Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Itt láthatod mik a különbségek, lentebb láthatod az adatokat a 2 VGA-ról. Az ár pedig márkafüggő is.
Hello mindenkinek régebben irtam hogy valami nem jó a videokártyámal hát le is kellet cserélni de 4000 ft rápotolásal vettem egy Radeon HD 5670 1gb DDR3 mas videokártyát. Az lenne a kérdésem hogy mivel ez támogatja a directx 11 et meg A sheder model 5 ös is. És annyi lenne a kérdésem hogy megéri e felrakni a Win 7 mert hogy csak az támogatja a directx 11 et meg a sheader model 5 öt .( Gondolom én 😃😉 Azért vacilálok mert hogy 2 giga memoria van a gépembe és lehet az kevés hogy win 7 rakjak rá mert az alapbol lefoglal 1 gigát. Elöre is köszi a kommenteket.
Azzal csak DX10-ben játszál DX11 ben semmit sem ér akadna.
Hello mindenkinek régebben irtam hogy valami nem jó a videokártyámal hát le is kellet cserélni de 4000 ft rápotolásal vettem egy Radeon HD 5670 1gb DDR3 mas videokártyát. Az lenne a kérdésem hogy mivel ez támogatja a directx 11 et meg A sheder model 5 ös is. És annyi lenne a kérdésem hogy megéri e felrakni a Win 7 mert hogy csak az támogatja a directx 11 et meg a sheader model 5 öt .( Gondolom én 😃😉 Azért vacilálok mert hogy 2 giga memoria van a gépembe és lehet az kevés hogy win 7 rakjak rá mert az alapbol lefoglal 1 gigát. Elöre is köszi a kommenteket.
Nekem az egyik gépen 1,5 GB-on is simán megy a Win7 sőt sokkal gyorsabb min az XP. Inkább vinyo függő 10Gb kell legalább csak a telepítés 8+frissítések. Nekem 20-on van, de csak netre használom.
Azzal csak DX10-ben játszál DX11 ben semmit sem ér akadna.
a 8800 széria annyira nem jó kivitelezési hibából az összes bemondja az unalmast. Sorozatosan halnak megfelé a 8800 asok ennyit bírtak
te nem jól tudod.
Amit a megjelenésekor vettek G80-as 8800GTS ultra és GTX na azok halnak meg sorba, a G92 ritkábban, a 55nm-es 9800GT pedig egyáltalán nem szokott. pl GTS250et még nem is láttam halva
nincs valakinek olcsón 8600gts, 8800 gt, vagy 9600gt. 9800gt je ?
Minek az ? 😃 olyan géphez ? 😃
kitalálhatom? phsyx
Nvidia kártyához ? 😃
kitalálhatom? phsyx
Nvidia kártyához ? 😃
kitalálhatom? phsyx
Csak nemtom eladjam-e 😃 1024-768-as felbontásra használom 😃
persze hogy adna plusz FPS-t 😀
ha lehet erősebbre cseréld, de így is nagyon sok különbség lesz
csak félek h a proci gyenge, és ezért nem akar több fps-t... 😕 vagy ez hogy van?
ha lehet erősebbre cseréld, de így is nagyon sok különbség lesz
hd4500-as helyett ez eléggé szívás
PL: nekem most ez van:
http://www.users.hu/?p=termek&termek=24686&sapphire-ati-radeon-pci-e-hd-5770-1g-gddr5-dvi-hdmi-dp-lite-videokartya-11163-17-20g
akor még egy ilyet kell vennem?
vagy meg vehetem mellé
pl:http://www.users.hu/?p=termek&termek=26407&sapphire-ati-radeon-pci-e-hd6770-1gb-gddr5-vapor-x-ati-eyefinity-11189-01-20g-pcie-videokartya
ezt ?
Egybk. tud valaki olyan progit, ami a hőmérsékletnek megfelelően irányítja a vga ventiket? És, én is állíthatom be, hogy mekkora hőmérsékleten hány %-on menjen?
Afterburner. 😀
és az is a baj h soha nem ürül így ki a gpu csak ha gép resizek.
Amúgy nekem furmark-al max 75°C volt a may hő
elvileg, amit olvastam erről, mindenki azt mondja, hogy 90-95°C-ig még bőven jó.
Egybk. tud valaki olyan progit, ami a hőmérsékletnek megfelelően irányítja a vga ventiket? És, én is állíthatom be, hogy mekkora hőmérsékleten hány %-on menjen?
az mitől lehet hogy a gép üresjáratban van semmi nem megy (kiv böngésző 1 install meg zene), de a vidikari gpu-ja maxon megy és emiatt 60 fokos? a fok nem zavar de a gpu annál inkább mivel kicsit lassabban mennek a dolgok (pl. képernyő elsötétítés).
ha van valami akkor ha gondolod írj 😃
töröld le az összes ati-s cuccot!! és tedd föl azt amit niteforce linkelt
már felraktam 2 ilyet és semmi, nem tudom mi értelme van... csak annyi hogy feltelepíti és kész, semmi nem nyílik meg, és a mappályában meg még 5 ilyen van azokat nem fogom megint felrakni
vagy mégsem, 32-es
akármelyik kártya is az, ez a driver ez jó hozzá:
[LINK]
ezt kell letölteni és feltelepíteni. szebb lesz a kép, és így már játszani is tudsz+ felismerik a progik a kártyádat.
ez a driver 32 bites Windows XP-re van.