Milyen monitort vegyek?

2008. October 06., téma
Fórum » Periféria
Ha nem tudod, vagy nem vagy elég biztos benne, hogy milyen monitor is vegyél, akkor itt nyugodtan kérdezhetsz.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pitbull87 avatar
Sziasztok !
Monitor vásárlás előtt állok de nem tudom melyik milyen monitor internetről rendelném tehát nem is próbálhatom ki melyiknek milyen a kép minősége.
Milyen monitort ajánlanátok max 30 ezerig ami Full HD felbontásban tud üzemelni 😀
Én ezt néztem ki csak nem tudom hogy jó e AOC F22S+ elvileg Full HD+jól is néz ki 😀
De ha van jobb 30k ig akkor írjátok le a márkáját 😀
És min 22" legyen!
0
0
0
0
Osynho avatar
niteforce:
A lehető legjobb képminőség egyből kizárja a TN paneles modelleket. Miért kikötés a LED megvilágítás?

mateos:
Elég jól néz ki egyes nem natív felbontásokon a Dell u2311, legalább is a tesztek alapján. Monitort nem 1 évre vesz az ember, így meggondolnám, hogy mibe fektetem a pénzemet.
Egyébként az 1600x900-al az a baj(om), hogy a vertikális felbontás kevés, tehát "alacsony" a kép, ami netezésnél, word docnál, stb nagy hátrány.
0
0
0
0
mateos avatar
JackFeryll írta:
mateos írta:
Kmisi99 írta:
Nos ugyan drágább de ezt a monitor itt orrba szályba ajánlják. Dell U2311H
itt vannak az érvek
[LINK]
és itt van a rajongói tábora
[LINK]

Szerintem meggyőző érvek mind érdemes a linkeket is megnézni az elsőnek belinkelt oldalon

Bocs másmilyet nem tudok csak ezt ismerem 😆

Ez szép és jó csak sajnos mint leirtam rettegek a Full HD-től 😃 és abban is kéne tanács hogy olyat kéne, vagy inkább hanyagoljam

FullHD ha jatszol ha filmet nezel akkor kotelezo.

Ezt is értem, csak attól tartok ha Full HD-ban akarok játszani visszakellene venni a teljesítményből mert az 5670 nem bírná, így most megy maxon a witcher BFBC2 Dirt3, de Full HD-ban nem hiszem hogy menne
0
0
0
0
JackFeryll avatar
mateos írta:
Kmisi99 írta:
itt vannak az érvek
[LINK]
[LINK]

Szerintem meggyőző érvek mind érdemes a linkeket is megnézni az elsőnek belinkelt oldalon

Ez szép és jó csak sajnos mint leirtam rettegek a Full HD-től 😃 és abban is kéne tanács hogy olyat kéne, vagy inkább hanyagoljam

FullHD ha jatszol ha filmet nezel akkor kotelezo.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziaszzok!
Terv gepemhez tudtok ajanlani valami jo monitort a terv gepemhez?
Max. 60.000 forint
kikotes: full-HD , LED, es a leheto legjobb kepminoseg 😀
kosz elore is!
0
0
0
0
mateos avatar
Kmisi99 írta:
itt vannak az érvek
[LINK]
[LINK]

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
itt vannak az érvek
[LINK]
[LINK]

0
0
0
0
mateos avatar
Hello segítséget szeretnék kérni hogy milyen monitort vegyek a gépemhez. Úgy gondoltam hogy olyan 30-40000 forint környékére lőném be. Főleg a felbontással vannak aggályaim ugyanis nem mernék ful HD-satt venni mivel az vissze venne a látványból. Olyan 1600x900 körülire gondoltam
0
0
0
0
StYl3 avatar
1x próbáltam a Metro2033-t úgy, de hát nem volt nagy sikerem úgy 😃
0
0
0
0
no avatar
hát az nem árt 😃 notin a kis érintősön tolni egy akció játékot 😆
0
0
0
0
StYl3 avatar
simán 😃 egeret csatlakoztattam rá mert azért játékoknál jól jön 😃
0
0
0
0
no avatar
a notihoz csatold hozzá 😆
0
0
0
0
StYl3 avatar
ha PC-m lenne tuti Razer-t vagy Logitech-et vennék gamer keyboard-nak 😀
0
0
0
0
asdasd1 avatar
http://www.xxxx.hu/shop+RAZER-Arctosa_66802_80336

az x-ek helyére írd oda, hogy p c l a n d persze egybe 😆

itt 12.100 nem tom hol volt a 11.700as de biztos meglehet találni szét kell nézni.
0
0
0
0
no avatar
Razer Arctosa ezt hol néztétek ? van belőle magyar kiosztás ? 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Csak azért írtam, mert így lássa, hogy ketten is voksoltunk már arra, így talán könnyítünk a döntésén😃
0
0
0
0
no avatar
köszi nektek 😀 átgondolom megnzem ezeknek a vezeék hosszuságát vhol és döntök 😀
0
0
0
0
StYl3 avatar
tudom, én csak megerősítettem 😀
0
0
0
0
asdasd1 avatar
az Arctosat előbb írtam 11.700ft
0
0
0
0
StYl3 avatar
snorbert194 írta:
Nem tudnátok nekem ajánlani egy jó kis billentyűzetet egér nélkül nem vezetékeset és magyar kiosztásban játékokra? 😃

Trust Thinity (14,000Ft) ezt ajánlom figyelmedbe.
vagy ha igazi tökéletes Gamer billentyűzetet akarsz akkor Razer Arctosa; Logitech G11; Logitech G110(ez igaz 17,000FT de nagyon megéri)
0
0
0
0
no avatar
vezeték nélkülivel simán ki..szhatnád az ablakon 😆 vezetékessel meg ha fel..sz max szétvered vagy előbb ki kell huznod és ki.szni az ablakon 😆
0
0
0
0
asdasd1 avatar
az igen akkor nem vagy elvetemült 😆 gyógyszer a felső fiókban 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Synda: Ebben hasonlítunk mármint nem a lemerülésre, hanem ahova az elemeket rakom ott kitört a pöcök és, ah egy kicsit jobbat rányomok akkor kiesnek az elemek, tegnap is kiesett egymás után 3x, földhöz b*sztam , h kiesett 4 gomb spacel azóta is szarakodok, kicsit feltolt agyilag 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
ahogy néztem ott vezeték nélküli volt írva, sztem ezekből van 2 fajta bár lehet csak elírták.😃
0
0
0
0
no avatar
akkor viszont vmi hossu vezetékes kéne 😃
0
0
0
0
no avatar
és vezeték nélkülire?? 😃 vezetékesre én is találtam jókat csak nekem vezeték nélkli kéne vagy legalábbis hosszu vezetékes
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Razer Arctosa - 11.700Ft
0
0
0
0
no avatar
Nem tudnátok nekem ajánlani egy jó kis billentyűzetet egér nélkül nem vezetékeset és magyar kiosztásban játékokra? 😃
0
0
0
0
StYl3 avatar
ezen a Benq monitoron a filmek is gyönyörűek lehetnek. mostanában az ilyen monitorokban gondolkodnak sokan, ami jó ár/érték-ben vannak. Ezt a Benq-t nagyon sokan veszik mert minőségi LED monitor és mindenhez tökéletes.
Hát egy olyan VGA-hoz ami full hd-t bírja ahhoz majd elkel egy ilyen monitor. Csalódni nem csalódnál vele az 100%. Én annyit mondok még hogy sok sikert akkor a vásárláshoz 😀
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Értem, azért is akarok egy 22 colos full hd-s monitort, mert szeretnék venni videókártyát is, amihez pedig el kell a full hd mert nélküle mit érnék vele. Meg film fanatikus vagyok, szal az biztos, hogy nem bánnák egy ilyen monitort, csak egy kicsit a hibától félek, de sztem nem sok rá az esély, hogy az legyen, de ez még a jövő kérdése.
0
0
0
0
StYl3 avatar
így van. én azt mondom hogy ezzel a monitorral jól járnál. gyönyörű képe van, az 1920x1080-as felbontás is full szép és nincs gond vele. gyors a reakció ideje is, és még dizájnos is.
Hát tudásom szerint nem fog lemenni most monitor ár (lehet egyes boltokban mennek kicsit lejjebb) de nem drasztikusan (+-1-2000Ft)
0
0
0
0
asdasd1 avatar
snorbert194: Akkor elsőként miért nem LG-t ajánlottál, mert ahogy elnézem te is egy 30k-s lg-t akarsz venni 😆
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Arra igen, de a pixelhibára csak egy bizonyos szám után figyelnek fel, 1-2 esetén nem igazán érdekli egyik eladót sem.
De mondjuk ez mindnél így van h lehet pixel hiba, de ezen kívül még akinek hibás is volt még az sem bánta meg leírások alapján. Jövőhónapban szeretnék venni, de ha valami csoda folytán nem találok vagy inkább nem lesz jobb ár/érték arányú monitor akkor sztem biztos ez lesz.
0
0
0
0
no avatar
StYl3 írta:
asdasd1 írta:
Hy. Ajánlanátok 30-30valahányK-s kategóriában monitorokat?(Ebben az árkategóriában a legjobbat, ha tudjátok) Köszi előre is😃

30-40K-s kategóriában ezek a legjobbak amiket tudok.
Benq G2222HDL(21,5" ) : 32,000
Samsung SyncMaster BX2231(21,5" ) : 37,000Ft
Samsung S22A300B(21,5" ) : 32,000Ft
LG E2360V(23" ) : 39,000Ft
LG E2260S-PN(22" ) : 32,000T.

Én szerintem a Benq G2222HDL érné meg a legjobban. De a döntés a tiéd.

Én a két lg-t mondanám inkább 😃 benq se rossz de én lg párti vagyok és lgkben nem nagoyn csalódtam még 😃
0
0
0
0
StYl3 avatar
szerintem elég megbízható. Én ahogy olvasgattam nagyon strapabíró és sokáig bírja ha az ember odafigyel rá. Jó lehet van 1-2 db ami gyártás során valami kisebb gond keletkezhet, de erre a gyártó garanciát vállal.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Köszi, olvasgattam tegnap pont erről a Benq G2222HDL-ről egy fórumot sokan dicsérték, csak azért volt sok olyan üzenet is, hogy pixelhibás volt neki, meg pár hét múlva elő jött, persze mondjuk ez mindnél előfordulhat, alkalmam meg nincs annyira elmenni Pestre vagy olyan helyekre személyesen, ahol kibírnám próbálni igaz, ha futárral hozatom akkor 8 napon belül úgy tudom vissza lehet küldeni saját pénzből, ha hibás.
0
0
0
0
StYl3 avatar
asdasd1 írta:
Hy. Ajánlanátok 30-30valahányK-s kategóriában monitorokat?(Ebben az árkategóriában a legjobbat, ha tudjátok) Köszi előre is😃

30-40K-s kategóriában ezek a legjobbak amiket tudok.
Benq G2222HDL(21,5" ) : 32,000
Samsung SyncMaster BX2231(21,5" ) : 37,000Ft
Samsung S22A300B(21,5" ) : 32,000Ft
LG E2360V(23" ) : 39,000Ft
LG E2260S-PN(22" ) : 32,000T.

Én szerintem a Benq G2222HDL érné meg a legjobban. De a döntés a tiéd.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Köszi megnéztem elég jó😃 még jöhetnek válaszok😃 de ez is egy lépés már a gondolkodás felé 😀
0
0
0
0
no avatar
Asus VE228T ezt ajánlanám neked nem drága és elég jó is ismerősömnek van és meg van vele elégedve és rádásnak még led-es is .) árgépen megnéztem 29.000-tól 34.000-ig vannak 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Augusztusban szeretnék monitort venni és ki is néztem egy AOC e943Fws-at 22.500ft ért.De találtam egy HKC 9809A-t 18.700ft-ért ami nem rossz ár egy 19"-os LCD monitorért.Szerintetek jobban megérné a HKC-t vennem?Mert nagyon sok rosszat hallottam már a tápegységeiről.Előre is köszi 😀
0
0
0
0
gabi86 avatar
Sziasztok
az lenne a kérdésem mi a különbség a sima TFT és a TFT Wide monitor között , a formájukat tekintve?
Csak azért érdekel mert majdnem 10000ft külömbség van a két monitor között az egyik 20000körül /Wide/ a másik meg inkább 30000Ft körül mozog.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Sziasztok szerintetek melyik a jobb
1: Samsung SyncMaster E1920N

- képernyőméret: 19"
- panel-technológia: TN
- felbontás: 1.360 pixel x 768 pixel
- reakcióidő: 5 ms
- kontraszt típusa: dinamikus
- kontrasztarány: 50.000:1
- fényerő (candela): 250 cd/m2
- látószög: 170° / 160°
- grafikus szabvány: WXGA
- HDCP támogatás
- csatlakozók: 15 tűs D-SUB bemenet, DVI-D
- szín: fekete
- fogyasztás: üzem 20 W, készenléti 0,30 W
- méretek: SZ 44,30 cm x MA 27,30 cm x MÉ 6,30 cm
- méret állvánnyal: SZ 44,30 cm x MA 33,50 cm x MÉ 18 cm
- tömeg (lábbal): 3,45 kg

2: LG Electronics W1946S
- képernyőméret: 18,50"
- panel-technológia: TN
- felbontás: 1.366 pixel x 768 pixel
- reakcióidő: 5 ms
- kontraszt típusa: dinamikus
- kontrasztarány: 30.000:1
- fényerő (candela): 250 cd/m2
- látószög: 170° / 160°
- csatlakozók: 15 tűs D-SUB bemenet
- TCO: 5.0
- szín: fekete
- fogyasztás: üzem 22 W, készenléti 0,50 W
- méret állvánnyal: SZ 44,30 cm x MA 35,60 cm x MÉ 17 cm
- tömeg: 3,20 kg
- tömeg (lábbal): 3,34 kg

???
0
0
0
0
Osynho avatar
Egyénfüggő, hogy kit mennyire zavar. Megmondom őszintén nem láttam még ezt a Dell-t játékok alatt, de a fórumokban hozzászóló tulajok szerint nem zavaró a 8ms. Az emberi szem csak korlátozottan képest érzékelni az utánhúzást, illetve játékfüggő is a dolog, hogy mennyire látványos. Én nem vagyok "hárdkórgémer", viszont fontos a jobb minőségű kép, így valószínűleg ilyet veszek (ha nem lesz pénzem 32"-os tv-re 😆😉.
Quadgame94: szívesen
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció