Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha veszek még egy ugyanolyan karit, ami most van a gépben vagy inkább vegyek egy másikat, ami sokkal erősebb?
A dupla karinál amúgy be kell állítani vmilyen értéket vmilyen progival vagy ne nyúlkáljak bele?
Ez a kérdés érdekel mostanában.
Hogy melyik éri meg jobban.
A dupla vagy egy másik és erősebb.
(Részletekért látogassa meg barátját, Guglit, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.)
Ugyanez van a ramoknál is ha megnézed a gépedet. (Aida64/CPU-Z)
Egy gyors kérdésem lenne:
Azt olvastam, hogy a GTX 770-hez egy 600-as táp kell. Na most nekem ilyen tápom van: Chieftec 550W iARENA GPA-550S OEM
Szerintetek ezen a tápon elmenne a GTX 770?
Köszi
És valaki ajándékozna egyet ha tud? 😉
Adott a gépem. (G1840, 4gb DDR3 1600as ram, HD5750) Felraktam a prototype 2-t. Ha a hardvereket nézzük simán menne magas grafikán 1440*900on. Nos, elindítottam és 3 FPS-em volt. GPU, CPU kb 50%on ment. memória se valami magason, ám az 512 megából 500at lehúzott. Átdugtam a monitort az iGPU-ba. Azzal hasonló beállításon 18fps. Jelzem, egy alap iGPU. Mitől van ez?
Bár nekem is volt már olyan,hogy vettem 1 tápegységet és csörgött csattogott😠 a ventilátor benne.(ezt nem mondta az elado) Az érdekesség a történetben csak annyi,hogy az embernek 500pozitiv értékelése volt és semmi negativ.😕
http://www.magicomp.hu/webshop/SAPPHIRE_11242-13-20G_R9_380_4GB_DDR5_Nitro_Dual-X_OC/40798
Sanyi irj neki és foglald le ha kell.
"SAPPHIRE R7 - 360 2GB GDDR5"
Valakinek, esetleg van ilyen VGA-ja ? Csak azért kérdezem, mert ilyet akarok venni és kellene nekem pár infó a kártyáról... megéri e, hogy dolgozik, hogyan fut alatta mondjuk egy GTA V, egy Witcher 3 vagy egy Division !
A válaszokat előre is köszönöm ! 😀