Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Üdv mit frissített a legújabb frissítés? Csak védelmet?
0
0
0
0
winrar avatar
Media Toolkit a neve: [LINK]
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
chrono02: köszí utána járok! 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
BenjaminHun Van egy Microsoft Media tools (azt hiszem ez a neve) azzal tudod egyből frissíteni. Ha a gépre vársz akkor lehet hogy csak 1 hónap múlva kerülsz sorra.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Win7 telepítés elött vagy a frissítések kapásból fognak települni vagy 1-2nap? Mert hogy mindenképpen szeretném mi hamarabb frissíteni win10.. vagy ami az MS oldalán van azzal kapásból lehet frissíteni?
0
0
0
0
FeRR avatar
bence493: Hogy tudom megnézni, hogy jelenleg milyen módban van? Túrkáltam nemrég a biosban, de ilyesmit nem találtam.
0
0
0
0
Underworld avatar
FeRR: Nekem is volt ilyen problémám,mikor ide módba ment a winyó,nem achi ..ezt biosba lehet beállítani! Nekem is az volt pár percig belassult,aztán ment tovább pl filmnézés közbe is! és rájöttem hogy ez volt a baja,lehet neked is! [LINK] itt leírja hogy lehet váltani újratelepítés nélkül!
0
0
0
0
FeRR avatar
Igen, megvolt az is, nem igazán volt töredezett.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Töredezettség mentesítést próbáltál már. A régebben előforduló HDD-probléma miatt.
0
0
0
0
FeRR avatar
Üdv ismét, itt is!

Még egy olyan zavaró problémám lenne, hogy (habár nem biztos, hogy windows 10, mert a 7-es alatt is előfordult néha) néha a rendszer szeret teljesen random lefagyni, vagyis inkább végtelen ideig tölteni.. Egy egyszerű jobb klikktől, vagy ha rákattintok a windows home gombra, semmire se reagál. A net csak tölt, de nem történik semmi, ha zenét hallgatok megáll.. Fogalmam sincs, hogy mitől, kikapcsoltam minden feleslegesen futó Windows 10 alapalkalmazást, frissen lett telepítve a rendszer, egyszer ki is írta, hogy a HDD-t lassúnak észleli, szeretné-e ha kijavítaná a problémát? Azután 1-2 napig nem történt semmi probléma, viszont teljesen random időpontokba csak úgy belassul a gép, és egy 10 percig tart neki helyrejönni, utána megint minden teljesen gyors és normális.. Ennek mit tudok tenni?
0
0
0
0
winrar avatar
Win7 alatt nekem is előjött ez:
A képernyőillesztő nem válaszolt, de utána helyreállt.

De eleinte ott sem, talán úgy 2015 eleje óta csinálta. Mióta Win10-re váltottam, megszűnt a hiba. És addig is csak a Firefox böngésző hozta elő (vagy ha túlhúztam a GPU-t 😜).
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem amióta win 10 van azóta semmivel sem tudok játszani mert képszakadás és kilép a játékból, ha eredeti ha tört játékkal játszok mind2-nél csinálja... :/ nem tom mi a rák lehet ez... újratelepítés se oldotta meg ezt a hibát.
0
0
0
0
Puklee avatar
Chrono02. Nem hozott létre semmit. Megnéztem a gépet, egyszerűen a bejelentkezésnél kéri a jelszót. de végül is újra telepítettem probléma letudva kösz mindenkinek az infót
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Szép volt "jó" volt, de inkább hetes.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Win10 kulcs kellene, hogyan szerezzek olcsón, vagy ingyen? 😆
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
ErzsikeTurika: delepítsd ujra a driver nekem ez meg oldotta AMD oldalon..
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zoli73 Amúgy win10-nél teljesen fölösleges ez, mivel a rendszer automatikusan letölti és telepíti a frissítéseket!
Puklee hmm ez így érdekes, hogy ha nem csinált fiókot, miért akar bejelentkezni. Én MS fiókkal használom, így pontosan nem tudom, hogy mi van akkor ha kihagyja ezt a lépést. Nem lehet hogy egy helyi fiókot hozott létre és abba akar bejelentkezni? Mondjuk egy jelszavazott rendszergazda fiók?
ErzsikeTurika nálam AMD driverével van ez, kb 1-1.5 hete. Úgy tűnik az egyik Windows frissítés kavar be neki, és nem javították még.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok!
Minap frissítettem az NVidia drivert (355.82), s azóta bármilyen játékkal szeretnék játszani (laptopon), egyszerűen nem tudok, mivel folyamatosan ezt írja, ez az értesítés jön be:
A képernyőillesztő nem válaszolt, de utána helyreállt.

Eddig nem történt velem ilyen.
Valahogy ki lehet javítani?
0
0
0
0
Puklee avatar
chrono02 kihagyta ezt a lépést
0
0
0
0
Underworld avatar
Nah azt vettem észre ha tisztán rakom fel a win 10et akkor fagyogat leginkább játék közbe..de most hogy frissítésként,így nincs baja.. ötlet?😃D
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Köszi szépen a válaszokat!
0
0
0
0
csuz-li avatar
Zoli73: Lehet DVD-ről és pendrive-ről is frissíteni win7-et, vagy 8-at 10-re. Én már többször csináltam ilyet, úgyhogy 100%
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jobb esetben ezt elég ritkán kell megcsinálni
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Igen nagyon sok verzióját.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zoli73 Hmm nekem nem ez jött le. Na mindegy. KMS-t próbáltad már? Lehet penyóról is updateni csak az macerás. Mindig le kell szedj egy teljes telepítőtő és végigcsinálni az egész procedúrát. Úgyhogy nem éri meg.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Pendrive-n van.De oda is írtam azt is.😀 A lényeg, hogy csináltam egy tiszta telepítést a win 10-el és az istenért sem tudom aktiválni. Ezért azt szeretném csinálni, hogy vissza teszem a win7-et azt aktiválom, és nem tiszta telepítést csinálok a win10-zel hanem csak update-et és akkor az is aktív lesz.Mert nem tudom netről update-ni mert csak mobil netem van és az pont 3GB akkor maga a win 10 update megeszi az egész havi netemet. Ezért kérdeztem hogy akkor pendrive-ról is lehet ugyanúgy frissíteni mintha a netről csinálnám?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zoli73 ISO-ból is lehetséges de nem ajánlott! Telepítés közben legalább 1x újraindul a gép, és ilyenkor lehet hogy az ISO fájlt is kilövi, ergó bukod az egész telepítést és a gép is használhatatlan lesz. Így ajánlott penyóra rátolni az iso-t, vagy DVD-re kiírni és úgy telepíteni. De persze így is választhatsz hogy csak szimplán frissítesz (ami szintén nem ajánlott mert rengeteg problémát okozhat), vagy formázol és telepítesz.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Skacok egy kérdés! Csak neten keresztül lehet update-ni vagy iso file-ból is lehet? Tehát ha nekem van egy aktivált Win 7 a gépen és egy pendrive-on van egy win 10 telepítő akkor azt tudom update-ni vagy csak tiszta telepítést tudok csinálni?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Puklee Microsoft fiók hozzá lett rendelve a géphez? telepítésnél átugrotta ezt a lépést, vagy csinált egy MS fiókot?
0
0
0
0
Puklee avatar
Mert nem tudtam rendesen feltenni a kérdést, mivel csak annyit tudtam, hogy nem jó a gép. Közben beszéltem a lánnyal, a probléma az, hogy jelszót kér a belépéshez a windows 10 pedig ő nem állított be semmilyen belépési jelszót.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Puklee:
A gép, bekapcsolás után, nem ír ki semmit?
Se kép. se hang?
Amúgy én sem értem rendesen a kérdést. 😀
Vagy esetleg, csak a Win 10 nem jön be, csak a Win 7?
Mert ha pl. a gépet hiába kapcsolod be és nem történik semmi, akkor a frissítés alatt ki lett kapcsolva a gép, vagy áramszünet lehetett és hiányzik egy Boot mgr fájl, (vagy más boot fájl) amit nem tudott feltelepíteni, ezért be sem bootol a merevlemez. Azt ki is írja egyébként.
0
0
0
0
Puklee avatar
Értem. Sajnos így többet akkor nem tudok meg. Nincs más hátra mint kivárni a holnapot, elmenni és kideríteni a problémát. Kösz a segítséget azért
0
0
0
0
csuz-li avatar
Puklee: Nem. Pontosabban nem attól, hogy miről frissítette. Erősen úgy néz ki, hogy egy aktivált windowst, bármilyen módon is lett aktiválva, simán lehet frissíteni. tehát a baj nem ebből származik. Lehet géphiba, vagy telepítési hiba.
0
0
0
0
Puklee avatar
nem az aktiválás tűnt el! nem tudom hogy fogalmazzam.. az ismerősöm aki windows 10-et használ ő tűnt el.. és mivel nem tudom elérni még holnapig, addig nyomozásba kezdtem, mert kalóz windows 7-ről frissített windows 10 re. itt a lényegi kérdés az, hogy meghalhat e annyira a windows 10 ilyen esetben, hogy be sem töltsön...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
bukta2 akkor nem vagyok egyedül vele o.O
0
0
0
0
FoLey avatar
Gondolom az aktiválás tünt el.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Lehet én vagyok a hülye de én sem értem mit írt :'D
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Puklee mi tűnt el a netről?
0
0
0
0
Puklee avatar
Üdv! Egy kérdésben szeretnék segítséget kérni. Van egy nagyon jó lány ismerősöm, és win7 volt a gépén kalóz verzió.. egyik napról a másikra magától felfrissített win10-re ment is neki szépen. Sajnos mikor át tudtam menni nem néztem utána az aktiválásnak. Nos most egyik napról a másikra eltűnt netről.. sajnos dolgozom így nem tudok utána járni, átmenni.. nem lehet , hogy a kalózverziós rendszerről frissített windows 10 kilőtte magát?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez a gépem már egy őskövület úgy is.
0
0
0
0
FoLey avatar
8.1-en így megy,de sajnos 10-en be-be akadások voltak sajnos a látvány ilyen mint írtam nincs nagy sávszélességem,de WoW alatt ilyet is produkál pl. Life is Strange-n szépen mutat.
[LINK]
0
0
0
0
csuz-li avatar
Én próbáltam GTAV-el. Bár az is igaz, hogy csak beléptem, körülnéztem és autóztam egy versenyen, de semmi több. Viszont nekem nem volt vele gondom.
0
0
0
0
FoLey avatar
Valaki próbálta 10-en a streamot? Nálam mintha kicsit akadozna multi részről,holott a 8.1-en hibátlanul csinálja,igaz nincs nagy net sávszélességem.
0
0
0
0
winrar avatar
A legnormálisabb a telefonos aktiválás. Amúgy KMS.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció