Hello!
Mi a véleményetek az N-Power tápokról?
Van egy 450W-om fél éve és eddig nem volt vele baj, előtte pedig egy 420W-os M-Tech volt(arról tudom h szar) az 5 évig bírta...
A CX nem egy acélos történet ha Corsair akkor RM széria, de ebben az árban az XFX TS 550W Bronz-nál vagy FSP Raider 550w-nál nemigen találsz jobbat és ezek az ajánlottak.
Akkor nem kell annyira drága bele?! 😀 most kicsit belenéztem és egy "M-TECH Tápegység 600W, 12cm" van benn! Ha megveszem az új házat azért cseréljem ugye?
Sziasztok! nekem egy 400-as noname van ! Most fogok új házat venni (Thermaltake ARMOR REVO GENE Snow Edition-t)! MIRE KELLENE LECSERÉLNI a tápot??? Köszi
XFX 550 pro. 15-17E és egy Chieftech-nél mindenképpen jobb szerintem, (amúgy FSP-ta jánlottam volna, de megértem nekem a Corsair-el szemben van hasonló ellenérzésem 😀 )
"Dani46"
Köszi a tanácsot meg is veszem igaz én is először a EVGA SuperNOVA ra gondoltam de sajanos arra sokat kéne várnom de ez is supi lesz mar csak haza kéne érnem a 12 órás műszakból hogy utána össze is rakjam
Sziasztok a PC TERV gépemhez elég lenne a jelenlegi CM Elite Power 460W os tápegység? És ha nem akkor ez elbírná XFX 550W Pro-Series Full Wired ? Előre is köszönöm.
Corsair letud adni 12 volton 70.8 A 850w-ot,Cooler pedig 70 A 740w nem nagy kül de ha az erősségét kérdezed akkor a Corsair a jobb!De van nála jobb árba EVGA SuperNOVA G2 850W ugyan olyan erős nem 41 ezer hanem 35!Corsair 5 év gar,Evga 10!
ddkk22: szerintem igen.Így nem tudom mennyire jó a légáramlás de hátul ami fennt van venti az kifele fúj,alatta meg szívja lefele a tápventije + a VGA hűtője is "belelóg"...
COOLERMASTER Elite Power 600W RS600-ACAB-M4
Thermalthake Hamburg 530W
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
Válaszokat előre is köszi..😀
Valamint 10 ezer alatt ne is nézegess tápot.
Mi a véleményetek az N-Power tápokról?
Van egy 450W-om fél éve és eddig nem volt vele baj, előtte pedig egy 420W-os M-Tech volt(arról tudom h szar) az 5 évig bírta...
A CX nem egy acélos történet ha Corsair akkor RM széria, de ebben az árban az XFX TS 550W Bronz-nál vagy FSP Raider 550w-nál nemigen találsz jobbat és ezek az ajánlottak.
Corsair CX 600W CP-9020048-EU
Köszi
Akkor nem kell annyira drága bele?! 😀 most kicsit belenéztem és egy "M-TECH Tápegység 600W, 12cm" van benn! Ha megveszem az új házat azért cseréljem ugye?
Chieftec CTG 500
Köszi
Mennyit szánsz tápra?
Köszi a tanácsot meg is veszem igaz én is először a EVGA SuperNOVA ra gondoltam de sajanos arra sokat kéne várnom de ez is supi lesz mar csak haza kéne érnem a 12 órás műszakból hogy utána össze is rakjam
1) Coolermaster V850
2) Corsair RM850
Köszi
Model: SHA560-135A
Eleg lenne a gepemnek? Max 532W le is ad,meg a jelenlegi Lc 650W-nal 368W ir Maxnak...
Az elvinné azért a gépet, de szerintem nem igazán minőségi...
Raidmax 550 miert nem lenne eleg nincs minosegben 1 kategoriaban az FSP Raiderrel?
Kozben talaltam meg1 igeretest: Aerocool e80-600 600w 80+ ???
Egy FSP RAIDER 550 jó lenne ahhoz a géphez. Igaz nem tudom mennyit tudsz rákölteni...
Miert hanynak kellene lenni-e,hogy jo legyen,bocsi tapban nem vagyok otthon.😊
SHARKOON SILENT STORM 660W Modular Tapegyseg eleg lesz a gepemnek vagy 1 RaidMax 550w is eleg?:
Msi 870S-C45(FX)
Phenom 955Be 3.2 GHz 125W TDP NEM HUZOM
R9 280X Sapphire Dual-X 250W TDP NEM HUZOM
1db 1TB WD Hard
Koszonom elore is a velemenyeket!
ezt az oldalt szoktam tápoknál nézni: [LINK]