Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
herbyke avatar
Alcatel OT800 alias tré mobil vairy text2 .
0
0
0
0
Denzek avatar
Sony Ericsson K510i lehet h nemér semmit de nekem jó ez telefonálásra és facebook-ozásra 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sony Ericsson k510i már 4 éve. Nem is kell új minek. 4 év alatt még csak 17 és fél órát beszéltem összesen biztos nem fog megdögleni a sok használattól. 😆
0
0
0
0
Perseus25666 avatar
Samsung c3050

http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_samsung_C3050.asp

NAGYON JÓ KIS TELEFON A MAGA KATEGÓRIÁJÁBAN.

ABSZOLÚT KISZOLGÁL ÉS NEM FULLOS FÉSZBÚKOS OKOSTELEFON...😃
0
0
0
0
nirvana67 avatar
Jelenleg egy Huawei U8220 (T-Mobile Pulse) van a háznál, de tervezek LG GT540-re vagy ZTE Blade-re váltani. 😀
0
0
0
0
lsklsk avatar
Most egy Sony w705, ami szegény lerobbant már(füles szétszakadt, gombok lekopva) - a következő egy X10 lenne...de sajnálom rá a pénzt.
0
0
0
0
Konczos avatar
jelenleg GT400-am van de remélem jövőre egy Optimus 7 jön a házhoz 😃
0
0
0
0
szabyy avatar
Nekem most egy Sony Ericsson k660i-m van de jövőre remélhetőleg egy Sony Ericsson X8 lesz😀
0
0
0
0
Cod2gamer avatar
Zte Blade jó cucc!
Android 2.1 van rajta
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Sony ericsson w395. Telefonálni ezzel is lehet és jó a hangszórója.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Én elcseréltem a GT540-m egy sony ericsson x8-ra már rá raktam a 2,1-et szal jólmegy, és tényleg sokat tud 😆
ja és azt akarom kérdezni hogy aki ért az adnoridhoz irhatna pü-t, az a kérdésem hogy flash viedeót nem is fog lehjátszani? mert leszedtem a opera mini-t de az sem jeleniti meg
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
LG P500 - Optimus One. Amúgy GT540-et akartam énis, de abban nincs multitouch, ráadásul rezisztív, One-ban meg van multitouch + Optimusban az 1.6-os Android van, ami azért picit már öreg (de meglepően gyors), a One meg új telefon és abban már a 2.2-es Froyo van.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát, azért nehezebb azt megtalálni mint egy laptopot, szal...am tényleg jó aksija van a telódnak
0
0
0
0
Cooley avatar
Ez biztató volt. 😃 Jobb lenne, ha előkerülne, mert most nem akartam erre költeni. Gagyi telót meg nem akarok, mert most egy Samsunggal nyomom, ami 2 éve volt 10eFt... De legalább a aksijára(ill fogyasztására) nem lehet panaszom, 3 hét alatt 1 csík ment le az 5ből. 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99: megvettem a Gt540-et, nekem nagyon tetszik, unokatesómnak x8-ja van, nekem olyan túl egyszerű az egész, ami neme feltétlenül rossz, de hamar megunható, nekem!

Cooley: nekem már kb. 3 telefont loptak el, eddig csak egy SE W580-at találtak meg darabokban
0
0
0
0
Dwight avatar
Sony Ericsson U5i Vivaz
0
0
0
0
Cooley avatar
Nekem egy Nokia 5230-am volt 3 héttel ezelőttig, de ellopták... A kövi telóm valószínűleg egy Samsung Galaxy 3 lesz. 😀 Kivéve persze ha a rendőrség előkeríti a Nokiát, de nem fűzök már hozzá túl sok reményt.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Quadgame94 írta:
nekem olyan lesz holnap, kb annyit tud mint a sony ericsson X8, de nagyobb a kijelzője és Xvid-Dvix támogatás van benne, jobb kéeket csinál, szal engem meggyözött

viszont a kijelzője kapacitív azaz fizikailag be kell nyomni ami nincs olyan jó mint az X8 rezisztív kijelzője persze azért használható😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
nekem olyan lesz holnap, kb annyit tud mint a sony ericsson X8, de nagyobb a kijelzője és Xvid-Dvix támogatás van benne, jobb kéeket csinál, szal engem meggyözött
0
0
0
0
Ricko avatar
Am egy kérdés sztetek a LG Optimus GT540 jó választás??
0
0
0
0
no avatar
Sony Ericson T700i😜 Céljaimnak megfelel úgyhogy meg vagyok vele elégedve😀
0
0
0
0
philips20 avatar
hát nagyotcsalodtam az iphone 4g ben inkább vissza térek a 3gs re
0
0
0
0
whiplaser avatar
most ceréltem anyuval.... egy LG GD330-at lecseréltem egy Samsung GT-S5230-ra. jó üzlet volt xÐ
0
0
0
0
beatimgame avatar
HTC Dream-em van(másnéven t-mobile G1) ami jó teló csak naponta kell töltenem :S:S
0
0
0
0
no avatar
Nokia 6020😃 2 évig telefonkereskedéssel foglalkoztam...már tudom értékelni azt hogy jól hallom aki hív, jól hallanak a másik oldalon+hangosan csörög, meg heti 1 alkalommal kell tölteni 😆
0
0
0
0
zsivko avatar
Nekem egy Samsung Omnia II és az istenért se tudom hogy minek nekem. Egyébként van mellette egy nokia N82-m és minden szempontból jobb(MINDEN SZEMPONTBÓL)
0
0
0
0
thug85 avatar
A HD2 nagyon komoly cucc, akkora kijelzője van mint a kocsim szélvédője! De szerintem már túl nagy, és ezért nem kellene nekem!
Én a Touch Diamond 2-t szemeltem ki magamnak, az lesz a következő telefonom!
0
0
0
0
Liderc avatar
Én most Karácsonyig cseréltem a nővéremel nála van a Nokia N97 minim (ő Kitudja használni ^^)
Nálam meg a SE Aino ja van amit nagyon szeretek mert nem kell anyira féltenem mint a minit 😆😆
Vna használtaon kivül 1 Nokia N73Me
SE T100
Nokia 3220
Nokia nemtudom
És karácsonykor apámal el akkarom cseréni a minimet a HTC HD2 jére amit a nővérem töl kap majd 😃
Jó csere lesszám érzem ^^
0
0
0
0
Disco4ever avatar
sony ericsson xperia x10 mini pro (1hónapja van meg!)
Előtte meg egy sony ericsson w995
0
0
0
0
vietkinghun avatar
Sunyi erixon
W200i - 19.000Ft régen vettem
W205 - 1000Ft előfizus+beattam 1 régit
K310i - 0Ft talátam 😜
meg vt 1 nokiám csak nevelőfaterom beleejtette a betonba és átment rajta az úthenger :/
0
0
0
0
pukkancs avatar
egy agyonstrapált, k550i.
néhány design elem: a hátlap úgy van ráragasztva cellux ragasztóval (hátlap tartó "bütykök" letörve), az előlap teljesen szétkopva (semmi szín), a 4-es és 6-os billentyű csak akkor jó ha ő úgy akarja, kamera betörve, a kamera mellennti félkör szerű cucc már nincs meg, a nyíl gobok és a középső gomb ragad, és egyéb cukiságok 😃 képet kértek? 😃
0
0
0
0
tibor560sec avatar
David the killer írta:
Samsung s5230 a bratyomnak meg NokiaE51 de tervez venni egy E52-öt vagy egy E55-ot majd meglátjuk

E52 E55 nagyszerű készülékek😆
0
0
0
0
David the killer avatar
Samsung s5230 a bratyomnak meg NokiaE51 de tervez venni egy E52-öt vagy egy E55-ot majd meglátjuk
0
0
0
0
DarthRoni avatar
bocs, előforrdul h a sötétben elírsz dolgokat....
samsungokat szeretem, e900-at nézem, mert már volt vele tapasztalatom
0
0
0
0
madchief avatar
Sziasztok, tudnátok ajánlani jó telókat, max 150-20k-t szánnék rá, használtan is érdekel, tehát ha használtan annyiért betudom szerezni, nekem az is jó, csak mondjatok pár jó telefont, kösziSmiley

150-20k???
150-éert elég jó telót tudsz már venni.😆
Én 20-ért vettem W910i-t meg vagyoj vele elégedve nincs vele semmi baj csak néha instabil de tűrhető.Elég jó vétel lenne hidd el😉
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Nekem egy LG GU 230-am van.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, tudnátok ajánlani jó telókat, max 150-20k-t szánnék rá, használtan is érdekel, tehát ha használtan annyiért betudom szerezni, nekem az is jó, csak mondjatok pár jó telefont, köszi😀
0
0
0
0
no avatar
Jelenleg valami Samsung Corby vagy mi a retek..Érintős szutyok.
Nem azért vettem mert divat hanem tönkrement a régi és hűségakcióban ez volt a legolcsóbb (3500FT)
Teljesen hidegen hagy milyen a telom mert tudhat tőlem főzni is én úgy is csak felveszem ha megcsörren😃
Smst eddig sem írtam, EZEN meg még inkább felejtős 😃
0
0
0
0
Smack avatar
Nekem most egy w302-es Sanyi Ericssonom van de már szívesen leváltanám...😎
0
0
0
0
sisko avatar