Bioritmus írta:
Gyerekek ezzel a steam cuccal kapcsolatban érdekelne 2 dolog:
1. Csak venni lehet vagy valahonnan le is lehet tölteni? 😀
2.: Mennyibe kerül? 😆
Hát, ha regelsz, akkor vannak ingyenes játékok, csak az a gáz, így nem tudsz felvenni senkit a barátok listájára. Miután befizettél 1 játékra, utána már ez lehetséges. Most vehetsz online, vagy boltban is játékot. Öcsém anno megvette a Black Ops-ot eredetiben és úgy regelt be steam-re. Én online megvettem a Left 4 Dead 2-t forintba átszámolva, kemény 2400 ft-ért. Amúgy szoktak lenni akciós játékok, csak figyelni kell az áruházat, minden este 7kor frissítik és néha vannak akcióban jó cuccok.
A Steam maga egy ingyenes program, amit használni kell néhány játékhoz. Azonban a játékokat rajta(steamstore)/hozzá(szabadon választott PC-s bolt) venni kell (de vannak rajta ingyenes játékok is).
nekem is van steam-em és nagyon jó dolog! van pár vett játékom rajta(DIRT3- RED ORCHESRA) és vannak amiket mod-ként kaptam a megvett játékhoz(DARKEST HOUR ?Mare Monstrum.) + vannak faja ingyenes játékok is mint AMERICAS ARMY 3, GLOBAL AGENDA...
az lenne a kérdésem hogy milyen ingyen játszható játékok vannak még a STEAM-en? 😀 amúgy ha más miatt nem az akciók miatt biztosan megéri feldobni a progit és regelni... (75%-os akcióban vettem már 2 v 3 játékot is!)
Nem
Nekem az lenne a kérdésem hogy az avast a steamet virusnak jelzi ezt nem lehet valahogy megbutykolni mert nagyon idegesit foleg hogy nap mind nap használom a steamet
Srácok ha én megadom a steam kódomat egy barátomnak és ő felrakja a gépére meg én is a COD MW2-t és ő is belép a játékba meg én is tudok vele coopban játszani ??
Sziasztok lehet nem ide tartozik de ha megveszek egy játékot PL a STALKER Call of Pripyat-ot arra rá lehet tenni a magyaritást Vagy ha letöltöm a Mirror's Edge-t abban benne van a magyar felirat is ??
Primo írta:
Sziasztok! Nekem már fent van a gépen egy ideje, Csak az AVP3 miatt raktam fel, először a demójával toltam, majd a teljessel(igaz nem eredetiben) multiba. Viszont arra a mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet barátokat felvenni. Azt irja hogy azért nem tudok mert nincs egy játék se a steam fiókomban. Pedig most is letöltöttem az Moonbase Alphát, ami ingyenes (helyhiány miatt azóta már letöröltem)
Sziasztok! Nekem már fent van a gépen egy ideje, Csak az AVP3 miatt raktam fel, először a demójával toltam, majd a teljessel(igaz nem eredetiben) multiba. Viszont arra a mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet barátokat felvenni. Azt irja hogy azért nem tudok mert nincs egy játék se a steam fiókomban. Pedig most is letöltöttem az Moonbase Alphát, ami ingyenes (helyhiány miatt azóta már letöröltem)
grabka: Csak annyi, hogy beírod a keresőbe és letöltöd!😀 A steam-es játékokhoz kötelező, szóval mindenképp le kell szedned. De a játékok telepítőcd-jén rajta van a steam.
szerintem azért vették le anno az 1-nek meg most a 2-nek is a demoját, mert azt csak azért dobták ki hogy mindenki belekostolhasson mekkora jóság is a zombihent, és ha tetszett akkor vedd meg, és tolhatod is tovább, szimpla reklámfogás az egész
BiGame írta:
hát végülis jól mondtad, az 1-nek meg a 2-nek is olyasféle a demója mint a TF2 pl, nem lehet örökké nyomni csak ideiglenes, utána letörlik a Steam-ről!
De ezt pont nem értem mert a L4D-t a Valve csinálta nem?
Ez olyan mintha CoD-ozol XFirén és leveszik a codot xfiréről akkor nem talál szerót és nemtudsz felmenni...
Csak ez a Steames dolog kicsit már de alényege vhogy igy van...
BiGame írta:
hát végülis jól mondtad, az 1-nek meg a 2-nek is olyasféle a demója mint a TF2 pl, nem lehet örökké nyomni csak ideiglenes, utána letörlik a Steam-ről!
Ez olyan mintha CoD-ozol XFirén és leveszik a codot xfiréről akkor nem talál szerót és nemtudsz felmenni...
BiGame írta:
BiGame írta:
nemtom vmé csináltam újat, de sajna csak az első accot fogadja el a steam, ez egy nagy hülyeség sztem, minek?
Ha azzal aktiváltad akkor jogosan,mert h azzal amit megvettél csak te játszhass vele! De ajánlom h írj a Steam Supportnak egy emailt h elfelejtetted a jelszavadat és vissza fogják állítani!
nekem bejön a steam, tavaj a team fortress 2-t akciósan 3000-el olcsóbban meg tudtam venni mint az akkori itthoni ára volt, múlt héten láttam cs source is csak 1000 Ft volt, amit egyszer megveszel és letörlöd a gépedről bármikor újra leszedheted, ha az eredeti dvd-d tönkremegy akkor is, minden héten más más akciók vannak, a játékokban meg kevesebb csaló van lásd cod mw2 ahol nekem egyszerű alkalmi multijátékosnak baromira nem hiányoznak a dedikált szerók, mert csak beugrok lenyomok pár kört aztán kész, és velem azonos képességű játékosokkal rak össze a rendszer így legalább esélyem is van jobb eredményt elérni, accot meg minek váltani azt nem értem
a steam komplikáltabb, én úgy szívtam, h megvettem a Half-Life 2-t s miko másodjára raktam föl jóval később, má más accountom volt, nem fogadta el az install kódot😠! marha ideges lett, megérte nagyon!
Nagyon köszi 😀
Gyerekek ezzel a steam cuccal kapcsolatban érdekelne 2 dolog:
Hát, ha regelsz, akkor vannak ingyenes játékok, csak az a gáz, így nem tudsz felvenni senkit a barátok listájára. Miután befizettél 1 játékra, utána már ez lehetséges. Most vehetsz online, vagy boltban is játékot. Öcsém anno megvette a Black Ops-ot eredetiben és úgy regelt be steam-re. Én online megvettem a Left 4 Dead 2-t forintba átszámolva, kemény 2400 ft-ért. Amúgy szoktak lenni akciós játékok, csak figyelni kell az áruházat, minden este 7kor frissítik és néha vannak akcióban jó cuccok.
[LINK]
az lenne a kérdésem hogy milyen ingyen játszható játékok vannak még a STEAM-en? 😀 amúgy ha más miatt nem az akciók miatt biztosan megéri feldobni a progit és regelni... (75%-os akcióban vettem már 2 v 3 játékot is!)
Nekem az lenne a kérdésem hogy az avast a steamet virusnak jelzi ezt nem lehet valahogy megbutykolni mert nagyon idegesit foleg hogy nap mind nap használom a steamet
asszem most kitört egy háború 😃
Előre is köszi,
Gábor
most érdemes szétnézni steamen, csomó ünnepi akció, sok játék akár 75 %-al is olcsóbb mint alapból, gta 4-et veszem is csak 2000 ft 😆
Jah láttam! Azért durva! GTA IV 2000FT! 😀
Én majd a Source-t akarom majd megvenni! 😀
Értem! Csak azt nem hogy minek kell levenni!
én most nem a TF2-ről beszélek hanem a L4D-ről!
Azt értem! De hogy nem lehet nyomni?
a L4D2-demot má nem lehet nyomni, ugyanezt csinálták az 1-nél is!
Hogy ingyenes volt? Mert a TF2nél 3 óra maradt!
nekem egyszer csak megjelent a Steam acountomon a Left4Dead2Demo hely a Team Forrtress 2. NEmtom de ez hogy lehet??????????????
Az h a Team Fortress 2-t lehet tölteni ingyenesen!
sztem is jó főleg hogy egy (jó)pár ingyenes játék😃
aki akar vegyen fel! Dead3nd a felhasználóm😃
Felvettelek!
aki akar vegyen fel! Dead3nd a felhasználóm😃
(Vásárlás,MSN, játékok, videók....stb....)
nem a jelszavam a baj, hanem nem emléxem mi volt a nevem! de má nem töröm érte a fejem, vagy 1-2 éve volt már!
De van olyan is hogy I Forgot my account name! Akkor kiküldi az email címedre!
nemtom vmé csináltam újat, de sajna csak az első accot fogadja el a steam, ez egy nagy hülyeség sztem, minek?
Ha azzal aktiváltad akkor jogosan,mert h azzal amit megvettél csak te játszhass vele! De ajánlom h írj a Steam Supportnak egy emailt h elfelejtetted a jelszavadat és vissza fogják állítani!