Köszönöm szépen, az ultimate-ről még annyit hogy benne nég benne van :
-7 db multiplayer pálya a limited kiadásból
-VIP kód (szabad hozzáfárás 6 db térkép csomaghoz)
-Onslaught Mode DLC
Battlefield 1943 letölthető játékszoftver
Én a helyedben azért kihasználnám a ingyen gold tagságot.
A tv miatt nem kell agodnód hisz adnak SCART csatlakozott a "nagyon régi" tv-hez, adnak hozzá AV kábelt mely a "sima" tv-hez
lehet csatlakoztatni, s valamelyik csomagokba még HDMI vezetéket is adnak s még ezt talán pluszba kell venni VGA-AV kábelt.
s jó tanács mikor majd létrehozott a profilodat ott 18 évnél ídősebb életkort adj meg(én 15 évet adtam meg s jól megszívtam...pl. a magyar live miatt
, de nem vészes) s olyan nevet adj meg amiben biztos vagy mert nevet(gamertag)ot változtani 800ms pontba kerül.
Remélem segítettem😀
Jah s a live nevem: utahl2 😆
LagMatyi:nem kell semmit fizetned, hanem ingyen kapsz 1 hónap gold tagságot! SwitcX:nem akarsz felvenni live-ra?😆 a sima bc kapod vagy az ultimate editiont?mert abba benne van a battlefield 1943,s nekem most lesz meg nem soká a bf1943😃
Én routerből köttöm a xboxba s nincs baj a sávszéleséggel sem.
Szentem elég a router is, bár azzal nem próbáltam. De mondom, semmi extra kábel nem kell, elég ha kihúzod majd a gépedből a net kábelt (ajánlom hogy ne Digi legyen mert azzal esélytelen, ugye mert ott kattintani kell hogy beaktiválódjon xboxon meg nem lehet vele semmit sem csinálni... vagy egyéb ilyen szolgáltató.) és majd beledugod az xbox hátuljába. Nem volt Slimem de nem is akarok mert túl nagy különbség nincsen. Az az egyik szerencsém hogy nekem BenQ meghajtóm van Arcadeba és a mostani előtti flashel szinte minden játék elindul.
Akkor vegyet(él)ek hozzá ilyet ha nem akarod a háló kábelra rácsatlakoztatni (csak ha nincs ki flashelve): http://www.gamestop.hu/xbox360/xbox-360-wireless-n-network-adapter/970 vagy egy olyat amin csak egy ilyan égnek álló biszbasz van 😃
Még régebben(nemis tudom talán 2éve) próbáltam egy netes accot csinálni, és akkor mondta ha most regisztrálok kapok 1hónapnyi goldos tagságot és utána silveres leszek. Ezek mit jelentenek és akkor ezek szerint a gold fizetős?o_O
SwitcX írta:
Én még mindig ezen a kis gépezeten rágódok: [LINK]
Csak eredeti játékokkal játszanék, de mivel sosem volt ilyen gépem, ezért kicsit ellenszenvesen állok hozzá.
Megéri kifizetni a plusz live szolgáltatást mellé?
Valaki tudna felsorolni egy pozitív, negatív felállítást csak a játékokra fókuszálva? Egyáltalán nem baj ha nem tudok rajta netezni, meg hasonló dolgokat csinálni.
Ha megvenném a fentebb linkelt xbox 360 gépet, mi kéne hozzá a live ponton kívül?
Hát slim.. slim... Ha eredetivel akarsz játszani nincs gond, csak tudtommal még pont slimre nincs flash. És nem kell live pont. Amúgy meg nyugodtan livezhatsz, ilyen formában nem sértesz semmi szabályt, így nem tiltanak ki, és nem kell livet venned elég ha a neted rákötöd az xboxra és most úgy is ingyenes. hotmail.com-on csinálsz egy accot windowslive.com-mal utána azzal regisztrálsz liven és tudsz mindent csinálni.( kivéve amikhez kell a microsoft pont )
Én felveszlek. Írj egy PÜ-t.| Sok helyen olvastam hogy van hozzá minden féle wave patch meg minden szarság, de vagy fake vagy fizetős letöltéses meg minden baja van... Most van 1 flash, ami lehetővé teszi az AP 2.5 védelem ellen, előbb mondta a haverom, és tegnap mentek ki flasheltetni.
Az a védelem ami miatt nem tudsz az újabb játékokkal játszani boxon "másoltba" mert még nem törték fel (öjabb játékok alatt értam : Call of duty black ops, Assassin's creed brotherhood, nedd for speed hot pursuit stb.)
Császtok régi jó xbox360-as barátaim 😃DDD Lenne egy nagyon nagyon fontos kérdésem. Ugye van ez az icikepicike icipicifosti fostos AP 2.5-ös védelem xbox360ra , és hogy ezt minden féle xboxba nyúlkálás nélkül hogy a fenébe lehet megoldani?
Jah, hogy Arcade-od van...Nekem nem tűnik hangosabnak vagy halkabbnak, ha állítva vagy fektetve van. Arra céloztam , meg olvastam is sok helyen, hogy fekve jobban hűt/szelőzik mint állítva.Nekem nem Arcadom van, de már meg probáltam hogy HDD nélkül futtani pár játékot, úgy hangosabb volt(fektetve).De gondolom neked erről több tapasztaladott van😆
LagMatyi: Mondjuk fektetve jobban szelőzik, de semmi baj nincs ha állítva tartod.a Dvd-nek semmi baja nem lesz, ha csak elnem borul(sajnos nekem ezt sikerült megélni) s a Halo Reachemet elégé megkarcolta,de legalább a multi részének nincs semmi baja, de sebaj nem sokára ki lesz cserélve😜
Állítva is belehet tenni a dvd-t s nem fog ki esni! Ha állítva tartod vigyázz, hogy ne borulj fel!
Ez hülyeség! Tök mindegy hogy fektetve van e vagy állítva, mert az oldalán is vannak ilyen kis pöckök meg az alján is ha állítod. Az xbox direkt így van csinálva. És ha fel van állítva nem esik ki a dvd 😉 tapasztalatból mondom, de sztetek lehetne egy pc-s manta joystickot xboxhoz csatlakoztatni, egy USB-s joystick, olyan mint a ps 2 irányítója.
hát ez csak attól függ hogy mikor jön ki az új flash. ha soká akkor ki kell flashelni a mostanival, ha meg nem soká akkor viszont addig nem tudsz játszani csak eredeti játékkal.
Sziasztok!
Ki mit hallott az új flash-ről.
Én úgy tudom hogy az új letöltött játékok nem fognak futni a mostani flash-el.
Ivanmartin01, nem kell bele hűtés modolás. Ha újat veszel 50.000 - 70.000 -be kerülhet. A flashelésre szerintem egy tízes elég.
Nekem Arcade van és flash-el garival együtt volt 50.000.
Hello srácok.
Szeretnék venni 1 Xbox 360 Elite-t és a véleményeteket szeretném kérni erről a gépről mert ez lenne az első Xbox-om és nem nagyon értek hozzá.Kell bele hűtés modolás?És a flashelése kb menyibe kerülhet?
Sziasztok!
Tervezem, hogy karácsonykor meglepem magam egy Xbox 360 Slim-el. A kérdésem az lenne, hogy elég a 4 Gb-os ha nem akarok rajta filmet tárolni stb? Csak mentések lennének rajta.Másik dolog, hogy futtatja a sima Xbox játékokat is?
Hát figy, ha csak eredetit fogsz venni, amíg persze nem találnak módot arra hogy kicsippeljék a SLIM-et akk ha nagyon akarod kérd azt, de én Elite-t vettem és ki is csippeltem (120 gigás vinyó 😀😉 és töltök le rá játékot + veszek 1500-ért. De ha veszel is SLIM-et akkor inkább úgy vedd hogy játék is legyen hozzá. 😉
Aha, csak mert sok pénzem nincs, még egy arcade CSAK CSAK kijönne belőle, de az is szűkösen.. vagy maradjak inkább PC-nél ? Mert csak VGA kéne, de nemtudom hogy milyen lenne jó bele. Pls ajánljatok valamit, ami olcsó és pár évig elfuttatná a játékokat legalább médiumon..
Arcade: Xbox 360 alapgép; vezetéknélküli irányító; 512MB beépített memória (HDMI kimenet), av kábel, 5 db arcade játék, 1 hónap xbox live gold előfizetést tartalmaz.
Slim: Új külső, 250gb HDD beépített Wi-Fi.halkabb műkődés, 1 hónap xbox live gold előfizetés.
Hát nem tudom hogy kilehett e flashelni a Slimet, de az Arcadot biztos.A játékokat ugyanúgy futattja mindkettő.
Én inkább a silmet ajánlom mert van 250 HDD, de a arcade-hoz is lehet venni HDD-t de 20-30e között van egy merevlemez.Ajánlatosabb felteni a játékokat , halkabb műkődés, gyorsabb betöltés, biztonságosabb is. A flashelés olyan 7000-12000 Ft körül van.
Sziasztok. Kéne egy kis infó, mi a különbség az XBOX 360 ARCADE és a SLIM között ? azt tudom hogy a slimnek nagyobb a vincsije, de teljesítményben is jobb? csak mert nincs sok pénzem, és gépbe nagyon drágák a cuccok, azért inkább gondoltam átváltok xbox-ra. És hol tudom kicsippeltetni az XBOXot, hogy az égetett játékokat is vigye? és mennyibe kerül a kicsippeltetés?
-7 db multiplayer pálya a limited kiadásból
-VIP kód (szabad hozzáfárás 6 db térkép csomaghoz)
-Onslaught Mode DLC
Battlefield 1943 letölthető játékszoftver
Én a helyedben azért kihasználnám a ingyen gold tagságot.
A tv miatt nem kell agodnód hisz adnak SCART csatlakozott a "nagyon régi" tv-hez, adnak hozzá AV kábelt mely a "sima" tv-hez
lehet csatlakoztatni, s valamelyik csomagokba még HDMI vezetéket is adnak s még ezt talán pluszba kell venni VGA-AV kábelt.
s jó tanács mikor majd létrehozott a profilodat ott 18 évnél ídősebb életkort adj meg(én 15 évet adtam meg s jól megszívtam...pl. a magyar live miatt
, de nem vészes) s olyan nevet adj meg amiben biztos vagy mert nevet(gamertag)ot változtani 800ms pontba kerül.
Remélem segítettem😀
Jah s a live nevem: utahl2 😆
SwitcX:nem akarsz felvenni live-ra?😆 a sima bc kapod vagy az ultimate editiont?mert abba benne van a battlefield 1943,s nekem most lesz meg nem soká a bf1943😃
Én routerből köttöm a xboxba s nincs baj a sávszéleséggel sem.
Szerintem megéri a Live miatt.
Én még mindig ezen a kis gépezeten rágódok: [LINK]
Csak eredeti játékokkal játszanék, de mivel sosem volt ilyen gépem, ezért kicsit ellenszenvesen állok hozzá.
Megéri kifizetni a plusz live szolgáltatást mellé?
Valaki tudna felsorolni egy pozitív, negatív felállítást csak a játékokra fókuszálva? Egyáltalán nem baj ha nem tudok rajta netezni, meg hasonló dolgokat csinálni.
Ha megvenném a fentebb linkelt xbox 360 gépet, mi kéne hozzá a live ponton kívül?
Ha nincs kb mikor jön ki?
van rá esély hogy karácsonyra><?😃
Állítva is belehet tenni a dvd-t s nem fog ki esni! Ha állítva tartod vigyázz, hogy ne borulj fel!
De ha a mostani flashel nem mennének az uj letöltött játékok akor nem is lenne értelme a flashnek.
Ki mit hallott az új flash-ről.
Én úgy tudom hogy az új letöltött játékok nem fognak futni a mostani flash-el.
Ivanmartin01, nem kell bele hűtés modolás. Ha újat veszel 50.000 - 70.000 -be kerülhet. A flashelésre szerintem egy tízes elég.
Nekem Arcade van és flash-el garival együtt volt 50.000.
Szeretnék venni 1 Xbox 360 Elite-t és a véleményeteket szeretném kérni erről a gépről mert ez lenne az első Xbox-om és nem nagyon értek hozzá.Kell bele hűtés modolás?És a flashelése kb menyibe kerülhet?
Tervezem, hogy karácsonykor meglepem magam egy Xbox 360 Slim-el. A kérdésem az lenne, hogy elég a 4 Gb-os ha nem akarok rajta filmet tárolni stb? Csak mentések lennének rajta.Másik dolog, hogy futtatja a sima Xbox játékokat is?
Slim: Új külső, 250gb HDD beépített Wi-Fi.halkabb műkődés, 1 hónap xbox live gold előfizetés.
Hát nem tudom hogy kilehett e flashelni a Slimet, de az Arcadot biztos.A játékokat ugyanúgy futattja mindkettő.
Én inkább a silmet ajánlom mert van 250 HDD, de a arcade-hoz is lehet venni HDD-t de 20-30e között van egy merevlemez.Ajánlatosabb felteni a játékokat , halkabb műkődés, gyorsabb betöltés, biztonságosabb is. A flashelés olyan 7000-12000 Ft körül van.