patrikk911 írta:
Helo a régi gépemből kivettem a vinyót és csak 40 giga😞 azt szeretném kérdezni h elég lessze e a hely a bf3 kívül az egyéb dolgoknak amik fontosak pl net, office csomag és ilyenk
És a ramot hol tom megnézni h mennyi giga?kösszi😀
nem lesz eleg annyi :-( es mivel az biztos ide lassu is lenne.
Ramot a cpu z vel a legegyszzerubb megnezni a tipusat iw tudod ott
Helo a régi gépemből kivettem a vinyót és csak 40 giga😞 azt szeretném kérdezni h elég lessze e a hely a bf3 kívül az egyéb dolgoknak amik fontosak pl net, office csomag és ilyenk
Sziasztok!
Következő a problémám: Nem a saját, hanem barátnőm gépén netezgetek, éppen youtube videókat nézegettem, és egyszer csak leáll a klipp, mintha nem töltene be, ez pár napja volt, ha tovább léptettem a keresősávban szépen ment tovább pillanatok alatt betöltött. Gondoltam egyszeri eset, de Ő közölte velem, hogy kb minden videónál ezt csinálja. (és tényleg ezt lehetett tapasztalni) Na erre Én mint teljes noob: uninatalláltam a falash playert, és újratelepítettem úgy tűnt problem megoldva, de megint kezdi a szarakodást 😞
Legújabb firefox van fent Mindeközben a net kapcsolat szerintem stabil, más gond nincs a géppel (talán kicsit öregecske szegény)
Tapasztalt már valaki hasonlót, van ötletetetek mi okozhatja, net vagy gép hiba? Minden feltevés érdekel 😀
Előre is köszi!
whiplaser írta:
üdv! nekem lenne egy oylan kérdésem hogy ha szereték húzni a proceszzormon akkor mi kell neki? és ha valaki ért hozzá akkor az én gépem az mennyire birná?
Szépen lehet ne húzni azt a kis E8400-ast. Egy jó hűtővel és lappal 4Ghz-et is ki lehet hozni belőle. Egy alap procihütővel 3,3-3,5Ghz-et ki lehet hozni.
Elrontani igazán nem lehet, mivel ha nem bírná, automatikusan visszaáll a régi órajelre.
és esteleg vmivel tudom figyelni az OS alat h jó-e?
Apró lépésekkel emelkedj a hz-el. 3,3Ghz-től el is kezdheted és ameddig megy addig nyomathatod neki. (sztem egy 3,5-3,6 már bőven jó) de ha jó a hűtőd akkor rámehetsz a3,8-3,9Ghz-re is. 3,3-3,5 között nem hiszem hogy instabil lenne az E8400, szóval lazán meglesz.
Erik94
nekem egyszer sikerült de hiába de zavar h ottvan
ez úgy is csak me lesz ott,azt meg kibírod addig 😃
minden beállítás és mentés után hagyd h felbootoljon a rendszer, futzass 1-2 tesztprogramot, mondjuk Prime 95-őt játsz vmi nagyobb játékkal fél órát és akkor ha nincs baj, nem melegszik 60°C fölé, nem lesz instabil, nem kapsz kékhalált stb. akk mehet feljebb.
Sokat ne állíts 1x-re mert lehet h az előző órajel még jó, de a kövi nem, így akk megkell találnia köztes frekvenciát.
whiplaser írta:
üdv! nekem lenne egy oylan kérdésem hogy ha szereték húzni a proceszzormon akkor mi kell neki? és ha valaki ért hozzá akkor az én gépem az mennyire birná?
Szépen lehet ne húzni azt a kis E8400-ast. Egy jó hűtővel és lappal 4Ghz-et is ki lehet hozni belőle. Egy alap procihütővel 3,3-3,5Ghz-et ki lehet hozni.
Elrontani igazán nem lehet, mivel ha nem bírná, automatikusan visszaáll a régi órajelre.
Apró lépésekkel emelkedj a hz-el. 3,3Ghz-től el is kezdheted és ameddig megy addig nyomathatod neki. (sztem egy 3,5-3,6 már bőven jó) de ha jó a hűtőd akkor rámehetsz a3,8-3,9Ghz-re is. 3,3-3,5 között nem hiszem hogy instabil lenne az E8400, szóval lazán meglesz.
Erik94
whiplaser írta:
whiplaser írta:
nagy dilemma az ilyen 😃 én is voltam hasonló cipőben. Nem tudom pontosan hogy az az asrock jobb egyáltalán, gondolom jobb de van rajta gari (nincs semmi cucc hozzá). Attól függ mennyivel jobb az asrock ha csak kicsivel akkor szerintem inkább az abit. De az abithoz mint fent említették nehéz lesz driver frissítést találni valamint nincs gari tehát ha meghal kidobhatod :S GAMER szerintem inkább az asrockot vedd 😀 azért várd mega többiek véleményét is.
GAMER2 írta:
Ti melyiket választanátok? Tuninghoz lennének használva.
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
Én az Abit-ot választanám mert fejlettebb a chipsete és ritkán hibásodnak meg, de a hátránya meg hogy az Abit már nem létezik és talán nehéz lesz hozzá drivert leszedni.
Aha, köszi a választ.😀 A csávó aki eladja, küldi a lappal a telepítő CD-t amin elméletileg a Driver is fenn van.😃
GAMER2 írta:
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
Én az Abit-ot választanám mert fejlettebb a chipsete és ritkán hibásodnak meg, de a hátránya meg hogy az Abit már nem létezik és talán nehéz lesz hozzá drivert leszedni.
az előbb tapasztaltam ezt...MW3 multiját mikor betölti megy az a szürke csík...na de nem úgy simán végigfutott mint szokott hanem kis darabonként töltött be és minden egyes kis ugrásnál ketyergett a vinyó, a probléma ott van h játék közben néha-néha beakadt a kép, újraindítottam a gépet most jobb, de még mindig nem tökéletes...szerintetek baja lehet a vinyómnak?
van valami teszt program amit lel ehet futtatni a vinyómon esetleg?
650-1625-972 a VGA alap órajelei 😀
Mennyire bírnám ezt visszavenni hogy ne fagyon ki? 😀
Még soha nem próbáltam,ezért nem szeretnék nekikezdeni így tudatlanul.
Sziasztok!
2009-ben vásároltam, egy HP asztali gépet, a merevlemez meghibásodott benne, HD Sentinel ezt írja:
Meghibásodás várható - Attribútum: 184 End-to-End Error Count, Paritáshibák száma a belső gyorsítótár (cache) és a vezérlő közötti átvitetelben.
Azonnali merevlemez csere szükséges.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Szóval nem tudom meddig van rá garancia (lehet lejárt), de mivel a kondíció 0%, ezért nem lehet kicseréltetni a merevlemezt? Ha kicserélik, akkor vigyem az egész gépet, vagy csak a vinyót? illetve meddig lehet még használni?
apetit1989: Igen a tápegység által a gép le van földelve, de előfordulhat az, hogy műszálas ruhában vagy és "feltöltődsz"
és akkor bizony a kezedből a szikra átmehet pl az alaplapra és az nem tesz valami jót a lapnak 😃
apetit1989 írta:
Érj a gépházhoz... a tápegység által a kaszni le van földelve.
köszi...😀 az nem baj, ha olyan vinyót rakok be, amin windows xp van, de teljesen ugyanaz a márka és típus, mint ami benne van? és mivel nincs hozzá kábelem, ideiglenesen a dvd író sata kábelét használom? gépház belsejéhez, vagy a külsejéhez érjek, és hol? 😀
apetit1989 írta:
köszi...😀 az nem baj, ha olyan vinyót rakok be, amin windows xp van, de teljesen ugyanaz a márka és típus, mint ami benne van? és mivel nincs hozzá kábelem, ideiglenesen a dvd író sata kábelét használom?
nem lesz eleg annyi :-( es mivel az biztos ide lassu is lenne.
Ramot a cpu z vel a legegyszzerubb megnezni a tipusat iw tudod ott
lehet h hülyeséget irok mer kezdő vok naon de atér megkérdezem:egy ati radeon hd 4600 vkártyának hány pixel shaderje van?😕
Az R600/RV670 4 darab shader tömböt tartalmazott, tömbönként 16 db szuperskalár shader processzorral,
Következő a problémám: Nem a saját, hanem barátnőm gépén netezgetek, éppen youtube videókat nézegettem, és egyszer csak leáll a klipp, mintha nem töltene be, ez pár napja volt, ha tovább léptettem a keresősávban szépen ment tovább pillanatok alatt betöltött. Gondoltam egyszeri eset, de Ő közölte velem, hogy kb minden videónál ezt csinálja. (és tényleg ezt lehetett tapasztalni) Na erre Én mint teljes noob: uninatalláltam a falash playert, és újratelepítettem úgy tűnt problem megoldva, de megint kezdi a szarakodást 😞
Legújabb firefox van fent Mindeközben a net kapcsolat szerintem stabil, más gond nincs a géppel (talán kicsit öregecske szegény)
Tapasztalt már valaki hasonlót, van ötletetetek mi okozhatja, net vagy gép hiba? Minden feltevés érdekel 😀
Előre is köszi!
minden beállítás és mentés után hagyd h felbootoljon a rendszer, futzass 1-2 tesztprogramot, mondjuk Prime 95-őt játsz vmi nagyobb játékkal fél órát és akkor ha nincs baj, nem melegszik 60°C fölé, nem lesz instabil, nem kapsz kékhalált stb. akk mehet feljebb.
Sokat ne állíts 1x-re mert lehet h az előző órajel még jó, de a kövi nem, így akk megkell találnia köztes frekvenciát.
jó nektek hogy rá is tudtok kattintani mert nekem átdobja amoda
telóról meg lehet csinálni 😃😃
Ez ilyen április elsejei próba. Ha el tudod kapni, tiéd a nyeremény (vagy nem) 😆
én elkaptam rákattintottam de azt irta bolondok napja aprilis 1 😆
bekarikázzam azt hogy ingyen battlefield 3 és ha ráviszem az egeret meg eltűnik?
Nekem is 😆 És átdobja máshova 😃
jaja,Áprilisi tréfa 😃
nem is figyeltem h átdobja 😆
bekarikázzam azt hogy ingyen battlefield 3 és ha ráviszem az egeret meg eltűnik?
Nekem is 😆 És átdobja máshova 😃
jaja,Áprilisi tréfa 😃
ki szórakozik? 😃
Ezt a képet nem értem 😆
ki szórakozik? 😃
Szerintetek melyiket válasszam? Mostmár teljes űr van a fejemben az alaplapok miatt😳
10K-ért, doboz nélkül 1 év garival, doboz és semmilyen tartozék nincs hozzá: ASRock 870 Extreme3
8K-ért, minden tartozékkal, gari nélkül: Abit IP35 Pro
Válaszotokat előre is köszönöm.😀
Használt lapot nem igazán vennék. (ki tudja mi baja van)
10K-ért, doboz nélkül 1 év garival, doboz és semmilyen tartozék nincs hozzá: ASRock 870 Extreme3
8K-ért, minden tartozékkal, gari nélkül: Abit IP35 Pro
Válaszotokat előre is köszönöm.😀
[LINK]
ennek a zenének mi a eredeti cime angol verzio ba?
régen ez folyt a csapból is, én azért maradok a minimal-nál
😀
backstreet boys everybody
[LINK]
Ezer kösz😀
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
az olcsóbbat
Az a helyzet hogy mindkettő 8K-ba kerül.😜
én ddr3-as lapot vennék
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
az olcsóbbat
Az a helyzet hogy mindkettő 8K-ba kerül.😜
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
Aha, köszi a választ.😀 A csávó aki eladja, küldi a lappal a telepítő CD-t amin elméletileg a Driver is fenn van.😃
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
az olcsóbbat
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
Asus P5B-Deluxe
Abit IP35 Pro
[LINK]
régen ez folyt a csapból is, én azért maradok a minimal-nál
😀
backstreet boys everybody
[LINK]
Köszi a választ! Most úgy néz ki hogy veszek 8K+postáért egy Abit IP35 pro-t.😀Erről vmi vélemény?😃
chipje ***a G35-s ami asszem egy kisebb tuning chip
Köszi a választ! Akkor megveszem😎
Köszi a választ! Most úgy néz ki hogy veszek 8K+postáért egy Abit IP35 pro-t.😀Erről vmi vélemény?😃
chipje ***a G35-s ami asszem egy kisebb tuning chip
Hogy lehet összekapcsolni a laptopot és a gépet, ha a laptop csak wifit használ?
ha a wifi-s laptopod és a géped egy routerre van kapcsolva akkor csak meg kell keresned hálózaton
van valami teszt program amit lel ehet futtatni a vinyómon esetleg?
650-1625-972 a VGA alap órajelei 😀
Mennyire bírnám ezt visszavenni hogy ne fagyon ki? 😀
Még soha nem próbáltam,ezért nem szeretnék nekikezdeni így tudatlanul.
2009-ben vásároltam, egy HP asztali gépet, a merevlemez meghibásodott benne, HD Sentinel ezt írja:
Meghibásodás várható - Attribútum: 184 End-to-End Error Count, Paritáshibák száma a belső gyorsítótár (cache) és a vezérlő közötti átvitetelben.
Azonnali merevlemez csere szükséges.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Szóval nem tudom meddig van rá garancia (lehet lejárt), de mivel a kondíció 0%, ezért nem lehet kicseréltetni a merevlemezt? Ha kicserélik, akkor vigyem az egész gépet, vagy csak a vinyót? illetve meddig lehet még használni?
és akkor bizony a kezedből a szikra átmehet pl az alaplapra és az nem tesz valami jót a lapnak 😃
köszi...😀 az nem baj, ha olyan vinyót rakok be, amin windows xp van, de teljesen ugyanaz a márka és típus, mint ami benne van? és mivel nincs hozzá kábelem, ideiglenesen a dvd író sata kábelét használom? gépház belsejéhez, vagy a külsejéhez érjek, és hol? 😀
köszi...😀 az nem baj, ha olyan vinyót rakok be, amin windows xp van, de teljesen ugyanaz a márka és típus, mint ami benne van? és mivel nincs hozzá kábelem, ideiglenesen a dvd író sata kábelét használom?