a Thermaltake Element T-ről mi a véleményetek? mert lehet azttervezem majd a tervkonfigomba😀
Nekem is ilyen házam van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy 120mm-es és egy 200mm-es ventit adnak hozzá. (a 200-as ledes)
Tágas, elfér minden, és nagyon jól szellőzik😀
sziasztok! Én egy olyan gépházat szeretnék venni, amiben van venti és lehetőleg az ára nem több 10e-nél! Még egy kérésem lenne, mégpedig az, hogy férjen bele ez:[LINK]
én Cooler Master 690 II Black Advanced RC-692-KWN2 házikóra szavazok 😀 ez a legtágasabb, nagyon jól szerelhető, kábeleket jól el lehet rendezni, rengeteg ventit lehet bele pakolni és még jól is néz ki 😀 plusz ez a legolcsóbb 😉
Ezek alapján kell döntenem: Vízhűtést lehessen bele tenni, minél jobban el tudjam rejteni a kábeleket (főleg a táp kábeleket) és minél jobb legyen a hűtése.
Valaki tudna képet mutatni, vagy megtudná mondani, hogy: Ugy a Tt V4 Black Edition-on van egy kis ablak a CPU Cooler-nél. A scythe ninja 3-mon ugy vanna ilyen kis "tetkók" a tetején. Namost ha berakok abba a házba egy ilyen ventit akkor a kis ablakon látszanak a mintái?
GokuTM
Nem is a hűtés a baja, hanem hogy hamar tönkre megy, porosodik, meg még sok minden, és én egy 9k-sé hűtőt mondtam neked Corsair A70, nem egy 21ezer Ft-et amivel te hasonlítottad össze
maniacc : Kösz akkor sztem az rc430-at veszem bár az is sztem teljessen már ha neten látom őket meg élőbe lehet élőbe undorítoan fog kinézni az rc430 bár nem hiszem 😃
hardX írta:
AZT A TÁPOT CSERÉLD LE! Codegen a legeslegszarabb táp, tönkre vághatja az egész gépet! Egy ilyenre pl:[url]http://www.***/webshop/product/_chieftec_ctg_400_80p_400w_box/138844[/url]
ipon
Ez a tápnak elég lenne a zsinorja egy alsótápos háznak?
Melyik házat ajánljátok a leglegolcsóbb árkategóriában? 😀
Nagy fehér tesco-s.😜
igazán nincsmit😉
a Thermaltake Element T-ről mi a véleményetek? mert lehet azttervezem majd a tervkonfigomba😀
Nekem is ilyen házam van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy 120mm-es és egy 200mm-es ventit adnak hozzá. (a 200-as ledes)
Tágas, elfér minden, és nagyon jól szellőzik😀
igazán nincsmit😉
Thermaltake házak nagyon jók,igaz én Thermaltake őrült vagyok...😆
köszi a választ😀 énis kezdek azlenni😆😜 eddig csak a tápom Thermaltake de tökéletes😂
Thermaltake V3 Black Editiont néztem ki magamnak. Ez egy jó ház?
Ventit adnak hozzá?(tápot remélem nem 😃😉
Állítólag jól szellőzik...😀
Szerintem megéri!
Ventit adnak hozzá?(tápot remélem nem 😃😉
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ezek alapján kell döntenem: Vízhűtést lehessen bele tenni, minél jobban el tudjam rejteni a kábeleket (főleg a táp kábeleket) és minél jobb legyen a hűtése.
nekem 1 mercury topazom van, csak felujitottam 😃
Ez a legszebb ház szerintem:
A Fractal Design ázék is szépek, de rossz ár/érték arányú, mert 25 ezret fizetsz egy csiszolt aluminium dobozért és nem is hűt jó 😀
Codegen 3331-CA 400W táppal
Mit gondoltok erről, mit bír el a táp..?
a tap 1 forintot nem er. egy ilyet tudnek rabizni :
Pentium 3 600 MHz
ATi rage pro
cd olvaso
20 gb vinyo
ennyit meg biztonsagosan visz a codegen...
Mi a véleményetek, megéri venni és jól szellőzik?
Nem is a hűtés a baja, hanem hogy hamar tönkre megy, porosodik, meg még sok minden, és én egy 9k-sé hűtőt mondtam neked Corsair A70, nem egy 21ezer Ft-et amivel te hasonlítottad össze
Én most rendeltem egy Thermaltake V4 Black Edition házat. Erről van valakinek vmi tapasztalata/véleménye ???😃
Énis pont ilyet akarok venni még ebben a hónapban.😜 Szerintem nagyon megéri.😀
Mit gondoltok erről, mit bír el a táp..?
Kornel77,főnökök nem itt vannak...😂
Egyébként jó ház kicsit fentebb ajánlottam is.😀
Már megszoktam hogy Lefőnöközlek titeket 😀 ( Ha tegezhetlek 😃 )
Bocsi de nem olvastam visza :/
Ám,köszi szépen Mester 😉
1.Coolermaster Elite 430 v.
2.Thermaltake V4 Black Edition??
És hogy ezekbe pl. az érdekelne h mekkora procihűtés megy bele mert elképzelhető h CM Hyper 212+ om lesz 😃
Házat szeretnék venni,de nem tudom jó lenne-e ez?!
Thermaltake V3 black
Köszi előre is Főnökök 😉
Házat akarok venni,
Szerintetek ez jó? :
Cooler Master Centurion 5 II (RC-502-KKN1)
THX
Jó,nincs mit 😀
Köszönöm... 😀
Szerintetek ez jó? :
Cooler Master Centurion 5 II (RC-502-KKN1)
THX
AZT A TÁPOT CSERÉLD LE! Codegen a legeslegszarabb táp, tönkre vághatja az egész gépet! Egy ilyenre pl:[url]http://www.***/webshop/product/_chieftec_ctg_400_80p_400w_box/138844[/url]
ipon
Ez a tápnak elég lenne a zsinorja egy alsótápos háznak?