Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
GAMER2 írta:
sziszike22 írta:
Tesla GoD írta:
Synda írta:
sziszike22 írta:
Helló!Valaki tud segíteni vettem egy tg2 pasztát a bátyán notebookhoz a videokártyának,csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy mennyi pasztát vigyek fel rá?N Acer Aspire 5920G
Előre is köszi a segítséget!!!

Hangyaf@sznyit...akarom mondani borsószemnyit. 😆
A hangyapélónyi valóban elég kevés lenne, maximum az adott állatfaj nemi szervének a hűtését segíthetné elő egy meleg nyári napon.

Most akkor mennyit? 😀

Borsószemnyit😉

egy picit, elnyomja magának az majd 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
sziszike22 írta:
Tesla GoD írta:
Synda írta:
sziszike22 írta:
Helló!Valaki tud segíteni vettem egy tg2 pasztát a bátyán notebookhoz a videokártyának,csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy mennyi pasztát vigyek fel rá?N Acer Aspire 5920G

A hangyapélónyi valóban elég kevés lenne, maximum az adott állatfaj nemi szervének a hűtését segíthetné elő egy meleg nyári napon.

Most akkor mennyit? 😀

Borsószemnyit😉
0
0
0
0
HUNSzili86 avatar
Tesla GoD írta:
Synda írta:
sziszike22 írta:

Most akkor mennyit? 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Synda írta:
sziszike22 írta:

0
0
0
0
HUNSzili86 avatar
0
0
0
0
Devis avatar
nem, bírni bírni fogja, csak a játékokat már nehezebb fogja tolni
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Miez hogy 2 évig birja egy6850 es ? Tönkremegy?2 évig birja ozt cső?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ou. Az más. Az bizony tényleg hajaz rá, legalábbis a két pötty mintha a szemei lennének.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
apetit1989 írta:
Hol látsz ott alienwaret? Az egy nvivia logo, 90 fokkal elforgatva

drágakenyér, ott hátul az a 2 fehér folt olyasmi alakja van, senkisem mondta h az elöl lévő nvidia logó alienware
0
0
0
0
Bicike avatar
A dragon age originsrol olyan videot lattam hogy egy kereskedonel valaki penz glichtet csinnal ugy h elad valamit es azt visszaveszi ezaltal no a penze
nekem ez nem sikerult hogyan kellene csinalni?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hol látsz ott alienwaret? Az egy nvivia logo, 90 fokkal elforgatva
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
asus_m5a78l-m_le milyen alaplap ,jó ?

Megfelelően jó.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
asus_m5a78l-m_le milyen alaplap ,jó ?
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
Na mi lesz az nVidia újdonsága hogy IT'S COMING lett a borítóképe? Eddig ezeket halottam: GTX790, GTX690, GTX685
Szerintem is egy durva és ritka erős bedobással készülnek. Tiszerintetek mi lehet az?

szerintem a GTX590 utódja. 2 GPU-s szörnyeteg. Remélem nem szúrják el úgy mint az 590-et. Bár ez 2 ok miatt sem érdekel: ilyen árú kártyát sosem fogok venni, és nvidiát nem veszek ha csak nem éri meg nagyon.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Na mi lesz az nVidia újdonsága hogy IT'S COMING lett a borítóképe? Eddig ezeket halottam: GTX790, GTX690, GTX685
Szerintem is egy durva és ritka erős bedobással készülnek. Tiszerintetek mi lehet az?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha phenomos gépéről van szó, viszi a 8GB ramot.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Lehet már kérdezem korábban, vagy csak akartam már nem emlékszek. Ha a meglévő 4 gb ram mellé veszek még 4-et akkor azt elég csak a megfelelő slotba illesztenem, a gép fel fogja automatikusan ismerni, vagy valamit kell ehhez állítanom a biosban is? (64 bites win 7-em van)

akármelyik oprendszer felismeri automatikusan. a Bios-nak van hozzá köze bár ha max 4 gigát tud futtatni nem fog menni a 8 szóval ez bios és lap függő is
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Néhány alaplapnál számít az is, hogy melyik modul milyen, gondolok itt a "single sided" és a "double sided" ramra.
Alaplap manualjában is nézz körül.
0
0
0
0
Devis avatar
bios-ba engedélyezd a remappingot
0
0
0
0
cseszka avatar
Hogy van a 4Gb?2X2,vagy 4X1Gb?Kapcsold ki a gépet,vedd ki valameiket ,és nézd meg ugy mennyit lát.Pl kiha 2X2Gb van kiveszed az egyik 2Gb memot és utánna lássa a másik 2 Gb-ot,akk utánna csere,megnézed h a másikat is látja e.Ha külön külön látja a 2gbt,akk oprendszer hiba lehet.De mondjuk ne ugyan abba a memoria slotban nézd öket.Lehet h egy ki-be hejezés utánn látnifogja öket,vagy egy bios reset talán megoldja.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Biztos , hogy 64 bites a memóriákon sincs sérüléa. Nemtudom mi lehet a baj .
0
0
0
0
cseszka avatar
Biztos h 64 bites?A memok hibátlanok?Nézd meg külön külön öket (ha több van,pl 2X2Gb vagy 4X1Gb)Lehet valameik hibás v sérült v csak nem illeszkedik rendesenn a hejénn.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
zsolty87:Igen menni fog szerintem.

Sziasztok.Segítségre lenne szükségem. 64 bites Windows 7 professional rendszerem van és nem ismeri fel a 4 gb ramot csak 3 at lát . Mi lehet a probléna?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Lehet már kérdezem korábban, vagy csak akartam már nem emlékszek. Ha a meglévő 4 gb ram mellé veszek még 4-et akkor azt elég csak a megfelelő slotba illesztenem, a gép fel fogja automatikusan ismerni, vagy valamit kell ehhez állítanom a biosban is? (64 bites win 7-em van)
0
0
0
0
simon7109 avatar
még a multkor kérdeztem,hogy ez a lap:
http://i p o n.hu/webshop/product/asus_m5a87/178939
jó e egy Phenom II X4 960T-hez,meg,hogy fel lehet e vele oldani a magokat.
igen választ kaptam rá,de megnéztem a képet az alaplapról és az van ráírva,hogy "140W CPU support"
Én azt olvastam,hogy a 960T proci 6 magra húzva 160W a teljesítménye akkor most nem baj,hogy az alaplapra csak 140W van írva?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
csak nekem újdonság az hogyha beírok valamit youtube-ra akkor kiírja h en->hun és nem is azt keresi mint amit beírtam... felkúrja az agyamat
0
0
0
0
patrikk911 avatar
http://***/termekek/reszletek/8923_asus_m5a78l-m_le/ mit gondoltak erről az alaplapről jó cucc?)lamb.da computeren van
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szilard96 írta:
Nem hiszem, hogy kéne neki egy 100W -os...
Ez van itthon csak. Vagy a 400-as pc táp.
0
0
0
0
niteforce avatar
Amúgy amit ehhez adnak adapter az nagyon szar.
Volt ilyenem, és tiszta szar. Egy idő után ha mindkettőt rádugtam akkor csak az egyik világított normálisan, pedig 12V-on volt.
Aztán már le is vágta a tápot, kidobtam a fenébe.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Nem hiszem, hogy kéne neki egy 100W -os...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szilard96 írta:
[url]http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Accessories&type_sub=Case%20Lighting&model=AK-188-BL
[/url]
Ez a típus 3W -ot fogyaszt...
Szerintem max keddre meg is jönnek a csövek és akkor megtudom mennyit fogyaszt. Elég-e neki a 12W-os vagy kell majd a 100-as (ez csak ideiglenes lenne).
0
0
0
0
Szilard96 avatar
[url]http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Accessories&type_sub=Case%20Lighting&model=AK-188-BL
[/url]
Ez a típus 3W -ot fogyaszt...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
xCube írta:
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:
Hány w-ot fogyaszthat kettő 30cm-es kék neon?

Nem hideg katódra gondolsz amúgy?

Azok úgy 10W körül fogyasztanak. ilyen méretben.
Ilyen lenne. [LINK]. Akkor ez 10W. Akkor hátha elbír majd vele az adapter.

Igen, ez CCFL (cold cathode). Körülbelül 10W -ot fogyaszt darabja.

Milyen adapterről akarod működtetni őket? Hol akarod használni? Szobavilágítás lesz?
Csövenként 10W? Ha igen akkor egy saját készítésű adapterről. Az kb 100W. Monitor mögé lesz hangulat fénynek meg állítólag a kék fény nem rontja a szemet.

Egy 12V -os 15 inch -es CCFL cső körülbelül 700mA áramerősséget igényel (ez lehet több és kevesebb is). Ezt a csőhöz kapott inverter alakítja át a számítógép tápjától kapott 12V -os ági feszről és áramerősségről.

A cső tehát kiszámolva 8,4W -ot fogyaszt, azért mondtam tizet, mert elfér annyi ráhagyás. A két cső nem fog 20 - 25W -.nál többet fogyasztani az tuti.

A barkácsolt táppal viszont vigyázz, nehogy valami bajt okozzon.
Akkor a kis 100w-os trafómról fog menni egy ideig amíg nem veszek valamit hozzá.
Miért kéne ezzel vigyáznom? Kb 11.84V-ot ad le az szerintem jó lesz ehhez.
0
0
0
0
xCube avatar
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:

Milyen adapterről akarod működtetni őket? Hol akarod használni? Szobavilágítás lesz?
Csövenként 10W? Ha igen akkor egy saját készítésű adapterről. Az kb 100W. Monitor mögé lesz hangulat fénynek meg állítólag a kék fény nem rontja a szemet.

Egy 12V -os 15 inch -es CCFL cső körülbelül 700mA áramerősséget igényel (ez lehet több és kevesebb is). Ezt a csőhöz kapott inverter alakítja át a számítógép tápjától kapott 12V -os ági feszről és áramerősségről.

A cső tehát kiszámolva 8,4W -ot fogyaszt, azért mondtam tizet, mert elfér annyi ráhagyás. A két cső nem fog 20 - 25W -.nál többet fogyasztani az tuti.

A barkácsolt táppal viszont vigyázz, nehogy valami bajt okozzon.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az event log sok mindent elment, talán benne van. Control panel -> system and security vagy mi -> administrative tools -> Event viewer.
Nálam legalábbis itt van (W7, Ultimate)
0
0
0
0
Rolando avatar
Pls valaki megmondaná hogy hogy tudnám ellenörizni hogy mikor volt bekapcsolva a számítógép?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ultimate boot disk. További részletek [LINK].
0
0
0
0
Rolando avatar
Sziasztok valaki nem tudja hogy hogyan lehetne feltörni egy win7 user passwordját?
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Óhh de kár l.a.m.b.d.a compiteren tud vki egy lapot ajánlani 15 ért phenom 965 mellé?
0
0
0
0
Devis avatar
egyrészt most jön majd az fm2 ami jóval gyorsabb lesz, másrészt ha gamer gépnek szánnád akkor bizonyos korlátok között tudnál egy "erős" konfigot összerakni.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Fm1 es alaplapot miértnem éri meg megvenni?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
xCube írta:
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
xCube avatar
gyenesmartin írta:
xCube írta:
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
xCube írta:
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
xCube avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Attila007 írta:
gyenesmartin írta:

Azt hiszem eggyenként 15w
Számítógépbe való fogyaszt annyit?
0
0
0
0
Joker avatar
gyenesmartin írta:

Azt hiszem eggyenként 15w
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció