Biztos jó helyre küldted? Mert elvileg létezik egy kamu verzió is.
Vagy lehet csak sokan küldtek levelet mostanában, bár nem hiszem. Nekem minden esetre mindig 2 nap volt a válasz idő (meg másoknak is akiknek volt már velük dolguk.)
Amúgy milyen problémád van pontosan? Hátha mi is tudunk segíteni 😀
Cd-keyyel kapcsolatban írtam a steamsupportnak tegnapelőtt,mikorra várhatok választ?
(AKI EXPERT L4d 2-őzni akar L4D 1-es pályákon az vegyen fel: schpatye[HUN])
Gondok vannak a szerverekkel, éppen a hibákon dolgoznak. Erről pedig már előre szóltak korábban, hogy valószínűleg le fognak állni a szerverek/le fogják azokat állítani. Nyugi van. Nézzetek addig egy kis tv-t, játszatok valami mással.
Hagrid írta:
Nálatok is rossz a steam?Azt írja h 0 barátom van fennt,alúl hogy not connection,a játékot se indítja el,ezt írja: unable to sync your game...
Joker020 írta:
Most csak nálam nem jön be böngészőn keresztül a Steam? ha be is jön 5 percig tölt, bejelentkezés után megint leáll...
Mivel akkor indult el nem rég a nagy téli leértékelési banzáj, sokan letámadták a szervereket, amit sajnos még ők se nagyon bírtak, így néha kicsit sokat kellett várni, míg betöltött valami. De most már minden megy rendesen.
szabolaci10 írta:
Ennyire Biztonságos a steam...
[LINK]
Azért több volt itt a háttérben, mint amennyit leírnak ebben a "cikkben". Kezdjük ott, hogy közel sem kerültek a steam felhasználó adatokhoz. Ugyanis a fórumot törték fel, ami egy külön szerveren/rendszeren fut, és ott se igazán tudtak sok mindent ellopni.
Egyébként meg, mindig a hack-erek lesznek előnyben, mert előbb születik meg a hack program, és utána az ellene való védelem. Mint ahogy nem az orvosságot találják föl előbb, hanem a betegséget elemzik ki.
Ennyit erről.
Akkor tuti maradt még utána valami szenny, más tippem nincs, törölj ki minden steames fájlt meg lemezkarbantartást is csinálj, bár azt nem tudom van e köze ehhez
Aza gondom, hogy felraktam a steam-et, beírtam az 5 számjegyű steam guard-os kódsort, és letöltöttem a cs-t a tegnap.
Ám mióta kiléptem a tegnap a steam-ből, azóta hibát ír ki: steam.exe hibát észlel, ezért leállt.
A windóz azt írja, hogy régi a steam, frissítsem, de az minden indítás előtt lefrissíti magát, valamint a legfrissebbet töltöttem le.
stevi írta:
Sziasztok!
Ha újratelepítem a windows-t a steam-es játékaim elvesznek vagy valahogy át lehet menteni ???
A steam-es játékaidat tárolja a steam accountod, ha formázod a géped akkor a játékok megmaradnak a steam accountodban, letöltöd a steamet belépsz és a játéklistán ottmaradnak a gamek és letudod tölteni onnan őket újra a gépedre.
A Steam maga egy ingyenes program, amit használni kell néhány játékhoz. Azonban a játékokat rajta(steamstore)/hozzá(szabadon választott PC-s bolt) venni kell (de vannak rajta ingyenes játékok is).
akos328:
Kb. minden játéknál csak egy felhasználóhoz lehet regelni a játék kódját.
Azt hiszem külön venni nem, veszel egy steames játékot, és telepítéskor felrakod a steamet is. Vagy ha van érvényes kulcsod, akkor letöltöd, és beírod a kulcsot, de arra vigyázz a kulcsot csak 1x használhatod, ha már érvényben van akkor már nem.
tehát ha már haverod beírta akk te már nem.
Bioritmus:
Venned kell egy játékot, hogy vehess föl barátokat, demó nem elég (és miért lenne egy istenverte demó fizetős? Azért vannak demók, hogy kipróbálhasd a játékot.)
CS-be ha admin akarsz lenni, gondolom tört szerón, mert ha eredetid lenne, tudnám mi az a steam, akkor neked nem kell legyen steam-ed, csak ahogy ők mondták, kontakthoz, de nekik eredetiben is meg van a játék. Addig ne nagyon akarja adminkodni, amíg nem tudod, mi fán tere ma CS.
Hagrid:
Beteszed a DVD-t (Nem CD-t), reinstall, L4D vagy L4D2, és föltelepíted. Miért akar csatlakozni steam-hez? Mert anélkül nem futhat egyik istenverte steam-es játék sem! De ettől függetelenül a lemezről telepíti föl, utána a patch-eket, (amik nélkül te nem játszhatsz, és csak jobbá teszik a játékot,) leszedi magától.
Nem lehet az istenverte steam nélkül telepíteni l4d,l4d2-őt? Kurva sok időbe telne 11gb letöltése főleg úgy h szakadozik a net.Nem lehet úgy telepíteni valahogy cd-ről és utána az updateket rá?
Próbáltam Cd-ről de akkor is steamhoz akart csatlakozni.
és CS-re hogyan használod? 😆
Csak mert én csak azért szereztem be mert admin szeretnék lenni egy szerveren és oda stem kell de még igazából nem tudom használni 😆 és általában ezek a CS-s csávók steam-en veszik fel egymást meg ott dumálgatnak stb 😆
Ja és minden domó ingyenes?? :$ 😀
Gyerekek most már van steam-em de még nem igazán értek hozzá :$ :S pl amikor valakit fel akarok venni akk azt írja ki h "A steam közösség egyes funkciói csak akkor válna elérhetővé ha már vannak játékok a steam fiókodon" na szóval az lenne a kérdésem h hogy lehet játékokat hozzáadni a steam fiókomhoz?? :$
sziasztok ennek a steamnek mi értelme van itt lehet pontot gyűjteni vagy vagymi? És az mire pl a TPB leszedek egy játékot és az ilyen steames és azt nem tom installálni most reggeltem akk tudok már azokkal a gémekkel vmit kezdeni?
Hagrid:
[LINK]
Ahova te küldted, valószínűleg egy kamu oldal.
meszes17:
Steam-es.
Nem, az nem kamu,csak régebben volt olyan is,az megszűnt,msot küldtem a rendesre.
[LINK]
Ahova te küldted, valószínűleg egy kamu oldal.
meszes17:
Steam-es.
Vagy lehet csak sokan küldtek levelet mostanában, bár nem hiszem. Nekem minden esetre mindig 2 nap volt a válasz idő (meg másoknak is akiknek volt már velük dolguk.)
Amúgy milyen problémád van pontosan? Hátha mi is tudunk segíteni 😀
2 nap az átlagos válasz idő.
Már 3 vagy 4 is eltelt de még semmi.
Cd-keyyel kapcsolatban írtam a steamsupportnak tegnapelőtt,mikorra várhatok választ?
Ellopott accal kapcsolatban, 3 vagy 4 (nem emlékszem pontosan) napon belül válaszoltak + adtak új jelszót.
Remélem tudtam segíteni.
szerk: Nekem már működik.
Kössz a választ,remélem holnap vagy holnapután már írnak.
Ellopott accal kapcsolatban, 3 vagy 4 (nem emlékszem pontosan) napon belül válaszoltak + adtak új jelszót.
Remélem tudtam segíteni.
szerk: Nekem már működik.
Nálatok is rossz a steam?Azt írja h 0 barátom van fennt,alúl hogy not connection,a játékot se indítja el,ezt írja: unable to sync your game...
Nálam is ezt csinálja.
Megnézem az akciókat nyamm...
Most csak nálam nem jön be böngészőn keresztül a Steam? ha be is jön 5 percig tölt, bejelentkezés után megint leáll...
Mivel akkor indult el nem rég a nagy téli leértékelési banzáj, sokan letámadták a szervereket, amit sajnos még ők se nagyon bírtak, így néha kicsit sokat kellett várni, míg betöltött valami. De most már minden megy rendesen.
+naponta ajándék
Ennyire Biztonságos a steam...
[LINK]
Azért több volt itt a háttérben, mint amennyit leírnak ebben a "cikkben". Kezdjük ott, hogy közel sem kerültek a steam felhasználó adatokhoz. Ugyanis a fórumot törték fel, ami egy külön szerveren/rendszeren fut, és ott se igazán tudtak sok mindent ellopni.
Egyébként meg, mindig a hack-erek lesznek előnyben, mert előbb születik meg a hack program, és utána az ellene való védelem. Mint ahogy nem az orvosságot találják föl előbb, hanem a betegséget elemzik ki.
Ennyit erről.
[LINK]
Már újraraktam többször is. És mégis ezt csinálja...
Próbáld meg valami komolyabb eltávolítóval eltűntetni, hátha maradt valami registery bejegyzés, ami gondot jelenthet.
más: ha valaki megvette a killing floort mint gift akkor én azt megvenném 2ezer FT-ért (5euró volt)
Ám mióta kiléptem a tegnap a steam-ből, azóta hibát ír ki: steam.exe hibát észlel, ezért leállt.
A windóz azt írja, hogy régi a steam, frissítsem, de az minden indítás előtt lefrissíti magát, valamint a legfrissebbet töltöttem le.
Mit csináljak? 😲
Sziasztok!
Ha újratelepítem a windows-t a steam-es játékaim elvesznek vagy valahogy át lehet menteni ???
A steam-es játékaidat tárolja a steam accountod, ha formázod a géped akkor a játékok megmaradnak a steam accountodban, letöltöd a steamet belépsz és a játéklistán ottmaradnak a gamek és letudod tölteni onnan őket újra a gépedre.
steamet venni is lehet???? 😲
Csakhogy magamat idézzem:
A Steam maga egy ingyenes program, amit használni kell néhány játékhoz. Azonban a játékokat rajta(steamstore)/hozzá(szabadon választott PC-s bolt) venni kell (de vannak rajta ingyenes játékok is).
akos328:
Kb. minden játéknál csak egy felhasználóhoz lehet regelni a játék kódját.
tehát ha már haverod beírta akk te már nem.
Venned kell egy játékot, hogy vehess föl barátokat, demó nem elég (és miért lenne egy istenverte demó fizetős? Azért vannak demók, hogy kipróbálhasd a játékot.)
CS-be ha admin akarsz lenni, gondolom tört szerón, mert ha eredetid lenne, tudnám mi az a steam, akkor neked nem kell legyen steam-ed, csak ahogy ők mondták, kontakthoz, de nekik eredetiben is meg van a játék. Addig ne nagyon akarja adminkodni, amíg nem tudod, mi fán tere ma CS.
Hagrid:
Beteszed a DVD-t (Nem CD-t), reinstall, L4D vagy L4D2, és föltelepíted. Miért akar csatlakozni steam-hez? Mert anélkül nem futhat egyik istenverte steam-es játék sem! De ettől függetelenül a lemezről telepíti föl, utána a patch-eket, (amik nélkül te nem játszhatsz, és csak jobbá teszik a játékot,) leszedi magától.
Próbáltam Cd-ről de akkor is steamhoz akart csatlakozni.
Csak mert én csak azért szereztem be mert admin szeretnék lenni egy szerveren és oda stem kell de még igazából nem tudom használni 😆 és általában ezek a CS-s csávók steam-en veszik fel egymást meg ott dumálgatnak stb 😆
Ja és minden domó ingyenes?? :$ 😀