Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha teheted akkor nezd meg szemelyesen mielott fizetsz 😀
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=395
de 25 K a phenom II X4 955 B.E inkabb gyujtsel!
mennyi a VGA?
ATI Raedon HD 4870x2 üres járatban 170-et terhelés alatt 408W-ot eszik.
408w?????😲😲 Nekem a tápom tud leadni 400 at...
beci9405 Szerintem az 5870 es verzió mert úgytudom a 6000 res széria csak egy leheletnyit erősebb és legalább lesz normál tápod mert abban az mtech szarban nincs semmi védelem és ki tudja mikor kezdenek el ingadozni a feszültségei ezzel megölve a géped.
Egy 4870X2 menyivel erősebb mint a 768 as GTX 460 am? Mert most lenne egy cserelehetőségem. Tudom hogy régebbi kari meg melegebb meg többet eszik de mégis menyivel erősebb? Megéri a cserét?
áldozatokért megéri
Néztem tesztet és azt mondják hogy 5850 szintű kb. Én nagyon akartam régebben ilyen vga-t 😃 csak nem tom hogy ez a 2gpu-s dolog menyire megbízható stb.. Az hogy a GTX sokkal újabb meg DX 11 engem nem érdekel nem estem hasra a DX11 től sőt észre se vettem 😆
almos: 4K-t kérne rá a gyerek 😃 Fúú akkor lehet mégis csak megéri és meglesz az egykori álom VGA-m 😆
Egy 4870X2 menyivel erősebb mint a 768 as GTX 460 am? Mert most lenne egy cserelehetőségem. Tudom hogy régebbi kari meg melegebb meg többet eszik de mégis menyivel erősebb? Megéri a cserét?
Én simán elcserélném meg még kis zsét is adnék ha kellene 😀
áldozatokért megéri
hát nem hiszitek el milyen komolytalan emberek tudnak lenni 😂 feltettem videókártyám (9800GT 1GB) jofogas.hu-ra megadtam a telefonszámom hogy azon hívjanak ma kapok egymás után két visszahívós sms-t csak így nézem , majd felhívom és beleszol egy kis dadogós hang hogy őt érdekelné a VGA na mondom oké majd hívj fel és leraktam 😆 hogy akar kártyát venni amikor még a telefonját sem tudja feltölteni 😶 na mind1 nem azért írok hanem hogy ennek ellenére biztos veszek karit csak hogy 2 féle variáció van:
1- kb. lesz olyan 60e-rem amin egyrészt új tápot meg VGA-t veszek gondoltam ilyenre hogy: MSI 6870 Twin Frozr II - 52e vagy gigabyete GV R6870OC - 48e vagy gigabyte HD5870 48e + FSP hexa 500W
rosszabbik eset ha nem lesz annyim így VGA-cserélődik táp ami most van marad ( 450W M-Tech) kb. 40e lenne a keret ekkor ! 😀
bocsi h kicsit hosszu ! kérek javaslatokat mind 2 esethez ! köszi 😀
én felhívtam a ***it mondom kivagyok kéne a 6600gt. Telefonszám lakcím egyeztetés.
jövőhéten már meg is volt 😃
1- kb. lesz olyan 60e-rem amin egyrészt új tápot meg VGA-t veszek gondoltam ilyenre hogy: MSI 6870 Twin Frozr II - 52e vagy gigabyete GV R6870OC - 48e vagy gigabyte HD5870 48e + FSP hexa 500W
rosszabbik eset ha nem lesz annyim így VGA-cserélődik táp ami most van marad ( 450W M-Tech) kb. 40e lenne a keret ekkor ! 😀
bocsi h kicsit hosszu ! kérek javaslatokat mind 2 esethez ! köszi 😀
aloha néztem egy vid karit szerintetek megfelelne a gépembe? pontossaban 3 mat szerintetek melyik lenne a jobb?
1. Asus GTX 550 Ti
2. Sapphire ATI HD6770 Vapor-X
3. MSI ATI Radeon 5770 R5770 HAWK 1GB
HD 5830
de van 40 ezer alatt HD5850 is, azt is erdemes megnezni!
1. Asus GTX 550 Ti
2. Sapphire ATI HD6770 Vapor-X
3. MSI ATI Radeon 5770 R5770 HAWK 1GB
Inkább a videokártyákról legyen szó! Van a motorosoknak is egy fórumtéma, azt használjátok! Kösz!😉 Aki tovább folytatja az offolást annak a hozzászólásai törlésre kerülnek!
de azt senkisem olvassa :'(
Arról én nem tehetek! De ne ide írjátok ezeket a dolgokat!
ok tudomásul vettük.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ad_id=1164
itt beszelgessunk az autokrol 😀
Inkább a videokártyákról legyen szó! Van a motorosoknak is egy fórumtéma, azt használjátok! Kösz!😉 Aki tovább folytatja az offolást annak a hozzászólásai törlésre kerülnek!
de azt senkisem olvassa :'(
ha mar a motoroknal tartunk, akkor en a HEMI V8 HD6990-et ajanlom 😃😃 (mint a nyers ero)
zoldeknek meg a fiat twin air 900-as kethengeres geforce GT 210-et 😃😃
gondolkodtam már egy 24 hengeres detoritba ami 1200on ad 3 ezret... (3850) hát lehet h megérné 😃
zoldeknek meg a fiat twin air 900-as kethengeres geforce GT 210-et 😃😃
Már kezdem unni az ilyeneket ezt így nem lehet megmonani milió tulajdonsága van még a vganak ami megszabja hogy milyen erős konkrét típus alapján tudnánk megmondani hogy melyik a jobb persze ha csakis ez a két érték tér el akkor a ddr5 a nyerő
Meleg van arra is? Rossz hatással van rád.😜
Zuhany,hideg víz,csodákra képes.😆
Nem csak mostanság nagyon sokan kérdeznek ilyesmiket és ez olyan lenne mintha
100lóerő benzin 150 lóerő dízel csak nem mindegy hogy pl a dízeles 2T a benzines meg 1 tonna. Szóval nem szeretem az ilyen hozzászólásokat.
De a dízel nyomatékosabb,meg hiába 2t kevesebbet fogyaszt,főleg ha szívódízel 😉 😂
2 ütemű detroit diesel... 100 ezer lóerő 8 hengerben igaz ezeket már köbméterben mérik 😃
foxbet: Pont forditva, ha ugyanarról a kártyáról beszélünk akkor 512mb GDDR5
Igazad van meg keveredtem bocs.
Már kezdem unni az ilyeneket ezt így nem lehet megmonani milió tulajdonsága van még a vganak ami megszabja hogy milyen erős konkrét típus alapján tudnánk megmondani hogy melyik a jobb persze ha csakis ez a két érték tér el akkor a ddr5 a nyerő
Meleg van arra is? Rossz hatással van rád.😜
Zuhany,hideg víz,csodákra képes.😆
Nem csak mostanság nagyon sokan kérdeznek ilyesmiket és ez olyan lenne mintha
100lóerő benzin 150 lóerő dízel csak nem mindegy hogy pl a dízeles 2T a benzines meg 1 tonna. Szóval nem szeretem az ilyen hozzászólásokat.
1GB DDR3 vagy 512MB DDR5?
Ez attól függ hogy melyik kártyához melyik érték tartozik.
De ah ugyan az a kártya lenne akkor inkább az 1GB DDR3.
Ez a kártya megéri az árát??
Szasztok ! Tudnátok ajánlani egy jó Vga-t 20 e ft alatti árkategóriából, mindenképp úgy kéne, hogy ne kelljen kicserélni a 420 w os tápegységet. Egy kicsit mellékes, de mi a különbség mondjuk e között:
http://www.***/videokartya-c3142/gigabyte/gf-gtx460-se-1gb-256bit-ddr5-pci-e-gv-n460se-1gi-p45205869/termek-leiras.html#properties vagy e között? http://www.bevachip.hu/videokartya/saphire/1012-sapphire-pcie-hd5670-1gb-gddr5-directx-11-ati-eyefinity- a bit en kívül, miért kerül ennyibe az egyik, és mivel rosszabb a másik?
A GTX 460 sokkal erősebb mint a HD5670 még akkor is ha SE 460 😃 Ezen kívül még sok sok dolog számít de ezt majd egy okosabb ember elmondja 😃.
http://www.***/videokartya-c3142/gigabyte/gf-gtx460-se-1gb-256bit-ddr5-pci-e-gv-n460se-1gi-p45205869/termek-leiras.html#properties vagy e között? http://www.bevachip.hu/videokartya/saphire/1012-sapphire-pcie-hd5670-1gb-gddr5-directx-11-ati-eyefinity- a bit en kívül, miért kerül ennyibe az egyik, és mivel rosszabb a másik?
neked mi a véleményed?kéne?
Jelenleg egy Radeon 5570-esem van(DD2 1GB)
milyen lenne érdemes lecserélni ami ugyan ilyen árba van és teljesítménybe valamivel jobb....
egyáltalán érdemes-e lecserélni.