piero86 Rendben, nekem a Chieftec árban bejött, de az az 500w képes elbírni az általam írt konfigot? Ugyan is úgy hallottam, hogy az r9 270x-nek minimum 550-600w kell.
ddkk22 Én ezt nagyon jól tudom 😀 ,de azért egy 0-át levehetnének néhány termékről. 😀
A teljes gép összegét számoltam össze ami több mint 190.000 (táp nélkül)
XFS TS Series 550W bronze pedig minden boltban 18.200 felett van, lehet, hogy még is az idáig betervezett tápot kéne megvenni ami egy Cooler Master 600W Elite Power Black RS600-ACABM4-WB www.***/termek/cooler-master-600w-elite-power-black-rs600-acabm4-wb-tapegyseg-83511
nem a gépházra gondoltam... 😃 A komplett konfigurációra, amihez táp kellene! 😃
Ahhoz ami a gépeidnél meg van adva? [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=89547&sub=usercomp&comp=113345[/url]
38Eu a táp ujan,ezért kérdeztem meg.A chieftecemröl lejár a gar,ez meg uj,és az enyimet meg eltudném adni 38Euróért,ezért kérdeztem.Rosszab mint a CTG600?
A régebbi kártyáknak jobb étvágyuk volt. Egy tuningolt GTX480 közel 350W-ot evett. Nekem volt GTX480/570 OC SLI-m egy i7 920@4500Mhz-es procival, 4000Mhz felett csak a proci 300-400W körül fogyasztott. Volt hogy 1000W fölött mértem a fogyasztásmérővel...
Akkor minek 1200 wattos tápot készíteni mert látom sokan megveszik a 850 wattos meg a komolyabb tápokat ! A hasonló konfigok mellé az i5 i7 meg gtx 770 meg hasonló remélem hogy érted mire akarok kilyukadni ! Egy 500 wattos táp bőven elég mindenre !
ddkk22: Felesleges, i5-ös procival és GTX760-as kártyával még tuningal sem fog többet enni a géped 300W-nál. De természetesen jó a TS 550W is. XFX-nél nehéz mellé nyúlni mivel csak a Seasonic-al gyártat belsőt.
Mihez kell neked 500W? Ha a mostani gépedhez akkor még egy 350W-os minőségi táp is elég lenne!
Az EVGA, a Corsair, az XFX, a Be Quiet!, a Cooler Master és még sorolhatnám, nem gyártanak tápegységeket hanem a gyártótól megveszi és felmatricázza őket. Sajnos a legtöbb belépő szintű tápegység elég silány minőségű. Az FSP-nél nem lehet hibázni mivel ő gyártja a belsőt így nincs lutri. Ugyanez elmondható a Seasonic-ról is viszont az már méregdrága belépő szinten is. De ott az XFX ami csak Seasonic belsőt használ és az ára is megfizethető! Én az XFX-et venném a helyedben!
ddkk22: Igen mert a Gigabyte SuperB 550-ben egy elég silány minőségű 450W-os Acbel Polytech belső van. A Raider helyett viszont inkább Seasonic belsős XFX Pro vagy XFX TS tápot ajánlanék.
Nekem minimum 500 watt kellene ! De azt látom hogy 14 K ért nem kapok 500 wattos jó minőségű tápot ! De milyen az hogy EVGA ozt HEC belsp meg még sok ilyen táp miért nem a belseje EVGA ? Ez érdekes ! Ez most olyan is lehetne hogy van egy vga asus gtx 760 külsőre asus belsőre gigabyte ! 😆
Sziasztok tápegységet szeretnék venni leakarnám cserélni ami most van egy komolyabbra mert ez valami noname márkájú nincs bajom vele normálisan működik ! Csak leakarnám váltani !
De sokat nemakarok költeni rá max 14 ezret ! Nézegettem Cooler mastert és corsair is én ezekben bízok ilyen hogy chieftek meg HKC ezek nem jöhetnek szóba ! A cooler Masternél sok fajta van van 600 wattos is olcsón meg van drága 500 as is akkor most hogy van ez ?Lécci segítsetek ! Tápegységnél nem tudom hogy mit kell nézni !
andreew: A CM Elite Power egy hulladék még véletlenül se! A Hamburg 530W HEC beles szintén felejtős. A CTG 500 a három közül a legjobb választás, a kábelei nem harisnyázottak viszont legalább 500W-ból 400-at le tud adni 12V-os ágon...
ddkk22 Én ezt nagyon jól tudom 😀 ,de azért egy 0-át levehetnének néhány termékről. 😀
A minőséget mindig meg kell fizetni 😀
Azt a Coolermastert nem ajánlom!
XFS TS Series 550W bronze pedig minden boltban 18.200 felett van, lehet, hogy még is az idáig betervezett tápot kéne megvenni ami egy Cooler Master 600W Elite Power Black RS600-ACABM4-WB www.***/termek/cooler-master-600w-elite-power-black-rs600-acabm4-wb-tapegyseg-83511
A weboldal ugyanúgy pcx . hu
Szerk: 😲 hát bár nem pcx-en találtam meg, de megtaláltam és meg kell, hogy mondjam nem olcsó. (mintha az amit én szerettem volna olcsóbb lenne)
Most össze számoltam az árat és arra jutottam, hogy kell egy sokkal olcsóbb táp.
Minőségibb és elég bőven hozzá
Nézd meg a profilomon rajta van a konfig (álom gépnél) 😀
Igen.
Ahhoz ami a gépeidnél meg van adva? [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=89547&sub=usercomp&comp=113345[/url]
pcx
Erről a tápról mi a véleményetek, megéri vagy nem?
https://www.***/termek/corsair-650w-vs650-cp-9020051-eu-tapegyseg-116715
pcx az oldal neve.
XFX TS Series 550W Bronze és nem lesz gondod.
Ennyi pénzből már egy jó tápot is lehet venni.
[LINK]
GTX660 SLI:
GTX660Ti SLI:
Akkor ez is tetszik gondolom: 😆
Néhány régi gépem ami kérte a kakaót:
Ez a táp XFX TS Series 550W Bronze?
- i5 3570k max tdp: 77W
- GTX760 max tdp: 170W
Ez így összesen: 244W
winrar: A G500 Enhance beles, valóban jó kis táp!
Az EVGA, a Corsair, az XFX, a Be Quiet!, a Cooler Master és még sorolhatnám, nem gyártanak tápegységeket hanem a gyártótól megveszi és felmatricázza őket. Sajnos a legtöbb belépő szintű tápegység elég silány minőségű. Az FSP-nél nem lehet hibázni mivel ő gyártja a belsőt így nincs lutri. Ugyanez elmondható a Seasonic-ról is viszont az már méregdrága belépő szinten is. De ott az XFX ami csak Seasonic belsőt használ és az ára is megfizethető! Én az XFX-et venném a helyedben!
ddkk22: Igen mert a Gigabyte SuperB 550-ben egy elég silány minőségű 450W-os Acbel Polytech belső van. A Raider helyett viszont inkább Seasonic belsős XFX Pro vagy XFX TS tápot ajánlanék.
De ha nem kell FSP akkor ott az XFX 450W TS Series 14k-ért, ez Seasonic beles és egy 12V-os ágon tud 34A (408W).
[img]http://www.***/productpics/414751_big.jpg[/img]
ez milyen ? Nekem FSP nem kell ! Valamiért nem szimpatikus !
De sokat nemakarok költeni rá max 14 ezret ! Nézegettem Cooler mastert és corsair is én ezekben bízok ilyen hogy chieftek meg HKC ezek nem jöhetnek szóba ! A cooler Masternél sok fajta van van 600 wattos is olcsón meg van drága 500 as is akkor most hogy van ez ?Lécci segítsetek ! Tápegységnél nem tudom hogy mit kell nézni !
Másképp néz ki a házban mint a CTG csupasz kábelei: