Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hm... Most már teljesen össze vagyok zavarodva. 😃 Nem tudok dönteni.
Akkor segítünk 😃😃
mennyid van rá? annyiért akkor ajánlunk 1-et
igen, jobb 😃
Zsír, akkor spórolok kicsit 😃
Az már nem annyira jó manapság 😕
Akkor a Sapphire HD6850 jobb, mint a Gigabyte? A Sapphire olcsóbb. 😃
Sziasztok!
Mostanában kicsit újítottam a gépen, és eljött az ideje annak is, hogy vegyek egy videókártyát. Ezen gondolkodok nagyon... http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=425 elég olcsó, és a tudása sem rossz szerintem.
A mostani configomhoz ez megfelelő lenne, vagy mit ajánlanátok?
Nem a legjobb választás 😕 Egy HD 6670 vagy GTS 450-et vegyél GDDR5 😀
Mostanában kicsit újítottam a gépen, és eljött az ideje annak is, hogy vegyek egy videókártyát. Ezen gondolkodok nagyon... http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=425 elég olcsó, és a tudása sem rossz szerintem.
A mostani configomhoz ez megfelelő lenne, vagy mit ajánlanátok?
Nvidia vagy Ati vegyél ez a két legjobb gyártó
referencia kártyákat nem nagyon lehet kapni 😀
De ASUS, sapphire, powercolor, XFX ,VTX3D, MSI ezeket nyugodtan veheted ezek jók
Gigabyte?
azt szeretném kérdezni, hogy az ATI Mobility Radeon HD550v 1GB-os videókártyát mennyire lehet játékra használni?
Nvidia vagy Ati vegyél ez a két legjobb gyártó
referencia kártyákat nem nagyon lehet kapni 😀
De ASUS, sapphire, powercolor, XFX ,VTX3D, MSI ezeket nyugodtan veheted ezek jók
Üdv mindenkinek!
VGA-t akarok venni és kérdezném hogy mi a véleményetek a VTX3D-ről mint gyártóról? Aránylag olcsóbbak a kártyáik. De félek ez inkább a minőség rovására megy... Van valakinek tapasztalata ezzel a gyártóval,valaki használ(t) ilyen karit?
Köszi a válaszokat előre is!
Hűtésére panaszkodnak, meg sok megy vissza gariba. Inkább powercolor.
niteforce,Kornel77, Randal Köszönöm a válaszokat!
Kicsit félek tőle,most egy Gigabyte HDxxxx van,de szerencsére soha nem volt vele probléma. Egyenlőre olyan ez a gyártó mint az ASRock. Régebben elég gyenge minőségi termékei voltak,mindenki tudja miért. Most már szerintem minőségi lapokat gyárt,de már különálló cég. Szerintem Asus vagy Shappire között választok.
klaas20:
[LINK]
Ha tényleg kapható még... Viszont a procid elég vékonyka, meg a tápodat se írtad le. 😕
Sajnos 5830-at már nem lehet kapni ilyen árban.
klaas20:
[LINK]
Ha tényleg kapható még... Viszont a procid elég vékonyka, meg a tápodat se írtad le. 😕
Sajnos a Tápot nem tudom most megírni , mert Everestből írtam mindent és ugye magával a géppel a táp nincs összeköttetésbe majd ha leszedem a ház oldalát akkor kiírom 😀 Amúgy köszi a tippet 😀
[LINK]
Hali ! Vidikarit akarok venni a héten. Erről mi a véleményetek : Ati Radeon HD 4670 (1GB) Mem.szélleség 128mb??? Gamelni szeretnék és sajnos most csak egy integrált 128as van a vasamban és én ezt néztem .. 😀
Hát erre így nem lehet válaszolni😀
Mennyiért vennéd, mennyi a max keret rá, én már nem ruháznék be ilyen régi VGA-ba inkább akkor már egy hd6670 vagy valami hasonló, mondj egy árat mi ajánlunk valamit...
25000 -ért kb 😀 max 30e .
Hali ! Vidikarit akarok venni a héten. Erről mi a véleményetek : Ati Radeon HD 4670 (1GB) Mem.szélleség 128mb??? Gamelni szeretnék és sajnos most csak egy integrált 128as van a vasamban és én ezt néztem .. 😀
Hát erre így nem lehet válaszolni😀
Mennyiért vennéd, mennyi a max keret rá, én már nem ruháznék be ilyen régi VGA-ba inkább akkor már egy hd6670 vagy valami hasonló, mondj egy árat mi ajánlunk valamit...
Üdv mindenkinek!
VGA-t akarok venni és kérdezném hogy mi a véleményetek a VTX3D-ről mint gyártóról? Aránylag olcsóbbak a kártyáik. De félek ez inkább a minőség rovására megy... Van valakinek tapasztalata ezzel a gyártóval,valaki használ(t) ilyen karit?
Hűtésére panaszkodnak, meg sok megy vissza gariba. Inkább powercolor.
De ha ezek közül akar akk a HD6790
Kérdés:
EVGA GTX 460 SE
Mag órajel: 720 MHz
Mem. Bus: 256 bit
Mem. órajel: 3600 MHz
Sebesség: DDR5
Memória: 1024 MB
OpenGL: 4.1
vagy
Gigabyte GTX 550 Ti
Mag órajel: 970 MHz
Mem. Bus: 192 bit
Mem. órajel: 4200 MHz
Sebesség: DDR5
Memória: 1024 MB
OpenGL: 4.0
vagy
Sapphire HD6790
GPU Órajel: 840MHz
RAM Órajel: 4200MHz
Memória Mérete: 1GB
Memória Típus: GDDR5
Memória Bit: 256bit
Előre is köszönöm :)
Amennyibe ez kerül,annyiért már lehet venni:
AMD Radeon 6950 VTX 2GB/DDR5
Választ előre is köszi!
[LINK]
jhaa én a TI.re gondoltam!😃
Akkor leírom újra, szóval én gtx 560 Ti-t vennék😃
az 560 Ti tényleg jobb mint a 6870 😃 csak az kicsivel drágább, ha valakinek kevesebb a pénze szerintem a 6870 sem egy rossz választás 😀
Igen a 6870 és sima gtx 560 csatában én is a 6870-re szavazok természetesen!
Jó kis kártya az és a piacon talán jelenleg legjobb ár/érték aránnyal rendelkező VGA!😀
jhaa én a TI.re gondoltam!😃
az 560 Ti tényleg jobb mint a 6870 😃 csak az kicsivel drágább, ha valakinek kevesebb a pénze szerintem a 6870 sem egy rossz választás 😀
Szerk.:
Belemennének ezek a kártyák egy Raidmax Tornado típusú házba?
link: http://www.raidmax.com/chassis/tornado.html
Én nem tudom eldönteni hogy most melyik a jobb, de ha mindkét kártya azonos szinten van, akkor az ára a döntő tényező, illetve hogy ha az egyik olcsóbb mint a másik és ugyanazt tudja, vagy amennyivel drágább az egyik mint a másik és ha az a pár plusz ezresért cserébe tud valami pluszt adni, amit a másik nem.
Huh, ez most elég bonyolultra sikeredett😃
De akkor annyi a lényeg hogy bármelyiket is veszem meg, nem lesz gondom a játékokkal?
ASUS nVidia GTX560 Ti 1Gb (ENGTX560 TI DC/2DI/1GD5) ///// itt 64K, ha belefér még a keretbe
Szerk.: Ezzel egy ideig nem lenne gondod.
Huh, ez most elég bonyolultra sikeredett😃
De akkor annyi a lényeg hogy bármelyiket is veszem meg, nem lesz gondom a játékokkal?
http://www.hwcompare.com/11005/geforce-gtx-560-vs-radeon-hd-6870/
Sziasztok.
Milyen VGA-t ajánlanátok a gépemhez, mondjuk 55.000 - 60.000 Ft-ig.
Én gtx 560-at vennék!
HD6870 egy árban van vele és sokkal jobb, inkább azt 😀
itt a webshopban 47K 😀 Battlefield3at simán viszi ultrán ha van mellé egy jó procid 😀
gyártó az Sapphire, Gigabyte, XFX 😀
Szóval akkor a Gigabyte és a Sapphire a legjobb gyártó.
Akkor ezzel a VGA-val és azzal a procival (i5-2400) ami van a gépembe simán menne full hd-ban a Battlefield 3?
Sziasztok.
Milyen VGA-t ajánlanátok a gépemhez, mondjuk 55.000 - 60.000 Ft-ig.
Én gtx 560-at vennék!
HD6870 egy árban van vele és sokkal jobb, inkább azt 😀
itt a webshopban 47K 😀 Battlefield3at simán viszi ultrán ha van mellé egy jó procid 😀
gyártó az Sapphire, Gigabyte, XFX 😀