Foley-v:a win 10 alao defendere eleg neked?vagy csak ovatosan bongeszel?friss a win 10 nem akarom 1 virus miatt ujrarakni. Vagy esetleg vki vmi jo free irtot???
Na jó most már tényleg nem tudom hova tenni a dolgokat srácok :/ első indításnál a tálcán lévő ikonok nem érzékelnek, második indításnál a kereső csak tölt..és legalább 4-5 alkalommal újra kell indítani hogy minden funkció működjön :"/ miért van ez??
Háttér😃iavetítés mappa kiválasztva
gyakoriság 10 perc és nyújtás.
win 8. nél volt arra lehetőség hogy sorrendbe vagy véletlenszerűen ebből nem értem mért kellett ki venni.
Csak a Windows Áruházba szedett játékokra vonatkozik, amiket szerintem nem használsz.
Omis: Nekem alapból véletlenszerű, mit állítottál el? Én nem mentem semmire csak diavetítés, és kiválasztatom a képeket és már ment is. Ezen kívül csak "automatikus témaszín a háttér alapján"-t állíttattam be.
Ne használj vírusirtót, legalábbis olyat, amiben valós idejű védelem van. Nekem csak Malwarebyte's Anti Malware van a gépemen, amivel hetente futtatok egy keresést, de nem talál semmit általában. Évek óta nem használok vírusirtót, mert nincs rá szükségem. És nem, nincs tele vírussal a gépem.
Windows 10-en miért nem lehet telepíteni a COD4MW-t? Kb a felénél már minden fájlra azt írta ki hogy nem lehet telepíteni, ha kihagyom a következő fájlt szintén nem lehet telepíteni? Hogy rakjam fel?
Az újabb frissítés óta megint bitang lassú lett :/ a szokásos fél perc helyett megint 5-10 perceket igénybe vesz csak a bekapcsolás van amikor a tálcán lévő ikonok mint pl a kereső vagy a start menü egyszerűen nem reagáltak..mindén frissítés után ez van😞
nekem nincs csak lehetőség arra hogy a képeket(háttér)diavetítésnél véletlenszerűen dobja be?!
sorba marhára nem jó mindennap az elejéről kezdi de ha valaki tud egy nagyon jó programot erre szívesen elfogadom.
flamina nálam kikapcsol. Mind a billentyűzeten mind az egeren van valami lámpa ami világít de gép kikapcsolása után az is kikapcsol. Mind a kettő USB-s persze. Más olyan nincs ami USB-s lenne és világítana, így pontosan nem tudom megmondani hogy egyéni hiba vagy sem, de ennyiből nekem úgy tűnik hogy egyéni csak.
na végre egy szabad nap..átnéztem a windows.old mappát olyan fájlok vannak benne hogy asztal megjelenítése (1KB-os fájl össz-vissz) és ehhez hasonlók (pl ablakok közötti váltás) ha ezeket eltávolítom ugye akkor ezekből nem lesz gond? mivel sajnos nincs annyi időm hogy átnézzem a win10 mappáját hogy ezek abban is megvannak-e
M3ChanicX: Mikor megvettem a gépemet, én is így voltam vele 2 hónapig. Bár az én vinyóm 1 TB-os. De semmi értelme annak hogy csak 1 C meghajtód legyen és arra telepítel mindent. A C meghajtó legyen a Win 10-é, meg a fontos programoké. Vagy oszd el 2 felé, vagy vegyél még 1 vinyót vagy SSD-t.
Nos, ide írok inkább mert itt biztos el is olvassa valaki 😆
Szóval.. újra szeretném rakni a rendszert... namost. Mennyire lenne jó ötlet, ha nem osztanám el a vinyót 2 particióra? Szóval a rendszer megkapná az egész 300gb-t és mindent arra telepítenék, ergo csak egy C meghajtóm lenne. Ki támogatja és ki ellenzi? 😆
Szerintetek a Windows 10 megoldás lehet a következő problémámra:
Állandóan rendszerindításkor és másoláskor 100%-on pörög a HDD , még a böngésző is alig bír első elinduláskor betölteni , próbáltam már a win7 és a win8.1-et de mind a kettőnél ugyan ezt van :/ Szerintetek a win10-el nem lesz ez a problémám?
Dono:
Egyetértünk !
Szerintem is erre rákéne feküdniük hogy különböző frissítésekkel segíthetnék ezeket tök jó dolgokkal!
Mert teljesen igazad van hogy OSX- Linux felhasználok mindig izgulva várják a következő frissitéseket mert mindig valamit hozzá ad!
És egy kicsit lehetne bőszavúbb is a rendszer hogy mégis miket rakosgatunk fel!
Jó lesz ez, csak a Microsoftnak le kell még bontania számos elterjedt téveszmét, és minden vélt vagy valós félelmet a frissítések, illetve a szolgáltatásai körül. Az lenne a jó, hogyha tényleg rendszeresen érkeznének nagyobb frissítések és azok tényleg javítanának, fejlesztenének a rendszeren, lehetőleg súlyosabb hibák nélkül. OSX-en mindig várják a frissítéseket, mert hoz új dolgokat, a különböző Linux disztribúciókon is mindig van valami látható fejlődés és várják is a felhasználók.
Gyerekek, a végén még megérjük, hogy tényleg hasznos frissítések jönnek Windowshoz. A következő verzióban pl.: jobb memóriakezelés (tömörítés alkalmazása lemezre írás helyett), és választható színű ablakfejléc jön. Az insiderek már frissíthetnek elvileg. 😀
Ilyen böngészőről soha nem hallottam még, úgyhogy teljesen passzolom. Egyet megpróbálhatsz még, a böngészőn belül a megjelenítéseknél megnézni a betűméretet. Vagy nézd meg másik böngésző alatt is ilyen-e. Ha nem akkor a böngésző hibája.
gyakoriság 10 perc és nyújtás.
win 8. nél volt arra lehetőség hogy sorrendbe vagy véletlenszerűen ebből nem értem mért kellett ki venni.
Omis: Nekem alapból véletlenszerű, mit állítottál el? Én nem mentem semmire csak diavetítés, és kiválasztatom a képeket és már ment is. Ezen kívül csak "automatikus témaszín a háttér alapján"-t állíttattam be.
sorba marhára nem jó mindennap az elejéről kezdi de ha valaki tud egy nagyon jó programot erre szívesen elfogadom.
Második segített: [LINK]
Egy KINGSTON 120GB V300-as SSD bőven megfelelne eme célra? 😀
Akkor ideje beszerezni mégegy vinyót... vagyis SSD-t 😀
Köszi a válaszokat! 😀
Szóval.. újra szeretném rakni a rendszert... namost. Mennyire lenne jó ötlet, ha nem osztanám el a vinyót 2 particióra? Szóval a rendszer megkapná az egész 300gb-t és mindent arra telepítenék, ergo csak egy C meghajtóm lenne. Ki támogatja és ki ellenzi? 😆
Állandóan rendszerindításkor és másoláskor 100%-on pörög a HDD , még a böngésző is alig bír első elinduláskor betölteni , próbáltam már a win7 és a win8.1-et de mind a kettőnél ugyan ezt van :/ Szerintetek a win10-el nem lesz ez a problémám?
Egyetértünk !
Szerintem is erre rákéne feküdniük hogy különböző frissítésekkel segíthetnék ezeket tök jó dolgokkal!
Mert teljesen igazad van hogy OSX- Linux felhasználok mindig izgulva várják a következő frissitéseket mert mindig valamit hozzá ad!
És egy kicsit lehetne bőszavúbb is a rendszer hogy mégis miket rakosgatunk fel!
bent vagy a insider builderbe?
" th2_release Professional 10525. "
Ez pontosan mit javít vagy mit add hozzá a rendszerhez?
KakaosTsiga: Köszi holnap meglesem. 😀