Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
írtátok itt a procilimitet ha egy kicsit meghuznám a procit az segítene vagy nem nagyon?
nem, nem erdemes 1-2 fps-t nyernél vele (az csak akkor jo, ha eppen a brutalisan szaggat-kicsit szaggat 15fps hataron van, de akkor sem eri meg. Procit kell boviteni, nehany evenkent ez esedekes...
de nem fogod megbanni. Egy 4 magos modellt javaslok, vagy ha van penzed akkor egy hatmagosat, de ha van, akkor is inkabb 4 magosat vegyel. 4 magosbol ha amd-d van akkor egy 950+ -osat vegyel, intelbol pedig egy i5-2500-asat. Core 2 Quadot nem javaslom alcsony orajele miatt, meg az i5 fejlettebb is.
evga gtx 570 vagy asus engtx 570 a jobb?
a mini HDMI az télleg mini tehát külön mini HDMI kábel kell hozzá?
Én az EVGA-t választanám😀
átalakító, am nem hiszem h olyan hatalmas külömbség lenne az asus és az evga között
Hát ez az, haverom vett egy komplett gépet használtan (ott a gépeimnél is) és elmentünk a csávóhoz minde féle tesztet lefutatott rajta hőmérsékletet is néztük és azért én is tudom nagyjából mi a normális. és teljesen korekt volt a cucc, és azóta sincs semmi baja.
De írtam hogy nem lett följelentés mert nem tudjuk ki az eladó.
A kipróbálás meg tervbe volt de egyszerűen kiment a fajéből, vagy siettett vagy mittom én, ő is sajnálja 😕
Én kipróbálás nélkül tuti nem vennék kártyát! 😃
Esetleg házat 😂
Esetleg házat 😂
Akivel átvetettem ( jóbarátom ) az is megkérdezte h müxik-e aztmondta : Igen,húzva se volt.
Barátnak mefg mndtam hogy próbáltassa ki nála de valahogy nem tette meg, ő is beismerte a hibáját, én is hogy hittem annak a ***nak...
Még reggel amikor mondtam havernak mi van akkor mondta h megnézzük hátha nem véletlen egybeesés 😆 aztán ha nem jó felhívjuk ha nem adja vissza a pénzt akkor feljelentjük de mint írtam vszinüleg széttörte a simjét.
Hiába jelented föl. 😕 Nem volt szerződés, ami kötelezné arra, hogy hibás áru esetén visszatérítse a pénzt, vagy kicserélje vagy valami.
Barátnak mefg mndtam hogy próbáltassa ki nála de valahogy nem tette meg, ő is beismerte a hibáját, én is hogy hittem annak a ***nak...
Még reggel amikor mondtam havernak mi van akkor mondta h megnézzük hátha nem véletlen egybeesés 😆 aztán ha nem jó felhívjuk ha nem adja vissza a pénzt akkor feljelentjük de mint írtam vszinüleg széttörte a simjét.
A rohadt büdös ***szopó ***va anyját annak a *** nyomorutlt ***nek !! Át***, kipróbáltam 3 gépben egyikbe se ment 😕 oda 24K-m a rohadt *** anyját :@:@:@
akitöl vetted mehecc reklamálni
A rohadt büdös ***szopó ***va anyját annak a *** nyomorutlt ***nek !! Át***, kipróbáltam 3 gépben egyikbe se ment 😕 oda 24K-m a rohadt *** anyját :@:@:@
akitöl vetted mehecc reklamálni
Örülj neki. 😆
Tesla GoD: Ezt nem tartalmazta a kérdés, de igazad van. 😀
mivel nincs olyan játék ahol ilyen VGAval ilyen problémám lenne 😃
Tesla GoD: Ezt nem tartalmazta a kérdés, de igazad van. 😀
Procicserével. 😂
az MIért van h minden beállításon ugyanugy mennke a játékok!lowon uygannyi fps t mennek mint high on
Procilimit.
😆L Happy 5BK házba beleférne egy 9600GT?
Minden gond nélkül.
Köszi!!! 😃
A HD 5670 vagy a HD4670 lesz tovább elég 1024x768 ban és 1280x1024-ben ?
5670
😆L Happy 5BK házba beleférne egy 9600GT?
Minden gond nélkül.
Nemlehet hogy az alaplapom nem jó hozá, vagy BIOS-t kéne frissíteni esetleg ??
Probáltad már a bios reset-et ?
ha másként nem megy huzd ki az áramot vedd ki az ellemet várj egy percet ragd vissza az elemet és akkor mindent alapba állit a bios
én most mek szóval csak holnap válaszolok...
Ja ugy elindult de átkellett dugnom a monitort az alaplapiba valami nem stimmel
Szerk.: nincs olyan a biosban hogy load edfault csak hogy optimized settings meg fail-safe settings
Úgy elindult, hogy betetted a vga-t be is dugtad a táp cstit, de a monitort az alaplapiba tetted?Ha igen akkor meny bele a biosba valahol ott kilehet választani, hogy melyik gpu menjen az alaplapi vagy a pci-expresses.Vagyis az enyémnél kilehet választani.
Szerk.: nincs olyan a biosban hogy load edfault csak hogy optimized settings meg fail-safe settings
Vagy úgyérted akkor csináljak load defaultot amikor a 4670 van bent ??
Helló, nagyon sürgősen segítség kéne !
Vettem egy msi 5770-et, beraktam a gépbe bekötöttem a 6 pines csatit és amikor elindítom nem ad képet, felpörög az összes venti az alaplap ledje világít de nem pittyeg mint szokott, vissza raktam a 4670-et beindult de az alaplap furcsán pittyent és bedobott a BIOSba de előtte kiírta hogy mennyi ramom van meg a proci tipusát stb... légyszi valaki segítsen miért nem müxik
Helló, nagyon sürgősen segítség kéne !
Vettem egy msi 5770-et, beraktam a gépbe bekötöttem a 6 pines csatit és amikor elindítom nem ad képet, felpörög az összes venti az alaplap ledje világít de nem pittyeg mint szokott, vissza raktam a 4670-et beindult de az alaplap furcsán pittyent és bedobott a BIOSba de előtte kiírta hogy mennyi ramom van meg a proci tipusát stb... légyszi valaki segítsen miért nem müxik
valami bios hiba...nem ismeri fel mint hardver, vagyis felismeri de nem értelmezi mi az
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogyha a jelenlegi (HD4850) -es videókarimat lecserélném egy HD5870 -es videókarira, akkor normálisan működne -e a gép, (tehát ugyebár valamivel gyorsabban mennének a játékok,) vagy cseréljem az egész gépet ? (procit 4 magosra, alaplapot, ramokat) :
Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 3.60GHz
Memória: Kingston 4GB (2x2GB) DDR2, 800MHz
Videókártya: Ati Radeon HD4850 (512MB) -> HD5870
Alaplap: Gigabyte X38-DS4
Egy ilyen processzor mellett nem tud rendesen teljesiteni az 5870,lenne egy kis fps növekedés,de nem olyan nagy mint amennyinek lennie kellene, Minimum egy Phenom II kell emellé(955,965,970), vagy 6 magos AMD,Itelnél egy Q9550 vagy i5,ami 4 magos. Szerintem először gyüjts pénzt és akkor kicsit újits,mert igy nincs értelme beletenni az 5870-t.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogyha a jelenlegi (HD4850) -es videókarimat lecserélném egy HD5870 -es videókarira, akkor normálisan működne -e a gép, (tehát ugyebár valamivel gyorsabban mennének a játékok,) vagy cseréljem az egész gépet ? (procit 4 magosra, alaplapot, ramokat) :
Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 3.60GHz
Memória: Kingston 4GB (2x2GB) DDR2, 800MHz
Videókártya: Ati Radeon HD4850 (512MB) -> HD5870
Alaplap: Gigabyte X38-DS4
Egy ilyen processzor mellett nem tud rendesen teljesiteni az 5870,lenne egy kis fps növekedés,de nem olyan nagy mint amennyinek lennie kellene, Minimum egy Phenom II kell emellé(955,965,970), vagy 6 magos AMD,Itelnél egy Q9550 vagy i5,ami 4 magos. Szerintem először gyüjts pénzt és akkor kicsit újits,mert igy nincs értelme beletenni az 5870-t.