Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Szóval akkor e közül a házom kártya (Sapphire HD 6870, Sapphire 6950, GTX 560 Ti) közül bármelyiket is veszem, vinni fogja a BF 3-at full hd-ban?
Bár nagyon szimpatizálok a Sapphire 6870-nel.
Nem mindegy hogy milyen proci de ahogy néztem i5 2400ad van ami egész nagy VGA-t is mg tud "hajtani" (igen még mindig nem tudom hogy mondják ezt😃😉.
Esetleg fogj ki egy jó ajánlatú hd 6950 -et az most 60 körül van kb.
Ezt a kártyát mennyibe vennéd, amit linkeltél?
Még pontos árat nem néztem ennek a kártyának. A rászánt összeg csak iránymutató volt, +/- 5000 Ft még bele fog férni a keretbe. Viszont az alaplapom Crossfire-t támogat, nem lenne baj hogy a GTX es kártya Nvidia és nem Radeon?
Tudom hogy a Crossfire két vga-t támogat de ha csa kegy van benne egyformán kihajtja az alaplapom mindkét típusú kártyát?
Ha az alaplapod támogatja a Crossfiret akkor 2db PCI-Ex16 csatlakozonak kell lennie nem pedig 1nek!
ha ezt a támogatást akarod ki használdni csak is Atis kártya jöhet szóba mivel az Nvidiánál SLI támogatás van ez a 2 rendszer csak annyiban hasonlit hogy 2kártyát tud használni de teljesen más technológián alapul!
Mert ha csak 1et akarsz akkor is "kihajtja" mivel az csak egy lehetőség hogy lehet crossfire-d (legalábbis szerintem.
Na én a többi válaszadástól visszavonultam , rábízom a szakértőkre.😊
Nem mindegy hogy milyen proci de ahogy néztem i5 2400ad van ami egész nagy VGA-t is mg tud "hajtani" (igen még mindig nem tudom hogy mondják ezt😃😉.
Még pontos árat nem néztem ennek a kártyának. A rászánt összeg csak iránymutató volt, +/- 5000 Ft még bele fog férni a keretbe. Viszont az alaplapom Crossfire-t támogat, nem lenne baj hogy a GTX es kártya Nvidia és nem Radeon?
Tudom hogy a Crossfire két vga-t támogat de ha csa kegy van benne egyformán kihajtja az alaplapom mindkét típusú kártyát?
http://www.debo. ro/acer-48-3cm-v193wlaobmd-16-10-dvi-led-schwarz-speaker.html
http://hardver apro.hu/apro/gianni_bazarja_2/hsz_51-100.html
Új tag vagyok ezen az oldalon, nemrég vettem egy gépet, és ehhez szeretnék egy vga-t venni. lehetőleg olyat amin menne a Battlefield 3 full hd-ban.
Ilyen gépem van:
4 magos intel proci, 4 gb ram, 500 w-s táp, 320 gb-s vinyó.
Erre a kártyára gondoltam:
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&pid=1080&psn=&lid=1&leg=0
Max 60.000 tudnék rászánni.
Esetleg ha tudtok ennél jobb kártyát ajánlani ennyi pénzért, vagy olcsóbban hasonló tudásut, akkor várom a tanácsaitokat.
Tiszteletem. GTX550el hogy menne pl. a Battlefield3 ?
FullHD közép-magas részletesség.
Ne általánosítsunk, pl. a HD4850, vagy a 9800GT is DDR3-as, viszont jó kis kártyák!
Voltak 😜
Nagyfelbontáson elvéreznek.😕
1440x900 annak számít?
Mert én azt vettem észre a játékok nagy részét bírja stabil 30-60 FPS-el kissebb felbontáson mint 1440x900.
Pl orcs must die!: 1440x900 : 10-25 fps
1024x768 : 30-45 fps
Ami azért nem kis különbség , de most hogy így eszembe jutott prototype-nál is lejjebb veszem a felbontást és meglátjuk mennyit nyerek...
ezt? https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2780
igen ez jó
minimum egy HD6670 -et érdemes játékra venni
megéri megvenni?:'D
Megsütöm majd az én 8800 GTS-em,és majd megírom hogy jó-e 😀
SEGÍTSÉG! Van a 9800GT-m eddig sem ismerte fel a géped 100%osan de jónak jó volt és minden szépen ment vele DE! BIOS-ba kockáz, bejön a windows semmi baja keresi az illesztőprogramot ismét semmi, megnézem hogy mi baja és kiírta hogy 43-mas tipusú hiba miatt leállította a windows. Mi lehet a bibi?
Valszeg haldoklik..Nekem is ez van az Nvidia 8800 GTS-mel..Vram hiba..
de csak biosba kockázik, amúgymeg a win7 nem ismeri fel. Ha ez van megyek reklamálni vagy betolom a sütőbe
De a sütés,az csak egy ideig jó..Ideiglenes megoldás..
akitől vettem így *** át ahogy ő engem
SEGÍTSÉG! Van a 9800GT-m eddig sem ismerte fel a géped 100%osan de jónak jó volt és minden szépen ment vele DE! BIOS-ba kockáz, bejön a windows semmi baja keresi az illesztőprogramot ismét semmi, megnézem hogy mi baja és kiírta hogy 43-mas tipusú hiba miatt leállította a windows. Mi lehet a bibi?
de csak biosba kockázik, amúgymeg a win7 nem ismeri fel. Ha ez van megyek reklamálni vagy betolom a sütőbe
De a sütés,az csak egy ideig jó..Ideiglenes megoldás..
ki milyen videokártyát ajánl olyan 35K-ig??😃
Hd 6770. Szerintem.
Hali. hol tudom megnézni hogy DDR hányas a vidi karim?😃 CPu-Z nem irja ki :S
Persze, hogy nem, az procikhoz való program. 😀 Gpuz-t próbáld. Egyébként, ha a 3850-esről van szó, akkor ddr3.
Hello Mindenkinek!
Most szeretnék újítani videókarit és mi a véleményetek egy EVGA GTX 460 1gb-es kariról 39k-ért? megéri-e ezt vennem? 😀
Ha újonnan annyi, akkor az SE, az közel sem ér annyit. Inkább 6850. Ha használt, akkor meg azért nem ér annyit...
Kösz a választ Cooley!
Hello Mindenkinek!
Most szeretnék újítani videókarit és mi a véleményetek egy EVGA GTX 460 1gb-es kariról 39k-ért? megéri-e ezt vennem? 😀
Ha újonnan annyi, akkor az SE, az közel sem ér annyit. Inkább 6850. Ha használt, akkor meg azért nem ér annyit...
Sziasztok!
Ajánlatok nekem egy vga-t?
Ati Párti Vagyok,Szóval Mondom Mi Lenne Jó:
-PCI-E
-DirectX:11
-Pixel Shader:5.0
-Lehetőleg 1Gb-os
-256Bites-Esetleg van olyan amin elmenne maxon (Csak a vga) a NFS The Run?
Tudtok ajánlani valamit ami meg is fizethető?😊
6850-től kezdve a legerősebb, amit meg tudsz fizetni. Vagy 5850/5870. Bár a gépigényénél 6950-et tüntettek fel minimumnak, de azt hülyeségnek tartom.
Ajánlatok nekem egy vga-t?
Ati Párti Vagyok,Szóval Mondom Mi Lenne Jó:
-PCI-E
-DirectX:11
-Pixel Shader:5.0
-Lehetőleg 1Gb-os
-256Bites-Esetleg van olyan amin elmenne maxon (Csak a vga) a NFS The Run?
Tudtok ajánlani valamit ami meg is fizethető?😊
Gyártó: MSI COMPUTER
Busz: PCI-Ex16
Chipset gyártó: nVidia
DirectX: 11
D-Sub: Igen
Dual VGA: Igen
DVI: Igen
Kiszerelés: Dobozos
Hűtés típusa: Aktív
Mag órajel: 810 MHz
Mem. Bus: 128 bit
Mem. órajel: 3200 MHz
Sebesség: DDR5
Memória: 512 MB
OpenGL: 4.0
SLI/CrossFire támogatás: Igen
VGA Chipset: GF 440GT
TV-out: HDMI
Gyártó: VTX3D
Busz: PCI-Ex16
Chipset gyártó: AMD
DirectX: 11
D-Sub: Igen
Dual VGA: Igen
DVI: Igen
Kiszerelés: dobozos
Hűtés típusa: Aktív
Mag órajel: 800 MHz
Mem. Bus: 128 bit
Mem. órajel: 1333 MHz
Sebesség: DDR3
Memória: 1024 MB
OpenGL: 4.1
SLI/CrossFire támogatás: Igen
VGA Chipset: HD6670
TV-out: HDMI
- Nvidia GT220 GPU
- Core Clock: 720MHz
- Shader Clock: 1566MHz
- Memory Clock: 1600MHz
- 1Gb GDDR-3 Video memória
- 128 bites memória sávszél
- DirectX 10.1,OpenGL 3.1
- PCI-e 2.0 csatlakoztatás
- Aktív, ventillátoros hűtés
- HDMI,DVI,VGA kimenetek
így a HD6750 kb ugyanolyan erős mint a GTS 450.
de így is meiket éri meg jobban venni...mert ahogy néztem a GTS-nek nagyobbak a Hz-jei
ha nincs GTS 450 akkor HD6750.
KB ugyanolyan erősek, az órajel nem számít sokat.A tesztekből derül ki minden
így a HD6750 kb ugyanolyan erős mint a GTS 450.
de így is meiket éri meg jobban venni...mert ahogy néztem a GTS-nek nagyobbak a Hz-jei
amúgy bendeguz az XFX amerikában elterjedt és elismert gyártó, Európában annyira nem elterjedt, de jó gyártó, nyugodtan vegyél olyat 😀