Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tyrion Lannister avatar
Jelenleg a jó kis System Shock 2-t tolom.
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Hunork: A Hoyt megölése előtt kiírta a játék, és el kellett fogadni, hogy utána visszakerülj-e a szigetre. Én 3* is kijátszottam (pc-n).
0
0
0
0
Hunork avatar
Üdv!
Far Cry 3 gammában az utolsó küldetésnél vagyok. Nyilván megcsinálom, nem gond. Utána lehet még barangolni a szigeten, meg megcsinálni ezt-azt amit kihagytam mellékküldetést, vagy már nem? Tehát előtte vagy utána ténykedjek? 😀
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Tehát ha én megvenném a black ops2-t cd galaxisról nem járna le, mire odajutna a célszemélyhez karácsonyra, igaz? 😀
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
VeresAdam: Szerintem a Dirt 3 esetén azért járt le, hogy ne kereskedjenek az emberek a kódokkal. A G2A sem működne, ha záros határidőn belül lejárna a legtöbb kód.
0
0
0
0
Hunork avatar
VeresAdam:
A legtöbb esetben nem járnak le a kódok. DE: Vannak akciós kódok, melyek egy megadott időn belül aktiválhatóak. Vagy: vannak ajándék kódok, melyeket nyilvánossá tesznek, és aki a leggyorsabb, az aktiválja. De a megadott játékról nincs tapasztalatom...
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Tyrion Lannister: Értem, köszönöm! Csak mert most a DiRT 3-mat igényeltem ingyen, és van a poszt alatt egy csávó aki igényelt sokat és árulja őket, és írták neki hogy 2 nap múlva úgyis lejárnak a kulcsai. Ezért kételkedem.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
VeresAdam: Nem kéne lejárniuk. Tegyük fel, hogy karácsonyig senki nem veszi meg, nyilván nem fogják kidobni.
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Sziasztok! Ha DOBOZOS steam játékot veszek, akkor is időhöz kötött az aktiválás? pl, tegyük fel media markt, vagy cd galaxis-ról, megvenném holnap, és az aktiválhetó-e mondjuk.. karácsonykor? Mert úgy tudom lejárnak a kódok, egy időn belül, ha nem aktiválták őket
0
0
0
0
hashimoto avatar
lumosnina: Nincsmit 😀
0
0
0
0
lumosnina avatar
@bszilvagyi: Koszonom szepen az infot! 😀
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Bioshock: Infinite 😀 Spoiler!
Nagyon jó optimalizálás!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Metro 2033 Redux
CS:GO
Murdered : Soul Suspect
Far Cry 3
0
0
0
0
hashimoto avatar
lumosnina: Idézek a WoW oldaláról: "The general consensus seems to be that WoW isn't very data intensive, of the order of 10-20mb per hour of play."
Tehát ha nézzük, kb. ~200MB-ból megáll a kb. 8óra.
0
0
0
0
lumosnina avatar
NFS no limits 😆😆😆
Am... a WoW mennyi adatforgalmat general, ha mondjuk napi 6-8 orat jattszanak? Koszi
0
0
0
0
pakai93 avatar
Mafia III, Battlefield 1, Forza Horizon 3 😉
0
0
0
0
bukta2 avatar
Xenowerk,Asphalt xtreme,Ac Identity,plunders pirates,HIT.
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Sziasztok!
Assassins creed 3-mal jatszanek, de nem tudom mi a baj. Megvan a 60fps, de a bostoni resztol csak 20.. Regebben jo volt ezekkel: gt 610, 2gb ram, x2 245.
Most rossz ezekkel: hd5770, 6gb ram, x4 640.
Nem lehet hogy a ramoknal egyik 2 masik 4 giga es nem is ugyanolyanok, hogy ez baj?
Vagy, hogy a bena codegen tap nem birja es valami lejjebb vesz teljesitmenybol? A 4. Resz jol megy.. A Battlefield1 beta is futott 30-40fpssel.. De ezzel mi a baj? Optimalizalas, nem hiszem mert gyengebb hardveren ment. :/ tamogatja a jatek (borito alapjan) a gpu es cpu-mat. Kerlek segitsetek.. Koszonom.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Call of duty: Infinite Warfare 😆
0
0
0
0
Leon1217 avatar
Wot, Dragon ball xenoverse 2
0
0
0
0
no avatar
Farming Simulator 2017
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Rise of The Tomb Raider
0
0
0
0
Sicu33 avatar
CS:GO
Metro Last Light
Far Cry 3
Re-Volt
0
0
0
0
kmetovics avatar
Devil May Cry Definitive Edition
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Crysis, Crysis 2,Metro 2033 Redux 😆
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
BioShock 2 Minerva's Den DLC. Meglepően jó, kár, hogy elég ismeretlen.
0
0
0
0
kmetovics avatar
bukta2: Én még csak most kezdek belemerülni az egészbe, mert nem volt sok időm vele játszani.
De egész jónak tűnik. Darálom az ellent. Ezek a képességek vagy kütyük is tök frankók.
Eddig nekem csak a csávó neve nem tetszik. Kilo 😆 Amúgy semmi bajom nincs a játékkal.
0
0
0
0
bukta2 avatar
kmetovics

A Syndicate nagyon komoly game! mikor anno megjelent akkor toltam ki valami eszméletlenül tetszett de sokaknak nem tetszik :/ nem vagyunk egyformák 😀
0
0
0
0
sisko avatar
3 napja csak a The Crew,ezt leszámítva,és ha időm is engedi,akkor a The Witcher 3
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Metal Gear Rising:Revegeance, DOOM, Wolfenstein: the new order 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció