Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
tasiadam írta:
klaas20 írta:
"a steamnek futnia kell , hogy játszhass a játékkal" ezt jelenti , de hogy mi lehet a megoldása azt passzolom :/

kiütöd a windowsból azt h kommunikálhasson a szerverrel és így engedni fog. vagyis nekem ez eddig 1szer jó volt

egy steam újraindítás megoldotta, köszi azért az ötleteket😀
0
0
0
0
no avatar
klaas20 írta:
Sziasztokt! Olyan gonndal küszködök , hogy megvettem a Call Of Duty 2-t eredetiben mert játszani szerettem volna multiban vele! De azt írja , hogy cod2mp exe működése leállt! Nos én utánanéztem pár dolognak , és valószínű hogy az a mikrofonos megoldás lenne a jó , de most jön a bibi! Bedugom a mikrofon bementet és nem lett jó. Ha belemegyek a hangbeállításokba és ott a felvételbe , ott azt írja hogy Mikrofon / Nincs csatlakoztatva :/ Ezt hogy oldhatnám meg ?? Hangkártya driver ből a legfrissebb van fenn ! Próbáltam már ezt a Stero mix engedélyezése megoldást is hogy a letiltott eszközöket megjelenítem de azt meg nem hozza elő! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék , mert már vagy 1 hónapja próbálom megoldani 😀 ui: ja és mióta vettem a HD 6570-es vidikártyám azóta a gépem elején lévő mikrofon és hangszóró bementekben nincs hang ! Ennek esetleg lehet valami köze hozzá ? Köszönöm a fáradalmat a végigolvasásért és a segítségért 😀

Dugj be egy fejhallgatót és menni fog.
Nekem is ezvolt.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
klaas20 írta:
"a steamnek futnia kell , hogy játszhass a játékkal" ezt jelenti , de hogy mi lehet a megoldása azt passzolom :/

kiütöd a windowsból azt h kommunikálhasson a szerverrel és így engedni fog. vagyis nekem ez eddig 1szer jó volt
0
0
0
0
Klaas avatar
0
0
0
0
Klaas avatar
niteforce írta:
klaas20 írta:
köszi szépen 😉 még azért próbálkozok majd vele hátha 😀 lehet majd a win7 mellé felteszek egy xp-t , talán ott más lesz a helyzet 😀

sok sikert! 😀

köszi , remélem meglesz 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
klaas20 írta:
köszi szépen 😉 még azért próbálkozok majd vele hátha 😀 lehet majd a win7 mellé felteszek egy xp-t , talán ott más lesz a helyzet 😀

sok sikert! 😀
0
0
0
0
Klaas avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
klaas20 írta:
megvolt mind2 . így sem jó sajnos :/ hát én már lemondtam a gameről . köszi a segítséget 😀

ne mondj le a játékról 😃 ha kifizetted játszanod kell vele 😃 Hívd fel a terméktámogatást 😀
0
0
0
0
Klaas avatar
megvolt mind2 . így sem jó sajnos :/ hát én már lemondtam a gameről . köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
klaas20 írta:
na megnéztem. be voltak dugva , midegyik . kihúztam visszadugtam és ugyanaz van :/ esetleg valami más ötleted van még ?

direct-x -et frissíts, indítsd XP kompatibilitásban.
0
0
0
0
Klaas avatar
na megnéztem. be voltak dugva , midegyik . kihúztam visszadugtam és ugyanaz van :/ esetleg valami más ötleted van még ?
0
0
0
0
niteforce avatar
klaas20 írta:
a boltban tették bele , de nem emlékszem hogy akármit is kihúztak volna :/ Lehetséges hogy ez a gond ? Mert hang van a gépen így hogy hátul van bedugva . Lehet hogy az előla***k nincs bedugva a kábele akkor az is lehet gond ? mert akkor szétkapom gyorsban a gépet 😃 Ja és köszi a gyorsválszt(okat)

lehet, nézd meg az a biztos. meg hátul is próbáld meg hogy ott jó-e.
0
0
0
0
Klaas avatar
a boltban tették bele , de nem emlékszem hogy akármit is kihúztak volna :/ Lehetséges hogy ez a gond ? Mert hang van a gépen így hogy hátul van bedugva . Lehet hogy az előla***k nincs bedugva a kábele akkor az is lehet gond ? mert akkor szétkapom gyorsban a gépet 😃 Ja és köszi a gyorsválszt(okat)
0
0
0
0
niteforce avatar
klaas20 írta:
Sziasztokt! Olyan gonndal küszködök , hogy megvettem a Call Of Duty 2-t eredetiben mert játszani szerettem volna multiban vele! De azt írja , hogy cod2mp exe működése leállt! Nos én utánanéztem pár dolognak , és valószínű hogy az a mikrofonos megoldás lenne a jó , de most jön a bibi! Bedugom a mikrofon bementet és nem lett jó. Ha belemegyek a hangbeállításokba és ott a felvételbe , ott azt írja hogy Mikrofon / Nincs csatlakoztatva :/ Ezt hogy oldhatnám meg ?? Hangkártya driver ből a legfrissebb van fenn ! Próbáltam már ezt a Stero mix engedélyezése megoldást is hogy a letiltott eszközöket megjelenítem de azt meg nem hozza elő! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék , mert már vagy 1 hónapja próbálom megoldani 😀 ui: ja és mióta vettem a HD 6570-es vidikártyám azóta a gépem elején lévő mikrofon és hangszóró bementekben nincs hang ! Ennek esetleg lehet valami köze hozzá ? Köszönöm a fáradalmat a végigolvasásért és a segítségért 😀

amikor betetted (vagy betették) a kártyát nem lett kihúzva az előlapi csatik kábele?
0
0
0
0
Klaas avatar
0
0
0
0
GeiL avatar
Bicike írta:
Olyan kerdesem lenne hogy ha steamrol torlok egy baratot akkor neki is torlodni fogok? Tehat ugy ertem ha kitorlom akkor neki nem fog megjelenni h baratok vagyunk

neki is törlődni fogsz.
0
0
0
0
Bicike avatar
Olyan kerdesem lenne hogy ha steamrol torlok egy baratot akkor neki is torlodni fogok? Tehat ugy ertem ha kitorlom akkor neki nem fog megjelenni h baratok vagyunk
0
0
0
0
GeiL avatar
niteforce írta:
GeiL írta:
akosbaa írta:
GeiL írta:
akosbaa írta:
1366x768-as felbontás úgy tudom nincsen játékoknál,úgy hogy mivel nem értek ehez ezért megkérdezem,hogy hogyan álitsam be a játék felbontását,hogy ne torzítson,mivel tudtom szerint nincs ilyen felbontási beálítás?

Miért ne lenne? Laptopoknál ez a jó beállításos felbontás, mivel az átlag laptopoknak ez a "max" felbontás.
A játék beállításában kell változtatni a felbontást, ami neked ideális.

Ez nem laptop hanem képernyő a géphez

tudom, ezt csak példának hoztam fel. Mert ha nem lenne játék 1366x768-as felbontáshoz, akkor laptopon igen kis arányban tudnának játszani.

az sem írott szabály hogy minden laptop kijelzőnek ekkora a felbontása... Enyém például 1280*900-as.

igen tudom, ezért írtam hogy "átlag laptopoknak"
0
0
0
0
niteforce avatar
GeiL írta:
akosbaa írta:
GeiL írta:
akosbaa írta:
1366x768-as felbontás úgy tudom nincsen játékoknál,úgy hogy mivel nem értek ehez ezért megkérdezem,hogy hogyan álitsam be a játék felbontását,hogy ne torzítson,mivel tudtom szerint nincs ilyen felbontási beálítás?

Miért ne lenne? Laptopoknál ez a jó beállításos felbontás, mivel az átlag laptopoknak ez a "max" felbontás.

tudom, ezt csak példának hoztam fel. Mert ha nem lenne játék 1366x768-as felbontáshoz, akkor laptopon igen kis arányban tudnának játszani.

az sem írott szabály hogy minden laptop kijelzőnek ekkora a felbontása... Enyém például 1280*900-as.
0
0
0
0
niteforce avatar
akosbaa írta:
GeiL írta:
akosbaa írta:

de attól függetlenül 2007-nél újabb játékok tudják ezt a felbontást.
0
0
0
0
GeiL avatar
akosbaa írta:
GeiL írta:
akosbaa írta:

0
0
0
0
akosbaa avatar
GeiL írta:
akosbaa írta:

0
0
0
0
GeiL avatar
akosbaa írta:

0
0
0
0
akosbaa avatar
0
0
0
0
no avatar
Nekem a ventím az 65%-on pörög. Hangja nincs.
Meg igazábol nincs mi hűtse föntröl.. Majd kitalálok valamit.
0
0
0
0
Cooley avatar
sacpatrik írta:
Kornel77 írta:
sacpatrik írta:
Bizonytalan vagyok.
Csak én sokallom a 68° ot játék közbe.. [vga]?

Az bőven elfogadható 😉 Nyugi,nincs baj 😃

De mikor megfogom a vga-t game közbe akkor szalonnat lehetne sütni rajta... de csak a vga melegszik majd csinalok egy print..

Az teljesen normális. Én minimumra állítom a ventilátor fordulatszámát, hogy ne legyen hangja, de úgy akár 80fokig is felmelegedhet. OC-val örülök ha nem megy 90 fölé úgy, hogy már bőg a hűtés. 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
sacpatrik írta:
Kornel77 írta:
sacpatrik írta:
Bizonytalan vagyok.

De mikor megfogom a vga-t game közbe akkor szalonnat lehetne sütni rajta... de csak a vga melegszik majd csinalok egy print..

Ha 68 fokos,akkor 68 fokos 😃 És az elfogadható érték 😉
0
0
0
0
no avatar
Kornel77 írta:
sacpatrik írta:
Bizonytalan vagyok.

0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
niteforce írta:
kb egy szinten vannak. a GTS450 a DX11-et amúgy sem bírja, tehát szerintem felesleges a csere. Ha cserélsz akkor nagyobbra csak.

én újba fogom venni mert most semmilyen sincs nekem 😃
csak azért kérdem h havernak GTS 250 van neki bőven elég és érdemes lenne-e neki DX11 miatt GTS 450 cserélnie..Black Ops meg Medal of Honor is megy vele 1680x1050 ben fullon 20-30fps el... azok meg már dx11 esek nem ?

nem dx11-esek, FPS- játéknál meg a 20-30 FPS szerintem játszhatatlan. Ha DX 11-es lenne el sem indulna mert a GTS 250 nem támogatja.
0
0
0
0
Borbi avatar
Primera írta:
hali
lenne egy kérdésem
egy ien procinak AMD - Phenom II A8 X4 3870K
a vga-ja mien vga-val ér fel amit rendesen megveszel és az mennyibe kerül kb. ...gondolom érthető

a Hd 6550-nel.
úgy tudom
0
0
0
0
Kornel77 avatar
sacpatrik írta:
Bizonytalan vagyok.

0
0
0
0
no avatar
Bizonytalan vagyok.
0
0
0
0
Adzarb avatar
hali
lenne egy kérdésem
egy ien procinak AMD - Phenom II A8 X4 3870K
a vga-ja mien vga-val ér fel amit rendesen megveszel és az mennyibe kerül kb. ...gondolom érthető
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Attila007 írta:
roberto888 írta:
tasiadam írta:
roberto888 írta:
sacpatrik írta:
Melyik programmal érdemes videót felvenni játék közben?
Olyan kellene ami olyan felbontásba veszi fel amibe játszok és nem viszi le az fps-t nagyon.

Game Cam,Fraps,Cam Hack nem érdekel.

Fraps-el is lehet megfelelő FPS mellett felvenni, csak egy külön, gyorsabb vinyóra kell állítani a mentést(vagy raid 0 bőven elég). Egy SSD-vel meg egyenesen szárnyal! 😃 A lényeg, hogy gyors legyen a szekvenciális írás!

Itt egy tesztvideó:

amint látod nem kis kártyával csinálják

Egyáltalán nem a VGA-tól függ, hogy milyen jól vesz a Fraps. Gondolj bele, a Fraps 20mp-es videója van vagy 2GB, szerinted milyen gyors háttértároló kell, hogy ezt ilyen gyorsan a lemezre tudja írni?

azért esik vissza az fps mert egyszerre ír is meg olvas a vinyó azért kell másikra felvenni.

akkor ezért lassú nekem
0
0
0
0
Joker avatar
roberto888 írta:
tasiadam írta:
roberto888 írta:
sacpatrik írta:
Olyan kellene ami olyan felbontásba veszi fel amibe játszok és nem viszi le az fps-t nagyon.

Fraps-el is lehet megfelelő FPS mellett felvenni, csak egy külön, gyorsabb vinyóra kell állítani a mentést(vagy raid 0 bőven elég). Egy SSD-vel meg egyenesen szárnyal! 😃 A lényeg, hogy gyors legyen a szekvenciális írás!

Itt egy tesztvideó:

Egyáltalán nem a VGA-tól függ, hogy milyen jól vesz a Fraps. Gondolj bele, a Fraps 20mp-es videója van vagy 2GB, szerinted milyen gyors háttértároló kell, hogy ezt ilyen gyorsan a lemezre tudja írni?

azért esik vissza az fps mert egyszerre ír is meg olvas a vinyó azért kell másikra felvenni.
0
0
0
0
roberto888 avatar
tasiadam írta:
roberto888 írta:
sacpatrik írta:

Itt egy tesztvideó:

0
0
0
0
no avatar
xCube írta:
sacpatrik írta:
Amugy a Fraps ha elinditom a videót akkor miért kapcsolja ki magát kb 40s nél.. és ujra elkell inditanom a vidi felvevést.. csak ez a bajom vele...

Gondolom nem regisztrált példány. Azzal csak ilyen rövid videókat lehet fölvenni.

Köszönöm.
0
0
0
0
getcarter avatar
Kornel77 írta:
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy..:
van egy 500 GB-s HDD-m,ami 2 particióra van osztva (C,D),
Na..és a D-n van 232 Gb,abból szabad 34 Gb,de csak 175 GB,van használatban...Szóval olyan jó 25 Gb csak úgy "elveszett". Átnéztem a rejtet fájlokkal együtt,akkor is ez a helyzet..Formatálni nem szeretném,mert elég sok minden van rajta..valahogy máshogy megoldható a helyzet? 😀

nekem is ez a helyzet, passz
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy..:
van egy 500 GB-s HDD-m,ami 2 particióra van osztva (C,D),
Na..és a D-n van 232 Gb,abból szabad 34 Gb,de csak 175 GB,van használatban...Szóval olyan jó 25 Gb csak úgy "elveszett". Átnéztem a rejtet fájlokkal együtt,akkor is ez a helyzet..Formatálni nem szeretném,mert elég sok minden van rajta..valahogy máshogy megoldható a helyzet? 😀
0
0
0
0
xCube avatar
sacpatrik írta:
Amugy a Fraps ha elinditom a videót akkor miért kapcsolja ki magát kb 40s nél.. és ujra elkell inditanom a vidi felvevést.. csak ez a bajom vele...

Gondolom nem regisztrált példány. Azzal csak ilyen rövid videókat lehet fölvenni.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
xCube avatar
looserking írta:
szerintetek GTS 250 et érdemes GTS 450 re cserélni DX11 és SM 5.0 miatt ?
a két vga erejével meg vagyok elégedve jobbat ne is ajánljatok...

Semmi értelme lecserélni, DX11 -hez harmatgyenge a GTS 450. Ha vár cserélsz, akkor legalább egy HD 6850 -re cserélj.
0
0
0
0
xCube avatar
sacpatrik írta:
Majd megprobalom azt a felvevőt köszi.
GTX550Ti-n csak nemfog ki. 😀

Nincs olyan program, ami nem veti vissza a teljesítményt felvétel alatt. Ha azt akarod, akkor a VGA kimenő jelét vedd fel valamilyen eszközzel (például egy másik PC -vel).
0
0
0
0
xCube avatar
tasiadam írta:
roberto888 írta:
sacpatrik írta:

Itt egy tesztvideó:

Hót mindegy, a Fraps a procit és a háttértárolót veszi igénybe erősen.
0
0
0
0
no avatar
Majd megprobalom azt a felvevőt köszi.
GTX550Ti-n csak nemfog ki. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
kb egy szinten vannak. a GTS450 a DX11-et amúgy sem bírja, tehát szerintem felesleges a csere. Ha cserélsz akkor nagyobbra csak.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
looserking írta:
kalashnikoff írta:
looserking írta:

Szerintem nem érdemes váltani. Sokkal jobban teljesít a 250 mint a 450.

https://4.bp.blogspot.com/_9vgJ1nwu_xA/TIQ5k0P-7sI/AAAAAAAAEhs/g2PEV8v1f_8/s640/unigineheaven.png

Szerintem az eredmény amúgy is játék függő...
https://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/357/leadtek-gts-450-a.jpg

Igen, az. De összességében a GTS 250 "jobb" (szerintem)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
roberto888 írta:
sacpatrik írta:

Itt egy tesztvideó:

0
0
0
0
kalashnikoff avatar
looserking írta:

Szerintem nem érdemes váltani. Sokkal jobban teljesít a 250 mint a 450.

https://4.bp.blogspot.com/_9vgJ1nwu_xA/TIQ5k0P-7sI/AAAAAAAAEhs/g2PEV8v1f_8/s640/unigineheaven.png
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció