Üdv, nekem az lenne a problémám, hogy előb cseréltem CPU-t a gépben, és próbálok origin-re bejeltkezni és nem enged offline módba dob :S
Nyomtam neki uninstalt, és felraktam újbólés inditásnál azt írja, hogy "Az origin frisitéséhez internet kapcsolat szükséges" megprobáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem segitett, létszi segitsetek, mert nincs ötletem ,hogy mit csinaljak....
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞
ha ott a CCC, minek Afterburnerrel húzod?
Mivel a CCC nem vitte tovább... még 700 ra se csak 690-re mert utána instabilnak vélte pedig még 721mhz-en is stabil furmark alatt (67fokon)
Én a Furmarkot nem használnám stabilitás tesztnek. Ugyanis amikor húztam a VGA-mat minden stabil volt Furmark alatt, felhúzom a Vramot, semmit. Mondom akk go játszani, Source meg CoD6 alatt majdnem szétesett a monitorom úgy vibrált, mert túlhúztam a VRam órajelét.
Én azt mondom ha tesztelünk akkor teszteljünk rendes "életkörülmények között.
Gondolom meg volt annak is az oka h csak 700Mhz engedélezett, gondolom 721-el mennyi FPS-ed lehetett +-ba, lehozta csillagokat az égből mi?
Szilard96 : ??? Most már csak abban segíts,hogy amit írtál,az hogy függ össze azzal,amit idéztél ?Mert az idézetben vga-tuningról van szó,a válaszod másnak szól :number6 😉
levi27 írta:
Miért nem lehet se a Ati Catalyst-ban sem a MSI afterburner-ben 700 felé húznom a GPU órajelét? Mindig visszaírja 700-ra 😞
Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.
levi27 írta:
Az újabb Afterburnerek(és a Catalystok is) valamiért nekem is csak 700-ról 710-re engedi emelni a gpu órajelét(HD4860).Viszont feltettem az 1.6.1-es Afterburnert,az sokkal többet enged,most 770-en használom.Hogy mi az oka,arról fogalmam sincs ,de nem függ a Catalyst driver verziójától,mert már az ötödik van fönt azóta,de semmi változás.
Szilard96 írta:
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
CCC is jó, én személyesen meg vagyok vele elégedve...
Az enyémre fel se rektam az Afterburnert... jó a CCC
Komolyabb szériákhoz lehet... de PL: a tesóm 3450 -esén amire ráfér a tuning arra kiírta, hogy ATI catalyst detected.... -.-
Ezt nem lehet addig tudni, amíg ki nem jön. Egyszerűbb vezérlés, adhatnak hozzá plusszokat a vezérlőhöz, előfordulhat FPS növekedés is. Több beállítás.
Ducky írta:
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?
a gyári hűtő előre bevan pasztázva, nemkell a procit bekenni
Egyébként ha én szerelném össze, a gyári hűtőt a procira csak simán rá kell rakni, nem kell bekenni pasztával a proci tetejét, csak ha valami más hűtőt használok?
Sziasztok
FM1 platform segitseg kellene ...
A3870 APU-t megvettem van 2x4 GB 1866 MHz-s RAM
Amint latszik mar csak egy alaplap kellene ...
-Gigabyte vagy MSI A75 melyiket vegyem hozza ?
Nekem azt mondtak , hogy az MSI-t erdemes megvenni ...
gytomi írta:
Sziasztok!
Error reading setup initalization failed?
Ezt írja ki pár program telepítésénél/újratelepítésénél!
NEm tudjátok, hogy miért? :S
Pontosan mik, ere választ nem tudok, e a x64 jelöli a 64 bites rendszereket, az x86 a 32biteseket. És vmi az architektúrákkal van kapcsolatban.
Gondolom hallottál 32 és 64 bites op rendszerekről, illetve CPU-król nos ezekről van szó.
Sziasztok . Vélemény szeretnék kérni tőletek a gépemre , hogy esetleg mit kellene erősitenem valamint ezzel a konfal mennének e az új játékok . A gépen alá írjatok pls . Előre is köszönöm a segytséget! 😀
Nem hinném, hogy köze lenne ehhez a cpu cserének. Itt valami szoftveres gond lesz.
Ez az origin valamiféle microsoftos cucc?
az origin az EA saját szoftverboltja, olyan mint a Steam csak EA játékokkal.
Elég szar egy rendszer...
Ez az origin valamiféle microsoftos cucc?
Nyomtam neki uninstalt, és felraktam újbólés inditásnál azt írja, hogy "Az origin frisitéséhez internet kapcsolat szükséges" megprobáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem segitett, létszi segitsetek, mert nincs ötletem ,hogy mit csinaljak....
Mivel a CCC nem vitte tovább... még 700 ra se csak 690-re mert utána instabilnak vélte pedig még 721mhz-en is stabil furmark alatt (67fokon)
Én a Furmarkot nem használnám stabilitás tesztnek. Ugyanis amikor húztam a VGA-mat minden stabil volt Furmark alatt, felhúzom a Vramot, semmit. Mondom akk go játszani, Source meg CoD6 alatt majdnem szétesett a monitorom úgy vibrált, mert túlhúztam a VRam órajelét.
Én azt mondom ha tesztelünk akkor teszteljünk rendes "életkörülmények között.
Gondolom meg volt annak is az oka h csak 700Mhz engedélezett, gondolom 721-el mennyi FPS-ed lehetett +-ba, lehozta csillagokat az égből mi?
Szerkesztve, remélem nincs harag 😃
Szerintem OFFICE csomagra gondolsz.
Valamelyik torrent oldalról tölts le egy Office 2007 -es csomagot (Word, Excel, Power Point)
Tűzfal van a windows-ban. Vírusírtónak én Avast -ot ajánlom...
Photoshop ha kell akkor azt is torrent oldalról szerezd be: Adobe Photoshop CS 5 néven.
Remélem vmit segítettem 😃
Jó ötlet 😃 megnézem én is 😃
Az enyémre fel se rektam az Afterburnert... jó a CCC
735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
735 -re húztam fel a GPU -m órajelét, és stabil
[LINK]
De bocsi ha tévedek...
a gyári hűtő előre bevan pasztázva, nemkell a procit bekenni
a H61 deszkát cseréld egy H67-esre.
Mi a különbség a kettő között?
a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)
Köszi! Valaki még tipp? Ne ide a fórumba, hanem a gépemhez...😀
az MSI-t vedd.
Az utobbi idoben sok MSI alaplapom volt es maradektalanul meg voltam veluk elegedve minden platformon ... 😀
Koszonom a valaszod !
Udv.
a H67 gyorsabb, jobb szolgáltatások ( Sata 3, 4 memória, stb...)
FM1 platform segitseg kellene ...
A3870 APU-t megvettem van 2x4 GB 1866 MHz-s RAM
Amint latszik mar csak egy alaplap kellene ...
-Gigabyte vagy MSI A75 melyiket vegyem hozza ?
Nekem azt mondtak , hogy az MSI-t erdemes megvenni ...
egyébként ha teszel bele még ramot működni fog minden gond nélkül 😃
Processzor: DualCore AMD Athlon II X2 255, 3100 MHz (15.5 x 200)
Memória: Kingston 2GB DDR3 1333mhz
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 430
ehhez a géphez vennék +2, vagy +4 GB Ramot.
nem lesznek kompatibilítási hibák, vagy nem fogják egymást zavarni, ha 4 GB-t teszek 2 mellé?
igazából ezt néztem ki: AMD DDR-3 4Gb /1333 (AE34G1339U2), mert a frekvenciája és az időzítése is ugyan olyan és elvileg AMD-re van optimizálva.
igazából 3D-re kell, de nem egyszer előfordul (játékoknál, szerkesztő progiknál), hogy teljesen betelik a RAM és akkor bitang lassú lesz
Sziasztok!
nincsenek teljesen letöltve
Gondolom hallottál 32 és 64 bites op rendszerekről, illetve CPU-król nos ezekről van szó.