Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
figyu melyiket éri meg jobban (max 60 ezer a keret) gtx 560 Ti hawk, hd 6950 2gb, gtx 480 vagy hd 5870
Az 5870 erősebb a GTX480-nál, és nem eszik annyit sem. Azt ajánlom.
Hogyan lenne már erősebb az 5870? 😃 10-15%-kal erősebb a GTX480 az 5870-nél. Én a 480-at ajánlom, ha van hozzá kellően erős táp, különben az 560Ti HAWK-ot.
Hát nem tudom, én YouTubeon néztem benchmark teszteket a GTX 480 és a HD 5870 összehasonlításáról, ott viszont erősebbnek látszott az 5870. De hát ha te mondod 😀
figyu melyiket éri meg jobban (max 60 ezer a keret) gtx 560 Ti hawk, hd 6950 2gb, gtx 480 vagy hd 5870
Hogyan lenne már erősebb az 5870? 😃 10-15%-kal erősebb a GTX480 az 5870-nél. Én a 480-at ajánlom, ha van hozzá kellően erős táp, különben az 560Ti HAWK-ot.
Turelem jo procit terem 😃
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Ház: Sharkoon t9 value fehér
Memória: Crosair 8Gb Vengeance DDR3 1600Mhz Cl9 Kit vagy
Crosair 4Gb Vengeance DDR3 1600Mhz Cl9 Kit
Vinyó: SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ
Tápegység: FSP Aurum Gold 600W
csak még a videókártyán gondolkodom, vagy azon is gondolkoztam, hogy a procin megspórolok pár ezrest, és veszek egy bulldozeres alaplapot egy amd 955 BE procival és azt a videókártyába ölöm 😃
Hm. És az nvidia mennyivel fogyasztana többet kb.?
Hát ha feloldod a 6950 shadereit és ráadod a +20% power limitet, akkor Furmark alatt kb 250W-ot zabál, a GTX480 meg ~320-at.
MSI N480GTX Twin Frozr II vs MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition? Melyik a jobb ezek közül?
MSI N480GTX Twin Frozr II vs MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition? Melyik a jobb ezek közül?
Erre én is kíváncsi lennék 😃
az a par ft mar nem szamit
Milyen tápod van?
Szerk.: Most nézem a procid, azzal brutális procilimited lesz minden játékban.
50000 ft a keret
4eFt-tal túllép a kereten, és nagyon erő táp kell hozzá, de az MSI N480GTX Twin Frozr II-t ajánlanám. Vagy ha mindenféleképpen kereten belül akarsz maradni, akkor egy MSI R6870 Hawk-ot ajánlanék.
Also kategoriaban a HD6670 az jo valasztas, kicsit magasabban a HD5830/GTX 460 a jo, meg feljebb a HD6950 Twin Forzr jo valasztas!
Köszi mindenkinek! 😉
Bocs, de nem találok róla infót... :/
Hd 5830 kicsit olcsóbb,5%-al gyengébb.
Synda
Azért 10 000Ft nem kicsit olcsóbb. A 768MB-sal van egy teljesítményben, az 1GB már 15%-al jobb.
De ha esetleg még van másnak ötlete, azt is szívesen fogadom! 😉
Többet ilyet ne csinálj, mert széthúztad az oldalt! Köszönöm, gigazte voltam!
Milyen vidikártyát ajánlanátok nekem?
Főként játékra használom a gépet... 😀
A teljes gép vett fel a hálózatból 300W-ot. Ha még figyelembe veszed hogy a táp hatásfoka nem 100%-os, hanem mondjuk 90%, akkor a gép 270W-al beérte.
[LINK]
Az eredeti keret kb. 50-60 ropi lett volna, de majd valahogyan megoldom, ha ezt veszem 😃
Köszi az ajánlatot, Cooley! 😀
Sziasztok.
Szerintetek melyik a jobb videókártya?
Asus GTX 560 Ti DirectCUII 1 GB
Asus Radeon HD 6950 1 GB
Vagy ha már videókártya, akkor legyen egy 2 GB-os Asus Radeon HD 6950? Észrevenném a különbséget?
Én egy MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition-t ajánlanék, 67eFt körül mozog, oldhatóak a shaderek, és még úgy is röhögve elérhető vele az 1GHz-es magórajel. A hűtése mondjuk nem a leghalkabb, de nagyon hatékony.
Szerintetek melyik a jobb videókártya?
Asus GTX 560 Ti DirectCUII 1 GB
Asus Radeon HD 6950 1 GB
Vagy ha már videókártya, akkor legyen egy 2 GB-os Asus Radeon HD 6950? Észrevenném a különbséget?
Eladó lenne egy Asus EAH4890 1GB GDDR5 Voltage Tweak vga!
- dobozos
- a gyári tartozékok megvannak hozzá (lemezek,füzetek,kábelek)
- makulátlan állapotú dobozzal,mindennel, tiszta pormentes kártyával
- garanciális 2012.11 hó-ig a ***-hoz S/N szám alapján illetőleg 5@$ fórumtárson keresztül is lehet intézni a garit ha vki nem tud elmenni!
vagy
Eladó GTX260 SOC.
Eladó a címben megnevezett videókártya.
Beszámítani nem tudok, de nagyobb videókártyára rá tudok fizetni. Csak KP.
Super OC videókártya, a sima GTX260-nál 25%-al erősebb, 896MB-os.
Garancia 3 év, 2010.01.25-től, az iPon-ba.
Minden tartozékkal.
Székesfehérvár-Budapest személyes tali.
Részletekért pü.
Árat megbeszéljük.
Mind2 25 000Ft.
utána néztem teszteket néztem és ki probáltam és nekem nem volt elég de tölem aki akkar az vehet 20w tos tápot is engem a leg kevésbé sem érdekel nekem ekkora táp kellet igy ezt vettem hogy másnak mekkora kell vagy mekorát akkar az az ö dolga a teszten nem volt elég a (NEKEM!!!!!!) igy ezért vettem nagyobbat
Nem is azzal van a gond, hogy te milyen veszel, ez mindenkinek az egyéni döntése. Csak mondtál pár olyan dolgot, ami félrevezethet másokat, mi csak kijavítottunk, hogy más ne kapjon félrevezető információt, mint pl a "8GB memó 100W-ot eszik"... Meg van olyan, aki szűkösen tud csak összehozni egy gépet komolyabb alkatrészekkel, és próbál mindenhol spórolni, az ilyen embernek jól ön, ha tudja, hogy 400W is elég neki, nem kell 6-700W-os tápot vennie.
utána néztem teszteket néztem és ki probáltam és nekem nem volt elég de tölem aki akkar az vehet 20w tos tápot is engem a leg kevésbé sem érdekel nekem ekkora táp kellet igy ezt vettem hogy másnak mekkora kell vagy mekorát akkar az az ö dolga a teszten nem volt elég a (NEKEM!!!!!!) igy ezért vettem nagyobbat
De most tényleg , te döntöd el.. de minek megkérdezni? Igen ha szerinted jobb a nagyobb táp ( Ami szerintem is jobb ha nagyobb sokkal) baj nemlehet belöle,
akkor vegyed azt! számlád nemlessz nagyobb!