Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De van a karin 1D-SUB és 2DVI is, meg 1 HDMI. Akkor azt tudjuk h Scart a TV csatija😃. Akkor milyet kéne vennem?
akkor olya amit eddig szerettéél volna scart dsub
most már tudom köszönöm szépen, tehát D-SUB-Scart kell oksa.
naja, de azt hogy akarja hogy milyen TV-re kötni a gépet? mert egy mezein nem lesz olyan jó... egy HD ready-n meg megint értelmetlen...
most már tudom köszönöm szépen, tehát D-SUB-Scart kell oksa.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=126506203&pnr=10001&foto=1 Én ezt nem téglalapnak látom ezért nem azt írtam
scart a neve
a nevét nem tudom ennyire nem értek hozzá, egy viszonylag vastag és széles amibe sok tüske van😀 az jön a lejátszóból és egy kör alakú amibe 1 tüske van, az meg az utcáról a szolgáltatótól😃 sorry másképp nem tudom elmondani
lenne 1 kérdésem😀 a gépet szeretném a TV-re kötni, de nem tudom milyen zsinór kellene hozzá. Gigabyte HD5750-nem van ,a TV az CRT és csak egy csatlakozó van benne amibe a kábel megy😃. Pontosabban a videólejátszóba megy a kábel, és onnan fel a TV-be, mint vmi féle erősítő. Az lenne a kérdésem h a videóba, vagy a TV-be kéne nyomjon, illetve milyen csatlakozó kell a VGA-ba. Előre is köszönöm
Köszi a válaszokat😀 Gtx 570 nekem is szimpatikusabb, de nem vagyok benne biztos, hogy akár a battlefieldhez elég lesz😃 és ki tudja mi lesz itt még jövőre 😃 még megvárok pár tanácsot aztán eldöntöm 😃
ha azt mondod hogy a battlefieldnek nem lesz elég egy GTX570 akkor be is szarok álló helyben. Mikor volt olyan hogy minimum VGA egy csúcskategória?
Köszi a válaszokat😀 Gtx 570 nekem is szimpatikusabb, de nem vagyok benne biztos, hogy akár a battlefieldhez elég lesz😃 és ki tudja mi lesz itt még jövőre 😃 még megvárok pár tanácsot aztán eldöntöm 😃
ha azt mondod hogy a battlefieldnek nem lesz elég egy GTX570 akkor be is szarok álló helyben. Mikor volt olyan hogy minimum VGA egy csúcskategória?
Na jó, de ha kijön még 2-3 ilyen játék ami kihasználja, a 2GB vramot, akkor elképzelhető, hogy a HD6970-en jobban fog muzsikálni. Bár csak ezért azt venni hülyeség.
Hosszútávra melyik kártya éri meg jobban a HD 6970 vagy a gtx 570? Gépet akarok összerakni, de nem tom melyiket kéne az i5 2500k mellé venni
Én a GTX570-re szavazom. Ha fullhd-ban játszik az ember, még az újabb játékok 95%-ban is teljesen felesleges még az 1GB-nyi vram is. A legkomolyabb most talán a Crysis 2 a legújabb tapasszal meg DX11 pakkal meg minden szir-szarral, ahhoz írnak 1,5GB-ot. Persze ha több monitoron meg 3D-ben gondolkozik az ember, oda már elkél a 2-3GB-nyi vram. 😃 Viszont ha csak 1 monitoron fullhd-ben, akkor az az 1,25GB is elég, ami az 570-en van még egy jó darabig. Mire már nem lesz elég, valószínűleg maga a GTX570/6970 sem lesz elég. 😃
Hosszútávra melyik kártya éri meg jobban a HD 6970 vagy a gtx 570? Gépet akarok összerakni, de nem tom melyiket kéne az i5 2500k mellé venni
Hát Sims3-azni szeretne vele..:/
Felejtős a dolog
Húgom Intel GMA 4500M-jét lehetne erősíteni?1294 MB az összes grafikus memória,de csak 64 MB a dedikált.Lehet ezzel valamit csinálni,hogy erősebb legyen?
Ha az a cél, hogy használható legyen játékra, akkor szerintem felejtsd el. 😕
Ez meg ennél gyengébb.
aha értem 😃
nekem mások a HD 5850 Extreme-et ajánlották,de szinte sehol sem lehet kapni.
az 5830 mennyivel gyengébb az 5850-nél?
nekem mások a HD 5850 Extreme-et ajánlották,de szinte sehol sem lehet kapni.
az 5830 mennyivel gyengébb az 5850-nél?
Sapphire ATi Radeon HD6790 1Gb
erről a kártyáról mit gondoltok? megéri az árát? (32 ezer )
erről a kártyáról mit gondoltok? megéri az árát? (32 ezer )
kösz a választ😃és még valami jó kártyát nem tudtok hasonló árban?😃
mi a véleményetek a HD6950 2gb-ról?😃
itt egy cikk a többmonitoros megoldásról...
2. milyen csatlakozó kell.
3. mit kell csinálnom h a 2 monitoron ne ugyan azt lássam hanem egybe az egészet
4. milyen típusú monitorok alkalmasak erre. CRT, LCD, LED???
Előre is köszönöm
De szerintem rendeld meg 10 000Ft-ba nem kerül a szállítás. Ha meg ott veszed akkor is HD5850
HD5850, és az 32000Ft itt a gépigényen.
És másban,megérné húzni kicsit?
ha a procit meg a VGA-t is húzod akkor szintetikus tesztekben több pontod lesz az biztos.... de lehet h memóriának 100mhz GPUnak 75 lenne a jó ha olyan a hűtése
http://www.***/Videokartya/Asus_EAH5750_FORMULA/2DI/1GD5_DirectX11_PCIe_videokartya-p51891.html
Ez lenne az.
És az a +50MHz mutatna valamit pl játékok alatt?(több fps)
crysis2 ben tuti nem
Ez lenne az.
És az a +50MHz mutatna valamit pl játékok alatt?(több fps)
Szerintetek a kártyámat meddig érdemes húzni amit még elbír?
Nem tudom fejből a gyári órajelét,de 750MHz körül lehet,akármennyi is, egy + 50MHz-s tuningot biztos kibir a GPU,a memóra meg egy 75MHz-s tuningot.
az én régi RV535 magos VGA-m 578rol 820at vitte de olyankor kékhalál be is adta meg ilyenkor közbelép a teljesítmény csökkentés aminek nem tudom mi a neve. max 100mhz többet ne adj neki