6950 összejönne, mert a pocit később húzni akarom bár nagyon nem. max ilyen 3.8ig, mert a hűtőm úgyse bírna többet 😃
niteforce ha megnézed a képet, akkor igen van olyanom 😀 és bevan pipálva rajta minden amit csak engedett :S
és a program amit te használsz az micsoda? ismerős az ikonja valahonnan, de nemtudom milyen program lehet az. leszedném megpróbálni, mert ahogy látom, jóval több, és jobb konfigurálási lehetőség van benne mint ebben a sszar realtek-ben :S
ilyenem van. ezvolt rá feltéve gyárilag, amikor megvettem a gépet. Próbáltam rá felrakni SRS Audio Sandbox HD-t, de azzal nemszólt olyan szépen mint ezzel. a tied nemtudom milyen progi, vagyhogy mennyiben különbözik a jelenlegi Realtek HD Audio Manageremtől
wdavid írta:
mindenképpen CFet szeretnék még idén összehozni, és úgy néz ki h 6950re is lesz pénzem (bár 6870 mindenképpen meglesz ha mégsem) a kérdés pedig az h 6950 CFhez mekkora táp kellene? 650 elég vagy inkább begy 700as?
erre válasz esetleg? 😀 sok helyen láttam h 850es táppal használják, tényleg kell akkora hozzá?
wdavid írta:
mindenképpen CFet szeretnék még idén összehozni, és úgy néz ki h 6950re is lesz pénzem (bár 6870 mindenképpen meglesz ha mégsem) a kérdés pedig az h 6950 CFhez mekkora táp kellene? 650 elég vagy inkább begy 700as?
erre válasz esetleg? 😀 sok helyen láttam h 850es táppal használják, tényleg kell akkora hozzá?
GAMER2 jó az rendbevan, de a holnapi bulin kívül másra is szeretném használni 😃 azaz utánan marad így, és játszani, filmezni, stb szeretnék rajta 😃 de hát így egyszerűen nemlehet. annyira szar így akármit is csinálni vele hogy azmár fájdalom :S
sykes
hi all x64, x86 ezek mik?
az x64 az 64bites rendszer, az x86 meg a 32 bites rendszer
Szerkesztve, remélem nincs harag 😃
Szerintem OFFICE csomagra gondolsz.
Valamelyik torrent oldalról tölts le egy Office 2007 -es csomagot (Word, Excel, Power Point)
Tűzfal van a windows-ban. Vírusírtónak én Avast -ot ajánlom...
Photoshop ha kell akkor azt is torrent oldalról szerezd be: Adobe Photoshop CS 5 néven.
Remélem vmit segítettem 😃
Jó ötlet 😃 megnézem én is 😃
Az enyémre fel se rektam az Afterburnert... jó a CCC
735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
ha ott a CCC, minek Afterburnerrel húzod?
Mivel a CCC nem vitte tovább... még 700 ra se csak 690-re mert utána instabilnak vélte pedig még 721mhz-en is stabil furmark alatt (67fokon)
[LINK]
De bocsi ha tévedek...
ha ott a CCC, minek Afterburnerrel húzod?
a gyári hűtő előre bevan pasztázva, nemkell a procit bekenni
a H61 deszkát cseréld egy H67-esre.
Mi a különbség a kettő között?
a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)
Köszi! Valaki még tipp? Ne ide a fórumba, hanem a gépemhez...😀
az MSI-t vedd.
Az utobbi idoben sok MSI alaplapom volt es maradektalanul meg voltam veluk elegedve minden platformon ... 😀
Koszonom a valaszod !
Udv.
a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)
FM1 platform segitseg kellene ...
A3870 APU-t megvettem van 2x4 GB 1866 MHz-s RAM
Amint latszik mar csak egy alaplap kellene ...
-Gigabyte vagy MSI A75 melyiket vegyem hozza ?
Nekem azt mondtak , hogy az MSI-t erdemes megvenni ...
egyébként ha teszel bele még ramot működni fog minden gond nélkül 😃
Processzor: DualCore AMD Athlon II X2 255, 3100 MHz (15.5 x 200)
Memória: Kingston 2GB DDR3 1333mhz
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 430
ehhez a géphez vennék +2, vagy +4 GB Ramot.
nem lesznek kompatibilítási hibák, vagy nem fogják egymást zavarni, ha 4 GB-t teszek 2 mellé?
igazából ezt néztem ki: AMD DDR-3 4Gb /1333 (AE34G1339U2), mert a frekvenciája és az időzítése is ugyan olyan és elvileg AMD-re van optimizálva.
igazából 3D-re kell, de nem egyszer előfordul (játékoknál, szerkesztő progiknál), hogy teljesen betelik a RAM és akkor bitang lassú lesz
Sziasztok!
nincsenek teljesen letöltve
Gondolom hallottál 32 és 64 bites op rendszerekről, illetve CPU-król nos ezekről van szó.
hát 225 a TDP-je.
Kb egy 600 wattos elég kettőnek.
tesztben azt írták h terhelés alatt a CF 487Wot eszik, a gép többi része nem hiszem h 200nál többet megenne, szóval igazad lehet 😃 biztonság kedvéért azért kicsivel nagyobb tápot nézek ha mégis a 6950 összejönne, mert a pocit később húzni akarom bár nagyon nem. max ilyen 3.8ig, mert a hűtőm úgyse bírna többet 😃
köszi niteforce 😀
és a program amit te használsz az micsoda? ismerős az ikonja valahonnan, de nemtudom milyen program lehet az. leszedném megpróbálni, mert ahogy látom, jóval több, és jobb konfigurálási lehetőség van benne mint ebben a sszar realtek-ben :S
nekem is ASUS alaplapi hangkari van, mondjuk ez VIA.
ilyenem van. ezvolt rá feltéve gyárilag, amikor megvettem a gépet. Próbáltam rá felrakni SRS Audio Sandbox HD-t, de azzal nemszólt olyan szépen mint ezzel. a tied nemtudom milyen progi, vagyhogy mennyiben különbözik a jelenlegi Realtek HD Audio Manageremtől
azt jelzik, hogy hány bites az adott op. rendszer
x86= 32 bites rendszer
x64= 64 bites rendszer
😀
hát 225 a TDP-je.
Kb egy 600 wattos elég kettőnek.
azt jelzik, hogy hány bites az adott op. rendszer
x86= 32 bites rendszer
x64= 64 bites rendszer
😀
SZERK: hopp megelőztek 😀
sykes
az x64 az 64bites rendszer, az x86 meg a 32 bites rendszer
[LINK] itt találsz bővebb magyarázatokat is 😃