Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Melyik az erősebb kártya? az amelyik 512mb DDR2-es, vagy az amelyik 256mb GDDR3-as??!!
Te 2féle memóriát írtál, nem 2 kártyát. 😀 Ebből nem tudjuk megmondani, hogy melyik az erősebb, viszont azt megtudom mondani, hogyha szükséged van az 512MB-nyi videomemóriára, akkor az előbbi a jobb választás, ha a 256 is elég, akkor az utóbbi, mert sokkal gyorsabb, viszont a 256MB vram a mai játékokhoz édeskevés.
sziasztok 😃
egy kerdesem lenne. pontosabban 4 😃
egy Sapphire HD6790 az jo kari?
Megeri az arat ?(ugy jovo tavasszal vennem, ha nem jonne ossze a terv gep)
Elbirja a tapom?
Kihajtja a procim?
na csak ennyit akartam, kosz a valaszokat 😃
Jövöre már más árak lesznek és nem egy új kari lessz akkor 😃 nem érdemes terveznetek 😃
a legerosebb amin nincsen az asszem a HD5670, de az csak a 9800 GT-nel gyorsabb
mert nekem olyan kéne ami nem nagyon akar fogyasztani.... akkor akarok komolyabbat ha lenne hozzá procim is mert ezzel a GT240 AMP lenne a cél, de lehet hogy a HD5670 lesz
ha jól tudom, a GT240 a 2 kártya között teljesít körülbelül.
nekem is lenne 2 kérdésem: 1, egy HD5750-nek mennyi még a biztonságos max hőmérséklete?
2, mivel mostanában nem nagyon követem a videókártya piacot, ezért kérnék segítséget, egy HD5750 nél jobb, de 30-35e forint küröli kártyát ajánljatok nekem.
Előre is köszi
1.:a sapphire HD5750 haveromnak megfőtt a 400wos táppal... felment vagy 100 fokra a VGA és akor le is lát a gép.... 4 ventivel hűti a házat és vettegy 420W jewelt mellé
2: készletfüggő amúgy HD5830 xtreme
nekem is lenne 2 kérdésem: 1, egy HD5750-nek mennyi még a biztonságos max hőmérséklete?
2, mivel mostanában nem nagyon követem a videókártya piacot, ezért kérnék segítséget, egy HD5750 nél jobb, de 30-35e forint küröli kártyát ajánljatok nekem.
Előre is köszi
Zotac AMP GT240 GDDR5 512 15 ezer ft.
Azt tudom hogy DX10.1 meg GDDR5 meg isten tugya milyen cuccok rajta és tudja egy 9600GT vagy akár egy 9800GT erejét. Megéri?
sziasztok 😃
Elbirja a tapom?
Kihajtja a procim?
elég jó kártya
Megéri, lemegy az ára..... akorm égjobban..... az év végén jönnek a 7*** atik
táp az elég neki egy 400-450Wos bőven
proci egy 2 magos elég neki
Elbirja a tapom?
Kihajtja a procim?
https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=37612
de akkor mind1
Üdv Olyan Problémám lenne...
Tegnap Dirt 3 alatt elkezdett szemcsésedni a kép víbrálni néhol...
itt a videó Róla:
http://www.youtube.com/watch?v=QGHwthhrZ_Q
Kékhalálozik a gép.... ma már... Egyszer Biosba volt Színes (szóval szívárvány szinü volt ..a kép.. boot képnél...
Valamikor beindul a gép és nincs kép... kábelt hátúl kihúzom bedugom és van kép... ha újrainditom megint...
Ma már volt Teljes Kép Kifagyás Dirt 3 nál kép megdermedt ... utána fekete lett és kékhalál..
de már volt Fehér is ma már :S + Windows Ikonok is lassan jönnek be.... mára
Ide is beírom akkor 😃
Talán nem 5GHz-en kellene járatni szerencsétlen procit... Az instabil proci szokott ilyeneket művelni. A képhibákat meg az instabil videokártya okozza, főként a túl magas vram órajel. Ha meg csak annyit csinál, hogy villanik egyet a kép, fekete képernyő, aztán pár másodperc után megint van kép, azt meg a túl magas vga magórajel okozza, mert egy kritikus számítási hiba után, újraindul a driver. Ezért mondom mindig, hogy aki nem ért hozzá, az ne nagyon szarakodjon az OC-vel, mert csak tönkreteszi a gépét. Pláne ne egy ilyen drága géppel és ekkora OC-vel...
5GHZ?
nekem a 2 mag öszesen 5,6 😆DDD
de amúgy tényleg... ha tudja hogy elég a 4 magos proci is mindenre akkor minek kell OC?
Üdv Olyan Problémám lenne...
itt a videó Róla:
Kékhalálozik a gép.... ma már... Egyszer Biosba volt Színes (szóval szívárvány szinü volt ..a kép.. boot képnél...
Valamikor beindul a gép és nincs kép... kábelt hátúl kihúzom bedugom és van kép... ha újrainditom megint...
Ma már volt Teljes Kép Kifagyás Dirt 3 nál kép megdermedt ... utána fekete lett és kékhalál..
Ide is beírom akkor 😃
Talán nem 5GHz-en kellene járatni szerencsétlen procit... Az instabil proci szokott ilyeneket művelni. A képhibákat meg az instabil videokártya okozza, főként a túl magas vram órajel. Ha meg csak annyit csinál, hogy villanik egyet a kép, fekete képernyő, aztán pár másodperc után megint van kép, azt meg a túl magas vga magórajel okozza, mert egy kritikus számítási hiba után, újraindul a driver. Ezért mondom mindig, hogy aki nem ért hozzá, az ne nagyon szarakodjon az OC-vel, mert csak tönkreteszi a gépét. Pláne ne egy ilyen drága géppel és ekkora OC-vel...
itt a videó Róla:
Ide is beírom akkor 😃
Itt nézhetsz teszteket: [LINK]
HD 5770:Mhz: 850
Memória Mhz: 4800.
HD 6850:Mhz:775
Memória Mhz:4000
crytek123 : aztjelenti hogy a HD5970 en 😃 2db 5850 es VGA magot tartalmaz 1 kártyán belül 😃 szóval CF be megy a 5970 2magon... de a 1 kártyán belül 😃
De ö csak annyit írt hogy Crossfire Eneblade.... nem azt hogy Dualba van neki 4 mag 😃
Amugy azt tudom hogy HD5970 be 2db 5870 van... de 5850 es órajeleken mennek ugy értetem 😃 😆 már fáradt vagyok én is 😃
crytek123 : aztjelenti hogy a HD5970 en 😃 2db 5850 es VGA magot tartalmaz 1 kártyán belül 😃 szóval CF be megy a 5970 2magon... de a 1 kártyán belül 😃
nem jól tudod a dolgot így helyesbítek 1et 😀 HD5970 egyenlő 2 darab HD5870es GPU HD5850es órajellel 😃
Szerintetek melyik jobb? egy GIGABYTE HD5870 vagy egy Sapphire HD6870 ?
Bátyámnak van egy HD5970-e és gpu-z nél nézem hogy mit jelent az hogy ATI CrossFire:Enabled(4GPUs)?
Hát nemtom. GTX560Ti SLI elvileg elég jó.
Kornel77: Megyek és azonnal veszek is egy 3000+-t 😆😆😆!
Nem tudom meg úszod-e olcsón.Nem olcsó processzor az 😆
Sziasztok.. szerintetek melyik a jobb kártya, a Sapphire Radeon HD6850 toxic vagy a Gigabyte Radeon HD6850 OC??
előre is köszi 😀
toxic.... jobb a hűtése és az is OC
előre is köszi 😀
X1700FSC+GMA3100
lehetséges az öszedolgozás vagy valami?
a VGA elvileg támogatja a CF-et.... azt írj az everest
integralt meg nem nagyon szokott CF-et tamogatni, foleg, hogy a GPU gyartoja az mas 😞
de hallotam már hogy elvileg lehet vele kezdeni.... de amúgy a GMAtol nem várok csodát. egy HD3200tol esetleg.
X1700FSC+GMA3100
integralt meg nem nagyon szokott CF-et tamogatni, foleg, hogy a GPU gyartoja az mas 😞
[url]http://www.electrobox.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&prods_filter_manfgroup_id=494&pfi=776&pf=25&bt=pdlist&pi=122988&ck=0[/url]
Hát nemtom. GTX560Ti SLI elvileg elég jó.
Kornel77: Megyek és azonnal veszek is egy 3000+-t 😆😆😆!
nekem van is 😆
Hd 5870 CF még mindig olcsóbb és gyorsabb is, de ne nagyon éld bele magad...8 magos AMD nem lesz olcsó, semmi értelme azt venni, egy 6 magso is elég lesz, és akkor vehetsz egy GX570 SLI-t is hamár csak nVidiát írsz.
Szerintem akkor inkább talán EVGA GTX560 Ti SLI. Az jó lenne szerintetek 8 magos buldózerrel meg 8GB RAM-mal?
Bulldozer helyett ajánlom a AMD Athlon 3000+.. 😆😆
én adom inkább a sempron 3000+-t. ez egy szálon többet tud mint az 8on 😆
😆 😆