Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TomiMan avatar
E kettő közül egyértelműen ezt: Sapphire HD6750 512MB GDDR5 11186-06-20G.

Am mennyért tudánd megvenni?

Gyors összehasonlítás: http://www.hwcompare.com/10860/radeon-hd-6670-oem-1gb-vs-radeon-hd-6750/
0
0
0
0
gacso avatar
Üdv mindenkinek!
Szerintetek melyik kártyát érdemesebb megvenni??
Sapphire HD6670 1GB GDDR5 11192-01-20G

Sapphire HD6750 512MB GDDR5 11186-06-20G

vagy hasonló árban van jobb kártya??😃
válaszokat előre is köszönöm😃
0
0
0
0
niteforce avatar
igen azt kihagytam bocs 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
wox computer, aqua, i p on , gépigény, edigi tal , ezektől érdemes rendelni.
0
0
0
0
Osynho avatar
Te tudod, de én sok rosszat hallottam róluk. Gyakran hiába rendeltek valamit gyanúsan olcsón, nem érkezett meg semmi, illetve visszamondták, hogy nincs. Hiába volt fent az oldalukon a termék.
0
0
0
0
hnemaria avatar
"2 év garancia - Jóváírás a szállítás kezdetén - 8 munkanap "Ha nem elégedett, visszafizetjük"

Raktáron " ezt irja :/
0
0
0
0
Osynho avatar
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=6870+vapor&x=0&y=0[/url]

Az első kettő felejtős, ha szeretnél garanciát, illetve lehet, hogy nincs is nekik raktáron.
0
0
0
0
Osynho avatar
hnemaria írta:
[LINK] megéri??????

A kártya igen, csak nem ebből a boltból.
0
0
0
0
Osynho avatar
Az alkatrészek is drágábbak, szal nem buktál semmit.
0
0
0
0
twoKgames avatar
én szeptember elején vettem a gépemet erre mostanra felment az euró majnem 300-ra
kb. 15ezret buktam, mert eurót adtam el ...
0
0
0
0
Osynho avatar
Pont, hogy karácsonykor nem fognak lemenni, mert az a "bevásárlás időszaka". Január-február a szokásos jóárasatott időszak. Persze, amilyen gazdasági események zajlanak, kár ilyesmikről beszélni, összevissza emelgetik az árakat... :S
0
0
0
0
Cooley avatar
Én nem reménykednék ilyenben, addigra csak még többet romlik a magyar forint...
0
0
0
0
ImAxRap avatar
hnemaria írta:
esetleg karácsony fele lemennek az árak 😀

Karácsonykor szeretnék bevásárolni 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Igen, észrevettem 😕 Logitech G700 26ezer körül... pedig volt az 20ezer is...
0
0
0
0
hnemaria avatar
esetleg karácsony fele lemennek az árak 😀
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
hardX írta:
Rendben, nem néztem mennyi fájnak most, 1 hónapja még 40-ért kaptál😀

Azóta sajna változott picit az Euro árfolyama... 😞
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Rendben, nem néztem mennyi fájnak most, 1 hónapja még 40-ért kaptál😀
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
hardX írta:
Sapphire HD6870

45k a legolcsóbb 6870, érdemes olyan oldalakat nézni ahol lehet is kapni és valós ár van feltüntetve mert az árgép elég becsapós...

HD6850: [url]http://www.***/hu/hu/08501576/art/sapphire-technology/radeon-hd-6850-1-gb-gddr5.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui&aftrack=TVRRM096RTVPVE0zOzEzMTgwNzQyMjk7[/url]

GTX460: [url]http://www.***/shop+EVGA-PCI-Ex16x-nVidia-GeForce-GTX-460-1GB-GDDR5-SuperClocked-EE-OC-01G-P3-1373-ER_95185_110447[/url]
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Az alaplap nem számit, azért irja mert a mostanid annyi 😀

eurocase... háát, szerintem elbirná, de azrt nem ért egy jobb, pl Chieftec CTG-500-80P

processzor-ból meg azt csináld amit hnemaria mondott 😀
0
0
0
0
ImAxRap avatar
hardX írta:
Milyen márkájú a táp??

eurocase atx-400 jsp, viszont az alaplapom ddr2-es karit ír, ez pedig ddr5
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Milyen márkájú a táp??
0
0
0
0
ImAxRap avatar
hardX írta:
Sapphire HD6870
Elég hozzá a tápom?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! A jelenlegi konfigomba tudnátok ajánlani egy kártyát, ami max 40ezer? Ha lehetne Nvidia, de az Ati is megteszi 😀 Előre is köszi.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem azért 192 bites mert asus hanem mert az GTX460 SE... szerintem MSI GTX460 HAWK-ot vegyél
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Szeretnék egy gtx 460at venni de nem tom milyen márkájút mert asus párti vagyok de ahogy néztem az csak 192bites ti mit ajánlotok?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Freejack írta:
Cooley írta:
MaximumGame írta:
Freejack írta:
Sziasztok!Tegnap megjött a kicsike!3hét várakozás után végre a gépembe van 6870es kari.XFX helyett sapphirt küldtek és kaptam hozzá egy dirt3 kupont is.Full hd-ban szépen viszi a játékokat érezni lehet ,hogy van benne kraft.Egy problémám viszont van a hangkártyám alá került így betakarja a ventilátorát.Lejjebb sajnos nem tudom tenni.Asus m4a89gtd lapom van van rajta két pciex16 port.Fehér színű portban van egy switch kártya a lenti kékbe raktam a videokártyát így elméletileg 16szoros a sebesség.Esetleg ezt a kettőt nem lehetne megcserélni?Mert így jobban tudna szellőzni a kártyám.Valaki esetleg tud erről valamit?

ha megcseréled nem fog 16x müködni 😃

Miért ne működne? A fehér az elsődleges pci-e csati... Meg ha csak x8-on is megy majd, nem sok vizet zavar egy 6870 mellett. 😀

Sajnos nem működik a felső port csak 8x-ba.
Sebességben nem venni észre különbséget olyan mint ha 16xba lenne.De azért megnyugtatna ha a helyén lenne.De miért is nem zavar sok vizet?

8x és 16x port között van 5-8% külömbség 😃 8 és 4x között 10-15%
0
0
0
0
no avatar
Cooley írta:
MaximumGame írta:
Freejack írta:
Sziasztok!Tegnap megjött a kicsike!3hét várakozás után végre a gépembe van 6870es kari.XFX helyett sapphirt küldtek és kaptam hozzá egy dirt3 kupont is.Full hd-ban szépen viszi a játékokat érezni lehet ,hogy van benne kraft.Egy problémám viszont van a hangkártyám alá került így betakarja a ventilátorát.Lejjebb sajnos nem tudom tenni.Asus m4a89gtd lapom van van rajta két pciex16 port.Fehér színű portban van egy switch kártya a lenti kékbe raktam a videokártyát így elméletileg 16szoros a sebesség.Esetleg ezt a kettőt nem lehetne megcserélni?Mert így jobban tudna szellőzni a kártyám.Valaki esetleg tud erről valamit?

Miért ne működne? A fehér az elsődleges pci-e csati... Meg ha csak x8-on is megy majd, nem sok vizet zavar egy 6870 mellett. 😀

Sajnos nem működik a felső port csak 8x-ba.
Sebességben nem venni észre különbséget olyan mint ha 16xba lenne.De azért megnyugtatna ha a helyén lenne.De miért is nem zavar sok vizet?
0
0
0
0
no avatar
MaximumGame írta:
Freejack írta:

Szia igen megcseréltem,de nem hozott sok szerencsét 8x-ba megy sajnos.
Ez van cserélhetek hangkártyát
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Szal a sorrend ez :Ð
Ahogy néztem a hd 3870 gyengébb a 9600gt-től valamennyivel :Ð

Kíváncsi vagyok mindenre😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
9600GT->GT250 AMP GDDR5 1024->9800GT
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Egy ilyen pl megverné amúgy a Zotav gt240 512 mb 128bit gddr5 AMP-ot?

http://hardv erapro.hu/apro/sapphire_3870_toxic_pcie_videokartya/hsz_1-50.html
0
0
0
0
Cooley avatar
MaximumGame írta:
Freejack írta:

0
0
0
0
MaximumGame avatar
Freejack írta:

0
0
0
0
_AsheXp avatar
***m gépigény webáruház
0
0
0
0
almos avatar
Én abban az árban azokat a karikat nem taáltam,pedig argepen néztem...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Almos: Én a 10ezresnél, és a 40ezresnél jobbat mondtam 😀
0
0
0
0
almos avatar
Gta4vevo írta:
Valaki összetudná írni ebből az árkategóriákból melyikek a legjobb videókártyák?

10 ezer
20 ezer
30 ezer
40 ezer

10- Gainward GeForce GT220 512MB PCIe
20-GIGABYTE GV-R667D3-1GI 1GB PCIe
30-GIGABYTE GV-R677D5-1GD 1GB PCIe
40-VTX3D Radeon HD5850 1GB PCIe
0
0
0
0
_AsheXp avatar
10 ezer: Zotac GT240 512mb 128bit GDDR5 AMP
20ezer: MSI HD6670 1GB 128bit GDDR5
30ezer: Sapphire HD5770 Vapor-X 1GB 128bit GDDR5
40ezer: XFX HD6870 1GB GDDR5 256bit (Dual Fan hűtéssel)
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Valaki összetudná írni ebből az árkategóriákból melyikek a legjobb videókártyák?

10 ezer
20 ezer
30 ezer
40 ezer
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Oksa , köszi=)

Mondom csak elfér majd úgy ha lejjebb rakom , ha máshogy nem férne el😀
0
0
0
0
niteforce avatar
máshol láttam már nem tudom hol 😃😃
de annyi hidd el 😃
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Érted inkább lejjebb viszem nehogy vmi gond legyen=)

Na oksa akkor ez meg van dumálva😃

Amúgy a gyártók oldalán pontosan hol írják hány centis a VGA??
Mivel én nem nagyon láttam még kiírva😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció