Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
3gb ddr2 ram
ebbe a gépbe meg érné venni egy ati hd4350 1gb ddr2 128bit videókártyát?
codegen táp nem valami hős 😃
vegyél egy Chieftec vagy egy FSP 500 W tápt. ez tuti vétel és még jó is 😃
Ok köszi!
És a videó-kártya az jó vétel?
Ha még ez belefér: POWERCOLOR AX6950 2GBD5-2DH 2GB GDDR5 PCIE. Ez zel hosszútávon sokkal jobban járnál.
Ha nem akkor jó az is.
codegen táp nem valami hős 😃
Ok köszi!
És a videó-kártya az jó vétel?
Eljött a csere ideje!
Az alaplap és a proci megvan már!
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ezzel a kártyával kihúzok egy két évet:
ASUS ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 PCIE
Előre is köszönöm mindazoknak akik válaszolnak nekem! További kellemes délutánt 😀
+
Tápot kell cserélnem vagy elviszi a 420w codegen?
Köszönöm
Mindegy igazából, de tesztek szerint a 6850 erősebb valamivel a GTX460-tól.
Az SE-nél azért jelentősen erősebb a 6850, a rendes 1gb-ossal van pariban.
Synda: Vesztene... és nem 5-öt hanem többet! 😜
Sziasztok.Nekem 1 GTX 275-ös videókártyám van,megérné elcserélni 1 XFX HD5770 1GB GDDR5 videókártyára?Köszönöm előre is a segítséget.
Nem kb 5 Fps-t nyernél vele.
Ha nyer vele akkor miért ne cserélje el? 😃
Mindenképpen lenni kell egy személyes átvevőhelynek. van a gépigény webshopnak is, i p o n -nak is, minden normális üzletnek van.
Mellesleg, hogyha meg is kapjátok a cuccot abban a boltban, akkor mi lesz ha gari kell mert tönkrement? Az ilyen cégek szarnak a fejedre, talán mire szükség lesz rájuk, már nem is léteznek.
van tapasztalatom is.
egyszer egy elég noname boltból anyám rendelt egy ilyen konyhagépet. 2 nap alatt ígérték hogy szállítanak, de amikor 1 hét múlva sem jött meg a termék, anyám felhívta őket, és lekezelő hangnemben közölték vele hogy ilyen termék nincsen, nem is tudtak a rendelésről. Még jó hogy nem utalt előre.
SZERK: most nézem h az ugyan az amit ti is linkeltetek szóval úgy látszik ezt besz*ptam 😜
Ettől: http://vivodjunk.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=145369&category_id=11
És itt azért már más a stilus😀
Figyelj , majd meglátom én addig egy fillért sem adok ki a kezemből ameddig nincs nálam a VGA , szerinted érdemes a helyszínen ellenőrizni benne van-e?😆
Szerk:Vagy egyáltalán szerinted érdemes kockáztatni vagy maradjak az eredeti tervnél hd 6850 X-edition?
Nem tudom én rendeltem is azonnal , nem érdekel max akkor odamegyek oszt nincs VGA...😀
Amúgy:1.Sztem nem ugyanaz a felépítésük.
2.Nem kis munka ennyi dolgot odatenni szal mi lenne amúgy vele a céljuk ha kamu?
Nézd már meg basszus:
[url]http://shop.mpzone.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_22280[/url]
[url]http://webshop.notebooksio.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_43072[/url]
[url]http://rdigital.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_44043[/url]
😂
A céljuk meg természetesen az emberek átverése és lehúzása valamilyen módon.
http://webshop. notebooksio.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_43072
Amúgy:1.Sztem nem ugyanaz a felépítésük.
2.Nem kis munka ennyi dolgot odatenni szal mi lenne amúgy vele a céljuk ha kamu?
Hát az hogyan hisz a hd 6850ek 36 ezrek😀
meggondolandó 😜 mennyire megbízható márka az MSI pl a Sapphire-val szembern?
Bőven van olyan jó. Én személy szerint csak MSI alkatrészeket (videokártya, alaplap) veszek. 😀
Melyik éri meg jobban?
ECS GTX 460 1GB GDDR5 30k-ért
MSI 6870 OC 1GB GDDR5 29k-ért
Hol 29k az????
ECS GTX 460 1GB GDDR5 30k-ért
MSI 6870 OC 1GB GDDR5 29k-ért
tasiadam: Értem, kösz! 😉
Mennyit ér egy 2-3 éves Gainward 9600GT 512MB DDR3-as?
10k
Helló szeretnék egy jó vga-t a laptopmba de milyet vegyek?
GeForce 9600M, Kmisi99 ha ehhez nem értesz ne írj. kösz. lehet ugyan úgy venni bene
Azaz VINNI FOGJA MAXON...
Akkor a GTX 460 2WIN megér 77k-t ?
Hogyne érne,nincs is ellenfele abban az árfekvésben.
2Gb memória miatt is jobban megéri mint az 580.😀
Ami ugye az SLI miatt 1gb-nak számít és pont ebben van a hátránya. Magas felbontásban, max graffal a min fps lecsökkenhet itt-ott. Lásd 5970. Persze jó áron adják.