Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTX 460 (36k)
GTX 550 Ti (32k)
HD 6790 (35k)
HD 6770 (29k)
kb egy 20-ast de ez már a legvége, de lehet nem is karit veszek hanem beujitokegy uj procit, egy athlon x4 640-esre gondoltam az dobna sokat a gépen 4gb rammal?
Hát játékokhoz, inkább VGA kell. HD4870-et már kapsz ennyiért.
Nézz szét h a r d v e r a p r o . h u-n.
ATHLON 2 X2 240 2x 2.80Ghz
hinix RAM DDR3 2x 1gb 1333Mhz
GIGABYTE 8800GT 512 Mb Gyárilag tulhajtott
Próbáld el passzolni valakinek, vagy keress olyat aki be cserélné ha ráfizetsz,
Darab áron összesen kapnál talán 15-18 000Ft-ot. szerencsével 20 ezret is. És akkor dobj rá pár ezrest még.
Használtan
Phenom II X4 B55 15 000Ft
4GB RAM 3 000Ft
HD4870 20 000Ft
48 000Ft, és lenne egy nagyon jó kis konfigod.
és szerintetek két 8800gt hogy menne sli-ba? meddig lenne elég a játékokhoz? és sliban már milyen kártyákhoz lehetne hasonlitani?
Nemigazánn éri már meg sli be kötni,elég öreg model a 8800gt,bár még nem annyira gyenge,de akkor is ink add el amid van,hozzáteszed a másik 8800gt kari árát,ás veszel egy erösebbet.Ha meg a jelenlegi lapod nem is sli-s akk ugye lapot is kellene cserélned a 8800gt sli-ért meg abszolult nemérné meg.Inkább ird meg mennyit tudnál max karira szánni ugy h pl beszámolod a 8800gt-d eladási árát,és majd ajánlunk valami jo karit.
Üdv. szerintetek a gtx260 az jó kártya? meddig vinné el a játékokat? sokkal jobb mint az én 8800gt-m?
nem sokkal jobb... inkább GTX280 vagy 285 nézzél 😀
Egy Sapphire HD6870 1GB-os kártya az jó szerintetek 1280*1024-ben játszva meddig lenne elég egy ilyen kártya ?
Elég sokáig, még DX11-ben is. 2évig biztos elég lesz mindenre, persze mögötte egy jól felszerelt hardverrel. Min. kell azért egy Phneom II X4 955+4/8GB ram.
Az a baj az 1280-as felbontásban, hogy itt többet számít a CPU, mint nagyobb felbontásban. 1440 felett, VGA számít jobban. Ne értsd félre itt is kell a VGA, de kiegyenlítődik. Ha gyengébb procid van/lesz akkor li9mited lesz.
nem sokkal drágább újonan
de erős kártya, jobb mint a sapphire radeon hd 5830 xtreme?
VTX3D VX6850 1GBD5
Előre is köszönöm a válaszokat! 😀
De az nem használt, ő meg használtról érdeklődött...
Az mióta gond ha új valami?
Inkább könnyebb lebukni a zsaruk előtt!😜😜
Ezt az állat hozzászólást Tesla GoD😆
Inkább könnyebb lebukni a zsaruk előtt!😜😜
ja és 27 k-ban már nem jobban megérné egy hd 6790?
Szerintetek meddig bírja egy 1-2 éve megvásárolt hd 4870 ha azt írja nem volt tuningolva?
Hd 5670 új, garival, 1 gb gddr5 , vagy hd 4870 használt , gari nélkül,512 mb gddr5
Akkor szerintetek ez jó választás lenne?
Palit 560GTX Ti 55k-ért 2év garival
A többi gyártó 3 év garit ad (MSI, Asus, Gigabyte legalábbis).
Palit 560GTX Ti 55k-ért 2év garival
Üdv, meg tudná nekem valaki mondani hogy az 560GTX kb mennyivel lassabb a Titánium verziónál?És a PALIT-ról mint márkáról mit tudtok mondani? Előre is kösz
Itt van egy finom kis teszt a GTX 560 Ti-ről:
http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_560_ti/gtx_460_turbo_edition.html
Én is azt hittem,hogy nem fog menni,el is akartam menni,hogy veszek tápátalakítót,de előtte kipróbáltam,hogy így működik e és megy.
Érdekes, nekem el sem indult a gép, még sipolás sem volt, mikor 1ágról próbáltam elindítani a gtx560Ti-t.
Ha neked megy így szerintem nem lesz baja, de azért szvsz. megérné venni egy 400 Huf-os átalakítót, és megkínálni a másik csatlakozóját is.
http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=84
Most ez esetben erre gondoltam Powercolor HD 4870 .
Szerkesztés:Hasonlításban mennyivel lehet jobb a hd 5670-től a 4870?
Mennyi dB-je lehet hd 4870 nek full terhelésnél?
Ja meg még azt kérdezném ez a hd 4870 milyen játékokat tud full-ban futtatni dx 10ben?
Szerkesztés: Akkor szerintetek hd 4870 1gb gddr5 vagy hd 5670 1gb GDDR5?
http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=84