Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sapphire radeon hd4850 1gb RV770 helyett ez megéri:
MSI N450GTS-MD1GD3 GTS450 1GB GDDR3 PCIE
?
Szép napot!
Az számít h hány wattos?
Ahha. Akkor esetleg tudnál ajánlani vmi megfelelőt, ami elfogadható árban van?
A tápegység ha jól gondolom mercury 450 W-os.
akkor vegyél először egy tápegységet, a petárdát meg rakd el szilveszterre 😀
Ezt most hogy érted pontosan?
Ezt most hogy érted pontosan?
Athlon x2 5200+ 2.7ghz
3gb ddr2
500gb sata
ati hd4670
chieftech 500w
max 30ezret szeretnék rákölteni...
Üdv mindenkinek! Videokártyát szeretnék venni az asztali gépbe, de nem igazán vagyok otthon számítógépek terén.A gyerekeim szeretnék használni internetre,tanulásra, és főleg játékra.A rendelkezésre álló keret 17-23 ezer ft. Azt persze tudom, hogy ez a legújabb játékokhoz kevés.A gép nagyjából így áll össze:
Processzor:AMD Athlon 2 X2 240 BOX 2.81Ghz, 1.93 Gb RAM
Alaplap: AMD AM3 Gigabyte GA-M68M-S2P
Memória: 2 GB/800 MHz DDR2 RAM Kingston.
Kaptam két tippet: Sapphire ATi Radeon HD 5750 1 GB DDR5 és Sapphire ATi Radeon HD 6670 1Gb.
A tanácsokat illetve ötleteket türelmetlenül várom és köszönöm!
Processzor:AMD Athlon 2 X2 240 BOX 2.81Ghz, 1.93 Gb RAM
Alaplap: AMD AM3 Gigabyte GA-M68M-S2P
Memória: 2 GB/800 MHz DDR2 RAM Kingston.
Kaptam két tippet: Sapphire ATi Radeon HD 5750 1 GB DDR5 és Sapphire ATi Radeon HD 6670 1Gb.
A tanácsokat illetve ötleteket türelmetlenül várom és köszönöm!
Üdv Mindenkinek! Rendeltem itt egy Sapphire HD 6770 1 GB-t videókártyát és az lenne a kérdésem, hogy jelenleg Én az alaplapra integrált Geforce 6100-as monitorvezérlőt használom: akkor most le kell törölni az Nvidia drivert vagy maradhat és beleteszem a kártyát az alaplapba és feltelepítem mellé az ATI Catalyst-et és kész???
Akkor most melyiket? Törlés az Nvidia driver vagy mellé feltelepítem? A BIOS-BA ezt találtam: PCIE Spread Spectrum ---> Enabled. Ez lesz az engedélyezés? Ha nem, akkor mutasd már meg, hogy melyik az vagy hogy milyen néven kell keresni?
Üdv Mindenkinek! Rendeltem itt egy Sapphire HD 6770 1 GB-t videókártyát és az lenne a kérdésem, hogy jelenleg Én az alaplapra integrált Geforce 6100-as monitorvezérlőt használom: akkor most le kell törölni az Nvidia drivert vagy maradhat és beleteszem a kártyát az alaplapba és feltelepítem mellé az ATI Catalyst-et és kész???
Hát ha minden csúszkát feltolok maxra a többi beállítást meg very high-ra akkor le szokott menni 30 fps alá.
Nem a kártya kevés neki, nekem simán ment vele...
És a Windows élmény index sem stimmel a géped képei között 😕 nekem a gtx 560 Ti re nemrég 7,9 (maximális) osztályzatot adott.
greenmelon: A patcheket felraktad? Ha nem, akkor rakd fel a patcheket, valamivel jobb lesz.
Koni: Asus, Sapphire, Gigabyte, XFX, Powercolor, MSI. Én ezeket ajánlanám, minőségi videókártyákat gyártanak.
1.0.0.7-ig patchelve van. 😀
De nem arról van szó, hogy nem fut rendesen, csak ha az égvilágon mindent maxra húzok akkor hajlamos 25 FPS alá menni, ennyi az egész.
Nah boccs a tegnapiért fiuk.
Akkor milyen márkába ajánlotok 6790 de indokljátok is inkább a teljesitmény érdekel
Én a Sapphire-t .
Ugyanis neke volt lehetőségem pár gyártót(sapphire,asus,msi,gigbyte,xfx)kiprobálni mind egyik Raedon HD 5670-es volt a Sapphire volt e lgjobb és a Gigabyte a legrosszbb a legnagyobb külömbség amit tapasztaltam az 10fps-volt.
Koni: Asus, Sapphire, Gigabyte, XFX, Powercolor, MSI. Én ezeket ajánlanám, minőségi videókártyákat gyártanak.
Akkor milyen márkába ajánlotok 6790 de indokljátok is inkább a teljesitmény érdekel
Mióta az 560 Ti-m van azóta ezek megoldódtak, bár a GTA IV-hez még mindig kevés maxon. 😀
Kevés?? Nekem a GTX460-on simán megy maxon FullHD-ban.
Mióta az 560 Ti-m van azóta ezek megoldódtak, bár a GTA IV-hez még mindig kevés maxon. 😀
Na de most én kérdezek 😜 20e Ft ból milyen karikat lehet venni inkább használtat pl HD4890 esetleg ha mázlim van GTX280 vagy akkor inkább egy új HD5830 extreme +5 e ft ér (tehát 25-26) ?
Oszt nem lessz mit okoskodjatok
Jolvan mind1 tudjátok mit felejtsétek el legyen nektek igazatok
Nah ez volt aztán, felesleges hsz 😃 Nem bírod elviselni, ha valaki jót szeretne neked? ilyen buta nem lehetsz .... aki már közép suliba jár...
bármit vehetsz , nem kinézet a lényeg... attól még lehet egy szar..
Jolvan pujám osztod még az észt?Én 1 szóval se montam,hogy jobb mint más hűtőrendszer...
Hanem,hogy én milyet szeretnék venni de ti ebbe belekötöttetek😠
Attol még hogy tetszik , te tanácsot kértél... ök elmondták hogy van jobb is, kb azonos árban... ha nem érted meg ez van 😀
Hanem,hogy én milyet szeretnék venni de ti ebbe belekötöttetek😠
Lehet,hogy téves kijelentést tettem de ti arra már rávágtátok h sz*r