Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok.
Miért van az hogy az unokatesóm gépe a Windows betöltése után,amikor kidobná a Dekstopot,kékhalált kap.
De ha a grafikus drivert letörlöm,akk meg jó.
Miért van ez? :/
Köszi előre is
Nem javult meg a probléma :S
1. biztos jól letöröltél-e minden korábbi drivert
2. a kártya rendesen fekszik-e a foglalatban, illetve a szükséges plusz tápcsatlakozók is jól vannak-e bedugva
3. ha még mindig nem megy, próbáld beletenni a kártyát másik gépbe
->ha más gépben megy, akkor az oprendszerrel van gáz, húzd újra teljesen
->ha máshol se megy, akkor a karinak van valami baja
de ha megmondod a kari és a táp típusát, akkor megnézem a drivert én is
Köszi,te egy "isten" vagy.. 😉 A foglalatba nem volt benne teljesen....Köszi szépen még1x 😀
Sziasztok.
Miért van az hogy az unokatesóm gépe a Windows betöltése után,amikor kidobná a Dekstopot,kékhalált kap.
Köszi előre is
1. biztos jól letöröltél-e minden korábbi drivert
2. a kártya rendesen fekszik-e a foglalatban, illetve a szükséges plusz tápcsatlakozók is jól vannak-e bedugva
3. ha még mindig nem megy, próbáld beletenni a kártyát másik gépbe
->ha más gépben megy, akkor az oprendszerrel van gáz, húzd újra teljesen
->ha máshol se megy, akkor a karinak van valami baja
de ha megmondod a kari és a táp típusát, akkor megnézem a drivert én is
ja és a táp elbírná e ezeket ?
ja és vga-tól várható gyorsulás azzal a procival?
Sziasztok.
Köszi előre is
Köszönöm az infót! Talán akkor inkább valami Intel Core i7-2600k meg GTX570 vagy talán egy GTX580.
Ha játékra kell a gép, akkor felesleges pénzkidobás az i7. Az a +2MB Cache meg 100MHz az, ami miatt talán 1-2FPS-hez juthatsz néhány játékban, de ugye azokat a procikat marhakönnyű OC-olni, szóval a 100MHz is kilőve. 😃 A HT meg semmit sem számít.
Akkor már várd meg a Bulldozereket, aztán egy 970-es deszkát vegyél alá. Sokkal jobban jársz. Az a proci nagyon tetű játékokban egy 6990 mellett. Vagy vegyél egy P67-es deszkát egy i5-2500K-val. Ja és egy ilyen konfigba már illendő 8 giga ramot venni. Az alaplapon meg ne akarj ennyire spórolni. Ja meg rendszervinyónak sose alkalmazz energiatakarékos vinyót. 😀 Tudom, hogy amiket mondok, mind drágít a gépen, de ez szerintem így egy nagyon gagyi összeállítás.
Rendesen töröld a régi drivert. Nem elég csak uninstallálni, csökkentett módban pl driver cleanerrel pucold le.
Okés 😉 Thx 😀
Mert eddig az ATI oldalról volt meg, kb. 2010 közepén lett leszedve,azóta nem 😀
Kösz a segítséget,és hogy ilyen gyorsan 😉
Sziasztok.
Köszi előre is
Köszi előre is
Szerintetek megérné venni egy Sapphire Radeon HD6950 2GB-t és akkor flashalném HD6970-é? Ugyan annyi FPS-sel vinné a játékokat flashelve mint a HD6970?
többel.... mert oldasz letiltott egységeket.
Eddig 5770-et szerettem volna de nem tudom hogy megérné-e azt venni alacsony felbontáshoz Witcher 2-maxra 😂 és kicsit hosszabb távra ( 2-2.5 év )...
Szerintetek megérné venni egy Sapphire Radeon HD6950 2GB-t és akkor flashalném HD6970-é? Ugyan annyi FPS-sel vinné a játékokat flashelve mint a HD6970?
többel.... mert oldasz letiltott egységeket.
Itt a gépigényen a memória órajelet effektivet kell beirnom?
ezt én is akarom tudni 😆
http://***/webshop/product/_sapphire_11169_06_20r_hd5830_1gb_gddr5_extreme_pcie/176582
És köszi a gyors válaszokat!!!😀
A fenébe kicsillagozta a weboldal címét😢
9800gtx 18e
ja bocsi ez nem nvidia hanem Gainward 9800GX2 28e forint
Nvidia 8800GTX 18e forint
Atit is elírtam ,Atomic Sapphire 3870X2 17e forint.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy mostani játékokat melyik kártya vinné a legjobban: Nvidia 9800GTX
Nvidia 9800GX2
Nvidia 8800GTX
Ati 3870X2
Tudom nem mostani videó kártyák de állítólag erősek.
Előre is köszi a válaszokat!
árakat rakhatnál melléjük de ezek közül a 9800gtx-et veném mert azok a régi 2 gpu-s szörnyek esznek meg melegednek nagyon
Azt szeretném kérdezni ,hogy mostani játékokat melyik kártya vinné a legjobban: Nvidia 9800GTX
Nvidia 9800GX2
Nvidia 8800GTX
Ati 3870X2
Tudom nem mostani videó kártyák de állítólag erősek.
Előre is köszi a válaszokat!
Egy i3-2120-al és egy GTX460 1GB-tal nem lenne proci limitem?
nem..... mert 4 szál és nem 2.
Egy i3-2120-al és egy GTX460 1GB-tal nem lenne proci limitem?
nagyon erős az a proci simán kihajtja a 460-at!😃
HD6850 vs HD 5850 vs GTX 460 melyik éri meg jobban, mert ugye az 5000-esek már olcsóbbak a GTX 460 se olyan drága már talán az jobban megérné mert 1GB-osat már 30E környékén is talál az ember használtan.
egy 6870 mennyivel jobb egy 5850-nél?
😆 bar ki tudja mit hoz a windows 8 ... 😆 😆