kellene egy kis segitség cod4 nem indul amikor tölti be a videot directx hibával kifagy a gépem asus alaplap amd sempron2800+
1gb ram x1600 aty vid kari mi lehet a baj? valaki segitsen ha tud elöre is köszönöm
FEltettem a TimeShift-et, és mikor a control beállításoknál Accept-et nyomok kijön egy olyan ablak hogy Igen/Nem. Az igenre kattintok és erre kiírja hogy hibát észlet és leáll a játék...:S Ha pedig nem állítok be semmit a Controlnál akkor meg nem mozog 😞😞 Pls. Help Me !
hello. megint én a half-life 2-vel 😃.újra lett téve a windows, átlett téve a linuxra a Half-life 2. fel let téve a windows és át lett téve a half-life 2 a windows-ra, és mikor elindíttom a játékot, amikor tölti a menüt nem megy továb a játék pedig vártam már negyed órát.
Üdv! Nekem ugyan ez van a Devil May Cry 3-al és ez volt régebben a Grand Theft Auto - San Andreas-szal is. A GTA-hoz egy cracket kellett csak leszednem, de a DMC-hez nem találok. Valakinek van ötlete? Előre is köszi!
1. Elindítod a DAEMON Tools Pro
2. jobb oldalt a "task panel"ben / "panel"ben a "Virtual CD/DVD devices"re kattintasz
3. a lenti hosszú fehér ablakban jobb egérgombbal kattintasz
4. az előjövő menüben "Add IDE Virtual Drive"
5. és bele"mount"olod a képfájlt
dani22: Le kell töltened a Daemon Tools Pro-t amivel készítened kell egy IDE-drivert. Fontos, hogy IDE meghajtót kell mert az SCSI-vel nem engedi elindítani. Tehát csinálsz vele egy IDE meghajtót és azzal mountolod be. Akkr elfog indulni.*yes*
nem jo😞 a portalban játszottam a half-life 2-vel és nem jó 😞.Nem tudott hogy lehet megcsinálni hogy elő jöjön a console?de az options-ban nem lehet beállítani a console-t.
gondolom feltört a játék, annál szokott ez a hiba előfordulni...
a konzolba - , amit ha jól emlékszem a 0 gombbal vagy az ö gombbal tudsz előhívni - be kell írni:
ai_disable "0"
1gb ram x1600 aty vid kari mi lehet a baj? valaki segitsen ha tud elöre is köszönöm
2. jobb oldalt a "task panel"ben / "panel"ben a "Virtual CD/DVD devices"re kattintasz
3. a lenti hosszú fehér ablakban jobb egérgombbal kattintasz
4. az előjövő menüben "Add IDE Virtual Drive"
5. és bele"mount"olod a képfájlt
if you get an ai disabled error, open the console with ~ and type:
ai_disable 0 <ENTER>
that should turn it back on.
valahogy meg kellene találni hogy az magyar billentyűzeten hogy lehet előhívni... én a 0ra vagy az ö-re emlékeztem, de már rég volt...o_O
próbál meg ezzel:
[LINK] ...ott a kis floppyra kattintva letöltheted...
másold be a x:\yourhalflife2dir\hl2\bin\ könyvtáradba
aztán indítsd el, majd a játékot is...
(1. extract hl2fix.exe to x:\yourhalflife2dir\hl2\bin\
2. run hl2fix.exe )
a konzolba - , amit ha jól emlékszem a 0 gombbal vagy az ö gombbal tudsz előhívni - be kell írni:
ai_disable "0"
Felteszem a Half-life 2-öt akkor rendesen megy a játék, de mikor másodjárra játszok vele minden megállnak NPC-ik