Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sapphire ati radeon 5670
Ati radeon 4850
Én most találtam egy 4850 1gb ddr5 videókártyát 15500-ért 😀
lehet h megveszem
15ért HD3870x2-t inkább
Én most vettem 12k-ért Sapphire 4850-et, a jobbik hűtéssel a Hardveraprón.
Sztem jó vétel volt.
Nem elég a 2db 5870? 😆
lehet h megveszem
Sztem jó vétel volt.
magyarlovag01
Már van HD4850 16k-ért, nézz szét Hardveraprón!
máris 😀
Már van HD4850 16k-ért, nézz szét Hardveraprón!
Most nagyon kérném a segitségeteket 😀
Melyik érné meg inkább? 15e-ért egy 4830-as, vagy 16e-ért egy 5670, vagy
16-ért egy 4850?
kössz a segitséget 😀
Ha csak annyi kell hogy szépen fussanak a gémek, akkor 9800Gt-nél nagyobb karit vegyél. HD4850/4870 lehet kapni 14/18k-ért is a kártyákat!
Nálam nem számít a DX11, úgy is csak Xp-t használok, egyszerűen nem tudok átállni Win7re. Ezért nem tudok dönteni, és mondjuk a 9800GT preferálom mivel erősebb, de viszont régebbi darab, az Ati 5670 új, de viszont gyengébb. Melyiknek futna jobban pl a Crysis 2, vagy Dirt 3?
a crysis 2 az nem nagy grafikán fut egy 8800gtvel is ami a 9800gt ami a gts250 stb... vagyis több lesz az fpsed a 9800gtvel de nem lesz sokkal jobb a grafika
Ja de az X2, kétszer annyit fogyaszt, mondjuk gyorsabb sokkal.
De annyival nem.
6+8pin... egy 5830 is 6+6pint ami nem sokkal kevesebb.
a 3870x2 egy GTX275 erejét sztem tudja
De annyival nem.
valaki szerint a 9800Gt a jobb választás, igaz nincs Dx11, de erősebb mint a HD5670. Így most nem tudok dönteni.:S
az 5670 nem olyan erős hogy nagy felbontáson képes legyen a DX11-re. DX10ben persze hogy a 9800gt az erősebb
l
az szep 😃 😃
az enyem 3.88 lett 😃😃
(monjuk szartam tanulni 😃😉
4-es lett volna kereken ha nem lennek olyan bena tesibol 😃
en jovore remenykedem egy HD6850-ben 😜 😃
hidd el majd középsuliba ha nem tanulsz úgy jársz mint én. én 8adikba 5ös töriböl mostmeg majdnem bukás..... akkor és mostsem tanulntam
niteforce
😆 na igazi kocka vagy! Netezni, gondolom fészbuk megy ott is...hát ehhez no comment.
ha akarod tudni gepigenyeztem, f@szbuktol a falra maszok 😃😃
monjuk nem sokat neteztem , csak ilyen szarokon mint rajz, meg enek, meg amikor tesin direkt nem vittem cuccot, meg direkt elestem felmentesert 😃
😆 na igazi kocka vagy! Netezni, gondolom fészbuk megy ott is...hát ehhez no comment.
nekem jovore tanulni kell mert 1reszt 8. , masreszt meg HD6850😃😃
az enyem 3.88 lett 😃😃
(monjuk szartam tanulni 😃😉
4-es lett volna kereken ha nem lennek olyan bena tesibol 😃
en jovore remenykedem egy HD6850-ben 😜 😃
nagyon faxa geped lesz mostan 😃
Negyed óra és az alaplap is megjön... Hard -Ver -Apró-ról van az alaplap: MSI 790FX-GD70 😀 Már azt is várom 😀
Grat hozzá! Ne szerelmesedjél bele a külsejébe, majd ah teszi a dolgát, akkor szeresd! Kockák... 😃
sztem már ki is verte rá 😆
Oké.. 😃
az AMD 3800+ melett szolgál az új VGA?
Nekem az lenne a kérdésem, hogy: Két különböző márkájú videókártyát lehet Crossfire-be kötni? Mármint úgy értem, hogy van két Ati HD 3870: az egyik Sapphire, a másik pedig mondjuk Asus. Ezt a kettőt össze lehet így kötni? 😕
Most van egy GTX 460 768MB VGA-m. Mi lesz, ha veszek mellé egy 1 vagy 2GB-s GTX460-at és SLi-be kötöm őket?
Nagyjából pont semmi. 😀 Igazából hardveresen nem lenne gond, bár a különböző memóriainterfész nem tudom, hogy mit eredményezne, de szoftveresen nem engedélyezett.