Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
ne, mert az nagyon gyenge kártya, nem lehet rajta normálisan játszani jobb játékokat.
0
0
0
0
kalaoi avatar
pentium dual core 820 2.8ghz
3gb ddr2 ram
ebbe a gépbe meg érné venni egy ati hd4350 1gb ddr2 128bit videókártyát?
0
0
0
0
randal avatar
surfeek írta:
krutka írta:
codegen táp nem valami hős 😃

vegyél egy Chieftec vagy egy FSP 500 W tápt. ez tuti vétel és még jó is 😃

Ok köszi!
És a videó-kártya az jó vétel?

Ha még ez belefér: POWERCOLOR AX6950 2GBD5-2DH 2GB GDDR5 PCIE. Ez zel hosszútávon sokkal jobban járnál.

Ha nem akkor jó az is.
0
0
0
0
no avatar
krutka írta:

Ok köszi!
És a videó-kártya az jó vétel?
0
0
0
0
krutka avatar

0
0
0
0
no avatar
Üdv nektek!
Eljött a csere ideje!
Az alaplap és a proci megvan már!
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ezzel a kártyával kihúzok egy két évet:
ASUS ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 PCIE

Előre is köszönöm mindazoknak akik válaszolnak nekem! További kellemes délutánt 😀

+
Tápot kell cserélnem vagy elviszi a 420w codegen?
Köszönöm
0
0
0
0
johnny632 avatar
Szerintetek mitől lehet az, hogy nagyban játszok a bf 3-mal, eleinte tökéletesen megy majd egy idő után elkezd lagolni? Alapból olyan a vidikarom, amivel full grafon simán kéne fusson, de 1280x1024-be átlagban 40fps amit ki lehet hozni belőle. ez egy GTX560-as és a gépemet láthatjátok a profilomban.
0
0
0
0
Osynho avatar
lapartman997 írta:
Mindegy igazából, de tesztek szerint a 6850 erősebb valamivel a GTX460-tól.

Az SE-nél azért jelentősen erősebb a 6850, a rendes 1gb-ossal van pariban.
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Én is úgy láttam, csak még kicsit bizonytalan vagyok, hogy melyiket vegyem, mert világéletemben nVidia párti voltam. 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Phenom x4 955 Black Box mellé Gigabyte GTX 460 SE, vagy HD 6850 ?
0
0
0
0
Master Killer avatar
[LINK]

Synda: Vesztene... és nem 5-öt hanem többet! 😜
0
0
0
0
maniacc avatar
Synda írta:
czene írta:
Sziasztok.Nekem 1 GTX 275-ös videókártyám van,megérné elcserélni 1 XFX HD5770 1GB GDDR5 videókártyára?Köszönöm előre is a segítséget.

Nem kb 5 Fps-t nyernél vele.

Ha nyer vele akkor miért ne cserélje el? 😃
0
0
0
0
czene avatar
Sziasztok.Nekem 1 GTX 275-ös videókártyám van,megérné elcserélni 1 XFX HD5770 1GB GDDR5 videókártyára?Köszönöm előre is a segítséget.
0
0
0
0
niteforce avatar
egy turmixgépet, de sokminden mást is tud, nem értek hozzá 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Ilyen helyekről semmiképpen se vegyetek.
Mindenképpen lenni kell egy személyes átvevőhelynek. van a gépigény webshopnak is, i p o n -nak is, minden normális üzletnek van.
Mellesleg, hogyha meg is kapjátok a cuccot abban a boltban, akkor mi lesz ha gari kell mert tönkrement? Az ilyen cégek szarnak a fejedre, talán mire szükség lesz rájuk, már nem is léteznek.
van tapasztalatom is.
egyszer egy elég noname boltból anyám rendelt egy ilyen konyhagépet. 2 nap alatt ígérték hogy szállítanak, de amikor 1 hét múlva sem jött meg a termék, anyám felhívta őket, és lekezelő hangnemben közölték vele hogy ilyen termék nincsen, nem is tudtak a rendelésről. Még jó hogy nem utalt előre.
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Én ha ilyen olcsón venném legalább személyes átvétel lenne , de hát ez rettentő gyanús -20k ár😕
0
0
0
0
wdavid avatar
amit én linkeltem az szerintetek kamu? mert ha tényleg ennyi lenne annak marhára örülnék de azért nem akarok magammal kiszúrni h aztán meg idehozzák nekem a kártyát 48 ezerért 😜

SZERK: most nézem h az ugyan az amit ti is linkeltetek szóval úgy látszik ezt besz*ptam 😜
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
De én nem ezektől rendeltem😃

Ettől: http://vivodjunk.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=145369&category_id=11

És itt azért már más a stilus😀

Figyelj , majd meglátom én addig egy fillért sem adok ki a kezemből ameddig nincs nálam a VGA , szerinted érdemes a helyszínen ellenőrizni benne van-e?😆

Szerk:Vagy egyáltalán szerinted érdemes kockáztatni vagy maradjak az eredeti tervnél hd 6850 X-edition?
0
0
0
0
Cooley avatar
Gta4vevo írta:
Nem tudom én rendeltem is azonnal , nem érdekel max akkor odamegyek oszt nincs VGA...😀

Amúgy:1.Sztem nem ugyanaz a felépítésük.
2.Nem kis munka ennyi dolgot odatenni szal mi lenne amúgy vele a céljuk ha kamu?

Nézd már meg basszus:
[url]http://shop.mpzone.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_22280[/url]
[url]http://webshop.notebooksio.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_43072[/url]
[url]http://rdigital.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_44043[/url]
😂
A céljuk meg természetesen az emberek átverése és lehúzása valamilyen módon.
0
0
0
0
wdavid avatar
nem nem 😃 nézd csak meg 😃 itt pl bruttó 31 600 😃

http://webshop. notebooksio.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_43072
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Nem tudom én rendeltem is azonnal , nem érdekel max akkor odamegyek oszt nincs VGA...😀

Amúgy:1.Sztem nem ugyanaz a felépítésük.
2.Nem kis munka ennyi dolgot odatenni szal mi lenne amúgy vele a céljuk ha kamu?
0
0
0
0
Cooley avatar
Gondolom kamuoldalak. Ha megnézed ugyan az az oldalak felépítése csak más színben... 😂
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Gec én is látok 31 ezerért meg annyiért hd 6870-eket😲

Hát az hogyan hisz a hd 6850ek 36 ezrek😀
0
0
0
0
wdavid avatar
köszi Cooley 😃 mert itt a webshopban 44ért van a sapphire verzió, de ha 32+ postáért is megtudom venni akkor nem adok ki érte feleslegesen annyi plusz pénzt, azt inkább belerakom a többi alkatrészbe 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
wdavid írta:
meggondolandó 😜 mennyire megbízható márka az MSI pl a Sapphire-val szembern?

Bőven van olyan jó. Én személy szerint csak MSI alkatrészeket (videokártya, alaplap) veszek. 😀
0
0
0
0
wdavid avatar
meggondolandó 😜 mennyire megbízható márka az MSI pl a Sapphire-val szembern?
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
De annyiért nincsen hd 6870😊
0
0
0
0
Master Killer avatar
Beírjátok Árgépen, hogy 6870-és voálá ott a sok bolt! 😉
0
0
0
0
no avatar
Laptop vga-t hol lehet kapni?
0
0
0
0
wdavid avatar
az engem is érdekelne, mert én éegolcsóbban is 44ért láttam 😜😃
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Master Killer írta:
Melyik éri meg jobban?

ECS GTX 460 1GB GDDR5 30k-ért

MSI 6870 OC 1GB GDDR5 29k-ért

Hol 29k az????
0
0
0
0
wdavid avatar
a 6870 szerintem 😃 OC nélkül is jobb a 460nál 😃
0
0
0
0
Master Killer avatar
Melyik éri meg jobban?

ECS GTX 460 1GB GDDR5 30k-ért

MSI 6870 OC 1GB GDDR5 29k-ért
0
0
0
0
wdavid avatar
a Sapphire jó márka de az nem azt jelenti h néha nem kerülhetnek ki hibás darabok 😉 én legközelebb Sapphiret veszek most gigabyte van 😃
0
0
0
0
Master Killer avatar
niteforce: Hát nem tudom, nekem a Sapphire 5830-am fingott ki....

tasiadam: Értem, kösz! 😉
0
0
0
0
djkacor avatar
Sziasztok mennyit ér egy 2 éves Gigabyte HD 4670 1GB DDR3 GV-R467ZL-1GI a válaszokat előre is köszönöm [LINK]
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Master Killer írta:
Mennyit ér egy 2-3 éves Gainward 9600GT 512MB DDR3-as?

10k
0
0
0
0
niteforce avatar
sapphire még jobb is VGA-t tekintve.
0
0
0
0
djkacor avatar
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ezt a videókártyát érdemes megvenni? csak azért kérdezem mert eddig gigabyte-ot használtam és szeretném tudni hogy ez a kari jó minőségű e ha valakinek van ilyen írhat véleményt is róla köszönöm : [url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1088&pid=1282&psn=&lid=1&leg=0[/url]
0
0
0
0
Master Killer avatar
Mennyit ér egy 2-3 éves Gainward 9600GT 512MB DDR3-as?
0
0
0
0
no avatar
Eladó alig használt 5830 xtreme videókártya!!! Érdeklődni pü-ben. Bocs h ide írtam!!!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
davidlope97 írta:
Helló szeretnék egy jó vga-t a laptopmba de milyet vegyek?

GeForce 9600M, Kmisi99 ha ehhez nem értesz ne írj. kösz. lehet ugyan úgy venni bene
0
0
0
0
niteforce avatar
van amibe igen. azonban én nem értek a laptopokhoz, úgyhogy majd más megmondja hogy abba ami van neki abba lehet -e.
0
0
0
0
no avatar
Helló szeretnék egy jó vga-t a laptopmba de milyet vegyek?
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
6:19 -nél a lényeg

Azaz VINNI FOGJA MAXON...

0
0
0
0
Osynho avatar
Synda írta:
gidromark írta:
Akkor a GTX 460 2WIN megér 77k-t ?

Hogyne érne,nincs is ellenfele abban az árfekvésben.
2Gb memória miatt is jobban megéri mint az 580.😀

Ami ugye az SLI miatt 1gb-nak számít és pont ebben van a hátránya. Magas felbontásban, max graffal a min fps lecsökkenhet itt-ott. Lásd 5970. Persze jó áron adják.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció