Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali!
GTX 460 vagy HD 6850??Fontos lenne,mert már rendelném meg!!!!Előre is köszi
üdv.
A 2 VGA közel azonos teljesítményt képvisel, bármelyik mellett döntessz nem fogod észrevenni hogy nem a másik van a gépedben😀
GTX 460 vagy HD 6850??Fontos lenne,mert már rendelném meg!!!!Előre is köszi
üdv.
[LINK]
JeckFeryll
És azzal mit kezdessz, mármint az AM3+-al, bele megy a AM3 is?
igen
Mondjuk 955-öt bele lehet tenni aztán Bullra cserélni ha kijon vagy kell.
És azzal mit kezdessz, mármint az AM3+-al, bele megy a AM3 is?
Ezt vedd
[LINK]
Meg ezt
[LINK]
Ilyen lap ennyiért ? 😲
Kár, hogy LGA 1155-ben 1.5x-2x annyiba kerül egy jó lap mint AM3-ban :S
Viszont már érdemes lenne AM3+- os lapot venni.
[LINK]
Meg ezt
[LINK]
Proci limited lesz sajnos 😞
csak nem kevés egy kicsit az órajele?(765)
csak azt lehet h a procim nem tudja majd kihajtani teljesen(2magos 2,5 Ghz)
HD 5850 35ezer
Sapphire HD6770 1GB GDDR5 VAPOR-X - DirectX® 11 PCIe videokártya (850Mhz)
MSI GTX460 1GB GDDR5 Nvidia PCI-E videokártya (725Mhz)
http://www.pchost.hu/aruhaz/product_info.php?products_id=6391
Előre is köszönöm😃
Ez amúgy mennyire videokártya, és mennyire processzor függő?
ez mostan nagyon megeri 😃
Simán
köszi mindenkinek! majd jelentkezem hogy milyen lett 😀
ui.: gyors kezdem is telepíteni az eddig porosodó, nem induló játékokat 😃
Gerdzso:[LINK]
Ez az egyetlen HD6950 ami nem refhűtős és lehet feloldani a shadereket hogy legyen egy HD6970-ed, szerintem ezt vedd, és még a hűtése is kiváló.
ui: Légysives ne kötekedjetek azzal h fel lehet-e ezt oldani, hanem forduljatok Cooley-hoz 😆
Szuper kártya. (hűtés 😀 ) Én azt olvastam egy másik fórumban, hogy 46 fokos volt neki max terhelés alatt.
Ez az egyetlen HD6950 ami nem refhűtős és lehet feloldani a shadereket hogy legyen egy HD6970-ed, szerintem ezt vedd, és még a hűtése is kiváló.
ui: Légysives ne kötekedjetek azzal h fel lehet-e ezt oldani, hanem forduljatok Cooley-hoz 😆
kakamatyi100
Sebességben ugyan olyan a két kari, én az ujabbat venném
HD5770 vagy 6770
árban megegyeznek és az órajelek is azonosak
Sztetek melyik lenne a jobb vétel?vagy esetleg ha van más ajánlat 30e forint körül?
Kösz
6950 1gb! -\> 6970 1gb
Ebay-röl rendeljek szerintetek VGA-t? 😆
van ismerősöm az tud szerezni nekem.... a kiszállítást ne mtudom mennyi 😆
Garanciát hogy intéznéd ?
Amúgy nem fogják megvámoltatni ? Úgy már tuti nem éri meg. (40.000-es vételár felett már vámköteles minden elvileg)
ingyen tudom hozatni és 9 ezer ft egy 9800gt
Nah ha erre van pénzed [LINK]
Akkor ezt vedd
amúgy nagyon köszi a válaszokat... még ma megyek rendelni 😃
JackFeryll
de Gerdzso 2db karit akar majd ha nem lesz az egyik jó, és így már a HD jobb választás
Persze, én is azt írtam, hogy ha 2 kártyás rendszert tervez a jövőben akkor a 6950-et vegye.
de Gerdzso 2db karit akar majd ha nem lesz az egyik jó, és így már a HD jobb választás
Ebay-röl rendeljek szerintetek VGA-t? 😆
Garanciát hogy intéznéd ?
Amúgy nem fogják megvámoltatni ? Úgy már tuti nem éri meg. (40.000-es vételár felett már vámköteles minden elvileg)
rendben köszike! még egy kérdés: ha GTX 570-nek olyan a teljesítménye mint a GTX 480 nak... akkor miért sokkkal drágább?
Mert új architektúra, kevesebbet fogyaszt és hűvösebb.
A refhűtős 480-asok nagyon melegek és hangosak.
Az MSI kártyája viszont már elég jó hűtést kapott (TwinFrozrII).
Amúgy ha megnézed a többi gyártó 480-asát azok sem olcsók.
Úgy néz ki, hogy az MSI úgy döntött, hogy meg akar szabadulni a régi kártyáitól és levitte az árait.
ja es akkor melyik választas a legjobb valasztas 1 es 2 karis rendszerben?
2 karisban 6950 , 1karisban én biztos, hogy GTX480-at vennék (MSI TwinFrozrII-est) , mert GTX570-es teljesítménye van ami nem 5% +
Én is fogok VGA-t venni és vagy 480-as vagy 570-es lesz.
A 6950 is elég jó választás. Gyengébb mint a 480-as, de cserébe kisebb a fogyasztása és egy újabb kártya. A mostani játékokhoz nagyjából elég.
(pl Metro 2033 -ban maxon BIOS flashelt OC-s 6950-el is leesik az FPS 30 alá)
Viszont a mai játékok 99%-a fog futni maxon FullHD-ben.
Ha maximalista vagy és nem zavar a fogyasztás akkor GTX480, egyébként pedig 6950.
GTS450/HD5750
Gerdzso
Én a fogyasztás miatt a HD 6950-et venném. az az 5% nem olyan nagy kül., 2 karis rendszerből pedig egyértelmű h a HD jobb megint a fogyasztás miatt.