Én ezt nem vitatom, meg biztos sok embernél jelentkezik hiba, de attól még nem gondolnám, hogy a Windows a rossz, max az averzió amit te felraktál. ÉN is formáztam és tiszta telepítéssel raktam fel, nem frissítéssel még sincs semmi gond. Ha a Windows 10 lenne a "fos" nekem se lehetne jó. De mindegy igazából, mindenki olyat használjon ami beválik neki. 😀
filmgru: Az elég érdekes. Nálam 600-800Mbnál nem eszik többet ha semmi sem fut, Chrommal is csak 1gb körül, nálad lesz a hiba valami miatt, nem a windowsal van gond.
én win7-ről frissítettem 2hete nemvolt vele semmi gond egészen máig mikor reggel beakartam kapcsolni jelszót kért bejelentkezéskor, nemtudom mi lehetett a baj de leformáztam és most már jó, remélem nem lessz több ilyen hiba.
Sziasztok srácok egy érdekes probléma lett nálam .
Nos szerintitek milyen folyamat csinálhatja ezt hogy a pingem minimum 400 illetve e fölötti értékekbe ugrál .
A szokásos torrent..meg minden olyan ami netet igényel elvileg kikapcsoltam és az az érdekes hogy ezt ma kezdte el .
omis: nem akarok kötözködni fére értés ne essék de mond meg a pc bolt haverodnak hogy van mit be hozni a pc tudat tárában mert nagyon nem igy működik.
ha úgy lenne ahogy mondanád akkor a gépem tele lenne vírussal, akadozna minden baja lenne mert megesik mindenkinél hogy olyan honlapra megy ahol a virus irtó jelez hogy ne menyen tovább, tehát erről ennyit amúgy semmi negatívat nem tapasztaltam a laptopomnál eddig és asztalinál se volt eddig baj már 5-7 éve nem történt semmi eddig a gépekkel csak annyi hogy pl ki jött win 7,win 8,win 10 akkor újra telepíttettem a gépet formázás stb.
omis: ha nekem írtad az előzőt akkor semmit nem kap be a gép ha nem nekem írtad akkor ne vedd figyelembe ezt: el árulom neked , amint jelez onnan megállítja a be jutást pl fájl töltésnél nem engedi letölteni a fájlt mert tudja hogy virusos de ez csak a nagyon mély weboldalaknál fordul elő, pl hivatalos weboldalaknál semmi baj nincs de ha pl kecske videót töltesz le nagyon titokzatos helyről hát persze hogy virusos ember.
csenke: dátum rendbe van a gépen? nekem tegnap ugyan ez csinálta, istennek se tudtam rájönnih mi a baja, utána vettem észreh a dátum átugrott 2051-re 😀 és ez volt a baja
én avastott használok free verzió + regisztráltan és eddig 1 virus se jutott be meg ha próbál is akkor figyelmeztet hogy azon az oldalon ne menyek tovább.
(amúgy az aktiválás piszok egyszerű mert csak emailt kér oda bármi zagyvaságot be irtok és tovább enged)
Nem tudok frissítések letolteni mindig azt írja nem skierult kapcsolatot létesítene.Probálkozon késobb vagy ellenőrize van e intrnet kapcsolat.Már 2 hete ezt csinálja.
Mi lehet a baja?
window def. nem valami jó 10/7 vírust át engedett nálam. Mindenképpen ajánlott mást használni. Én Nod32 használok már évek óta egyszerű, gyors, alacsony erőforrás igényű és szerintem megbízható. eddig kb. 10/9 vírust megfogott a maradékot Anti-Malware elintézze.
A Mikrofosnak sosem az volt a célja hogy egy fantasztikus vírusirtót alkossanak meg, bár jobb mint a windows 7 defenderre az egyszer biztos de még így is kevés.
Mi a véleményetek a Windows Defender-ről? Mivel az Avast-ot nem lehet beaktiválni nálam még akkor se tudnám ha én lennék Jézus, így most csak Defender van.
Nálam meg elment a hang. Hiába rakom föl a megfelelő hangvezérő drivert, a végén a telepítő kér egy újraindítást, de újraindítás után sincs hang. Az eszközkezelőben csak az Nvidia High Definition Audio van, amivel ugye nem érek semmi, mivel nem HDMI-n keresztül használom a hangszórót. Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató, tálcán ezt írja ki. A hibaelhárító nem tudja azonosítani a problémát.
Nekem pár napja jött az utolsó, ami javítja többek közt az az előtti, újraindításba hajszoló hibáját. Elvileg már nem kampányszerűen frissít a win, hanem, ha van egy frissítés kiadják, aztán elterjed szépen egy p2p szerű rendszer segítségével.
Ahogy néztem alapbol benne van csak nem mindeggyik játéknál lehet használni én a far cry 3 probáltam ott müködött de az ets2-nél már nem ez nemtudom mitöl lehet.
Az enyém biztosan nem lenne jó hozzá de haveromé remélhetőleg igen viszont mi még csak tapasztalgatjuk 😃 egyébként mondjuk CS:GO-t is fel lehet vele venni? vagy csak ilyen áruházból letöltött cuccokat mint pl Asphalt 8? 😃
Bioritmus: Elvileg kiirja a játék elején hogy nyomja meg a Win+Alt+R billentyüt és az elinditja a felvevöprogramot kiprobáltam és elég jó szépen felvette.
Nos szerintitek milyen folyamat csinálhatja ezt hogy a pingem minimum 400 illetve e fölötti értékekbe ugrál .
A szokásos torrent..meg minden olyan ami netet igényel elvileg kikapcsoltam és az az érdekes hogy ezt ma kezdte el .
ha úgy lenne ahogy mondanád akkor a gépem tele lenne vírussal, akadozna minden baja lenne mert megesik mindenkinél hogy olyan honlapra megy ahol a virus irtó jelez hogy ne menyen tovább, tehát erről ennyit amúgy semmi negatívat nem tapasztaltam a laptopomnál eddig és asztalinál se volt eddig baj már 5-7 éve nem történt semmi eddig a gépekkel csak annyi hogy pl ki jött win 7,win 8,win 10 akkor újra telepíttettem a gépet formázás stb.
(amúgy az aktiválás piszok egyszerű mert csak emailt kér oda bármi zagyvaságot be irtok és tovább enged)
Mi lehet a baja?
nod 32 tegyél fel aztán mehet neki egy lifetime crack
A Mikrofosnak sosem az volt a célja hogy egy fantasztikus vírusirtót alkossanak meg, bár jobb mint a windows 7 defenderre az egyszer biztos de még így is kevés.
KB3081424 KB2538243
KB3074678 KB2538243
KB3074686 KB3081438
KB3081436
KB890830
KB3087916
kártevő eltávolító,visual cc,biztosági,flash,cumulative,meg a rendszrhez.
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 rendszerekhez