Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
VGAbol is nekem tökéletes a 8800GTS is
az LCD az DVi csatolos? a CRT meg vga gondolom, ha VGA-val megy, akkor lehet hogy a DVI-vel van a gond.
Mind 2 VGA kimenetel megy... és átalakitóval..
GIGABYTE GV-N570OC-13I 1280MB PCIe 62 ezerért? 😲 Durvi.
Az komoly! 😲 Ha egy TwinFrozr III PE lenne annyiért, már venném is. 😃
Na akitöl megvettem mondta h az egyik boltban 2 gigás VGA-k 18 ezerért zsír újak stb... na mondom megnézem. Sapphire radeon 5870 6 eyefinity-k voltak ponbtosabban 3 darab (amikor megjelent), megkérdeztem h miért ennyi mondták h se gari se semmi csak a VGA meg a doboza + kamion elhagyta.... na hazamegyek és nem volt rá pénzem 😞
nem sokkal rosszabb az SE ahogy néztem.
Mindössze 15-20%-kal... Az már azért elég komoly különbség. 😃
30k-ért teljes értékű 1gb-os gtx460? Nem SE véletlenül? 😊
én a legolcsobb amit láttam az MSI-s gtx460 1GB 34000FT.
Az SE mit jelent, és mennyivel rosszabb mint a rendes?
30k-ért teljes értékű 1gb-os gtx460? Nem SE véletlenül? 😊
én a legolcsobb amit láttam az MSI-s gtx460 1GB 34000FT.
VGA az nem tudja maga kiirni, hacsak nem hibakoddal az alaplapon. tehat azt a monitor irja, szoval annak nincs inputja a monitor csatlakozasait nezd, de a VGA csatlakozasat, es a tapkabelt is nezd meg, bedugtad e jol.
sziasztok! 30 ezer körül milyen videó kártyát lenne érdemes megvennem? Főleg játékra kellene.
Gtx 460 1 Gb,pont 30k 😀
szia! te hol nézted a gtx460-at 30k-ért?
a GTX 460, de nem sokkal.
HD5830 Extreme 25K
hali all 17k ért milyen vga-t érdemes venni ? Én gt440 re gondoltam
HD4870, Van Hardver aprón, garanciás.
hali all 17k ért milyen vga-t érdemes venni ? Én gt440 re gondoltam
5670et!!
30.000 Ft-ból mi a legjobb videokáryta amit meglehet venni?
gamelésre használnám! ( battlefield 3)
Sok a bátor ember...
tasiadam: Nehogy azt hidd, hogy az Eurocase jobb... 😕
tudom hogy egy szinten van vele de legalább garanciás, még mielött lejár a garancia kicseréltetem SPIRE JEWEL 420Wosra
Azt hallottam, hogy a Stability nem olyan rossz,
Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy segítsetek egy picit, hogy miképpen fejlesszem a gépemet. Ha lehet, akkor csak proci, és videokártya csere legyen. A fejlesztési keret max. 70 ezer ft.
Gépem specifikációi:
Processzor: AMD Athlon g4 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.81 Ghz
Alaplap: GIGABYTE GA-MA770-DS3
Videokártya: GeForce 9600 GT
RAM: 2x Kingmax DDR2 2GB PC6400 800MHz
Táp: Stability Power 550W
Plusz hdd, stb.
Előre is köszi!