Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Am mennyért tudánd megvenni?
Gyors összehasonlítás: http://www.hwcompare.com/10860/radeon-hd-6670-oem-1gb-vs-radeon-hd-6750/
Szerintetek melyik kártyát érdemesebb megvenni??
Sapphire HD6670 1GB GDDR5 11192-01-20G
Sapphire HD6750 512MB GDDR5 11186-06-20G
vagy hasonló árban van jobb kártya??😃
válaszokat előre is köszönöm😃
Raktáron " ezt irja :/
Az első kettő felejtős, ha szeretnél garanciát, illetve lehet, hogy nincs is nekik raktáron.
[LINK] megéri??????
A kártya igen, csak nem ebből a boltból.
kb. 15ezret buktam, mert eurót adtam el ...
esetleg karácsony fele lemennek az árak 😀
Karácsonykor szeretnék bevásárolni 😃
Rendben, nem néztem mennyi fájnak most, 1 hónapja még 40-ért kaptál😀
Azóta sajna változott picit az Euro árfolyama... 😞
Sapphire HD6870
45k a legolcsóbb 6870, érdemes olyan oldalakat nézni ahol lehet is kapni és valós ár van feltüntetve mert az árgép elég becsapós...
HD6850: [url]http://www.***/hu/hu/08501576/art/sapphire-technology/radeon-hd-6850-1-gb-gddr5.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui&aftrack=TVRRM096RTVPVE0zOzEzMTgwNzQyMjk7[/url]
GTX460: [url]http://www.***/shop+EVGA-PCI-Ex16x-nVidia-GeForce-GTX-460-1GB-GDDR5-SuperClocked-EE-OC-01G-P3-1373-ER_95185_110447[/url]
eurocase... háát, szerintem elbirná, de azrt nem ért egy jobb, pl Chieftec CTG-500-80P
processzor-ból meg azt csináld amit hnemaria mondott 😀
Milyen márkájú a táp??
eurocase atx-400 jsp, viszont az alaplapom ddr2-es karit ír, ez pedig ddr5
Sapphire HD6870
Sziasztok!Tegnap megjött a kicsike!3hét várakozás után végre a gépembe van 6870es kari.XFX helyett sapphirt küldtek és kaptam hozzá egy dirt3 kupont is.Full hd-ban szépen viszi a játékokat érezni lehet ,hogy van benne kraft.Egy problémám viszont van a hangkártyám alá került így betakarja a ventilátorát.Lejjebb sajnos nem tudom tenni.Asus m4a89gtd lapom van van rajta két pciex16 port.Fehér színű portban van egy switch kártya a lenti kékbe raktam a videokártyát így elméletileg 16szoros a sebesség.Esetleg ezt a kettőt nem lehetne megcserélni?Mert így jobban tudna szellőzni a kártyám.Valaki esetleg tud erről valamit?
ha megcseréled nem fog 16x müködni 😃
Miért ne működne? A fehér az elsődleges pci-e csati... Meg ha csak x8-on is megy majd, nem sok vizet zavar egy 6870 mellett. 😀
Sajnos nem működik a felső port csak 8x-ba.
Sebességben nem venni észre különbséget olyan mint ha 16xba lenne.De azért megnyugtatna ha a helyén lenne.De miért is nem zavar sok vizet?
8x és 16x port között van 5-8% külömbség 😃 8 és 4x között 10-15%
Sziasztok!Tegnap megjött a kicsike!3hét várakozás után végre a gépembe van 6870es kari.XFX helyett sapphirt küldtek és kaptam hozzá egy dirt3 kupont is.Full hd-ban szépen viszi a játékokat érezni lehet ,hogy van benne kraft.Egy problémám viszont van a hangkártyám alá került így betakarja a ventilátorát.Lejjebb sajnos nem tudom tenni.Asus m4a89gtd lapom van van rajta két pciex16 port.Fehér színű portban van egy switch kártya a lenti kékbe raktam a videokártyát így elméletileg 16szoros a sebesség.Esetleg ezt a kettőt nem lehetne megcserélni?Mert így jobban tudna szellőzni a kártyám.Valaki esetleg tud erről valamit?
Miért ne működne? A fehér az elsődleges pci-e csati... Meg ha csak x8-on is megy majd, nem sok vizet zavar egy 6870 mellett. 😀
Sajnos nem működik a felső port csak 8x-ba.
Sebességben nem venni észre különbséget olyan mint ha 16xba lenne.De azért megnyugtatna ha a helyén lenne.De miért is nem zavar sok vizet?
Szia igen megcseréltem,de nem hozott sok szerencsét 8x-ba megy sajnos.
Ez van cserélhetek hangkártyát
Ahogy néztem a hd 3870 gyengébb a 9600gt-től valamennyivel :Ð
Kíváncsi vagyok mindenre😜
http://hardv erapro.hu/apro/sapphire_3870_toxic_pcie_videokartya/hsz_1-50.html
Valaki összetudná írni ebből az árkategóriákból melyikek a legjobb videókártyák?
10 ezer
20 ezer
30 ezer
40 ezer
10- Gainward GeForce GT220 512MB PCIe
20-GIGABYTE GV-R667D3-1GI 1GB PCIe
30-GIGABYTE GV-R677D5-1GD 1GB PCIe
40-VTX3D Radeon HD5850 1GB PCIe
20ezer: MSI HD6670 1GB 128bit GDDR5
30ezer: Sapphire HD5770 Vapor-X 1GB 128bit GDDR5
40ezer: XFX HD6870 1GB GDDR5 256bit (Dual Fan hűtéssel)
10 ezer
20 ezer
30 ezer
40 ezer
Mondom csak elfér majd úgy ha lejjebb rakom , ha máshogy nem férne el😀
de annyi hidd el 😃
Na oksa akkor ez meg van dumálva😃
Amúgy a gyártók oldalán pontosan hol írják hány centis a VGA??
Mivel én nem nagyon láttam még kiírva😀