Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
am mi nem fog fullon futni a gtx 460-on szerintetek?
ok köszi
akkor biztos hogy az lesz szeptemberben megrendelem és kb karácsony után meg is veszem a gtx 460-t
evga az jó lesz?
Jobb nem is lehetne 😀
akkor biztos hogy az lesz szeptemberben megrendelem és kb karácsony után meg is veszem a gtx 460-t
evga az jó lesz?
ezt nem tudtam azt hittem leeszi mind az 500W-ot vagy mennyit ad ki. köszi akkor biztos az lesz
ez jó?[url]http://***/?product_id=176730[/url]
Koppy96:A 6770 egy átnevezett 5770.Annyi különbség van, hogy a 6770-esen csinálltak egy bios frissítést amitől hdmi 1.4-es lett és képed blu-ray-es 3d-t támogatni.Fogyasztásban és teljesítményben ugyanaz mint az 5770.
és a GPU 50mhzval több a RAM meg 100-al
Rolando:Azt jelenti ami le van írva.Azaz olcsó szünetmentesekkel nem működik.De ez csak néhány aktív pfc-s delta tápra vonatkozik.A többi működik vele.Én egy cooler master gx450-et ajánlok a haverodnak.
Koppy96:A 6770 egy átnevezett 5770.Annyi különbség van, hogy a 6770-esen csinálltak egy bios frissítést amitől hdmi 1.4-es lett és képed blu-ray-es 3d-t támogatni.Fogyasztásban és teljesítményben ugyanaz mint az 5770.
Nekem egy 20k-s APC szünetmentesem van az jó?
ez a tápom https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=868
és FSP-böl nincs 450W-os? mert az is jó volna
Rolando:Azt jelenti ami le van írva.Azaz olcsó szünetmentesekkel nem működik.De ez csak néhány aktív pfc-s delta tápra vonatkozik.A többi működik vele.Én egy cooler master gx450-et ajánlok a haverodnak.
Igen nekem egy ilyen szünetmentesem van https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=868
és ez a táp talál evvel a kártyával?PCX keresöbe:
EVGA GTX 460 SE 1GB GDDR5 01G-P3-1366-ET videokártya
Chieftec CTG-450-80P 450W OEM tápegység
szivesen, meg is nezem a gepedet 😃
amugy szerintem a fifa 9 -et siman vinne, csak a jatek hibas szerintem. eredeti?
Nem eredeti, másolt dvd. Akkor csak az lesz a baj.😀
amugy szerintem a fifa 9 -et siman vinne, csak a jatek hibas szerintem. eredeti?
És a gépemet hol tudom kitölteni? Itt az oldalon belül valahol?
igen, a profilodban van egy olyan hogy gepeim, es ott tudsz hozzaadni gepet.
ha elakadnal a kitoltesben, akkor segitsegedre lehet az EVEREST program es a cpu-z/GPU-z programok.
Köszi a segitséget! Sikerült minden. Érdekes, hogy a fifa 09-hez gyenge, de a fifa 10-hez nem. 😃
És a gépemet hol tudom kitölteni? Itt az oldalon belül valahol?
igen, a profilodban van egy olyan hogy gepeim, es ott tudsz hozzaadni gepet.
ha elakadnal a kitoltesben, akkor segitsegedre lehet az EVEREST program es a cpu-z/GPU-z programok.
GeForce 440mx tulajdonságait szeretném megkérdezni 😃
Eggyátalán van Pixel Shader támogatotsága?
sztem a 2es... cod2ztem vele
és a GPU 50mhzval több a RAM meg 100-al
A 6770 rókabőr vagy jobb valamennyivel az 5770-nél, és melyik éri meg jobban az árát akár használtan akár újonnan ?
A tápegység nem mũködik négyszögjelet kibocsátó szünetmentes tápegységekkel?
Inkább FPS, Chieftec vagy Corsair.
És annak van 2 pcie tápcsatija most kérdezi tölem mert akarna venni majd egy 5870est?
ez jó volna hozzá?
Nagy kép
FSP 400W FSP400-60APN táp
PCX keresöbe
vagy tudtok ajánlani tápot gtx460-hoz 10000 forint körül?
Terhelés alatt 160W-ot fogyaszt a vga. És ha még bele akarsz rakni egy-két plusz dolgokat a gépbe,akkor az FSP Hexa tényleg jó választás lenne.😀
Nagy kép
FSP 400W FSP400-60APN táp
PCX keresöbe
vagy tudtok ajánlani tápot gtx460-hoz 10000 forint körül?
bocs hogy ennyit kérdezek de választás elött állok
Melyik a legnagyobb grafikus kártya amit elbír Core i3 2100 ?
Sírva fakadok az ilyen kérdésektől. 😃 Mehet mellé egy 6990 is egész nyugodtan.
Oks 😃 de nem úgy értettem ahogy te,sorry,rosszul fogalmaztam...Melyik a legnagyobb VGA aminél nem lesz procilimit?
Így se jobb a megfogalmazása. Erősen játék- és beállításfüggő a dolog. Ha van egy játék, ami kitudja használni az új sandy architektúra minden előnyét, az sokkal jobban fog futni ezzel az i3-mal, mint akár egy i7 990X-el. 😃 Viszont vannak olyan játékok, amik nem tudják kihasználni, de a 4-nél több szálat igen, ott az is előfordulhat, hogy egy Phenom II X6-tal közel olyan jól fut, mint egy új i5-tel. Meg ugye minél jobban leterheled a videokártyát, annál kisebb lehet a procilimit, ha van, ami ugye akkor van, ha a proci 100%-on pörög, de a videokártya nem tud, és nem lesz magasabb fsp érték, egy erősebb kártyával sem, de ez fordítva is előfordulhat. Na most magyarázok mindent, csak a kérdésedre nem válaszolok, bár nem is lehet erre pontos választ adni. 😃
[LINK]
Szóval olyan videokártyát kell keresni, amivel a kívánt felbontáson/beállításokon a lehető legritkábban van cpu/vga limit. Az a proci mellé 5850/GTX460 1G-6950 1G/GTX560Ti kártyákat ajánlanám fullhd felbontás mellé(az egyéb beállításokkal meg lehet h néha szórakozni kell, hogy jól fusson), attól függően, hogy mennyi lóvét szánsz rá.
Köszönöm a felvilágosítást 😀
Akkor HD 6950 lesz belőle 😀
Oks 😃 de nem úgy értettem ahogy te,sorry,rosszul fogalmaztam...Melyik a legnagyobb VGA aminél nem lesz procilimit?
Így se jobb a megfogalmazása. Erősen játék- és beállításfüggő a dolog. Ha van egy játék, ami kitudja használni az új sandy architektúra minden előnyét, az sokkal jobban fog futni ezzel az i3-mal, mint akár egy i7 990X-el. 😃 Viszont vannak olyan játékok, amik nem tudják kihasználni, de a 4-nél több szálat igen, ott az is előfordulhat, hogy egy Phenom II X6-tal közel olyan jól fut, mint egy új i5-tel. Meg ugye minél jobban leterheled a videokártyát, annál kisebb lehet a procilimit, ha van, ami ugye akkor van, ha a proci 100%-on pörög, de a videokártya nem tud, és nem lesz magasabb fsp érték, egy erősebb kártyával sem, de ez fordítva is előfordulhat. Na most magyarázok mindent, csak a kérdésedre nem válaszolok, bár nem is lehet erre pontos választ adni. 😃
[LINK]
Szóval olyan videokártyát kell keresni, amivel a kívánt felbontáson/beállításokon a lehető legritkábban van cpu/vga limit. Az a proci mellé 5850/GTX460 1G-6950 1G/GTX560Ti kártyákat ajánlanám fullhd felbontás mellé(az egyéb beállításokkal meg lehet h néha szórakozni kell, hogy jól fusson), attól függően, hogy mennyi lóvét szánsz rá.
az a kérdésem hogy a gts450 mikor fog elavultnak számítani vagyis hogy nem fog minden játék maxon menni vele?
Jan88:Köszi 😀
tasiadam:az a baj hogy egyik sincs a választékok között :S
Ám mekkora tápot ajánlatok neki?
Core i3 mellett üzemelne
Egy minőségi 450W-os táp lazán elég neki!😃
Thx 😃
tasiadam:az a baj hogy egyik sincs a választékok között :S
Ám mekkora tápot ajánlatok neki?
Core i3 mellett üzemelne
tasiadam.Kösz
Jan: 1280x1024. 20-25k,annyit szánna rá.. 😀
hát 20k egy 4890 majdnem
15ezer egy 3870x2
25 ezer egy 5830 extreme
Jan88: 1280x1024. 20-25k,annyit szánna rá.. 😀
A haverom megkért hogy kérdezzem meg itt tőletek,mert vannak akik elég jól értenek a cuccokhoz 😀
Megéri venni egy GTX 260-at játékra?..Mediumban gamelni is bőven elég lenne neki. 😀
a GTX260 egy 5770 talán... én úgy tudom hogy azt a szintet hozza